Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η στρίγγλα που έγινε το πουτανάκι μου (1ο μέρος)

Για τις επόμενες 3 μέρες δεν υπήρξε καμία επικοινωνία . Την τέταρτη όμως ήρθε μήνυμα στην ομαδική συνομιλία που είχαμε όλη η παρέα, από το Γιάννη!

"Παιδιά σας περιμένουμε το Σάββατο στο σπίτι μας να ψήσουμε και να τα πιούμε! Κατά τις 7, 7:30 να είστε εκεί".

Ήξερα ότι το μήνυμα μπορεί να το έστειλε ο Γιάννης, αλλά από πίσω κρυβόταν η Αγάθη. Αποκλείεται ο Γιάννης να έπαιρνε από μόνος του την πρωτοβουλία για μάζωξη στο σπίτι τους. Ένα - ένα, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας έδιναν το παρών. Εγώ όμως είχα κανονίσει να βγω με 2 συναδέλφους για ουζάκια, οπότε απάντησα ότι θα καθυστερούσα λιγάκι.

Ήρθε το Σάββατο, εγώ βγήκα με τους συναδέλφους και οι υπόλοιποι μαζεύτηκαν. Είχα σκοπό έτσι κι αλλιώς να καθυστερήσω λίγο παραπάνω για να κόψω αντίδραση από την Αγάθη, αλλά κουβέντα στην κουβέντα, μεζέ στο μεζέ, ουζάκι στο ουζάκι, η ώρα πέρασε και δεν κατάλαβα το πως. Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο μου. Ήταν η Ελένη, να με ρωτήσει που είμαι, καθώς είχε πάει ήδη 10. Χαιρέτησα λοιπόν και πήγα να βρω τους υπόλοιπους.

Με το που φτάνω στο σπίτι τους, βλέπω πως είχαν εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και είχαν κάτσει στην αυλή. Το στραβωμένο ύφος της Αγάθης ήταν όλα τα λεφτά. Τη φίλησα σταυρωτά και με κοίταξε με ένα δολοφονικό βλέμμα και ίσα ίσα ψέλλισε ένα γεια. Χαιρέτησα τους πάντες, έδωσα ένα φιλί στην Ελένη και έκατσα δίπλα της. Είχαν καταναλώσει και εκεί μπόλικο αλκοόλ και τα πειράγματα και τα γέλια έδιναν και έπαιρναν. Μόνο η Αγάθη δε συμμετείχε και η γλώσσα του σώματος της έδειχνε ξεκάθαρα ότι ήταν εκνευρισμένη και ξενερωμένη. Περισσότερο από το συνηθισμένο της δηλαδή. Μετά από λίγο τη ρωτάει η Ελένη.

- Τώρα που ήρθε και ο Ιάκωβος, θα φάμε το γαλακτομπούρεκο που έφτιαξες με τα χεράκια σου;… τόση ώρα το περιμένω.

- Αν φιλοτιμηθεί ο Γιάννης που έχει στρογγυλοκάτσει σαν το Βούδα να με βοηθήσει να μαζέψω μπορεί και να φάμε, απαντάει η Αγάθη.

- Άσε τον άνθρωπο μωρέ να ξεκουραστεί, τον έφαγες πάλι. Θα σε βοηθήσω εγώ. Να εξιλεωθώ και που άργησα… πετάγομαι εγώ.

Σηκώνομαι, πιάνω πιάτα, ποτήρια και ξεκινάω για την κουζίνα υπό τις επευφημίες των υπολοίπων και κυρίως του Γιάννη. Πιάνει και η Αγάθη τα υπόλοιπα και με ακολουθεί. Αφήνω ότι κρατάω στον νεροχύτη και έρχεται και αυτή. Ξεκινάει να ξεβγάζει τα βρώμικα με λίγο νερό και να τα βάζει στο πλυντήριο πιάτων και μου λέει αυστηρά:

- Άνοιξε το ντουλάπι εκεί και βγάλε πιάτα για το γαλακτομπούρεκο. Μαχαιροπίρουνα έχει στο δεύτερο συρτάρι.

