Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το σκυλάκι τους... εγώ

Ότι είχε μπει το 2021 και είχε έρθει σπίτι μας ο καλύτερος μου φίλος για τις ευχές και να καθίσουμε. Με τη Φωτεινή, πρέπει να πω, δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, ο ένας μου έλεγε να προσέχω τον άλλο αλλά δεν ήταν τσακωμένοι, είχαν θα έλεγα τυπικές σχέσεις. Ο κολλητός μου, 26 ετών, 1.85 ύφος, 90 περίπου κιλά, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένος, με λίγο γενάκι, απαιτητικός, απόλυτος στο κρεβάτι, brutal κι όπως αργότερα αποδείχθηκε, με μια πούτσα γύρω στους 17 πόντους,. Αφού κάναμε τη βόλτα μας το πρωί, φάγαμε στο σπίτι το μεσημέρι διάφορα που είχε μαγειρέψει η Φωτεινή και μετά σχεδόν απογευματάκι, είπαμε να πάμε για έναν δεύτερο καφέ για να αφήσουμε και την γυναίκα μου να κοιμηθεί λίγο μιας και το βράδυ θα πήγαινε για δουλειά. Εκεί και πάνω στη συζήτηση φτάσαμε να μιλάμε για τα σεξουαλικά μας, δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε. Στη συζήτηση του είπα όλα όσα είχαν συμβεί όλο αυτό το διάστημα, για τα ξενοπηδήματα της Φωτεινής και την υποταγή μου στην ίδια, τους γαμιάδες της και τις φίλες της, του ανέφερα μάλιστα ότι ήδη κάποια απ’ αυτά τα γεγονότα τα έχω γράψει κι εδώ, κι αμέσως μπήκε να διαβάσει.

Στο γυρισμό για το σπίτι μου είπε πως τον ερέθισαν όλα αυτά, πως πραγματικά η Φωτεινή πάντα τον ερέθιζε και αν δεν είχα πρόβλημα θα ήθελε να παίξει κι εκείνος, αλλά αν δεχόμουν, θα γινόταν με τους δικούς του όρους. Ως όρους έθεσε την αποκλειστικότητα, θα ήταν μόνο αυτός γαμιάς της, θα ήταν αφέντης της κι εκείνη απόλυτη σκλάβα του, η σχέση τους θα ήταν μόνο για γαμήσι το οποίο θα γινόταν, όταν, όπου κι όπως εκείνος ήθελε, ποτέ δε θα δεχτεί «όχι» αλλά πλήρη υποταγή. Μου τόνισε πως δεν είναι τρελός να της κάνει πράγματα άσχημα, οπότε θα έπρεπε να τον εμπιστευτούμε και να του παραδοθεί πλήρως. Φτάνοντας σπίτι, μου είπε να μιλήσω με τη Φωτεινή και αναλόγως θα δούμε. Μόλις φτάσαμε, η Φωτεινή ήδη είχε ετοιμαστεί για τη δουλεία.

- Ο φίλος, της λέω, μου είπε ότι μετράς πολύ σα γυναίκα και θα σε πηδούσε άνετα αν ήθελες.

– Τον είδε ότι κοιτούσε τα βυζιά μου το μεσημέρι, πες του να κάνει κίνηση και βλέπουμε.

Μετά απ’ αυτόν τον σύντομο διάλογο έφυγε για τη δουλεία και μείναμε εγώ με το φίλο σπίτι, μιας και θα τον φιλοξενούσαμε δύο βράδια. Του λέω ότι είπαμε και μου μου λέει:

– Τέλεια, φέρε να διαλέξω εσώρουχα, τι να φορέσει αύριο που θα γυρίσει και στείλε της μήνυμα.

Αφού της διάλεξε εσώρουχα, μου είπε να της τα στείλω φωτογραφία, να της πω που θα τα βρει το πρωί που θα έρθει και να την ρωτήσω τι σκέφτεται…

- Αγάπη μου, σου διάλεξε αυτά τα εσώρουχα να φορέσεις αύριο και στα αφήνω στον καναπέ. Θέλει να μάθει όπως αν κι εσύ σκέφτεσαι τίποτα τώρα;

- Μ… να με έχει δεμένη στο κρεβάτι και να με βασανίζει, κι εσύ στο πάτωμα σαν το σκύλο να κάθεσαι να μας κοιτάς, να υπακούς σε κάθε εντολή, να γλείφεις πόδια, σπέρμα και ότι άλλο θέλουμε.

