Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πολλές φορές τόσο παρελθόν όσο και τώρα έπιανα τον εαυτό μου να παρατηρεί κυρίως παντρεμένες γυναίκες, με παιδιά, τις οποίες είχα στο μυαλό μου ως ακατέργαστα διαμάντια. Εδώ και αρκετά χρόνια τριγυρνούσε στη φαντασία μου η Εύα.

Η Εύα ήταν μια πανέμορφη γυναίκα η οποία δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό της. Φρόντιζε να φοράει μεγαλύτερα ρούχα από αυτά που της αντιστοιχούσαν με αποτέλεσμα το υπέροχο σώμα μας της να μένει καλά κρυμμένο. Θα έλεγα πως έφταιγε ο άντρας της αλλά αυτό ήταν το στυλ της και πριν παντρευτεί. Όσο περνούσε ο καιρός κάθε φορά που την έβλεπα αναγνώριζα τη μιζέρια, την ηττοπάθεια και τη θλίψη στο βλέμμα της. Φαινόταν ότι ο άντρας της δεν την έδινε σημασία και η στεναχώρια της την είχε κάνει απόμακρη από τον κόσμο. Αργότερα έμαθα πως την απατούσε με μια χωρισμένη milfαρα. Κάποια στιγμή αφού το ανακάλυψε τον χώρισε και κράτησε κάποια από τα καταστήματα που είχαν από κοινού. Η ζωή της είχε πάρει τον κατήφορο εδώ και χρόνια με χαρισματική βολή το χωρισμό της. Μετά από σχετικά μικρό διάστημα άρχισα να τη βλέπω σε ένα μαγαζί το οποίο σύχναζα, να πίνει ποτό μαζί με την εξίσου αδιάφορη για τον κόσμο φίλη.

Συνέχισα να πιστεύω ότι κάτω από αυτά τα ακατάλληλα ρούχα κρύβεται ένα "διαμάντι". Αποφάσισα να την προσεγγίσω και η συζήτηση άρχισε να κυλάει ήρεμα χωρίς να υπάρχει ερωτισμός στην ατμόσφαιρα αφού η αυτοπεποίθησή της δεν την άφηνε να πιστέψει πως ένας αρκετά μικρότερος σε ηλικία (27) θα προσέγγιζε μια γυναίκα στη δική της ηλικία (42). Όσο περνούσε ο καιρός ερχόμασταν όλο και πιο κοντά αλλά με είχε κουράσει ιδιαίτερα η μιζέρια και η κλάψα της. Εκεί αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα και έβαλα ένα στοίχημα μαζί της. Το στοίχημα ήταν πως αν καταφέρω να της αλλάξω την ψυχολογία δε θα μου φέρει αντίρρηση σε τίποτα. Έτσι μια μέρα ξεκινήσαμε για dolce vita, το πορτοφόλι της γεμάτο όπως και το δικό μου. Της έκλεισα ραντεβού σε ένα εξαιρετικά καλό Ινστιτούτο ομορφιάς για περιποίηση σε όλο το σώμα μίλησα με κάποιες γνωστές μου σε καταστήματα εσωρούχων και ρούχων ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή της Εύας.

Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Το διαμάντι πλέον ήταν μια πανέμορφη γυναίκα με υπέροχο χαμόγελο, το σώμα της ήταν αψεγάδιαστο. Μακριά όμορφα πόδια, που ήθελες να τα ανοίξεις και να δεις τι κρύβουν ανάμεσά τους, τα οποία κατέληγαν σε πατουσάκια με περιποιημένα άκρα για γλείψιμο. Το φόρεμα άφηνε την πλάτη της ανοιχτή και το ντεκολτέ τόσο ανοιχτό που αρμόζει σε μια Κυρία του επιπέδου της (πλέον). Μια γυναικάρα 172cm, 62 κιλά, πολλά υποσχόμενη. Το βλέμμα της είχε αλλάξει και πιστεύω καύλωνε μέχρι κι αυτή με ότι έβλεπε στον καθρέφτη. Έπεσε στην αγκαλιά μου και η πούτσα μου άρχισε να μπαίνει ανάμεσά μας. Δεν περίμενα τόση μεγάλη εξέλιξη αλλά άξιζε κάθε ώρα αυτή η κουραστική μέρα.

Αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό ώστε να γιορτάσουμε την αλλαγή της. Οι συζητήσεις μας πλέον είχαν αλλάξει και δε μπορούσα να κρατήσω το θαυμασμό μου και την έκπληξη μου. Η Εύα είχε μεταμορφωθεί σε κάτι πανέμορφο και άκρως ερωτικό. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα γλείψω και πως θα γαμήσω αυτό το υπέροχο πλάσμα. Το κρασί μας βοηθούσε όλο και περισσότερο να ανοιγόμαστε ο ένας στον άλλον και το φλερτ άρχισε να παίρνει τη θέση του στο τραπέζι. Είχα κερδίσει το στοίχημα και ήταν η ώρα της ανταμοιβής μου. Βρεθήκαμε στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Ήταν το έμπρακτο ευχαριστώ της Εύας για τη βοήθεια μου. Μέσα στον χαμηλό φωτισμό του χώρου άρχισαν τα γλωσσόφιλα να υποδέχονται το ένα το άλλο. Τα χέρια μου εξερευνούσαν κάθε εκατοστό από το υπέροχο κορμί της. Έμειναν αρκετή ώρα τα χέρια μου στο κωλαράκι της το οποίο ήταν καλοστεκούμενο και έτοιμο για ξύλο και σκίσιμο.

Πέσαμε στο κρεβάτι άρχισα να χουφτώνω το στήθος της το οποίο γέμιζε την παλάμη μου και με το παραπάνω. Η Εύα διστακτική δεν έκανε πολλές κινήσεις. Με ανάγκασε να πάρω την πρωτοβουλία και να βάλω το χέρι της στην πούτσα μου η οποία κόντευε να σκίσει το παντελόνι. Άρχισε να μου τον μαλακίζει κάπως άτσαλα αλλά μετά από λίγη ώρα βρήκε το ρυθμό της. Ήταν λογικό αφού απείχε από το σεξ χρόνια. Το δέρμα της μοσχοβολούσε και ήταν σα να φώναζε να το φάω. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό να Κατεβαίνω προς τα κάτω στις καυλωμένες ρώγες της και να γλείφω ποτέ τη μία και πότε την άλλη. Η κοιλίτσα της επίπεδη ακόμη και μετά από δυο εγκυμοσύνες. Εδώ και ώρα φορούσε μόνο το μπραζίλ εσώρουχο της και τις γόβες. Συνέχισα να κατεβαίνω και φιλούσα το ακάλυπτο μέρος του ποδιού της. Η Εύα ντροπαλή, σοκαρισμένη και κάπως ζαλισμένη, έβγαζε μικρές κραυγές ηδονής. Το μπραζιλάκι της ήταν μούσκεμα.

Ξεκίνησα να της δαγκώνω τα μουνόχειλα πάνω από το εσώρουχο. Το αφαίρεσα και αντίκρισα ένα υπέροχο μουνάκι σχεδόν εφηβικό. Η κλειτορίδα της είχε πρηστεί και γυάλιζε από τα υγρά της. Χωρίς να χάσω χρόνο έπεσα με τα μούτρα και άρχισα να γλείφω κυκλικά την κλειτορίδα της. Ένα δάχτυλο μπήκε μέσα της το οποίο την έκανε να αναστενάζει δυνατά. Το μουνάκι της ήταν απίστευτα στενό κάτι το οποίο με τρέλανε απίστευτα. Το 2ο χέρι μου έπαιζε με το κωλαράκι της κάτι το οποίο την καύλωσε ακόμη παραπάνω. Ο πρώτος οργασμός δεν άργησε να έρθει με τα χέρια της να πατάνε το κεφάλι μου πάρα πολύ δυνατά πάνω στο μουνί της.

