Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξύπνησα με βαρεμάρα. Κοίταξα το ρολόι και η ώρα ήταν 11 το πρωί. 11 το πρωί ημέρα Χριστουγέννων και ήμουν μόνος στο σπίτι. Όλοι έλειπαν. Αργά κινήθηκα φορώντας μόνο το μποξεράκι στη κουζίνα να φτιάξω καφέ. Αφού ήμουν μόνος, είχα ανοίξει τη θέρμανση και παρ’ ότι ήταν χειμώνας απολάμβανα να κυκλοφορώ μόνος με το μποξεράκι μόνο. Το κινητό μου χτύπησε. Το κοίταξα και ήταν μήνυμα. Το άνοιξα μη αναγνωρίζοντας τον αριθμό. Το μήνυμα έγραφε, “σε 15 λεπτά είμαι εκεί. Ετοίμασε καφέ να πιούμε, Ντιάνα”. Δε μας παρατάει και αυτή τώρα. Θα θέλει πάλι να μου κλαφτεί για τον γκόμενό της και το πόσο μαλάκας είναι. Δεν είχα καμία όρεξη. Δεν ξέρω όμως πια δύναμη με έκανε να μη της απαντήσω. Και με τον καφέ άραξα στο σαλόνι. Μετά από μερικές νωχελικές γουλιές το κουδούνι της πόρτας χτύπησε. Σηκώθηκα και αργά πήγα προς την πόρτα και την άνοιξα χωρίς να σκεφτώ πως ήμουν σχεδόν γυμνός. Στην πόρτα ήταν η Ντιάνα που όταν με είδε έτσι πάγωσε για μερικά δευτερόλεπτα. Επανήλθα και ζήτησα συγνώμη για την εμφάνισή μου και της είπα να μπει. Φιληθήκαμε στο μάγουλο και αμέσως με ρώτησε:

- Ο καφές μου είναι έτοιμος;

- Όχι δεν είναι, μπορείς να τον φτιάξεις και μόνη σου, απάντησα με μια βαρεμάρα στη φωνή.

- Καλά ντε μη βαράς, μου κάνει με νάζι. Θα τον φτιάξω μόνη μου… και κινήθηκε προς την κουζίνα.

Δε βαράω, μουρμούρισα. Και της είπα πως θα κάνω ένα ντουζάκι και θα έρθω. Έφυγα και έκανα ένα γρήγορο ντους. Φόρεσα ένα σορτς φαρδύ και πήγα να τη βρω στο σαλόνι. Είχε καθίσει στη μια πλευρά του μεγάλου γωνιακού καναπέ. Ξάπλωσα στη γωνία, μια θέση μακριά της και της είπα:

- Για πες. Πως και δεν πήγες πουθενά με το δικό σου;… με ειρωνεία στο λόγο μου.

- Μα είναι μαλάκας, μου απάντησε. Βγήκαμε χθες και αφού πλακώθηκε στις μπύρες έκανε και μερικά “τσιγάρα” και αν και ήθελα πολύ να έχουμε μεγάλη νύχτα αυτός άρχισε να ξερνάει και να σέρνεται στο πάτωμα μέχρι που τον πήρε ο ύπνος στο πάτωμα του μπάνιου. Το πρωί που ξύπνησα ήταν χάλια και συνέχιζε να ξερνάει. Νευρίασα και έφυγα. Τρεις ώρες τώρα γυρνάω στο δρόμο και κάποια στιγμή είπα να έρθω να κάτσουμε.

Τη στιγμή που μου τα έλεγε αυτά πραγματικά σιχτίριζα την τύχη μου. Δεν είχα καμία όρεξη να κάνω την παρηγορήτρα. Αλλά από την άλλη Χριστουγεννιάτικα μόνος μου δεν ήταν και πολύ ωραίο.

Συνεχίσαμε τη συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Η αλήθεια είναι πως τη γούσταρα από παλιά. Αλλά με είχε ρίξει στο friendzone για τον νυν γκόμενό της. Βασικά, την είχα ψυχολογήσει. Ήταν ο φόβος να αλλάξει και έμενε μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει κάποια καυτά φιλιά τα 2 χρόνια που είχε σχέση αλλά πάντα το σταματούσε. Η ώρα πέρασε και έξω ο μουντός καιρός είχε κάνει το σαλόνι πιο σκοτεινό. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μεζεδάκια να πιούμε καμία μπύρα και να δούμε καμιά ταινία. Βλέποντας την ταινία και πίνοντας δύο τρεις μπύρες ο καθένας ήρθαμε πιο κοντά στον καναπέ. Έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει τα πόδια της. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο. Εδώ πρέπει να σας πω, πως η Ντιάνα είναι ξανθιά, με ύψος γύρω στο 1.70, γαλανά μάτια, μικρό στήθος και ωραίο στητό κώλο, λόγω γυμναστηρίου. Ακόμη, είχε μια αλαβάστρινη επιδερμίδα.

