Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όντες λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών περιμέναμε με ανυπομονησία την άδεια του Αυγούστου προκειμένου να ξεφύγουμε για δέκα μέρες από τη καθημερινότητα, μακριά από το άγχος της δουλείας. Οι τελευταίες διακοπές χαλάρωσης σαν ζευγάρι άλλωστε ήταν ένα χρόνο πριν, στο ταξίδι του μέλιτος.

Η ιδέα του Νίκου ήταν να πάμε εξωτερικό για να είμαστε πιο ελεύθεροι, καθώς εκεί οι πιθανότητες να βρούμε κάποιον γνωστό ήταν ελάχιστες, αλλά δική μου ήταν να πάμε στο νησί που σπουδάζαμε ώστε να θυμηθούμε τα παλιά. Αρχικά δεν ήταν ζεστός αλλά τελικά πείστηκε λέγοντας του ότι όλοι οι γνωστοί μας έχουν αποφοιτήσει και ότι αποκλείεται να μας αναγνωρίσει κάποιος από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς έχουν περάσει πέντε χρόνια από την αποφοίτησή μας και ότι θα καταφέρει να με απολαύσει και γυμνή σε κάποια απομονωμένη παραλία. Έτσι θα αποφεύγαμε και το μακρινό ταξίδι κερδίζοντας δύο επιπλέον μέρες στο νησί.

Το ξενοδοχείο που κλείσαμε ήταν μακριά από τον πολιτισμό και για αυτό φρόντισα να πάρω μαζί μου τα πιο σέξι εσώρουχα και μαγιό και ξεκινήσαμε για τον προορισμό μας. Υπήρχε σάουνα, εστιατόριο, μπαρ με πισίνα και ήταν μπροστά από μια τεράστια παραλία με ξαπλώστρες ενώ στο ανατολικό τμήμα της, 500 μέτρα μακριά, υπήρχε ένδειξη ότι αποτελεί κομμάτι για γυμνισμό. Ήμασταν πολύ καυλωμένοι και μόνο στην ιδέα για τις μέρες που θα ακολουθούσαν.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, αφού τακτοποιήσαμε τα πράγματα μας, μου πρότεινε ο Νίκος να ρίξουμε μια βουτιά για να εξερευνήσουμε και τη παραλία. Αφού δέχτηκα, με πλησίασε, με φίλησε και μου έδωσε ένα δωράκι που μου είπε ότι θα ήταν κάτι το οποίο θα το φοράω για τις διακοπές μας. Ανοίγοντάς το, αντίκρισα ένα μικροσκοπικό λευκό στρινγκ μαγιό. Καθώς το έβαζα, παρατηρούσα ότι το κάτω μέρος του τόσο κοφτό μπροστά που σχεδόν φαινόταν το καλοξυρισμένο μουνάκι μου, ενώ το πάνω του μέρος μόλις που κάλυπτε τις ρώγες μου, αφήνοντας τα πλούσια βυζιά μου να προεξέχουν δεξιά-αριστερά. Τον κοίταξα, ήθελα να του πω πως αποκλείεται να το φορέσω αυτό μπροστά σε κόσμο, αλλά ήμουν τόσο καυλωμένη με το πόσο σέξι φαινόμουν που δεν έφερα ιδιαίτερη αντίσταση. Παρ’ όλο που άφηνα ελάχιστα στη φαντασία των άλλων ήμασταν σε μέρος που δεν μας γνώριζε κανείς... (ή έτσι νομίζαμε τουλάχιστον).

Πηγαίνοντας στη παραλία, έβλεπα τα βλέμματα πάνω μου κάτι το οποίο με έκανε να καυλώσω ακόμα πιο πολύ. Ο Νίκος άρχισε να με χουφτώνει μέσα στη θάλασσα λέγοντάς μου ότι τον έχω τρελάνει και ότι τις επόμενες μέρες θα κάνουμε απίστευτα γαμήσια. Τον είχα καυλώσει τόσο πολύ που ο πούτσος του ήταν σκληρός σαν πέτρα ενώ από τη καύλα δεν μπορούσε να βγει έξω από τη θάλασσα. Του είπα λοιπόν ότι φεύγω να μην τον αναστατώνω και να με συναντήσει στην ξαπλώστρα αφού ηρεμήσει. Βγαίνοντας προς τα έξω κουνούσα το κωλαράκι μου για να τον τρελάνω πιο πολύ ενώ, αφού έκατσα, αφαίρεσα και το πάνω μέρος του μαγιό μου ακολουθώντας τις περισσότερες γυναίκες της παραλίας που ήταν με τα βυζιά έξω.

