Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας είμαι η Κατερίνα 45 ετών. Την περίοδο εκείνη τίποτα δεν πήγαινε καλά στον γάμο μου, ήταν μια περίοδος με πολλά προβλήματα με καυγάδες και μια οικονομική κατάσταση τραγική, ήταν μια κατάσταση που μας είχε απομακρύνει αρκετά και να χάνεται ολοένα και περισσότερο η χημεία αυτή που παλιότερα έμοιαζε να είναι τόσο δυνατή.

Με τον καιρό άρχισα να νοιώθω μόνη, να μένω μόνη όταν εκείνο το χρονικό διάστημα ξεκίνησε να δουλεύει σαν οδηγός που είναι σε πολυήμερα ταξίδια στην επαρχία. Τα οικονομικά μπορεί να καλυτέρευαν, να παίρναμε ανάσες, όμως τα υπόλοιπα θέματα χειροτέρευαν σε απελπιστικό βαθμό.

Κάπου εκεί με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη και μοναχική ιδιαίτερα εκείνα τα δύσκολα βραδιά. Ξεκίνησα να ανακαλύπτω το χώρο διαφόρων ιστοσελίδων που σου προσφέρουν τσατ κουβέντες και νέες γνωριμίες και μέσα σε εκείνο το χώρο και αφού προηγήθηκαν συζητήσεις με πολλούς και διάφορους άντρες, έγινε και η γνωριμία μου με τον Μάνο.

Έναν άντρα παντρεμένο, έναν άντρα σε παρόμοια κατάσταση με εμένα, που τα κοινά μας προβλήματα μας ένωσαν αρχικά διαδικτυακά και κατέληξε σε εκείνο το κρύο βράδυ του Γενάρη όπου και βρέθηκε στην πόλη που ζω, μια συνάντηση που δεν υπήρχε ποτέ στα σχέδια μου, μια συνάντηση που κατέληξε τελικά σε μια αλησμόνητη νύχτα.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν μια απλή συνάντηση, μια πρώτη γνωριμία για ποτό με τον άνθρωπο που μας ένωσαν τόσα πολλά κοινά και βιώματα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι το διαφορετικό, δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να έχει μια άλλη κατάληξη η συνάντηση μας σε εκείνο το απόμακρο μπαρ όπου και τον συνάντησα εντυπωσιασμένη για πρώτη φορά.

Στα πρώτα ποτά η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, βρισκόμουν να απολαμβάνω την παρέα του, τα λόγια του και γενικά όλη την παρουσία του που με έκαναν να νοιώθω ιδιαίτερα άνετα μαζί του, το φλερτ υπήρχε, το ένιωθα στο όλο κλίμα, στις κινήσεις του στα οποία βλέμματα και ήταν κάτι το διαχειρίσιμο μέχρι κάποια στιγμή. Το είχα ανάγκη, μου είχε λείψει πάρα πολύ να νιώσω ενδιαφέρουσα για κάποιον. Τα ποτά και τα σφηνάκια ερχόταν το ένα πίσω απ’ το άλλο και μαζί με αυτά ήρθε το πρώτο τρυφερό και υγρό φιλί, τα πρώτα χάδια, και η αυτοσυγκράτηση χάθηκε!

Φιλούσε τόσο υπέροχα, ήξερε τι έκανε, ήξερε ακριβώς πως και που μόνο με τα χείλη του να με κάνει να τρέμω, να ανατριχιάζω στα χέρια του σε κάθε άγγιγμα του και εγώ χωρίς την παραμικρή αντίσταση να έχω αφεθεί ολοκληρωτικά. Ο έλεγχος χάθηκε εντελώς, είχα καυλώσει πολύ, παρά πολύ, ήταν κάτι το ανεξέλεγκτο και πλέον μη διαχειρίσιμο...

Χωρίς καμία αναστολή και ίχνος λογικής το επόμενο χρονικό διάστημα με έβρισκε μαζί του σε κάποια από τις τουαλέτες του μπαρ, να βρίσκομαι σε μια κατάσταση που δε φανταζόμουν ποτέ, η καύλα, η απραξία μου είχαν θολώσει το μυαλό, είχα χάσει κάθε έλεγχο, με γονάτισε και τον πήρα στο στόμα μου χωρίς καμία απολύτως δεύτερη σκέψη.

Τον έγλειφα, τον ρουφούσα λαίμαργα κάθε σημείο κάθε εκατοστό, το μέγεθος του ή ανατομία του ήταν κάτι το μοναδικό, χοντρός και απίστευτα μεγάλος τόσο λαχταριστός που με έκαναν να θέλω να τον γευτώ όλον. Να χάνεται στα χείλη μου, στο στόμα μου να γλείφω ασταμάτητα και λαίμαργα παντού, μου είχε λείψει πολύ, παρά πολύ η γεύση της καύλας.