- Μόνο δικές σου εντολές θα υπακούω αφέντρα μου; Έχεις καμία εντολή γι’ απόψε;

- Μ… έχω πολλές αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να κοιμηθείς γιατί έχεις δουλειά το πρωί. Τέλος πάντων, θέλω να του λες διάφορα για εμένα σαν καλός σκλάβος, να του πεις τι θα ήθελες να μου κάνει. Μπορείς μαλάκα να τον καυλώσεις για μένα και να χύσει πάνω σου;

- Αν θέλει το στόμα σου για να χύσει;

- Άλλο αυτό, τώρα θέλω να χύσει πάνω σου ανίκανε.

– Πάνω μου;

- Ναι, στην πλάτη σου, έτσι σου αξίζει μαλάκα. Θα σε χύσει πάνω σου, πάνω στο κρεβάτι μας. Άντε ρε ξεκωλιάρη, δείξε του πως σε έχω εκπαιδεύσει

– Του το είπα και λέει ότι θέλει το χέρι σου.

– Το δικό σου τον χαλάει, δε θέλει τίποτα σήμερα; Λέγε ρε μαλάκα;

– Θέλει να τον υπηρετήσεις εσύ πρώτα, κι εγώ σκλάβος και των δυο σας.

– Θέλει να του κάνω κάτι άλλο; Αλλά θα αργήσω γιατί έχω και δουλειά.

– Τι μπορείς να του κάνεις;… ρωτάει.

– ‘Ότι θέλει ο αφέντης μου.

– Δείξε του, λέει, πόσο καργιόλα είσαι και πόσο γουστάρεις πούτσα.

– Δώσε του το κινητό να μιλάω με τον ίδιο

– Εγώ σε θέλω σκλάβα, θα σε γαμάω όπως θέλω, όπου κι όποτε θέλω. Θα σου στέλνω ότι έρχομαι να σε γαμήσω και θα με περιμένεις έτοιμη. Θα τρως ξύλο, βρίσιμο, ξεφτίλισμα. Μπορεί να έρθω να με ξεκαυλώσεις αλλά να μην ασχοληθώ μαζί σου, ή να ασχοληθώ αλλά να σε αφήσω χωρίς να χύσεις. Θα βγάλεις από το λεξιλόγιο σου τη λέξη «ΟΧΙ», θα υπάρχουν μόνο η λέξη «ΜΠΛΕ» για να χαλαρώσω αυτό που κάνω και η λέξη «ΚΟΚΚΙΝΟ» με την οποία θα σταματάει οποιοδήποτε παιχνίδι γίνεται εκείνη τη στιγμή. Θέλω απόλυτη εμπιστοσύνη, ξέρω τί και πότε πρέπει να το κάνω, οπότε ξαναλέω, δεν έχεις άποψη για τίποτα, εκτελείς ότι σου λέω. Είμαι ο αφέντης σου κι είσαι η σκλάβα μου. Είσαι δική μου σκλάβα όπως κι ο άντρας σου και αφού ικανοποιηθώ εγώ, κάνεις ότι θες με τον άντρα σου, ο οποίος παραμένει βέβαια σκλάβος σου. Και φυσικά κομμένοι όλοι οι άλλοι γαμιάδες σου, μόνο για μένα θα είσαι. Εγώ αν θέλω θα έχω κι άλλες αλλά εσύ είσαι δική μου σκλάβα. Αν δέχεσαι όλα όσα σου είπα, δείξε μου το ταλέντο σου και καύλωσε με…

– Μανάρι μου με έχεις καυλώσει πολύ και δε μπορώ να δουλέψω. Θα ήθελα τώρα να είχα την πούτσα σου στο στόμα μου και να σε κάνω να βογκάς.

– Θέλω να σου κρατάω το κεφάλι, να στη φτάνω στο λάρυγγα και να έχω τον μαλάκα σου να μου γλείφει τα αρχίδια.