- Διακρίνω έναν εκνευρισμό Αγάθη μου ή μου φαίνεται;… της απαντάω ενώ ταυτόχρονα ετοίμαζα τα σερβίτσια.

- Όταν κανονίζουμε μια ώρα, εννοούμε εκείνη την ώρα. Όχι 3 ώρες μετά.

- Σας είχα πει από την αρχή ότι είχα κανονίσει κάτι άλλο.

- Το προηγούμενο Σάββατο όμως που ήθελες να μας πηδήξεις (το πηδήξεις το είπε ψιθυριστά) ήξερες να έρθεις μια ώρα πιο νωρίς. Τώρα είχες βγει με συναδέλφους. Και καλά. Ποιος ξέρει με πιο πουτανάκι τραβιόσουν πάλι. Την καημένη την Ελένη λυπάμαι που δεν ξέρει με τι κουμάσι έχει μπλέξει...

Όσο τα έλεγε αυτά συνέχιζε να ξεβγάζει τα πιάτα στον νεροχύτη. Εγώ είχα ετοιμάσει τα σερβίτσια για το γλυκό στο τραπέζι της κουζίνας και είχα βρεθεί αθόρυβα από πίσω της. Κολλάω πάνω της και την αρπάζω βίαια από τα μαλλιά. Αμέσως σταμάτησε να μιλάει. Σηκώθηκε στις μύτες για να με φτάσει και άρχισε να τρίβει τον κώλο της πάνω στον πούτσο μου. Άρχισα να της ψιθυρίζω στο αυτί:

- Άκου να σου πω πουτανάκι, εγώ δεν είμαι ο Γιαννάκης σου για να με προσβάλλεις και να γελάω. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό. Κατάλαβες;

- Ναι…

ψιθυριστά. Πιο πολύ αγκομαχητό παρά λέξη. Συνέχισε να τρίβεται πάνω μου, και το καυλί μου είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται. Της δάγκωσα τον λοβό του αυτιού και ένας αναστεναγμός βγήκε από το στόμα της.

- Κατάλαβες;…

την ξαναρώτησα.

- Ναι...

μακρόσυρτα... Είχε κλείσει τα μάτια πλέον και τριβόταν μανιασμένα πάνω μου. Ο πούτσος μου πλέον τέρμα καυλωμένος είχε μπει στην χαράδρα του κώλου της και αυτή τον ένιωθε και τον απολάμβανε σε όλο του το μεγαλείο.

- Και θα πηδάω όποιο πουτανάκι θέλω! Και αν θες να είσαι ένα από αυτά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, έτσι δεν είναι;

- Ναι...

Βάζω το ελεύθερο χέρι κάτω από την μπλούζα της, παραμερίζω το σουτιέν της και της στρίβω τη ρώγα. Νέος αναστεναγμός.

- Έτσι δεν είναι;

- Ναι...

Την αφήνω. Κάνω 2 βήματα πίσω. Η Αγάθη δε γύρισε να με κοιτάξει. Κοιτούσε τα πιάτα στο νεροχύτη και το πρόσωπο της είχε κοκκινίσει τελείως. Πιάνω τα σερβίτσια για τα γλυκά και ξεκινάω για την αυλή. Είχα φτάσει στην πόρτα της κουζίνας όταν άκουσα μια φωνούλα από πίσω μου.

- Θέλω...

- Τι είπες;

- Ιάκωβε, θέλω...

- Το θέλω δεν αρκεί...

