Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την κυρά Δέσποινα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Έμεναν με τον κυρ Αντρέα κοντά στο Πατρικό μου και κάποιες φορές τους είχαμε εξυπηρετήσει με τον πατέρα μου, εφαρμόζοντας το αντικείμενό του στο σπίτι τους. Καλόψυχοι και ευγενικοί άνθρωποι και οι δύο. Όμως, όσο ήμουν ακόμη σε νεαρές ηλικίες και ελεύθερος, το μάτι μου έπεφτε πάντα πάνω σε μία γυναίκα αρκετά πρόσχαρη, ψηλή, καλοστεκούμενη και με ωραίο κορμί για τα χρόνια που περνούσαν από πάνω της. Ο κυρ Αντρέας, από την άλλη, ήταν άνθρωπος του Καφενείου, όπως οι περισσότεροι συνταξιούχοι της Γενιάς του.

Μόλις λίγες μέρες μετά τις αρχές Αυγούστου, βγήκα σε Καλοκαιρινή άδεια. Ένα απογευματάκι, είχε ζητήσει το τηλέφωνό μας από τους δικούς μου για μία εξυπηρέτηση στο σπίτι. Παραξενεύτηκα όταν την άκουσα να μου λέει, πως ήθελε βοήθεια για να αλλάξει ένα λαστιχάκι στην σωλήνωση του νιπτήρα στο μπάνιο, γιατί είχαν ανακαλύψει πως έσταζε. Δεν με παραξένεψε τίποτα άλλο, πέρα από το ότι δεν είμαι υδραυλικός και φοβόμουν μήπως ήταν κάτι πιο περίπλοκο από αυτό που νόμιζε, υποθέτοντας πως χρειαζόταν μία απλή τσιμούχα. Παρόλα αυτά, δέχτηκα να πεταχτώ το επόμενο πρωί για να δω τι συνέβαινε.

Κατά τις 10:00 το πρωί, άφησα για λίγο την οικογένεια, και πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Μόλις 5 λεπτά με το μηχανάκι μου. Ο κυρ Αντρέας, κλασσικά, είχε ήδη ετοιμαστεί για το καφενείο. Χαιρετηθήκαμε, μου έδειξε το σημείο του προβλήματος, με απλή παράκληση... "εάν μπορούσα να το φτιάξω" και αποχώρησε.

Η κυρά Δέσποινα άρχισε να φτιάχνει τον καφέ μου, όσο παρατηρούσα το σημείο της βλάβης. Και όπως αρχικά φαινόταν... μάλλον ήταν απλά μία κομμένη τσιμούχα. Έτσι λοιπόν, πετάχτηκα σε κοντινό μαγαζί με υδραυλικά -και όχι μόνο- και αγόρασα 5-6. Επέστρεψα "σφεντόνα" πίσω, για να την τοποθετήσω.

Ανεβαίνοντας στο διαμέρισμα, η κυρά Δέσποινα είχε παραμείνει με το ίδιο Καλοκαιρινό κοντό πολύχρωμο φορεματάκι με τις τιραντούλες και με περίμενε στην κουζίνα με τον καφέ έτοιμο. Και πάντα, όταν τουλάχιστον μ’ έβλεπε, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της. Κάποιες φορές σκεφτόμουν αν, αυτό το χαμόγελο έκρυβε μία "πονηρή" σκέψη στο μυαλό της, ή απλά της έβγαινε.

Άλλαξα την τσιμούχα σε 2 λεπτά, δοκίμασα και τη βρύση μήπως έσταζε, και το πρόβλημα είχε λυθεί. Χάρηκα απίστευτα. Έπλυνα τα χέρια μου γρήγορα, και κάθισα μαζί της για να τα πούμε λίγο. Το φως του Ήλιου μέσα από τα παράθυρα, με βοηθούσε να την παρατηρήσω. Είχαν ήδη κάνει αρκετά μπάνια και είχε πάρει χρώμα. Το σχολίασα, κοιτώντας την από πάνω ως κάτω χωρίς ντροπή. Το χαμόγελο δε σταματούσε. Μιλήσαμε λίγο για τα δικά μου και μετά πιαστήκαμε με τα δικά τους. Εκεί... το χαμόγελο περιορίστηκε. Ένιωθε μόνη. Ο κυρ Αντρέας την παραμελούσε εδώ και καιρό και περνούσε αρκετές ώρες στο καφενείο με την παρέα του. Μου τα περιέγραφε με τέτοιο παράπονο, που έλεγα πως κάποια στιγμή θα βούρκωνε. Όμως, δε μπορούσα να πω πολλά.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε για να μου ξαναγεμίσει το ποτήρι με νερό. Το μάτι μου έπεσε πάνω στα μπούτια της. Αλλιώς φαινόταν η κυτταρίτιδα όταν καθόταν και αλλιώς όταν ήταν όρθια. Μα δε μ’ ένοιαζε. Στα μάτια μου εξακολουθεί να είναι μία θελκτική γυναίκα, παρά τα 70 "φεύγα" της. Όταν ξανακάθισε, σχολίασα πως ακόμα κρατιέται πολύ καλά. Το χαμόγελο ξανάρθε στα χείλη και απαντώντας "ευχαριστώ" με αναστεναγμό και με κούνημα του κεφαλιού... το χέρι της τρίφτηκε απαλά πάνω στα μπούτια της με την κυτταρίτιδα λέγοντάς μου "Πόσο καλά να κρατιέμαι ακόμα; Γέρασα. Δε βλέπεις εδώ;".