Εκεί που χαζεύαμε την ταινία άπλωσε τα πόδια της πάνω μου, ξαπλώνοντας στον καναπέ. Το φόρεμα σηκώθηκε πάνω από το γόνατο ενώ τα γυμνά της πόδια ακουμπούσαν χαμηλά στην κοιλιά μου. Δεν ήθελα και πολύ να αρχίσω να καυλώνω. Η αλήθεια είναι πως είχα και καιρό να κάνω σεξ και σε συνδυασμό με την καύλα μου για αυτήν η στύση μου εκτοξεύθηκε. Της χάιδευα τα πόδια μέχρι να τελειώσει η ταινία. Ύστερα η συζήτηση επανήλθε στο γκόμενό της αλλά αυτή τη φορά την άνοιξα εγώ.

- Γιατί τον κρατάς ακόμη; Δε μπορώ να καταλάβω. Μπορείς να έχεις οποιοδήποτε άντρα θες. Και να είσαι ευτυχισμένη.

- Αλήθεια πιστεύεις πως μπορώ;… με ρώτησε κοιτώντας με στα μάτια.

- Ναι ρε γαμώτο μπορείς. Εντάξει ξέρεις πως σε γουστάρω αλλά βρες έναν άλλον καλύτερο από αυτόν τον μαλάκα.

- Είναι περίεργο… μου είπε και γύρισε αλλού και χαμήλωσε το βλέμμα της.

Την πλησίασα, της έπιασα απαλά το πρόσωπο και της είπα:

- Εσύ το κάνεις δύσκολο. Μπορείς να είσαι ευτυχισμένη και αργά έσκυψα και τη φίλησα απαλά στα χείλη της.

Τραβήχτηκα και κάθισα στη θέση μου.

- Σε θέλω, ψιθύρισε και με καβάλησε. Σε θέλω πολύ…

μου είπε κοιτώντας με στα μάτια και δαγκώνοντας το κάτω χείλος της. Παραδοθήκαμε σε ένα ατελείωτο φιλί το οποίο ένιωσα πως κράτησε για ώρες. Αργά ξεκούμπωσα το φόρεμά της ενώ τα χείλη μας δε σταματούσαν να αναζητούν τη λύτρωση. Μόλις ένιωσε πως το ξεκούμπωσα με έσπρωξε ώστε να σταματήσει το φιλί μας. Με κοίταξε ξανά βαθιά στα μάτια και σηκώθηκε όρθια προς τα πίσω κατεβαίνοντας από πάνω μου. Τα μάτια της δε σταμάτησαν να με κοιτάνε και μου ψιθύρισε ξανά πως με θέλει και με λεπτές κινήσεις άφησε το φόρεμα να πέσει. Αυτό που αντίκρισα κόντεψε να με κάνει να χύσω πάνω μου. Ένα κόκκινο δαντελωτό κορμάκι αγκάλιαζε το κορμί της.

- Σου αρέσει;… με ρώτησε με πουτανιά.

- Είσαι υπέροχη!

- Σήμερα είμαι δική σου. Τόσο καιρό το σώμα μου το ζητά και σήμερα θα είμαστε ένα μωρό μου, είπε και γονάτισε βάζοντας τα χέρια της στα μπούτια μου και πλησιάζοντας. Αυτά θα πρέπει να τα βγάλουμε γιατί με ενοχλούν…

είπε και τράβηξε με μιας το σορτς και το μποξεράκι μαζί. Ο πούτσος μου πετάχτηκε σκληρός με προσπερματικά υγρά πάνω. Τον κοίταξε και γέλασε πονηρά.

- Σου έχω κάνει μεγάλη ζημιά και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.