και βγήκα έξω. Μετά από 2-3 λεπτά, ακολούθησε και η Αγάθη με το γαλακτομπούρεκο. Η ώρα πέρασε και το διαλύσαμε. Όταν πήγαμε σπίτι ξεσκιστήκαμε με την Ελένη που μετά ξάπλωσε. Εγώ έβαλα ένα ουϊσκάκι να χαλαρώσω και έκατσα στο σαλόνι να χαζέψω λίγο nba. Πιάνω το κινητό μου και βλέπω πως έχω μήνυμα στο viber. Ανοίγω την εφαρμογή. Ήταν από την Αγάθη. 1 Λέξη μόνο.

- Ιάκωβε;

Απάντησα.

- Αγάθη;

- Θέλω να βρεθούμε από κοντά.

- Βρεθήκαμε σήμερα.

- Μόνοι μας εννοώ.

- Γιατί το θες αυτό;

- Αφού ξέρεις.

- Δεν ξέρω τίποτα.

- Να κάνουμε αυτό το που κάναμε και το προηγούμενο Σάββατο.

- Δηλαδή;

- Γιατί το κάνεις αυτό;

- Ποιο;

- Αφού ξέρεις τι εννοώ. Γιατί με παιδεύεις;

Δεν απάντησα. Μετά από λίγο.

- Θέλω να ξανακάνουμε σεξ.

Δεν απάντησα. Νέο μήνυμα.

- Θέλω να με ξαναπηδήξεις.

- Ζήτα το σωστά.

Άργησε λίγο να απαντήσει.

- Αλήθεια θες να παρακαλέσω;

- Όχι.

- Τότε τι;

Δεν απάντησα.

- Να σε ικετέψω;

Δεν απάντησα. Περνάνε 5 λεπτά.

- Ωραία λοιπόν. Σε ικετεύω. Πήδα με πάλι…

- Θέλω να σε ακούσω να το λες.

- Τρελάθηκες;

Δεν απαντάω. Μετά από λίγο έρχεται ηχητικό. Ένα ψιθυριστό "Ιάκωβε σε ικετεύω πήδα με πάλι".

- Θέλω να σε βλέπω όταν το λες.

Περνάνε 5 λεπτά. Έρχεται βιντεάκι. Η Αγάθη στο μπάνιο για να μην την ακούσει κανείς. Με πολύ ναζάκι. "Ιάκωβε σε ικετεύω. Πήδα με πάλι".

- Βγάλε τη μπλούζα σου και ξαναπές το μου.

Νέο βιντεάκι. Η Αγάθη γυμνόστηθη να μου ψιθυρίζει "Ιάκωβε σε ικετεύω. Σκίσε με".

- Θα είσαι φρόνιμη και θα κάνεις ότι σου λέω;

- Ναι.

- Θα αποτριχώσεις το μουνάκι σου εντελώς και θα μου στείλεις φωτογραφία. Μετά θα σου πω που και πότε θα βρεθούμε. Κατάλαβες;

- Ναι.

- Μη με ξαναενοχλήσεις μέχρι τότε... καληνύχτα

- Καληνύχτα.

Έρχεται η δευτέρα. Το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα έρχεται μήνυμα. Μια φωτογραφία από την Αγάθη με το μουνάκι της να γυαλίζει. Και μία μόνο ερώτηση να συνοδεύει τη φωτογραφία. "Που και πότε;"

Κοντά στη δουλειά μου υπήρχε μία πολυκατοικία μισοτελειωμένη. Είχε μείνει στα μπετά χρόνια, θύμα της οικονομικής κρίσης. Είχαν τελειώσει όμως το υπόγειο πάρκινγκ, το οποίο ήταν από την πίσω μεριά, γεγονός που το έκρυβε από τα πολλά μάτια. Λίγοι συνάδελφοι το ήξεραν και το χρησιμοποιούσαμε σαν καβάτζα για να παρκάρουμε, ειδικά το καλοκαίρι για να γλιτώνουμε τα αμάξια μας από τον ήλιο. Εκεί έδωσα ραντεβού στην Αγάθη για την Τετάρτη το βράδυ, μετά τη δουλειά της κατά τις 10, με τη σαφή οδηγία να φοράει φούστα. Έφτασα πρώτος, πάρκαρα και περίμενα. Ήρθε κατά τις 10:30, πάρκαρε δίπλα στο δικό μου και βγήκε.