Είχε τον απόλυτο έλεγχο, τα χέρια του στο κεφάλι μου, μπλεγμένο στα μαλλιά μου έδιναν το ρυθμό. Το ορθάνοιχτο στόμα μου δεχόταν με μεγάλη ευχαρίστηση κάθε είσοδο του πούτσου του. Το γαμούσε με ορμή, μπουκωμένη δάκρυζα, το ευχαριστιόμουν πολύ, το απολάμβανα όσο ποτέ άλλοτε, δεν έπαψα καθόλου να μην τον κοιτώ στα μάτια καθώς τον ρουφούσα πόντο-πόντο. Πλησίαζε, ένοιωθα το τρέμουλο εκείνο στο χέρι μου την ώρα που τον έπαιζα και ταυτόχρονα έγλειφα το πουτσοκέφαλο του, ήθελα να τον τελειώσω έτσι εκεί στο αχόρταγο στόμα μου, στα χείλη μου...

- Θέλω να σε γαμήσω τώρα...

Τα λόγια του με τρέλαναν, την επόμενη αμέσως στιγμή βρέθηκα με τα χέρια στον τοίχο, με πλάτη σε αυτόν, το φόρεμα μου ψηλά, καλσόν και εσώρουχο έγιναν πλέον δύο άχρηστα κομμάτια ύφασμα στα χέρια του. Ημίγυμνη και εκτεθειμένη μπροστά του! Ήρθε πίσω μου, η καυτή του ανάσα, ο καυλωμένος πούτσος του πάνω στον γυμνό μου κώλο, σκορπούσαν ρίγη ανατριχίλας σε όλο μου το κορμί. Δεν άντεχα… τον ήθελα τόσο πολύ, ήθελα να γαμηθώ τόσο απεγνωσμένα, να τον νιώσω μέσα μου βαθιά!

Έπιασε τον πούτσο του, ένοιωθα τη στύση του να μου χτυπά τα κωλομέρια, δεν άντεχα, όλα ήταν στο κόκκινο, να τον τρίβει στον κώλο μου, στις τρύπες μου κι εγώ να τρελαίνομαι, να τρέμω από προσμονή και καύλα. Τον έφερε στο μουνί μου, έσταζα, ήμουν τόσο υγρή και καυλωμένη.

Μπήκε μέσα μου με ορμή. Έχωσε όλο το καυλί του στο ορθάνοιχτο μουνί μου και με γάμησε σκληρά, με ξέσκισε παραφορά. Λυσσασμένα! Έχυσα. Τράβαγα τη λεκάνη μου με όλη μου τη δύναμη και ο πούτσος του μου χτύπαγε αλύπητα τη μήτρα. Πόναγα, πόναγα, πόναγα! Τρελαινόμουνα από το γλυκό πόνο του οργιαστικού γαμησιού που μου έκανε ο καυλωμένος πούτσος του.

Δεν έχω ξαναγαμηθεί έτσι. Όχι! Έχασα κάθε επαφή με τον κόσμο. Ήθελα αυτό το γαμήσι να κρατήσει ώρες! Το καυτό του σπέρμα δεν άργησε να πλημμυρίσει τα σωθικά μου, Αλλά κι εγώ… άρχισα να χύνω ποτάμια για άλλη μια φορά.

Με πήρε αγκαλιά, φιληθήκαμε χωρίς να υπάρχει αύριο, ήταν το ωραιότερο φιλί που έχω νοιώσει ποτέ, έτρεμα στα δυνατά του χέρια παραδομένη, η καρδιά μου κόντευε να σπάσει κάθε φορά που οι γλώσσες μας και τα χείλη μας γινόντουσαν ένα.

Μου πήρε αρκετή ώρα ώστε να επανέλθω, να μπορέσω να βρω τα λογικά μου, το χαρήκαμε και οι δύο όμως πάρα πολύ, το είχαμε ανάγκη χωρίς να μετανιώνουμε ούτε στιγμή. Η ώρα πέρασε και πήρε ο καθένας τον δρόμο του. Επιστρέψαμε στα σπιτικά μας και στις ζωές μας, που για μένα δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια... με άλλαξε!

Με το Μάνο το προσπαθήσαμε, αλλά τελικά χαθήκαμε στην απόσταση που μας χώριζε.
Copyright protected OW ref: 185334Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.