Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μόλις επέστρεψα από διακοπές και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα όσα έγιναν. Αρχικά να σας πω πως είμαι παντρεμένος και με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί συνολικά 21 χρόνια. Παιδιά δεν έχουμε. Η Ερωτική μας ζωή ήταν πολύ καλή, αλλά σιγά σιγά με τα χρόνια ήρθε η ρουτίνα και το σεξ έγινε κάπως άχρωμο και φυσικά πιο αραιό σε σχέση με παλαιότερα.

Η γυναίκα μου η Ελένη, 46 χρόνων, είναι 1.68, 70 κιλά, γεματούλα θα την έλεγα, ωραίο στητό βυζί όχι πολύ μεγάλο αλλά με μια ρώγα που όταν καυλώνει είναι σκέτη καύλα. Στην ίδια ηλικία κι εγώ με την Ελένη, 1.90, 87 κιλά, λίγη κοιλίτσα, γενικά με λες αδύνατο.

Διακοπές μας αρέσει να πηγαίνουμε σχεδόν πάντα μόνοι μας. Έχουμε ένα εξοχικό που συνήθως τις διακοπές τις περνάμε εκεί. Φέτος η Ελένη μου λέει:

- Με πήρε η Σοφία τηλέφωνο και μου είπε ότι λένε με το Σάκη να πάνε μία βδομάδα πόρτο Χέλι, αν θέλουμε να πάμε και εμείς.

Η Σοφία είναι φίλη της γυναίκας μου που έκαναν πολύ παρέα όσο ήταν νέες αλλά παντρεύτηκε και έφυγε από την Αθήνα και ζει πλέον στον βόλο με τον άντρα της το Σάκη. 2-3 Φορές το χρόνο συναντιόμαστε και κάνουμε καλή παρέα. Βάλαμε κάτω τα οικονομικά μας και είπαμε να πάμε.

Κλείσαμε μέσω Airbnb ένα σπιτάκι, μια μονοκατοικία, πολύ συμπαθητικό. 2 υπνοδωμάτια ένα μπάνιο, σαλονοκουζίνα με κήπο και μικρή πισίνα.

Φτάνουμε κατά τις 3 το μεσημέρι, εξερευνούμε το σπίτι, τους χώρους, παίρνουμε από ένα δωμάτιο και αποφασίζουμε να πάμε για φαγητό.

Η Σοφία είναι 48 χρόνων, κοντούλα, ούτε αδύνατη αλλά ούτε και παχουλή, τη λες κανονική. Ο Σάκης 50 χρόνων, αρκετά μεγάλη κοιλιά, με φοβερό χιούμορ και οι δύο. Ούτε αυτοί έχουν παιδιά.

Καθόμαστε λοιπόν σε ένα ταβερνάκι, παραγγέλλουμε μεζεδάκια, λέμε τα νέα μας και κατά τις 6 επιστρέφουμε στο σπίτι. Έχουμε πιει κάτι ούζα και έτσι αποφασίζουμε να την πέσουμε για λίγη ξεκούραση. Σηκωνόμαστε κατά τις 8 και αποφασίζουμε να μείνουμε σπίτι να πιούμε ποτάκι εκεί στην πισίνα.

Βάζουμε τα μαγιό μας φτιάχνουμε μοχίτο και καθόμαστε στην πισίνα όπου κάνουμε καμιά βουτιά, γελάμε, λέμε ανέκδοτα και γενικά χαβαλεδιάζουμε και περνάμε πολύ ωραία. Να σκεφτείτε ότι ήπιαμε ένα μπουκάλι Ρούμι.

Η ώρα έχει πάει 4 το πρωί και πάμε στα Δωμάτια μας. Κλείνουμε τις πόρτες και πέφτουμε στο κρεβάτι. Μιλάμε με την Ελένη και λέμε πόσο ωραία περάσαμε και όπως μιλάμε χαμηλόφωνα ακούω βογκητά. Κάνω στην Ελένη να κάνει ησυχία και ξανά ακούμε πιο καθαρά την Σοφία να βγάζει ένα καυλωτικό βογκητό. Ψιθυρίζω στην Ελένη να σηκωθούμε να πάμε προς την πόρτα μας να ακούσουμε καλύτερα. Δεν περίμενα να δεχτεί, αλλά σηκώθηκε.