Φορούσε μια μακριά μαύρη φούστα και ένα στενό ( πολύ στενό ) μαύρο τιραντέ μπλουζάκι. Πριν μιλήσει, την αρπάζω από το λαιμό, τη γυρνάω και την κολλάω στην πόρτα του αυτοκινήτου της. Τη φιλάω στο λαιμό και της χαϊδεύω τα στήθη πάνω από τη μπλούζα. Αρχίζει να τρίβεται πάνω μου, γυρνάει το κεφάλι της, βάζει τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου και με φιλάει. Χωρίς να διακόψω το φιλί και κρατώντας την κολλημένη πάνω μου κάνω 2 βήματα, μία στροφή 180 μοιρών για να βρεθώ δίπλα στο αμάξι μου και την αφήνω απαλά πάνω στο καπό. Το κορμί της πάνω στο καπό, τα πόδια της στο δάπεδο και ανοιχτά. Της σηκώνω τη φούστα, και μου τουρλώνει το κωλαράκι της.

Φοράει μαύρο δαντελωτό εσώρουχο τύπου 3/4. Με τα δυο μου χέρια της αγγίζω απαλά τη γυμνή επιφάνεια και με μια γρήγορη κίνηση της ρίχνω μια σφαλιάρα στο δεξί κωλομέρι που την ξαφνιάζει. Της χαϊδεύω απαλά το μουνάκι πάνω από το εσώρουχο το οποίο έχει ήδη μουσκέψει από τα υγρά της. Το πιάνω, το τραβάω έτσι ώστε να μπει στο μουνάκι της και αρχίζω να την μαλακίζω με αυτό. Αναστενάζει πάλι. Με χαμηλή φωνή μου λέει:

- Ωραία υποδοχή...

Αντί για απάντηση νέα σφαλιάρα στο κωλαράκι. Αυτή τη φορά το αχ που ξέφυγε από τα χείλη της ήταν δυνατό. Νέα σφαλιάρα, πιο δυνατή, νέα κραυγή.

- Τι μου κάνεις γαμώτο;

Τραβάω δυνατά το εσώρουχο της και της το σκίζω. Βάζω το χέρι μου πάνω στο μουνάκι της και αρχίζω να παίζω μαζί του απαλά. Η αίσθηση είναι φανταστική, βελούδινη. Σκύβω από πάνω της και της λέω:

- Μ’ αρέσει πολύ το μουνάκι σου... έκανες καλή δουλειά. Μπράβο πουτανάκι μου.

Κάτι πάει να πει, αλλά της χώνω 2 δάχτυλα μέσα της και απλώς αναστενάζει πάλι. Γονατίζω και φτύνω τη σούφρα της. Την υγραίνω με τη γλώσσα μου και αρχίζω να τη γλείφω όσο πιο βαθιά μπορώ. Ταυτόχρονα έχω αρχίσει να την γαμάω πιο γρήγορα με τα δάχτυλα μου και με το άλλο χέρι τσιμπάω την κλειτορίδα της. Έχει αρχίσει να φωνάζει πια για τα καλά. Αρχίζω να της μαλακίζω την κλειτορίδα και επιταχύνω. Πλέον τα δυο μου χέρια κινούνται πολύ γρήγορα και αρχίζει να τρέμει. Τα πόδια της δεν την κρατάνε και οι κραυγές της κάνουν αντίλαλο μέσα στο πάρκινγκ. Αρχίζει να φωνάζει "χύνω χύνω" με τόσο γρέζι στη φωνή της που σχεδόν δεν καταλαβαίνω ότι μιλάει αυτή. Ξεκινάει να πέφτει, τη στηρίζω για να μείνει στο καπό. Το μουνί της χύνει απίστευτη ποσότητα υγρών, τα χέρια μου κυριολεκτικά μουλιάζουν. Μέχρι να βρει τις ανάσες και την ισορροπία της, της βγάζω τη φούστα και την πετάω στο δάπεδο του γκαράζ.