Ακούμπησα πάνω το ένα το χέρι μου και χάιδεψα για να νιώσω την υφή της επιδερμίδας της. Εκείνη τη στιγμή της κόπηκε λίγο το χαμόγελο και μάλλον... και λίγο η ανάσα. Έδειχνε πως είχε πολύ καιρό να κάνει σεξ. Προσπάθησα να μη σταματήσω να της μιλάω, σχολιάζοντας για την καλοδιατηρημένη επιδερμίδα της, παρά την κυτταρίτιδα. Ξαφνικά, η ίδια μου ξεστόμισε πως είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που την άγγιξε ο κυρ Αντρέας. Και όπως κατάλαβα, λογικά δεν είχε ποτέ της οργασμό.

Τη ρώτησα αν την ενοχλούσε το άγγιγμά μου. Πήγα να τραβήξω πολύ απαλά το χέρι μου, αλλά με ξαφνική κίνηση μου το συγκράτησε με το δικό της. Χρόνος υπήρχε. Ήμουν μόλις 10 λεπτά μαζί της στο τραπέζι. Χωρίς να κάνω απότομη κίνηση για να την τρομάξω και να απογοητευτεί, σηκώθηκα αργά και πήγα πίσω της. Άπλωσα τα χέρια μου, και ξεκινώντας να χαϊδεύω τους ώμους της, σιγά σιγά προχωρούσα προς τα στήθη της. Αυτή η γυναίκα ήθελε ηρεμία στις κινήσεις. Τα χέρια μου άγγιζαν τα στήθη της. Τόσο απαλά. Τόσο μεγάλες ρώγες. Είχε ήδη αρχίσει να αναστενάζει ελαφρά.

Ξαναπήγα μπροστά της και γονάτισα ανάμεσα στα μπούτια της. Άρχισα να τους χαρίζω απαλά φιλιά με τη γλώσσα. Επίσης, υπέροχη και Ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Μου ζήτησε να την ακολουθήσω στο υπνοδωμάτιο. Εγώ ήθελα την ίδια. Εκείνη επιζητούσε το σεξ.

Μπήκαμε στο δωμάτιο και γδυθήκαμε. Όλα σε αργή κίνηση. Επιτέλους, την είχα μπροστά μου ολόγυμνη. Τη χάιδεψα ολόκληρη. Της έδωσα φιλί στο στόμα. Όχι γλώσσα. Απλό φιλί. Έτσι κι αλλιώς, κατάλαβα στο άγγιγμα πως ήταν αποτρεπτική στη γλώσσα.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Εγώ από πάνω της. Άρχισα να κάνω ένα ολιγόλεπτο "ταξίδι" πάνω στο κορμί της. Να της χαρίζω χάδια με τη γλώσσα μου πάνω στα πιο ερωτικά μέρη της. Στήθια, ρώγες, θηλές, κοιλιά, στομάχι... καταλήγοντας ξανά ανάμεσα στα μπούτια της και… αν και η κλειτορίδα ήταν γεμάτη τρίχες δε με πείραξε. Προχώρησα για να την ικανοποιήσω. Θα κατάφερνα να την κάνω να τελειώσει;

Κάνοντας κυριολεκτικά μασάζ πάνω και γύρω από τα χειλάκια της, είχε αρχίσει να φτιάχνεται. Δεν έκρυβε την κάβλα που είχε αρχίσει να την κυριεύει. Δε δάγκωνε τα χείλια της. Κουνούσε τη λεκάνη της στον βαθμό που μπορούσε και απολάμβανε αυτό που ένιωθε. Ξαφνικά, έκλεισε αρκετά τα μπούτια της, εγκλωβίζοντας το κεφάλι μου ανάμεσά τους, και σήκωσε τη λεκάνη της αφήνοντας δυνατούς αναστεναγμούς. Έχυνε. Πέτυχα αυτό που ήθελα. Και μου άρεσε. Και η μυρωδιά της κλειτορίδας της και ότι κατάφερα να την κάνω να χύσει.

Με τη γεύση από τα υγρά της, με σήκωσε τραβώντας μου τα χέρια και μου ζήτησε να μπω μέσα της. Ούτε κουβέντα για πίπα. Για κάτι που δε γνώρισε ποτέ στη ζωή της. Δε με ενοχλούσε. Το περίμενα. Ήμουν ήδη αρκετά καυλωμένος κι εγώ και το μόνο που ήθελα ήταν να νιώσω τον 70άρη κόλπο της.