– Αχ… αφέντη μου, έτσι να πνίγομαι με την πούτσα σου, αν ήξερα ότι ήσουν τόσο άγριος θα είχαμε γαμηθεί άπειρες φορές μέχρι τώρα.

– Ποτέ δεν είναι αργά. Θέλω να τον βάζουμε μπρούμυτα δεμένο στο κρεβάτι, να σε γλείφει μπροστά του κι εγώ να τον μαστιγώνω.

– Μ… με τρελαίνει ακόμα περισσότερο η ιδέα ότι ο μαλάκας θα γίνει κερατάς και σκλάβος στον καλύτερο του φίλο. Να τον κάνεις κατακόκκινο για να μην μπορεί να καθίσει πουθενά. Πόσο θέλω να καθίσω πάνω στη πούτσα σου και να την χώνω βαθιά μέσα μου. Θέλω για λίγο να έχω τον έλεγχο της πούτσας σου και να σε βασανίζω.

– Θα βασανίζω εγώ το μουνάκι σου σκίζοντάς το ανελέητα, μέχρι να μην αντέχει άλλο, να αισθανθείς έναν πραγματικό άντρα να σε ξεσκίζει. Θα δίνω την πούτσα στο σκλαβάκι να μου τη σαλιώνει και θα στη καρφώνω μέχρι τέρμα.

– Μ… ναι, τι μου κάνεις βραδιάτικα; Να με χύνεις παντού, σε όλο το σώμα και να τα γλείφει μετά ο ανίκανος ο άντρας μου. Με έχεις τρελάνει μωρό μου!

– Θέλω να χύνω πάνω στα βυζιά σου, να τα μαζεύεις με το χέρι σου και να του τα ταΐζεις, να μου γλείφεις τα αρχίδια και να τον χύνω στη μάπα.

– Ναι αφέντη μου, το κορμί μου είναι δικό σου από δω και πέρα, κάνε το ότι θες. Θα φάει πολύ σπέρμα ο ανίκανος. Θα σε αδειάσω μωρό μου…

– Θέλω να σε γαμάω και να σου πατάω το κεφάλι με το πόδι.

– Ναι αφέντη μου, θέλω να με ξεφτιλίσεις, να με κάνεις να νιώσω η τελευταία πουτάνα, να με χτυπάς στον κώλο και να με ξεσκίζεις. Θέλω να χύνω για πάρτη σου!

– Είσαι μια καργιόλα, γι’ αυτό θα υπηρετείς τα πόδια μου, τη πούτσα μου και τα αρχίδια μου.

– Ότι γουστάρεις θα κάνω μωρό μου!

– Σε ότι δε με ικανοποιείς θα ξεθυμαίνω στο σκλαβάκι όσο πιο σκληρά γίνεται.

– Μ… τότε μερικά πράγματα θα τα κάνω επίτηδες.

– Θα τιμωρώ κι εσένα πουτανάκι, θα υποφέρεις κι εσύ μαζί μ’ αυτόν.

– Τέλεια και θα καυλώνω ακόμα περισσότερο.

– Είσαι καργιόλα από τις λίγες.

– Από σήμερα είμαι η δική σου καργιόλα.

– Από σήμερα είσαι σκλάβα μου, σκλάβα της ψωλής μου!

– Ναι… και να φύγεις, πάλι θα σε υπακούω όταν παίρνεις τηλέφωνο τον άχρηστο, θα κάνω ότι μου λες.

– Τον μαλάκα να λες. Δε θα σε ξανά γαμήσει ποτέ, μόνο θα την παίζει όταν του το επιτρέπω καθώς με βλέπει να σε γαμάω.

– Εντάξει αφέντη μου, θα ζητήσω άδεια να με ξεπατώνεις όλη μέρα!