- Μωρό μου, της είπα, περίμενα δύο χρόνια αυτή τη στιγμή. Είναι η αρχή της νύχτας μας…

και έκανα να την φιλήσω. Με σταμάτησε σπρώχνοντάς με και έβγαλε τη γλώσσα και έγλειψε τα υγρά από την πούτσα μου. Με τη γλώσσα άρχισε το γλείψιμο από τη βάλανο μέχρι τα αρχίδια σαλιώνοντας κάθε σπιθαμή του πούτσου μου. Τελετουργικά με έγλειφε ενώ κρατιόμουν με δυσκολία να μη χύσω. Οι φλέβες του πούτσου μου ήταν τόσο έντονες όσο δεν τις είχα ξαναδεί. Χωρίς χέρια συνέχισε και άρχισε να τον βάζει όλο στο μικρό στοματάκι της. Η καύλα μου είχε φτάσει στα όρια και σε συνδυασμό με τους ήχους τους στόματος της αλλά και της καύλας της με είχαν κάνει να γείρω πίσω το κεφάλι και να απολαμβάνω την υπέροχη υγρή πίπα της. Για ώρα βασάνιζε τον πούτσο μου στέλνοντας κύματα ηδονής στο κεφάλι μου. Πιάνοντας τη με το χέρι την έφτυσε και την έπαιζε ενώ η γλώσσα της κινούνταν πάνω στο κεφαλάκι της πούτσας μου. Δεν θα άντεχα.

Πήγα να ψιθυρίσω να σταματήσει γιατί δε θέλω να τελειώσω αλλά συνεχίζοντας να παίζει τον πούτσο μου με κοίταξε και μου είπε, σήμερα θέλω να με πηδήξεις και να με χύσεις καυλιάρη μου, σήμερα θέλω να πιω τα χύσια σου και να χορτάσω την πούτσα σου. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα άρχισα να φωνάζω πως θα τελειώσω και αμέσως τον πήρε στο στόμα της και χωρίς χέρια με πίπωνε λυσσασμένα.

- Πουτάνα μου χύνω, με στραγγίζεις λυσσάρα, πιες τα χύσια μου καύλα μου…

της φώναξα ενώ έχυνα όπως ποτέ ξανά. Όλα τα χύσια μου κατέληξαν στο στόμα της και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Σχεδόν νεκρός ήμουν στον καναπέ αλλά η Ντιάνα συνέχιζε να γλείφει απαλά τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου. Δεν πίστευα πως θα καταφέρει να μου τον σηκώσει αλλά τα κατάφερε. Βλέποντας τον να αντιδρά σηκώθηκε και με καβάλησε τρίβοντας πάνω από το κορμάκι της τον πούτσο μου. Φιλιόμασταν και η γεύση του σπέρματος στο στόμα της με καύλωσε. Την τράβηξα από τα μαλλιά και της είπα να φέρει το μουνί της στο στόμα μου. Αμέσως βρέθηκα στον καναπέ ξαπλωμένος και αυτή από πάνω μου. Έπεσα αχόρταγα και έγλειφα το μουνί της όπου με καύλωσε πολύ όταν διαπίστωσα πως ήταν μούσκεμα. Έγλειφα, δάγκωνα και πιπιλούσα το μουνάκι της. Ένα μικρό μουνάκι σαν τριαντάφυλλο άνοιξε με το γλείψιμο. Έγλειφα για ώρα όταν την άκουσα να φωνάζει.

- Χύνω άντρα μου, χύνω πούστη, χύνω, χύνω, πιες τα χύσια μου γαμιά μου…

και ένιωσα να τρέχουν χύσια στο στόμα μου. Λαίμαργα τα έπινα και την έγλειφα. Έτρεμε ολόκληρη. Την έπιασα και την τράβηξα να με καβαλήσει. Ο πούτσος μου έχοντας βρει τη σκληράδα του ήταν έτοιμος. Η αλήθεια είναι πως γούσταρα μαζί της αλλά ήθελα να την κάνω να μη ξεχάσει τη μέρα αυτή για αυτό με μιας, μην αφήνοντας της περιθώρια, έχωσα τον πούτσο μου που ήταν μούσκεμα από τα σάλια της από πριν, στο υγρό χυμένο μουνάκι της χωρίς καμία προφύλαξη. Το καυτό μουνάκι της με καύλωσε αλλά η αίσθηση αυτή την έκανε να βογκήξει και να συνέλθει αρχίζοντας να κουνιέται πάνω κάτω μαζί μου.

- Δεν είναι σωστό να με πηδάς ακάποτα καυλιάρη μου…

είπε με νάζι ενώ αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα της.

- Σε πηδάει ο μαλάκας σου ακάποτα πουτανάκι μου;…

της είπα ενώ μια δυνατή σφαλιάρα έσκασε στο δεξί της κωλομέρι, κάνοντας την να βογκήξει.

- Όχι, δεν τον αφήνω, μου είπε ενώ βρισκόταν κοντά στο αυτί μου.

- Μου λες αλήθεια πουτάνα;… είπα και τα χέρια μου κράτησαν το κεφάλι της πούτσας μου στην είσοδο του μουνιού της.

