Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω λίγο καιρό που ανακάλυψα το XStream και έχω διαβάσει μερικές ιστορίες. Έτσι αποφάσισα να γράψω και τη δικιά μου.

Στο επάγγελμα είμαι ναυτικός, Μηχανικός με καταγωγή από νησί. Δεν έχει σημασία ποιο νησί, είμαι 45 ετών. Ταξιδεύουμε για 6-8 μήνες συνήθως και πολλές φορές και παραπάνω.

Ταξίδευα με ένα γκαζάδικο και ήταν η πρώτη φορά που συνεργαζόμουν με τον καπετάν Γιάννη, 62 χρόνων. Φοβερός τύπος. Κάναμε παρέα πολύ καλή.

Ήρθε η ώρα να ξεμπαρκάρω αλλά ο καπετάνιος θα συνέχιζε το ταξίδι για άλλους 3 μήνες. Μου ζήτησε λοιπόν όταν φτάσω στην Ελλάδα να περάσω από το σπίτι του να δώσω κάποια χρήματα στην Κατερίνα τη γυναίκα του για να μην τα στείλει μέσω τράπεζας και επιβαρυνθεί με τα ποσά της μεταφοράς.

Φτάνω αεροπορικώς στην Αθήνα, με καθυστέρηση, παίρνω ένα ταξί και πάω στη Νέα Μάκρη όπου ήταν το σπίτι του Καπετάνιου. Μου ανοίγει η Κατερίνα, μια γυναίκα 52-55 χρόνων πολύ περιποιημένη και πολύ κλασάτη. Με καλωσορίζει και καθόμαστε στον καναπέ. Η ώρα ήταν 8 μ.μ. Δεν προλάβαινα με τίποτα το καράβι για το νησί μου. Τη ρώτησα αν είχε υπόψη της κανένα ξενοδοχείο για να έμενα το βράδυ και να έφευγα την επόμενη για το νησί.

ΜΟυ είπε ότι λόγω του ότι ήταν χειμώνας όλα τα ξενοδοχεία στην περιοχή ήταν κλειστά και μου πρότεινε να με φιλοξενήσει. Έτσι αποφάσισα να μείνω. Μου έδειξε το μπάνιο και μου λέει:

- Πήγαινε να κάνεις ένα μπάνιο μέχρι να φτιάξω κάτι να κάτσουμε να φάμε και να τα πούμε αν δεν είσαι κουρασμένος.

- Πολύ ευχαρίστως, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος.

Πάω κάνω ένα ζεστό μπάνιο, φοράω μια φόρμα και ένα μπλουζάκι και βγαίνω. Είχε ετοιμάσει πολύ ωραία μεζεδάκια και είχε φέρει και ένα μπουκάλι κρασί.

- Άνοιξε το κρασί μέχρι να μπω να κάνω και ενώ ένα μπανάκι να αλλάξω γιατί πριν έρθεις λίγο γύρισα και εγώ.

- Φυσικά της λέω.

Πάει κάνει το μπάνιο της και βγαίνει μετά από λίγο. Φορούσε ένα νυχτικό ούτε σέξι πολύ ούτε όμως και τελείως αδιάφορο. θα το έλεγα θηλυκό. Κάθεται, παίρνει το ποτήρι με το κρασί που είχα βάλει, και μου λέει:

- Καλώς όρισες στην πατρίδα.

- Καλώς σε βρήκα και σύντομα να καλοδεχτείς και τον καπετάνιο.

- Να είσαι καλά.

Πίνουμε λίγο κρασί τρώμε λίγο και μου λέει:

- Πως είναι ο Γιάννης στην υγεία του;

- Καλά είναι και μου είπε να σου πω να μην ανησυχείς, είναι μια χαρά.

- Πέρασε την περιπέτεια με την καρδιά του και όσο να ‘ναι τον έχω έννοια. Πως ήταν το ταξίδι μέχρι που έφυγες από το καράβι;

- Δύσκολο, από την άποψη ότι δεν πιάναμε συχνά λιμάνι.

- Αχ τι να πω, τα λέω και του δικού μου, φτάνει δε χρειάζεται άλλα ταξίδια, τα παιδιά μεγάλωσαν, πήραν τον δρόμο τους, να κάτσει πια να ξεκουραστεί. Τίποτα αυτός… αλκοολίκι σας πιάνει με τη θάλασσα.

- Είναι πλανεύτρα όντως.

Χτυπάει το κινητό μου. Η γυναίκα μου. Της μιλάω και κλείνουμε.

- Αχ πόσο την καταλαβαίνω… κι εγώ έτσι περίμενα το Γιάννη πώς και πώς (γέλια).