- Από εδώ και πέρα όταν συναντιόμαστε δε θα φοράς κιλοτάκι. Θέλω να βλέπω τα υγρά της καύλας σου να τρέχουν στα μπούτια σου από την πρώτη στιγμή.

- Μάλιστα...

Τη γυρνάω και την ανεβάζω ολόκληρη στο καπό. Πάω από την άλλη μεριά και την τραβάω προς το μέρος μου έτσι που το κεφάλι της περισσεύει. Βγάζω το καυλί μου από τη φόρμα μου και το τρίβω στο πρόσωπό της. Πάει να το πιάσει με τα χέρια της αλλά της τα πιάνω και της λέω όχι. Της ζητάω να βγάλει το μπλουζάκι της και υπακούει αμέσως. Ζορίζεται λίγοι λόγω της στάσης του σώματός της, αλλά τα καταφέρνει. Μαύρο δαντελωτό σουτιέν κρύβει τις βυζάρες της. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι έχει το κούμπωμα μπροστά. Χωρίς χρονοτριβή το ανοίγω και τις απελευθερώνω. Παρ’ ότι είναι ανάσκελα πάνω στο καπό, το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Στέκονται περήφανα και με κοιτάζουν με μεγαλοπρέπεια. Της τα χουφτώνω και λέω στην Αγάθη να ανοίξει το στόμα.

Το κάνει και το γεμίζω με τον πούτσο μου. Τον βάζω αργά στην αρχή, λίγο λίγο για να συνηθίσει. Δε μπορεί να τον πάρει όλο, αλλά δεν παραπονιέται. Τον βγάζω και τον βάζω 2, 3 φορές, 4 με τον ίδιο τρόπο ενώ παίζω με τα βυζιά της. Της τσιμπάω τις ρώγες, της ρίχνω μπατσάκια, τα χουφτώνω. Με έχουν τρελάνει. Αρχίζω να της γαμάω το στόμα. Νιώθω ότι το καυλί μου σε κάθε σπρωξιά μπαίνει και πιο μέσα αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Επιταχύνω, τη χρησιμοποιώ σαν τρύπα, την πηδάω κανονικά. Πλέον τα βυζιά της τα χρησιμοποιώ σαν λαβές και χάνομαι στην αίσθηση του γαμησιού. Η Αγάθη έχει βάλει το δεξί της χέρι στο μουνάκι της και μαλακίζεται σαν τρελή. Νιώθω ότι φτάνω στον οργασμό και της φωνάζω.

- Θα σε χύσω πουτανάκι. Θα σε χύσω. Ετοιμάσου…

Σταματάει να παίζει με τον εαυτό της και πιάνει τον κώλο μου και με τα δυο της χέρια. Με όση δύναμη μπορεί να βάλει με σπρώχνει πιο βαθιά μέσα στο στόμα της. Είμαι έτοιμος.

- Πάρ' τα μωρή καργιόλα, πάρ' τα, πιες τα όλα...

Νιώθω ότι χύνω λίτρα σπέρματος, και η Αγάθη τα καταπίνει όλα. Βλέπω το κορμί της να συσπάται, να χτυπιέται πάνω στο αμάξι και προς στιγμήν ανησυχώ μήπως πνίγεται αλλά βλέπω ότι σπασμοί της έρχονται από χαμηλά. Ξεκαυλώνω μέσα στο στόμα της και τραβιέμαι. Ούτε μια σταγόνα δεν υπάρχει στα χείλη της ή στο πηγούνι της. Πάω από την άλλη μεριά του αυτοκινήτου και τη βοηθάω να ανασηκωθεί. Χαμογελάει. Μονολογεί.