– Από τώρα κι έπειτα είσαι η σκλάβα μου. Θα κάνεις ότι γουστάρει η καύλα του αφέντη σου. Θα υποφέρεις για την καύλα μου, θα τελειώνεις για πάρτη μου, θα είσαι μόνο για την πούτσα μου. Ο μαλάκας σου θα τρώει ξεφτίλισμα, μαστίγωμα, ξυλίκι, θα είναι κι αυτός για την πούτσα μου, για να ικανοποιεί τον αφέντη του κι όταν σου λέω θα τον τιμωρείς για να γίνεται καλύτερος

– Ναι αφέντη μου ότι πεις εσύ.

– Αύριο πρωί που θα είμαστε οι δυο μας, θα γνωριστούμε καλά.

– Να φοβηθώ;

– Να ανυπομονείς.

– Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να κάνω κάτι ολοκληρωμένο χωρίς το μαλάκα, θέλω να είναι μπροστά σε όλα!

– Εσύ αφέσου πάνω μου και μην αγχώνεσαι για τίποτα, σκοπός μου είναι να με παρακαλάς να σε γαμήσω, όχι να σε αναγκάσω. Θέλω να είσαι άνετη και πριν ξεκινήσουμε θα μου πεις τι θες και τι όχι. Από κει και μετά όπως είπαμε μόνο εκτελείς, δεν έχεις άποψη εσύ κι ο μαλάκας.

– Το πρωί θα κάνω ένα μπανάκι και θα ξαπλώσω λίγο να ξεκουραστώ, μετά ότι θες.

– Μετά το μπάνιο σου, θα φορέσεις ότι σου έχω διαλέξει και θα έρθεις να ξαπλώσεις δίπλα μου. Όσο κοιμάσαι εγώ θα σε χαζεύω και θα καυλώνω αλλά όταν ξυπνήσεις θα σε τιμωρήσω γιατί αφέντης δεν περιμένει ποτέ!

– Μόνο με τα εσώρουχα; Δεν είναι απότομο;

– Εγώ έτσι γουστάρω, να βλέπω το πουτανάκι μου να είναι πάντα έτοιμο να υπηρετήσει τον αφέντη του. Κάνε το και θα δεις πόσο καλά θα περάσουμε. Μην αμφιβάλλεις, ξεπέρνα τις αναστολές κι αφέσου σ’ εμένα.

– Μάλιστα αφέντη μου. Θέλω να δω την φάτσα του μαλάκα μου όταν γυρίσει από τη δουλειά του και μας δει.

– Του έχω πει τι θα κάνει, όταν έρθει και μπει στο σαλόνι θα βγάλει τα ρούχα του και θα μπει στο δωμάτιο στα γόνατα και θα κάτσει μπροστά στο γραφείο να μας κοιτάζει καθώς εσύ θα με γλείφεις παντού.

– Χα, χα… έτσι!

– Επειδή είσαι τόσο καλό κορίτσι και κάνεις αυτά που γουστάρει ο αφέντης σου, αύριο θα φροντίσω να σε κάνω να τελειώσεις μπροστά στον μαλάκα σου, τον οποίο μπορεί και να γαμήσω.

– Να τον γαμήσεις, κανένα πρόβλημα, του τον έχω ανοίξει καλά!

– Τον μαλάκα πως γουστάρεις να τον ξεφτιλίζουμε;

– Ξύλο, βρίσιμο, γαμήσι, να γλείφει όταν χύνεις και πόνο στα αρχιδάκια του.

– Ότι γουστάρω θα κάνω, απλά μια γνώμη ήθελα.

– Να ξέρεις ότι στο γαμήσι φωνάζω πολύ, γι’ αυτό πάντα μου κλείνουν το στόμα όταν με γαμάνε.

– Εγώ όμως δε θα στο κλείνω, γουστάρω να ουρλιάζεις, κι αυτό θα κάνεις συνέχεια από καύλα και πόνο. Πήγαινε τώρα να κάνεις τη δουλειά σου και το πρωί στο κρεβάτι όπως είπαμε.

– Μάλιστα αφέντη μου!

Μετά την συζήτηση αυτή μέσω messenger, την αφήσαμε να δουλέψει κι εμείς κοιμηθήκαμε, είχε περάσει πια η ώρα τις 02:30 τα ξημερώματα, το πρωί ήταν ακόμα μπροστά και δεν ήξερα τι θα συμβεί.




Copyright protected OW ref: 185257



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).