Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε παντρεμένοι 3 χρόνια. Έχουμε έντονη σεξουαλική ζωή και περνάμε καλά. Τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου έλειπε για διακοπές στον τόπο καταγωγής της. Πολλές φορές κάναμε βίντεο κλήση και χαϊδευόταν στην κάμερα επιδεικνύοντας γυμνό το σώμα της και εγώ τον έπαιζα.

Μια μέρα της αποκάλυψα μια επιθυμία μου, ότι θα ήθελα να τη δω να κάνει με κάποιον άλλο έρωτα. Αυτή μου είπε ότι εγκεφαλικά την ερεθίζει αλλά δε θα μπορούσε. Της μίλαγα αρκετές μέρες για αυτό και κάνοντας σεξ μέσω βίντεο κλήσης το λέγαμε και το φανταζόμασταν.

Μια μέρα με εξέπληξε. Με κάλεσε βράδυ που είχα έρθει από τη δουλειά και μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι, αλλά φοβόταν μη θυμώσω. Αφού τη διαβεβαίωσα ότι δε θα γινόταν αυτό, μου είπε ότι το απόγευμα είχε βγει με ένα φίλο της που μένει εκεί για καφέ. Τη ρώτησα μόνο φίλος;… και μου απάντησε ότι παλιά πριν από έμενα το έκαναν μερικές φόρες. Της είπα τι έγινε και μου είπε ότι κατά τη διάρκεια του καφέ τη φλέρταρε ενώ προχώρησε και πιο επιθετικά λέγοντας ότι τον καυλώνει πολύ και ότι ήθελε να το κάνουν. Μάλιστα κάποια στιγμή που σηκώθηκε από την καρέκλα για να πάει στην τουαλέτα η γυναίκα μου, όπως πέρασε από μπροστά και καθώς αυτός σηκώθηκε λόγω στενότητας του τραπεζίου ο κώλος της τρίφτηκε πάνω στο παντελόνι του και αντιλήφθηκε ότι η πούτσα του ήταν καυλωμένη.

Τη ρώτησα πως ένιωσε και μου είπε ότι ερεθίστηκε σκεπτόμενη όλες τις κουβέντες που είχαμε πριν μέρες αλλά και την προηγούμενη εμπειρία μαζί του. Σκεφτόταν λοιπόν να προχωρήσει αλλά σταμάτησε. Του είπε ότι έχει παντρευτεί αν και από μέσα της σκεφτόταν έντονα να πάνε στο σπίτι του και να μου στείλει φώτο, αλλά δεν το ένιωθε απόλυτα. Έτσι μετά από λίγο τον χαιρέτησε.

Της είπα ότι με καύλωσε πολύ αυτό που μου λέει και μου είπε:

- Θα ήθελες να πάω μαζί του;

- Ναι.

Μου λέει ότι δεν της έβγαινε απόλυτα, ότι θα το συζητήσουμε και ότι αν το ήθελα πολύ θα το σκεφτόταν. Της λέω το θέλω και την ίδια ώρα έτριβα το πουλί μου από καύλα. Την επόμενη ημέρα μου επιφύλασσε τεράστια έκπληξη. Η γυναίκα μου του έστειλε μήνυμα και βρέθηκαν στο σπίτι του. Αφού τον έβαλε να τη φωτογραφίσει πρώτα με τα εσώρουχα της ένα κόκκινο δαντελωτό στρινγκ χωρίς σουτιέν άφησε το κινητό της πλάγια και το έβαλε να καταγράφει.

Το ίδιο βράδυ όταν με κάλεσε χαμογελούσε πονηρά και μου λέει:

- Θέλω να σου στείλω κάτι να δεις.

- Στειλ' το.

To viber χτύπησε και μόλις το άνοιξα έμεινα άφωνος. Την είδα σε φώτο ξαπλωμένη σε ένα κρεββάτι σε διάφορες προκλητικές στάσεις ημίγυμνη. Καύλωσα απίστευτα και σκεφτόμουν από που είναι αυτές. Μόλις είδα παρακάτω το βίντεο σάστισα για λίγο. Λέω τι θα δω; Το ανοίγω και μένω άφωνος. Είδα ένα γυμνό άντρα, πιο μεγάλο από εμένα, γύρω στα 40 να στέκεται πάνω από τη γυναίκα μου στο κρεββάτι να τη φιλάει και να τη χουφτώνει. Την έλεγε μωρό μου και τη φίλαγε παθιασμένα ενώ η γυναίκα μου αναστέναζε.

Κάποια στιγμή μπήκε μέσα της και η γυναίκα μου ούρλιαξε από καύλα ενώ άρχισε να τη γαμάει. Την έπαιρνε με δύναμη και η γυναίκα μου συνεχώς αναστέναζε. Μετά τη γύρισε στα 4 και αυτή τούρλωσε τον απίστευτο της κώλο. Τον έβαλε ακάποτο στο μουνί της και άρχισε να την παίρνει ενώ την κρατούσε σφιχτά από τη μέση. Της τον κάρφωνε με μανία ενώ άρχισε να της λέει διάφορα.

- Τον ήθελες παλιοπουτάνα, δεν τον ξέχασες ποτέ, σε γαμάει έτσι ο άντρας σου καργιόλα;

- Ναι, ναι, δεν τον ξέχασα, είσαι μεγάλος γαμιάς…

- Πουτάνα όποτε έρχεσαι θα σε γαμάω σκύλα.

- Θέλω να μου το σκίζεις!

Άρχισε να τη χτυπάει κωλοσκάμπιλα και να της λέει «χυμένη θα πας στον άντρα σου βρώμα». Ενώ τη γαμούσε άρχισε να φωνάζει «θα χύσω…» και αυτή να του λέει «μη, μη, βγες». Γύρισε αυτή γρήγορα και τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφά λυσσασμένα ενώ αυτός άρχισε να βογκάει και τα υγρά γέμισαν τα χείλη της αλλά και τις ρώγες της καθώς τον πήγε προς το στήθος της. Την πήρε αγκαλιά και ξάπλωσαν ενώ αυτή κάποια στιγμή σηκώθηκε και έκλεισε την καταγραφή.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο συνεχώς τον έπαιζα και συνέχισα ώσπου έχυσα. Μετά από λίγο την κάλεσα. Της είπα ότι μου έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο. Τη ρώτησα πόση ώρα μείναμε μαζί και μου είπε ότι αφού έκατσαν αγκαλιά για ώρα το ξαναέκαναν άλλη μια φορά. Με ρώτησε αν θύμωσα και της είπα ότι μου άρεσε. Μου λέει ότι και αυτής της άρεσε και ότι ήθελε να το ξανακάνει. Την παρότρυνα να το ξανακάνει. Με ρώτησε ξανά αν με πειράζει και της είπα όχι, ότι την αγαπώ και ότι μου αρέσει αυτό.

Την είδα που χαμογέλασε και μου είπε, είσαι πολύ γλυκός. Της είπα ότι μέχρι να γυρίσει να το ζήσει. Η απόλυτη καύλα.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number:16151110122S010




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.