Ανοίγουμε σιγά σιγά την πόρτα μας και στεκόμαστε πίσω από την μισάνοιχτη πόρτα μας και πλέον ακούμε πολύ πιο καθαρά. Η Σοφία λέει σε κάποια φάση:

- Στάζω η πουτάνα.

Ο Σάκης της λέει:

- Γουστάρεις καργιόλα που γαμιέσαι και δίπλα είναι η φίλη σου με τον άντρα της έ;

- Πολύ…

του λέει αυτή και ακούμε τον ήχο των δύο σωμάτων όπως χτυπούσε το ένα πάνω στο άλλο και καταλάβαμε ότι πρέπει να τη γαμούσε με δύναμη και γρήγορα.

Εγώ είχα καυλώσει και όπως ήμασταν όρθιοι έτριβα τη σηκωμένη μου πούτσα ανάμεσα στα κωλομέρια της Ελένης και είχα περάσει το χέρι μου από μπροστά και της χάιδευα το μουνί μέσα από το εσώρουχο. Όρθιοι όπως τους ακούγαμε της κατεβάζω το εσώρουχο χωρίς να πει τίποτα η Ελένη, της τον καρφώνω με τη μια μέσα της και δέχτηκε το μουνί της την πούτσα μου με μεγάλη ευχαρίστηση. Όσο γαμούσα την Ελένη εκείνη μαλάκιζε την κλειτορίδα της και ανά διαστήματα έσκυβε πιο πολύ να τον παίρνει όλο μέσα της και μου χάιδευε τα αρχίδια. Παράλληλα εγώ έπαιζα με τις ρώγες της που ήταν κάγκελο. Ακούμε το Σάκη να λέει…

- θα σε χύσω ψώλα μου…

- Ναι γέμισε το μουνί μου με χύσια.

Η Ελένη εκείνη την ώρα άρχισε να μαλακίζεται πιο γρήγορα για να χύσει και εγώ να τη γαμάω πιο δυνατά για να χύσω κι εγώ. Χύσαμε, κλείσαμε την πόρτα σιγά σιγά και πέσαμε για ύπνο.

Την επόμενη μέρα, πάλι μετά από ποτό και ωραία διάθεση πάμε στα δωμάτια μας για ύπνο όπου για μεγάλη μου έκπληξη η Ελένη άρχισε να μου κωλοτρίβεται, όπως έκανε παλιά όταν είχε καύλες και ήθελε πούτσα.

- Καύλες έχεις μωρό μου;… της λέω.

- Μ… ναι… μου λέει, από εχτές αν και έχυσα δεν ξεκαύλωσα, το σκέφτομαι όλη μέρα.

Τη φιλάω, τη χαϊδεύω και κατεβαίνω να της κάνω γλειφομούνι. Εκείνη άνοιξε τα πόδια της, τα έβαλε πάνω στην πλάτη μου και ξεκίνησα να τη γλείφω αργά. Όσο περνούσε η ώρα έγλειφα πιο γρήγορα και με περισσότερη ένταση. Η Ελένη βογκούσε:

- Αχ… τρελή καύλα, γλείψε με κι άλλο, κάνε με να χύσω έτσι.

Μιλούσε χαμηλόφωνα αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να ακουγόμαστε αλλά να μην είναι ξεκάθαρο ότι το κάνει για να μας ακούσουν. Αμέσως κατάλαβα ότι ήθελε να ανταποδώσει την καύλα στην φίλη της. Τότε έκανα αυτό που ξέρω πολύ καλά ότι την τρελαίνει και χάνεται μέσα στην καύλα της. Της σήκωσα τα πόδια πιο ψηλά και ξεκίνησα να της γλείφω εναλλάξ μουνί και κωλοτρυπίδα.

- Αχ όχι ρε ανώμαλε, ξέρεις ότι δεν αντέχω…

Χώνω δύο δάχτυλα στο μουνί της της, το γαμάω με τα δάχτυλα και παράλληλα της γλείφω την κωλοτρυπίδα.

- Χύνω… άρχισε να φωνάζει, χύνω, δε μπορώ να κρατηθώ ρε ανώμαλε και θα μας ακούσουν.

- Να μας ακούσουν, αυτό δεν σε φτιάχνει;

- Πολύ!

