Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αμοιβαία έλξη (2ο μέρος)

Έφτασε ο χειμώνας πλέον στην επαρχιακή πόλη που ζούσα. Παντού ερημιά, εκτός από τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Με τη Μ είχαμε γίνει πλέον αχτύπητο δίδυμο στην δουλειά και στο κρεββάτι. Επίσης, ήμασταν και ανυπόμονοι για το επαγγελματικό μας ταξίδι που πλησίαζε. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ διακριτικοί διότι θα ήταν και 2 από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας. Πολύ σημαντικό ταξίδι λόγο των bonus που θα παίρναμε εφόσον έκλεινε η δουλειά.

Περάσαν οι μέρες και η ώρα του ταξιδιού έφτασε. Ήμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πρώτη φορά θα πηγαίναμε ταξίδι μαζί. Φτάσαμε στην ευρωπαϊκή πόλη του ραντεβού, πήγαμε στο ξενοδοχείο, κάνουμε check in και τα δωμάτιά μας είναι δίπλα δίπλα. Οι ιδιοκτήτες είχαν κλείσει σουίτες σε παραπάνω ορόφους, οπότε αυτό ήταν τέλειο για εμάς. Επίσης έπρεπε να κλείσουμε τη συμφωνία γρήγορα για να έχουμε περισσότερο χρόνο οι 2 μας καθώς είχαμε κάνει κράτηση για 7 ημέρες. Την πρώτη μέρα όλα κύλησαν ήρεμα καθώς είχαμε στο μυαλό μας το ραντεβού της επομένης, οπότε μόνο δουλεύαμε όλοι μαζί.

Την επόμενη μέρα, άρχισε το πρώτο ραντεβού της τελικής διαπραγμάτευσης. Μπήκαμε στις 9 το πρωί, βγήκαμε για φαγητό το μεσημέρι, ξαναμπήκαμε στις 4 το απόγευμα και επιτέλους ήρθε η συμφωνία τα ξημερώματα της επομένης. Κατάκοποι όπως ήμασταν, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Εκεί οι ιδιοκτήτες μας ενημέρωσαν πως το απόγευμα θα φύγουν και ότι εμείς κερδίσαμε 4 μέρες διακοπών. Αυτό μας έκανε να χαρούμε ακόμα περισσότερο και να οδηγηθούμε κατάκοποι στα κρεβάτια μας.

(Εδώ να σας πω πως από την εφηβεία μου κοιμάμαι μόνο με το εσώρουχο).

Ξαφνικά, μέσα στον ύπνο μου νιώθω κάτι παγωμένο στην κοιλιά μου. Με έχει ανατριχιάσει. Δεν ανοίγω τα μάτια μου. Το πάγωμα συνεχίζει προς τα πάνω. Στο στήθος μου. στις ρώγες μου. Μια καύλα με κυριεύει. Ανοίγω τα μάτια μου και ήταν η Μ. Έτρωγε παγωτό και με έγλειφε.

- Πως μπήκες;… τη ρωτάω.

- Είπα πως πρέπει να σε ξυπνήσω γιατί σε πήρε ο ύπνος για ένα σημαντικό ραντεβού και ήρθαν και μου άνοιξαν.

Ξαναέκλεισα τα μάτια. Το πάγωμα είχε κατέβει και πάλι στην κοιλιά μου. Έπειτα στις ρώγες μου. Στο λαιμό μου. Είχα καυλώσει όσο δεν πάει!

Σηκώνει το τηλέφωνο και παραγγέλνει σαμπάνια. Δε ρώτησα γιατί. Θα το ανακάλυπτα ήθελα δεν ήθελα, αργότερα. Χτυπάει η πόρτα. Ήταν ο σερβιτόρος με τη σαμπάνια. Του ανοίγει η Μ. και την ακουμπάει με τη σαμπανιέρα στο κομοδίνο. Παίρνει μερικά παγάκια και μου τα ακουμπάει στο στήθος. Μου βγάζει το εσώρουχο. Τρώει το υπόλοιπο παγωτό και αρχίζει μια υπέροχη παγωμένη πίπα. Είχα απογειωθεί.