- Γιατί τώρα δεν τον περιμένεις; (με υπονοούμενο)

- Ε όσο να ναι… μεγάλωσε ο Γιάννης μου κι εγώ.

- Τώρα θέλεις κομπλιμέντα. Τι μεγάλωσες καλέ; Μια χαρά νέα γυναίκα είσαι ακόμα.

- Ε πώς… πέρασα τα 50.

- Τώρα δε σε ξέρω και καλά αλλιώς θα σου αποδείκνυα ότι είσαι νέα ακόμα.

- Δηλαδή; Με ρωτάει με έντονη διάθεση να το συνεχίσω.

- Ε να ρε παιδί μου, θεωρώ ότι ο άνθρωπος γερνάει μόνο όταν πάψει να έχει... πως να το πω τώρα κομψά, επιθυμία. Το βρήκα! (γέλια)

- Αχ εμείς οι γυναίκες τον ναυτικών από επιθυμία άλλο τίποτα, λείπετε εσείς και εμείς εδώ… τα έχουμε όλα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και της επιθυμίες μας.

- Βλέπεις λοιπόν ότι είσαι ακόμα νέα;

- Από αυτή την άποψη ναι είμαι. Πόσο καιρό λείπεις;

- 6 μήνες.

- Τα παιδιά σου μικρά; Μένουν ακόμα μαζί σας;

- Ναι.

- Κατάλαβα… δύσκολα να το χαρείτε.

- Άστα να πάνε.

- Θυμάμαι κι εμείς πιο παλιά όταν γύριζε ο Γιάννης και ήταν μικρά τα παιδιά, βρίσκαμε αφορμή και με το που μέναμε σπίτι μόνοι γινόταν ο χαμός.

Έρχεται μήνυμα στο κινητό μου

- Η γυναίκα σου;… με ρωτάει.

- Ναι, της λέω.

- Αχ πόσο την καταλαβαίνω.

- Σου έχει τύχη κι εσένα να περιμένεις τον καπετάνιο και να μην έρθει;

- Ου… μια και δυο; Αλλά μια φόρα τη θυμάμαι πιο έντονη από ποτέ. Είχα στείλει τα παιδιά στη μάνα μου και τον περίμενα πως και πως. Αλλά ξέμεινε σε ένα αεροδρόμιο και θα ερχόταν την άλλη μέρα το βράδυ.

- Πίκρα!

- Πίκρα; Δεν λες τίποτα. Όταν περιμένεις κάτι και έχεις φτιάξει στο μυαλό σου διάφορα και δε γίνεται εκείνη την ώρα η "επιθυμία" γίνεται ανυπόφορη!

Έχει περάσει η ώρα, η γυναίκα μου μου στέλνει διάφορα καυλωτικά μηνύματα στα όποια της απαντάω αναλόγως και μου λέει.

- Πάω μέσα να σε αφήσω και εσένα να χαλαρώσεις και να στείλεις πιο άνετα μηνύματα στη γυναίκα σου. Θέλω να νιώθεις άνετα σαν να μην είμαι εδώ. Εμείς καταλαβαινόμαστε… και φεύγει.

Ξεκινάω και στέλνω στη δικιά μου μηνύματα μου στέλνει και αυτή μηνύματα και φωτογραφίες με τα εσώρουχα που αγόρασε για μένα το μουνί της που είχε φρεσκοξυρισμένο όλο για να της το φάω και με είχε καυλώσει τρελά. Ξύπνησε όμως η μικρή μας κόρη, μας έκοψε και έτσι σταματήσαμε τα μηνύματα.

Σηκώνομαι να πάω να πιο νερό μπας και ηρεμήσω και όπως πηγαίνω η πόρτα του δωματίου της δεν ήταν τελείως κλειστή. Κοιτάω και τη βλέπω στο κρεβάτι μόνο με το εσώρουχο το ένα χέρι από μέσα να χαϊδεύει το μουνί της και με το άλλο χέρι να παίζει τις ρώγες της. Έμεινα και την έπαιρνα μάτι. Μαλακιζόταν τόσο ωραία που έβγαινε όλη η καύλα της. Μόλις κατάλαβα ότι ήθελε λίγο για να χύσει μπαίνω μέσα.

- Μη σταματάς, της λέω, δε θέλω να σε κόψω αλλά περνούσα, σε είδα και δε μπόρεσα να αντισταθώ.

- Γιώργο είμαι πολύ καυλωμένη, σκέφτηκα τι καύλες θα έχει η γυναίκα σου που σε περιμένει και θυμήθηκα τα δικά μου και καύλωσα αλλά δε μπορώ να γαμηθούμε δεν τον έχω απατήσει ποτέ.

- Μην ανησυχείς δε θα γαμηθούμε.