Τη στήνω στα 4 και εκεί που πάω να μπω μέσα της ανοίγει η πόρτα. Γυρίζουμε και κοιτάμε, ο Σάκης με σηκωμένη πούτσα γυμνός το ίδιο και η Σοφία γυμνή και καυλωμένη.

- Τι σου έκανε ρε φιλενάδα και δε μπορούσες να κρατηθείς;

Γυρίζω την Ελένη όπως είναι στα 4 να βλέπει προς την πόρτα, της λέω «πες της» και με το που το λέω της καρφώνω την πούτσα στο μουνί. Μένω ακίνητος, της ρίχνω μια ξυλιά δυνατή στα κωλομέρια και της ξανά λέω «πες». Η Ελένη με καυλωμένη φωνή λέει:

- Μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα ο ανώμαλος και ξέρει ότι δε μπορώ να κρατηθώ.

Η Σοφία λέει στον Σάκη:

- Γλείψε μου κι εμένα την κωλοτρυπίδα…

Σκύβει ο Σάκης και όπως είναι η Σοφία όρθια της ανοίγει τα κωλομέρια και της γλείφει κωλοτρυπίδα.

- Πω, πω… καύλα, καύλα, χύνω… θέλω πούτσα!

Σηκώνεται ο Σάκης και ξεκινάει κι αυτός να τη γαμάει στα 4 στο πάτωμα μπρος από το κρεβάτι μας.

- Φιλενάδα, λέει η Σοφία, έχω να νιώσω τέτοια καύλα πολύ καιρό.

- Κι εγώ λέει η Ελένη, νιώθω σαν πουτάνα τώρα και μου αρέσει η καύλα.

- Σ αρέσει γαμιόλα που νιώθεις σαν πουτάνα; Τώρα θα νιώσεις πιο πολύ πουτάνα, θα σου γαμήσω κωλοτρυπίδα.

Βγάζω την πούτσα από το μουνί, την πάω στην κωλοτρυπίδα και ξεκινάω να πιέζω σιγά σιγά για να την ανοίξω τελείως.

- Αχ… δε θέλω…

να μου λέει εκείνη με περιπαικτικό τρόπο, μέχρι που τον έβαλα όλο μέσα και την άνοιξα. Ο Σάκης λέει στη Σοφία «καιρό έχεις να μου δώσεις κώλο καργιόλα».

- Πάρ’ τον ρε πούστη άντρα… του λέει η Σοφία.

Η Ελένη έχει πάει σε άλλη διάσταση από την καύλα και μου φωνάζει με πόνο και καύλα μαζί, «ξεκώλιασε με…». Τη γαμάω δυνατά, της ρίχνω ξυλιές και αυτή παράλληλα μαλακίζεται.

Η Σοφία φωνάζει…

- Τι γαμήσι είναι αυτό ρε φιλενάδα;… σαν πουτάνες γαμιόμαστε.

- Μ' αρέσει… να λέει η δικιά μου.

Και εμένα να λέει η Σοφία και να μου λέει σκίσ' τη την καργιόλα τη φίλη μου. Γαμάμε εγώ και ο Σάκης με δύναμη μέχρι που φωνάζει η Σοφία:

- Χύνω… δε μπορώ άλλο…

Το ίδιο και η δικιά μου. Εγώ και ο Σάκης λες και ήμασταν συνεννοημένοι βγάζουμε τις πούτσες μας και λέω:

- Τώρα καργιόλες θα πρέπει να πιείτε τα χύσια μας.

Χωρίς καμία αντίρρηση έπιασαν τις πούτσες μας, μας τράβηξαν μαλακία μπροστά από το στόμα τους χωρίς να πάρουν πίπα και τα πήραν και οι δύο όλα στο στόμα.

Τα επόμενα 3 βράδια τα περάσαμε γυμνοί στον ίδιο χώρο να μιλάμε για γαμήσια και να γαμιόμαστε το ένα ζευγάρι μπροστά στο άλλο. Ήταν πραγματικά κάτι που μας ανανέωσε και σεξουαλικά και τα δύο ζευγάρια.

Ποιος ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να κάνουμε και ανταλλαγή και να γαμήσω εγώ τη Σοφία και ο Σάκης την Ελένη ή να κάνουν κάνα λεσβιακό τα κοριτσάκια μας και εμείς να τις γαμάμε.

Ο χρόνος θα δείξει.




Copyright protected OW ref: 185268



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.