Ανέβηκα πάνω έκατσα κάπως στο στήθος της και τώρα η πούτσα μου ήταν πάρα πολύ κοντά στο στοματάκι της αφού το επεξεργάστηκε για μερικά δευτερόλεπτα άνοιξε το στόμα της ζαλισμένη από την καύλα και ξεκίνησε να με γλείφει ήρεμα. Μετά από λίγο την έπιασα από τα μαλλιά, τη γονάτισα και στάθηκα μπροστά της. Άρχισε να μου δείχνει το ταλέντο της στην πίπα με την πούτσα μου να εξαφανίζεται μέσα στο στοματάκι της. Το χέρι της έπαιζε με τα αρχίδια μου ενώ πότε πότε σταματούσε για να τα γλείψει κι αυτά. Την άρπαξα βίαια από τα μαλλιά, την πέταξα στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της σε στάση ιεραποστολικού. Προσπάθησα να είμαι "ευγενικός" σε αυτό το σημείο για να μην την πονέσω, αλλά η πολυετής αποχή το καθιστούσε ακατόρθωτο.

Ο αρχικός πόνος έφυγε από το σώμα της και άρχισε να έρχεται η ηδονή. Η απίστευτα σέξι Εύα είχε απελευθερωθεί τελείως. Το κρασί, η καύλα... είχαν κάνει την Εύα να βρει πραγματικά τι είναι. Μια καθώς πρέπει κυρία η οποία ξέφυγε από τον συντηρητισμό και έγινε αυτό που πραγματικά έπρεπε. Ο δεύτερος οργασμός της Εύας δεν άργησε να έρθει. Χωρίς να την αφήσω να ηρεμήσει, τη γύρισα στα 4 και άρχισα να γλείφω το κωλαράκι ενώ της έβαζα δάχτυλο και έπαιζα με την κλειτορίδα της. Η Εύα πλέον έχυνε σε 1-2 λεπτά. Έτσι όπως ήταν στα 4 μπήκα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω σα να τη μισώ. Τη χτυπούσα, την έβριζα και της τραβούσα τα μαλλιά σα να είναι η τελευταία πουτάνα. Οι σκιές της πλάτης της και το άνοιγμα του κώλου της στα 4 με είχαν απογειώσει.

Η Εύα απλά μούγκριζε από καύλα. Είχα κλείσει το στόμα της με το εσώρουχο της και απολάμβανα το άγριο γαμήσι στο δημιούργημά μου. Η Εύα αφού έχυσε για ακόμη μια φορά, χωρίς να την αφήσω να ηρεμήσει βρέθηκε μπροστά μου στα γόνατα να με τσιμπουκώνει με πάθος. Ήταν η σειρά μου να χύσω και όσο πλησίαζα το τσιμπούκι της γινόταν εντονότερο, βαθύτερο γρηγορότερο. Έχυσα βαθιά μέσα στο στοματάκι της.

Η κούραση δε μας άφησε να συνεχίσουμε. Κοιμηθήκαμε σαν έφηβοι σε σχολική εκδρομή μετά από σεξ με τον πρώτο μας έρωτα.

Η επόμενη μέρα με βρήκε να έχω αγκαλιά την Εύα. Χωρίς να την ενοχλήσω σηκώθηκα να της φέρω πρωινό στο κρεβάτι. Μαζί με το πρωινό ανέβασα και τα ρούχα που είχαμε διαλέξει για την επόμενη μέρα. Μια καθώς πρέπει αμφίεση, σέξι και δυναμική.

Η Εύα αφού ξύπνησε μου χάρισε ένα υπέροχο χαμόγελο την ώρα που εγώ θαύμαζα το διαμάντι μου. Με ευχαρίστησε πολλές φορές για την αλλαγή της, κυρίως με ατελείωτα γαμήσια σε διάφορα μέρη. Η Εύα συνεχίζει τη ζωή της χωρίς εμένα με έναν Άντρα δίπλα της ο όποιος της αξίζει. Χαίρομαι που βρήκε το δρόμο της και κυρίως χαίρομαι που τη βλέπω ευτυχισμένη.

Υ.Γ.1 τελικά τα "ακατέργαστα διαμάντια" είναι τα καλύτερα.

Υ.Γ.2 η Εύα πλέον έχει αλλάξει σε ένα χαρούμενο καλοσυνάτο και όμορφο, από όλες της πλευρές, άνθρωπο.

Ελπίζω να μη σας κούρασα και εύχομαι να βρείτε το ακατέργαστο διαμάντι σας.
Copyright protected OW ref: 185265Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.