Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου και η φίλη της (3ο μέρος)

Δύο βράδια, αφού μου διηγήθηκε την ιστορία με τη φίλη της στο Βόλο (ιστορία Νο3), την έβαλα να μου διηγηθεί και τη συνέχεια για να καυλώσω πάλι πολύ. (Συνεχίζω σαν να μιλάει η ίδια).

- Αφού γαμηθήκαμε με την Κατερίνα και τον Τάκη όλο το μεσημέρι της Κυριακής, το βράδυ ξαναπήγαμε για τσίπουρα στην παραλία. Ήρθαν και οι δύο του φίλοι που με είχαν πάρει παρτούζα την προηγούμενη το βράδυ. Το γέλιο και τα αστεία μας έφτιαξαν κυριολεκτικά τη διάθεση.

Αφού είχαμε πιει αρκετά η Κατερίνα έσκυψε και με ρώτησε αν το έχω κάνει ποτέ με 3 άντρες. Της απάντησα όχι αλλά το έχω φαντασιωθεί. Κι εγώ το ίδιο μου είπε, αλλά απόψε μου φαίνεται ότι θα το ζήσουμε κιόλας.

Καθίσαμε μέχρι αργά και είχαμε κάνει "κεφάλι" από το ποτό. Ξανά στο αμάξι με τους φίλους του Τάκη να με μπαλαμουτιάζουν.

Φτάσαμε στο σπίτι και ο Τάκης έφερε μια τράπουλα λέγοντας ότι έχει πολλά χρόνια να παίξει strip poker.

Καθίσαμε όλοι γύρω-γύρω και το παιχνίδι άρχισε. Βέβαια τι poker ήταν αυτό μόνο αυτός ήξερε. Τραβούσαμε όλοι ένα φύλλο και ο μικρότερος έβγαζε ένα ρούχο. Η συμφωνία ήταν όταν κάποιος-α γδυθεί τελείως την επόμενη που θα χάσει θα εκτελεί μια εντολή.

Ο πρώτος που γδύθηκε τελείως ήταν ο Γιάννης. Το καυλί του το είχα φάει την προηγούμενη και ήταν μέτριο. Η δεύτερη ήμουν εγώ. Όταν ξαναέχασα μου είπαν να τσιμπουκώσω για τρία λεπτά το Γιάννη.

Δεν άργησαν να γδυθούν όλοι. Η καύλα μας είχε χτυπήσει ταβάνι.

Δε μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς έκανα και τι "έτρωγα". Είχα μονίμως έναν πούτσο στο μουνί μου κι έναν στο στόμα μου. Κάποιες φορές έγλειφα και την κλειτορίδα της Κατερίνας αλλά και τον πούτσο που εκείνη έτρωγε.

Η Κατερίνα ζήτησε πρώτη αλλά επωφελήθηκα κι εγώ από την τριπλή διείσδυση.

Όταν ήρθε η σειρά μου κάθισα πάνω στον Τάκη που θυμίζω ότι ήταν τεράστιος, μπήκε στην κωλάρα μου ο Γιάννης και τσιμπούκωνα το Νίκο. Είχα μουδιάσει όλη. Τέτοια καύλα δε νομίζω ότι θα ξαναζήσω ποτέ. Σε αυτή την στάση πρέπει να έμεινα κάνα δεκάλεπτο. Έχυσα δύο απανωτές φορές.

Μας γάμησαν γύρω στη μιάμιση ώρα και μας έχυσαν σχεδόν ταυτόχρονα όλοι τους στο πρόσωπο μας και το κορμί μας.

Θυμάμαι ότι φιλιόμασταν με την Κατερίνα στο στόμα γεμάτες από ανακατεμένα χύσια.

Όταν κάποιες φορές τα έβλεπα σε τσόντες σιχαινόμουν πάρα πολύ και τώρα το έκανα εγώ με απόλυτη καύλα και ευχαρίστηση.

Εκεί τελείωσε η διήγηση της. Τη γύρισα μπρούμυτα και της άνοιξα τα κωλομέρια. Πήρα υγρά από το μουσκεμένο μουνί της και πασάλειψα την κωλοτρυπίδα της.

Μπήκα μέσα βίαια με καύλα και μίσος. Από τη μία βογκούσε αλλά από την άλλη μου τον πήρε όλον μέσα. Τόσα καυλιά που έφαγε της τον είχαν ανοίξει. Έχυσα μέσα της λέγοντας της πόσο μεγάλη πουτάνα είναι.

Η καύλα μας όμως συνεχίζεται…

(Μας φτιάχνουν απίστευτα τα σχόλια σας και τα περιμένουμε…)
Copyright protected OW ref: 185260Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.