Μπήκα αργά μέσα της. Πολύ αργά. Η πολύ μεγάλη αποχή δημιουργεί πόνους. Πέρασα αργά το κεφαλάκι και το κουνούσα μέσα-έξω και γύρω-γύρω, για να καταφέρω να το δεχτεί ο κόλπος της χωρίς να πονέσει. Στήριξα τα χέρια μου στα πλευρά της και συνέχισα για πολύ λίγο σε αυτή την κίνηση. Μέχρι που τα χέρια της με τράβηξαν ολοκληρωτικά μέσα της. Ήταν αρκετά έτοιμη. Τι ωραίος, γλυκός, υγρός και ζεστός κόλπος.

Δεν ήθελα να ξαπλώσω πάνω της και να της κόψω την αναπνοή. Ήθελα να τη χαζέψω, να την κοιτάζω όσο ένιωθε πως είχε ένα καυλί μέσα της μετά από πολύ καιρό. Είχε αντίθετη άποψη. Με ξάπλωσε πάνω της. Το ίδιο μου ήταν. Ίσως και ακόμα καλύτερο. Κουνιόμουν απαλά μέσα στη γλύκα της και με τα χέρια μου χάιδευα τα μπούτια και τη λεκάνη της. Ωραίο κορμί.

Ψιθυρίζαμε γλυκόλογα. Που και που της έδινα φιλάκι στο λαιμό και στον ώμο. Όταν πια το απολαμβάναμε αρκετά και οι δύο και είχαμε πιάσει ρυθμό, στηρίχτηκα στους αγκώνες μου. Παραμένοντας πάνω της, και δίνοντάς της χώρο για να αναπνεύσει καθώς σίγουρα θα ξαναέχυνε.

Άρχισα να λικνίζω τη λεκάνη μου κάνοντας παιχνίδια μέσα στον κόλπο της. Ήθελα να τα νιώσω όλα. Ήθελα να χύσω μέσα της. Και μετά από κάμποσα λεπτά, αυτή η επιθυμία άρχισε να έρχεται όλο και πιο έντονα. Είπα να τη ρωτήσω, αλλά από την άλλη ένιωθα πως θα ήθελα να τολμήσω μία έκπληξη.

Στα τελευταία, δεν έλεγε λέξη. Απλά αναστέναζε έντονα. Της ψιθύρισα πως ήθελα να χύσει μαζί μου. Μου απάντησε με πολύ πόθο και πάθος, πως κι εκείνη το ήθελε. Ένιωσα το σπέρμα μου να πλησιάζει και τον πόθο μου να χύσω μέσα της μεγαλύτερο όσο ποτέ. Της ψιθύρισα πως χύνω. "Κι εγώ" μου απάντησε. Έτσι λοιπόν... χωρίς να μπορώ να κρατηθώ άλλο με τόση γλύκα και ζεστασιά, με τα μπούτια της τόσο καλά ανοιγμένα να με υποδέχονται μέσα τους με λαχτάρα και επιθυμία, με τα στήθια της να πάλλονται απαλά στον ρυθμό μας, άφησα το σπέρμα μου να ξεχυθεί μέσα της. Έχυνα νιώθοντας τον κόλπο της να χαϊδεύει το καυλί μου τόσο υπέροχα. Τόσο απίστευτα ερεθιστική αίσθηση, χαρίζοντας μέσα του ότι είχα και δεν είχα, μετά από 4 μέρες προσωπικής αποχής. Κόλλησα ολόκληρος ως το τέλος, αφήνοντας σπέρμα με τέσσερα δυνατά τινάγματα. Πάνω στη ζαλάδα μου, κατάφερα να ακούσω και την ίδια να τελειώνει μαζί μου.

Αφού ηρεμήσαμε, δεν τραβήχτηκα ακόμα. Έμεινα για λίγο μέσα της. Τόσο για την ίδια, όσο και για εμένα. Μόλις είχα χύσει μέσα σε τέτοιας ηλικίας μουνί και για εμένα δεν ήταν κάτι συνηθισμένο. Όπως και για την ίδια, ένας τέτοιος οργασμός από άτομο πολύ κατώτερης ηλικίας. Άφησα λοιπόν 1-2 λεπτά μέσα της και μετά σηκωθήκαμε. Δεν πήγε καν να πλυθεί. Άφησε το σπέρμα να κυλήσει έξω και να αρχίσει να τρέχει ανάμεσα στα μπούτια της.

Ντυθήκαμε. Καθίσαμε για λίγο στην κουζίνα για να ηρεμήσουμε. Άρχισε να με ευχαριστεί, ενώ της απάντησα πως δε χρειαζόταν γιατί το θέλαμε και οι δύο. Ήταν ήρεμη. Και λίγο κουρασμένη. Αλλά θα έβρισκε ξανά τη διάθεση και τις δυνάμεις της. Και κάτι μου έλεγε πως... ίσως θα ξαναβρεθούμε.

Με όλη μου την καρδιά.

Ευχαριστώ κυρά Δέσποινα.
Copyright protected OW ref: 185322Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.