- Την έχυσες την δικιά σου;

- Όχι… ξύπνησε η μικρή και μας έκοψε.

- Σου έστειλε φωτογραφίες;

- Ναι μου έστειλε το μουνί της που το ξύρισε για να της το φάω γιατί όπως μου έγραψε το μουνί της πεινάει και θέλει πούτσα.

- Όλο το ξυρίζει η δικιά σου;… με ρωτάει.

- Ναι, εσύ όχι;…

και πλησιάζω και της βγάζω το εσώρουχο. Είχε μια λεπτή γραμμή από τριχούλες που ξεκινούσαν λίγο πάνω από την κλειτορίδα.

- Όταν έρχεται ο Γιάννης το ξυρίζω όλο αλλά εμένα μου αρέσει έτσι, το θεωρώ πιο πουτανιάρικο.

- Συμφωνώ της λέω και βγάζω την πούτσα μου που είναι όρθια και τελείως σκληρή.

- Την κοιτάει και μαλακίζεται πιο έντονα. Αχ τι θα φάει η πουτάνα σου αύριο, αχ την καργιόλα…

- Πλησιάζω το μουνί της και της λέω. Δε θα στο γαμήσω για να μην απατήσεις τον άντρα σου, θα στο γλείψω όμως…

και όπως έπαιζε την κλειτορίδα της βάζω την γλώσσα μου στο μουνί της που έσταζε, το γλείφω λίγο και μετά το ρουφάω όλο.

- Αχ την καργιόλα τι θα απολαύσει αύριο, στάζω η πουτάνα… συνέχισε.

Της σηκώνω τα πόδια και της γλείφω το μουνί και την κλειτορίδα. Έχει σταματήσει να μαλακίζει την κλειτορίδα της και κρατάει τα πόδια της ψηλά από τα γόνατα. Της χώνω δάχτυλο μέσα της και της πιπιλάω την κλειτορίδα.

Χύνω, χύνω, φώναζε και με το που χύνει και πριν προλάβει να ηρεμήσει από το χύσιμο όπως έχει τα πόδια ψηλά βάζω τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της.

- Ωχ θεέ μου, τι μου κάνεις; Τι ανωμαλία είναι αυτή; Πόσο πουτάνα είμαι και μου αρέσει; Χύνω πάλι η πουτάνα, δεν το πιστεύω, τι καύλα είναι αυτή;

Με το που χύνει στήνεται στα 4 και μου λέει:

- Γάμα με ρε πούστη, δε με νοιάζει, τέτοια καύλα χαλάλι σου…

Βάζω το κεφαλάκι στο μουνί της, την κρατάω ακίνητη και εκεί που δεν το περιμένει την καρφώνω με δύναμη

- Αχ… πόνεσα, μήτρα έπιασες πούστη, μου λέει.

Ξανά το ίδιο

- Πονάω…

- Καλύτερα γαμιόλα, θέλω να πονάς και να καυλώνεις.

- Έτσι θα γαμήσεις την καργιόλα σου αύριο; Δείξε μου πως θα τη γαμήσεις την πουτάνα που σε περιμένει…

Ξεκινάω και τη γαμάω με δύναμη, της ρίχνω ξυλιές στα κωλομέρια, καρφώνω την πούτσα μου όλη μέσα στο μουνί της, μένω ακίνητος και χώνω τον αντίχειρα μου στην κωλοτρυπίδα της.

- Έτσι της αρέσει της πουτάνας σου;

- Ναι… θέλει όλες της τρύπες.

- Σε χύνω πάλι… μου λέει.

- Χύσε γαμιόλα χύσε να στεγνώσεις. Έλα τώρα να δες πως θα χύσω την πουτάνα την δικιά μου αύριο.

Την τραβάω και την βάζω να μου πάρει πίπα.

- Στα πίνει όλα;

- Κάνει ότι δε θέλει.

- Ούτε εγώ θέλω!

- Θα τα πιείς όλα, ούτε σταγόνα δε θα αφήσεις…

και τη βάζω να τα πιει όλα. Τα πίνει και αποκαμωμένοι και οι δύο ξαπλώνουμε.

- Πω, πω… μου λέει, τι ήταν αυτό;

- Τρελή καύλα είσαι το ξέρεις;

- Καύλωσα πολύ που σκεφτόμουν εσένα και την γυναίκα σου πόσο πολύ καυλωμένη θα ήταν και θα σε περίμενε. Όντως έτσι τη γαμάς;

- Το καλοκαίρι να έρθεις να σε φιλοξενήσουμε και θα κανονίσω να μας πάρεις μάτι αν θέλεις.

- Θα το ξέρει η δικιά σου;

- Όχι φυσικά.

- Οκ τότε θα μου αρέσει.
Copyright protected OW ref: 185249Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.