- Έχυσα που με έχυσες. Έχυσα που με έχυσες. Πως έγινε αυτό;… έχυσα που με έχυσες. Πως το έκανες αυτό;

- Δηλαδή δεν αντέχεις άλλο;

Αντί απάντησης με φιλάει και μου πιάνει τον πούτσο. Βάζει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και αρχίζει να τον παίζει. Κόβει το φιλί πιάνει το κεφάλι μου και το χώνει στο στήθος της. Άλλο που δεν ήθελα εγώ, άρχισα να φιλάω, να γλείφω και να δαγκώνω τις ρώγες της που είναι σκληρές σαν πέτρα. Μικροί αναστεναγμοί βγαίνουν από το στόμα της και νιώθω το καυλί μου να σκληραίνει στα χέρια της.

- Σε ικέτεψα να με γαμήσεις και αυτή τη χάρη δεν μου την έχεις κάνει ακόμα...

- Θες πούτσα πουτανάκι;

- Θέλω την πούτσα σου γαμιά μου.

Τη σηκώνω και ανοίγω την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου. Μπαίνω μέσα και με ακολουθεί. Έχω ευρύχωρο πίσω κάθισμα, αλλά έχω φέρει και τα μπροστινά καθίσματα τέρμα μπροστά για μεγαλύτερη άνεση. Βάζω το χέρι της στο καυλί μου.

- Δείξε μου τι μπορείς να κάνεις. Ετοίμασε τον για να σε γαμήσει.

Ξεκινάει να με παίζει αργά. Το χέρι της πάει από πάνω μέχρι κάτι και ταυτόχρονα κάνει και μία περιστροφική κίνηση. Είναι λίγο απαλή στο άγγιγμα, αλλά μετά από λίγο σφίγγει τη λαβή της.

- Πιο δυνατά, δεν θα σπάσει… μου λέει.

- Είσαι καλή μαθήτρια...

- Εδώ έμαθα να καταπίνω τα χύσια σου, στο πως θα σου τραβάω μαλακία θα κοβόμουν;

- Πολύ μιλάς. Πάρ’ τον στο στόμα σου μπας και το βουλώσεις λιγάκι.

Στέκεται στα γόνατα πάνω στο κάθισμα και ξεκινάει να με γλείφει. Χρησιμοποιεί την γλώσσα της στο κεφαλάκι ενώ συνεχίζει να με παίζει με το δεξί της χέρι με τον σκληρό τρόπο που έμαθε πως μου αρέσει. Σιγά σιγά αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει, να βάζει όλη της την μαεστρία και την τέχνη.

Το κωλαράκι της είναι ψηλά, το δεξί μου χέρι το φτάνει άνετα. Πρώτα της σκάω μια σφαλιάρα (κάτι που η Αγάθη αποδέχεται με ένα μούγκρισμα επιδοκιμασίας χωρίς να βγάλει το καυλί μου από το στόμα της) και μετά της χώνω το μέσο στην τρυπούλα της. Χωρίς να σταματήσει, φέρνει το σώμα της πιο κοντά μου με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να φτάνω πιο άνετα. Αρχίζω να της γαμάω το κωλαράκι. Τα μπουκωμένα μουγκρητά επιδοκιμασίας πολλαπλασιάζονται. Φτύνω τα δάχτυλα μου και αφού υγραίνω λίγο την τρύπα της βάζω και δεύτερο δάχτυλο μέσα της. Σταματάει προσωρινά το τσιμπούκι, μέχρι να βολευτεί και μετά συνεχίζει. Περνάνε 2 λεπτά και σταματάει εντελώς.

- Ιάκωβε. Πήδα με!

- Κάτσε πάνω μου.