Και κάπου εκεί γίνεται αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε. Καθώς ήρθε το παιδί του μπαρ να μας πάρει παραγγελία, συνειδητοποίησα ότι ήταν συμφοιτητής μας από παλιά. Βλέποντας τον στο ένα μέτρο να με χαιρετάει χαμογελαστός. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ήμουν τόπλεσ μπροστά του με το μουνάκι μου σχεδόν εκτεθειμένο και δεν είχα πως να κρυφτώ! Προσπάθησα να φανώ ψύχραιμη και σηκώθηκα να τον φιλήσω και να τον χαιρετήσω. Όσο τα λέγαμε έβλεπα το βλέμμα του να καρφώνεται στο σώμα μου. Μετά από λίγο ήρθε και ο Νίκος και αφού χαιρετήθηκαν τα είπανε για δύο τρία λεπτά και μετά έφυγε να μας φέρει την παραγγελία. Αρχικά τον είδα λίγο σαστισμένο με ότι προέκυψε αλλά δεν αναφέρθηκε ξανά στο συμβάν. Κάπου εδώ να πω πως ο Μάνος, ήταν ένα παιδί μέτριας ομορφιάς αλλά με πολύ ωραίο γραμμωμένο σώμα. Κάναμε αρκετή παρέα στο πρώτο έτος, αλλά μετά ξεκόψαμε.

Το απόγευμα, όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, μπήκα για ντους και με ακολούθησε ο Νίκος χαρίζοντας μου ένα απίστευτο γαμήσι. Όσο με γαμούσε, μου έλεγε πόσο πουτανάκι είμαι και πόσο τον καύλωνε που φορούσα αυτό το μαγιό και του απαντούσα ότι αν του άρεσε τότε θα έπρεπε να επισκεφτούμε και την παραλία γυμνιστών. Τότε άρχισε να παίζει με το μυαλό μου λέγοντας μου ότι και ο Μάνος σίγουρα θα τραβάει μαλακία για πάρτη μου έτσι όπως με είδε, κάτι που με καύλωσε και με έκανε να χύνω με μανία.

Οι επόμενες δύο μέρες κύλησαν φυσιολογικά. Το πρωί κατεβαίναμε στη παραλία, το απόγευμα γαμιόμασταν και το βράδυ κατεβαίναμε στο μπαρ για ποτάκι. Εγώ άρχισα να συνηθίζω με την ιδέα του μαγιό και ήμουν συνεχώς τόπλες ενώ ξεχνούσα αρκετές φορές τα πόδια μου ανοικτά, με το Μάνο να δουλεύει καθημερινά στην παραλία και να ρίχνει συνεχώς βλέμματα πάνω μου. Μας είπε μάλιστα ότι σε δύο μέρες θα είχε ρεπό και θα μπορούσαμε να τα πούμε.

Η τέταρτη μέρα ήταν αυτή που αποφασίσαμε να πάμε στη παραλία γυμνιστών. Αφαίρεσα και το μικροσκοπικό στρινγκ μου και καθίσαμε γυμνοί στη παραλία. Τριγύρω μας υπήρχαν περίπου 10 άτομα, κυρίως νέοι σε ηλικία. Το μουνάκι μου έκαιγε από καύλα βλέποντας τόσες ψωλές και στην ιδέα ότι με βλέπουν τελείως γυμνή. Αφού πέρασαν δύο περίπου ώρες, είδαμε ξαφνικά το Μάνο να πλησιάζει προς το μέρος μας. Πήγαμε να ντυθούμε αλλά ήταν πολύ αργά. Το μόνο που πρόλαβα ήταν να κρύψω το μουνάκι μου με τα χέρια μου κάτι που όμως συμπίεζε τις βυζάρες μου μεταξύ τους που ήταν έτοιμες να εκραγούν! Μας είπε ότι έκανε απλά περίπατο για το διάλειμμα του, φεύγοντας, εμφανώς καυλωμένος, λέγοντας ότι θα τα πούμε την επόμενη μέρα στο ρεπό του.