Ξαφνικά παίρνει ένα παγάκι και το τρίβει στα αρχίδια μου. Τέλειο. Το στόμα της είχε ζεσταθεί πλέον και αυτή η αντίθεση με τρέλαινε. Τα μάτια μου ακόμα κλειστά. Παίρνει ένα δεύτερο παγάκι και το βάζει να ακουμπάει τον κώλο μου. Πρωτόγνωρη αλλά ωραία αίσθηση. Η πίπα συνεχιζόταν. τα σάλια της έσταζαν καυτά πάνω μου.

Ξαφνικά σταματάει και αρχίζει να γδύνεται. Οι ρώγες τις ήταν σκληρές και πεταγόντουσαν. Τα μουνόχειλα της κρεμόντουσαν ανοιχτά. Τα ακούμπησε στο πόδι μου. Παίρνει κι άλλο παγάκι και μου το ακουμπάει στον κώλο μου. Πίνει μια γουλιά σαμπάνια από το μπουκάλι και συνεχίζει την πίπα. Απογειώθηκα. Οι φυσαλίδες και η γλώσσα της με έκαναν να μουδιάζω. Άρχισα να παραλύω. Είχα χάσει την γη από τα πόδια μου. Άρχισα να χύνω. Σπέρμα και σαμπάνια τα ήπιε το μωρό μου.

Άλλη μια γουλιά σαμπάνια και μου καθάρισε τον πούτσο. Ήρθε από πάνω μου, μου έδωσε να πιω και έκατσε πάνω στο στόμα μου. Ήταν μούσκεμα. Η γλώσσα μου χάιδευε τα μουνόχειλα της. Έσταζαν. Έγλειψα εξωτερικά και απαλά όλο το μουνάκι της. Μετά πέρασα στο κωλαράκι της ώσπου έχυσε δυνατά στο στόμα μου. Ο πούτσος μου ήταν ήδη όρθιος πάλι.

Πήρε 2 παγάκια και τα ακούμπησε στον κώλο μου. Ήπιε μια γουλιά σαμπάνια και άρχισε πάλι την πίπα. Είχα αρχίσει να χάνομαι όταν ένιωσα κάτι να μπαίνει μέσα μου. Με πίπωνε και μου είχε βάλει το μισό της δάχτυλο στον κώλο. Δεν μου το είχε ξανακάνει καμιά αυτό. Πρώτη φορά. Έκαιγε. Η αντίθεση με τον πάγο και την υγρή πίπα με είχαν φέρει σε έκσταση. Ήθελα να τη γαμήσω.

Σηκώθηκα απότομα. Παίρνω το μπουκάλι με τη σαμπάνια που είχε λίγο ποτό μέσα ακόμα και αρχίζω να της σκίζω τη μουνάρα. Φώναζε και με γρατζουνούσε.

- Με σκίζεις, με τρελαίνεις…

και άνοιγε περισσότερο τα πόδια της μέχρι που έχυσε δυνατά. Έβγαλα το μπουκάλι από το μουνί της, τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να της σκίζω το κωλαράκι. Τη γαμούσα δυνατά. Δεν την είχα γαμήσει ποτέ τόσο βίαια. Έσπρωχνα τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά γινόταν. Τον κάρφωνα μέσα της. Δε φώναζε πια. Μόνο μουγκρητά. Μέχρι που άδειασα όλο το σπέρμα μου στον κώλο της. Γύρισε και μου τον έγλειψε μέχρι να μου πέσει.

Παντού στα σεντόνια σαμπάνια και χύσια. Το δωμάτιο μύριζε καύλα. Ξαπλώσαμε αγκαλιά δίνοντας φιλιά.

- Σε ευχαριστώ… μου λέει.

- Έχουμε άλλες 3 μέρες για να με ευχαριστήσεις… της απαντώ.
Copyright protected OW ref: 185287Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.