Πάει να κάτσει πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά τη γυρνάω για να την έχω πλάτη. Πιάνει το καυλί μου και το κρατάει για να κάτσει πάνω του. Μέχρι να κεντράρει, της ρίχνω 2 ξυλιές στο κωλαράκι, ήταν αδύνατο να αντισταθώ στον πειρασμό. Τελικά τα καταφέρνει και κάθεται πάνω μου. Ένα μακρόσυρτο αχ βγαίνει από τα χείλη της.

Αρχίζει να κουνιέται κυκλικά πάνω στο καυλί μου. Την τραβάω για να κολλήσει πάνω μου και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Τα χέρια μου πάνε στα βυζιά της και χαϊδεύουν, τσιμπάνε, θωπεύουν, απολαμβάνουν. Επιταχύνει τον ρυθμό της και εγώ κατεβάζω το δεξί μου χέρι και αρχίζω να παίζω με την κλειτορίδα της. Σταματάει να με φιλάει και απλώς αφήνει το κεφάλι της στον ώμο μου και αρχίζει να βγάζει κραυγές. Όσο επιταχύνει αυτή το ρυθμό της, τόσο επιταχύνω κι εγώ το δικό μου. Οι φωνές της γίνονται εκκωφαντικές μέσα στο αμάξι αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Ξαφνικά νιώθω πάλι το τρέμουλο της και την ακούω να φωνάζει μέσα στο αυτί μου.

- Χύνω πάλι ρε καργιόλη, σε χύνω, παρ’ τα εσύ ρε γαμιόλη τώρα, παρ’ τα

Και αρχίζει να σκουιρτάρει μέσα στο αμάξι. Οι σπασμοί από το μουνάκι της έχουν τρελάνει το καυλί μου τόσο πολύ που είμαι έτοιμος να χύσω και εγώ. Δε μπορώ να κρατηθώ. Της φωνάζω:

- Σήκω… θα χύσω και εγώ…

- Μέσα μου χύσε, μέσα μου τα θέλω, παίρνω χάπι μη φοβάσαι, χύσε με, γέμισε με…

Έτσι κι αλλιώς δεν άντεχα ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα. Άρχισα να χύνω μέσα της ασταμάτητα.

- Σε χύνω μωρή πουτάνα, σε χύνω, αδειάζω μέσα στη μούνα σου…

- Ναι γαμιά μου, δωσ' τα μου, τα θέλω όλα…

Μείναμε εκεί αγκαλιασμένοι για λίγο. Το μουνάκι της έσταζε χύσια και των δύο μας. Μου δίνει ένα φιλί και σηκώνεται.

- Μάλλον πρέπει να πας το αμάξι για πλύσιμο… μου λέει χαμογελώντας.

- Μόνο αν υποσχεθείς ότι θα το ξαναλερώσεις.

- Το καυλί σου να φέρνεις μαζί και αυτό είναι βέβαιο.

Βγαίνουμε από το αμάξι, ντύνεται και συνειδητοποιεί ότι δεν έχει εσώρουχο να φορέσει.

- Θα γυρίσω σπίτι ξεβράκωτη...

- Θα γυρίσεις σπίτι ξεβράκωτη, ξεσκισμένη και χυμένη!

Αγκαλιαζόμαστε, φιλιόμαστε και της σηκώνω το φόρεμα για να χουφτώσω μια τελευταία φορά το κωλαράκι της.

- Ξέρεις, μου είχες πει ότι το κωλαράκι μου δεν θα γλίτωνε εύκολα την επόμενη φορά.

- Μην ανησυχείς για αυτό. Το κωλαράκι σου λίγο λίγο κάθε φορά θα γίνεται όλο και πιο πολύ δικό μου. Θα παρακαλάς σαν καλό πουτανάκι να σε γαμάω σε όλες τις τρύπες σου.

- Ιάκωβε. Σε ικετεύω… πήδα με πάλι.

Χαμογέλασα. Καληνύχτισε, μπήκε στο αμάξι της και έφυγε...

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 185238Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.