Το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το φαγητό ξαπλώσαμε στο κρεβάτι με σκοπό να γαμηθούμε. Τότε ο Νίκος μου πρότεινε να βάλουμε να δούμε τσόντα (κάτι που κάνουμε αρκετά συχνά όταν είμαστε πολύ καυλωμένοι). Ξέροντας τα γούστα μου για τις μεγάλες ψωλές επέλεξε μια ταινία με έναν τύπο με ένα καυλί 25 πόντων να γαμάει την ερωμένη του. Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος που λέμε καμιά φορά για πλάκα στο κρεβάτι:

Νίκος: Είδες καύλα μου; Ήσουν καλό κοριτσάκι σήμερα για αυτό επέλεξα τσόντα με πουτσαρά.

Κατερίνα: Να μωρό μου. Με καυλώνει! Το καυλί του είναι τεράστιο.

Ν: Παίξε τότε με το μουνάκι σου. Θα ήθελες να ερχόταν ένας τέτοιος στην παραλία;

Κ: Ναι καυλιάρη μου. Αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε. Τους τσέκαρα έναν-έναν. (γέλια)

Ν: Ε, όχι και όλους, ο Μάνος ας πούμε δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Είδες το φούσκωμα που είχε στο σορτσάκι του όταν είδε το ξυρισμένο μουνάκι σου;

Κ: Σιγά! Δεν είδε τίποτα. Αφού το κάλυψα με τα χέρια μου.

Ν: Σίγουρα είδε και καύλωσε. Δεν τον αδικώ με τέτοιο μουνί. Και αν δεν κώλωνες να έβαζες τα χέρια σου θα την έβγαζε σίγουρα έξω!

Κ: Μη με προκαλείς γιατί αύριο θα του το δείξω να του φτιάξω και άλλο το ρεπό του!

Ν: Σιγά μην το κάνεις! (γέλια)

Έκλεισα τα μάτια και το μυαλό μου οργίαζε! Το μουνί μου έσταζε από καύλα και γαμιόμασταν για μία ώρα μέχρι που κοιμηθήκαμε γυμνοί.

Την επόμενη μέρα, μετά το πρωινό κατεβήκαμε στη παραλία και μας περίμενε ήδη ο Μάνος με το μαγιό του κρατώντας δίπλα του ξαπλώστρες για εμάς. Γδύθηκα μένοντας πάλι τόπλες και με το μικροσκοπικό μαγιό μου. Στο μυαλό μου ήταν αυτό που μου είπε ο Νίκος. Παρατηρώντας το μαγιό του διαγραφόταν ο πούτσος του, ενώ σε σύγκριση με του Νίκου φαινόταν τουλάχιστον διπλάσιος και πιο χοντρός, κάτι που έκανε το μουνί μου μούσκεμα και τις ρώγες μου σκληρές. Άνοιγα συνεχώς τα πόδια μου και το μαγιό έμπαινε σχεδόν στο μουνάκι μου. Αφού ήπιαμε αρκετές μπύρες, του προτείναμε να ανέβει στο δωμάτιο να συνεχίσουμε το ποτό, κάτι που δέχτηκε με ευχαρίστηση. Φόρεσα το φουστανάκι μου και ανεβήκαμε.

Κάτσαμε στους καναπέδες και συνεχίσαμε να πίνουμε. Σε κάποια φάση που ο Μάνος πήγε στην τουαλέτα σηκώθηκα επιδεικτικά μπροστά στον Νίκο, σήκωσα το φουστανάκι μου , έβγαλα το μαγιό μου και βγήκα έξω να το απλώσω κρατώντας το ψηλά. Γυρνώντας είπα στον Νίκο "Τώρα ποιος κωλώνει; Δες πόσο υγρό είναι". Στην ιδέα και μόνο που ήμουν τελείως γυμνή έχυνα! Έκατσα απέναντί του και ωστόσο βγήκε ο Μάνος από το μπάνιο και έκατσε δίπλα στο Νίκο. Κάθε φορά που δεν κοιτούσε προς τα εμένα, φρόντιζα να ανοίγω τα πόδια μου ώστε να καυλώσω τον αντρούλη μου ο οποίος είχε γίνει κόκκινος από τη καύλα και το άγχος μην καταλάβει ο Μάνος πόσο πουτανάκι είχα γίνει. Σε κάποια φάση γύριζε απότομα προς το μέρος μου λες σαν να είχε καταλάβει το παιχνίδι μου με τον Νίκο ενώ η συζήτηση που είχαμε νωρίτερα είχε παγώσει. Τότε ο Νίκος έπιασε το κινητό του και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα:

Ν: Μας έχεις τρελάνει! Θέλω να ξεσκίσω το μουνάκι σου εδώ και τώρα!

Κ: Σ' αρέσει καυλιάρη μου; Το μουνάκι μου στάζει.

Ν: Τα έχει καταλάβει όλα πουτανάκι μου! Δες πως διαγράφει στο μαγιό του. (Ο Μάνος πλέον δεν έκρυβε τη καύλα του και είχε κάτσει άνετος στον καναπέ)

Κ: Το έχω δει και γουστάρω. Πρέπει να τον έχει τεράστιο! Δεν πιστεύω τι καθόμαστε και κάνουμε, χα, χα…

Ν: Σε διακοπές είμαστε! Άλλωστε δε θα μας ξαναδεί! Με αυτό που του έτυχε θα σε σκέφτεται και θα τον παίζει το υπόλοιπο καλοκαίρι ο καημένος , χα, χα…

Είχα τρελαθεί από καύλα. Άνοιξα τα πόδια μου και τα άφησα ανοικτά ώστε να σιγουρέψω ότι βλέπει το ξυρισμένο μουνάκι μου και του απάντησα:

Κ: Κοίτα το πουτανάκι σου! Θέλει πούτσο!

Ν: Βγάλε το φουστάνι σου!

Αυτό ήταν. Είχα πάρει το πράσινο φως. Με μια κίνηση έβγαλα το φουστάνι, έκατσα με ορθάνοιχτα τα πόδια και ρώτησα το Μάνο αν του αρέσει το θέαμα.

Ο Μάνος αφού κοίταξε το Νίκο και πήρε το νόημα να συνεχίσει από τον Νίκο, γύρισε και μου είπε ότι αν δεν έβλεπε αυτό το μουνάκι μετά το χθεσινό δε θα κοιμόταν, ενώ σηκώθηκε και έκατσε δίπλα μου.

Άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει ενώ του έπιανα τον πούτσο και του ζήτησα να βγάλει το μαγιό του κάτι που έκανε με ευχαρίστηση. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος. Πρέπει να τον είχε 28-30 πόντους. Μου είπε ότι ήθελε να με γαμήσει από το πρώτο έτος. Του είπα ότι αν το ήξερα πιο νωρίς δε θα άφηνα αυτή τη ψωλάρα να πάει χαμένη κοιτώντας τον Νίκο, ο οποίος γούσταρε που κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα με ένα τεράστιο πούτσο και τραβούσε με το ένα χέρι μαλακία και με το άλλο μας έπαιρνε βίντεο. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω με μανία λέγοντάς του πόσο θέλω να με γαμήσει. Τον τσιμπούκωνα από πάνω μέχρι κάτω και του έγλειφα τις αρχιδάρες με μανία, λες και είχα να τον φάω τρεις μήνες.

Αφού κάναμε 69, με πέταξε στο κρεβάτι και έχωσε την πούτσα του στο μουνάκι μου. Στην αρχή ο πόνος ήταν αφόρητος, αλλά ήμουν τόσο υγρή που άρχιζε να προσαρμόζεται το μουνάκι μου και να το ευχαριστιέται αφάνταστα. Του ζήτησα να με πάρει στα τέσσερα. Άρχισα να τον τρώω όλο μέσα μου και να τρέμω από καύλα. Έλεγα στον Νίκο πόσο μου αρέσει που με ξεσκίζει ο Μάνος χωρίς προφυλακτικό και ότι δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Αφού με γαμούσε επί δύο ώρες έχυσε στο στόμα μου και κατάπια τα χύσια του, κάτι που δεν κάνω ποτέ με το Νίκο. Ξαπλώσαμε και αποκοιμηθήκαμε, εγώ με τον Νίκο στο κρεβάτι και ο Μάνος στον καναπέ. Το πρωί του χάρισα ένα απολαυστικό γαμήσι πριν τη δουλεία στα ντους, με το Νίκο πάλι να μας τραβάει βίντεο.

Από την ημέρα αυτή όταν γαμιέμαι με τον Νίκο πάντα αναφέρουμε το συγκεκριμένο περιστατικό και καυλώνουμε απίστευτα ενώ πλέον έχουμε τη δικιά μας τσόντα να βλέπουμε!
Copyright protected OW ref: 185316Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.