Μου λες αλήθεια;… της φώναξα.

- Αλήθεια σου λέω γαμιά μου. Δεν του δίνω το μουνάκι μου ακάποτα. Μόνο εσύ με γαμάς έτσι. Σε παρακαλώ μπες μέσα μου…

νιαούριζε προσπαθώντας να πάρει πάλι τον πούτσο μου μέσα της.

- Θέλω να δω ότι μου λες αλήθεια πουτάνα. Αλλιώς θα σε διώξω τώρα, της φώναξα.

- Σε παρακαλώ γάμα με, αλήθεια σου λέω, φώναζε. Γάμα με ρε πούστη, γάμα με μαλάκα, σκίσε το μουνί μου ρε, γάμα με φώναξε.

Με μιας κάρφωσα τον πούτσο μου βαθιά στο μουνί της και της έριξα ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

- Εγώ θα σε πηδάω ακάποτα πουτάνα, θα σου σκίσω το μουνί, θα σου ανοίξω τον κώλο και θα σε χύνω, της φώναξα ενώ με το χέρι μου της κρατούσα το λαιμό.

- Κάνε με ότι θες. Το μουνί, ο κώλος μου, το στόμα μου, όλο το κορμί είναι δικό σου άντρα μου…

είπε και καρφώθηκε βαθιά στον πούτσο μου φωνάζοντας, «σου χύνω τον πούτσο γαμιά μου».

Ένιωθα το μουνί της να χύνει, να συσπάται και να μου σφίγγει τον πούτσο. Την τράβηξα κοντά μου και τη φίλησα παθιασμένα. Έτρεμε ολόκληρη ενώ έχυνε. Με αργές κινήσεις την πηδούσα κάνοντας τη να ανατριχιάζει κάθε φορά. Μόλις βρήκε την αναπνοή της, με κοίταξε στα μάτια και με φίλησε.

- Θέλω να μου ανοίξεις την τρυπούλα μου, είπε ναζιάρικα και με φίλησε στο στόμα. Ο κωλαράκος μου είναι δικός σου άντρα μου…

και σηκώθηκε όρθια. Την έπιασα της τράβηξα το κορμάκι και άρχισα να πιπιλάω τα βυζιά της τα οποία ήταν μικρού μεγέθους αλλά με μια υπέροχη ροζ ρώγα που ήταν σκληρή και με υπέροχη γεύση.

- Στα τέσσερα σκυλίτσα μου, της είπα και της σφαλιάρισα τον κώλο.

- Ναι γαμιά μου, ναι… μου απάντησε.

Στημένη στα τέσσερα όπως ήταν είχα υπέροχη θέα του σφιχτού της κώλου. Έσκυψα και άρχισα να γλείφω την τρυπούλα της, όμως ήδη ήταν μούσκεμα από τα πολλά υγρά του μουνιού της. Έσπρωξα ένα δάχτυλο που με λίγη δυσκολία χώθηκε μέσα της. Βόγκηξε αλλά το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Ο πούτσος μου χώθηκε στο μουνάκι της και αργά την πηδούσα ενώ το δάχτυλό μου όργωνε την τρυπούλα της. Το μουνί της άρχισε να υγραίνεται περισσότερο και σιγά σιγά έσπρωξα και δεύτερο δάχτυλο ενώ έφτυσα και την τρυπούλα της. Το δεύτερο δάχτυλο μπήκε με μεγαλύτερη δυσκολία. Σταμάτησα να κουνιέμαι μέχρι να συνηθίσει. Την άφησα να αναλάβει τον έλεγχο, πότε θέλει να συνεχίσουμε και μετά από μερικά δευτερόλεπτα άρχισε να κουνιέται. Αυτή τη φορά την πηδούσα με σταθερό ρυθμό ενώ τα δύο δάχτυλά μου άνοιγαν τον κώλο της. Ένιωθα πως ήταν έτοιμη μετά από κάποια λεπτά να δεχτεί τον πούτσο μου. Τραβήχτηκα και αργά έβγαλα και τα δάχτυλά μου. Νιαούρισε σαν να μην της άρεσε που σταμάτησα.

- Γύρνα, της είπα, θέλω να με κοιτάς στα μάτια όταν θα σου ανοίγω τον κώλο πουτάνα, είπα.

- Ναι γαμιά μου, ότι θες από εμένα, την πουτάνα σου…

μου είπε και γύρισε άνοιξε τα πόδια και περίμενε τσιμπώντας τις ρώγες της και χαϊδεύοντας τα βυζιά της.

Πλησίασα και της ζήτησα να κρατήσει ανοιχτά τα κωλομάγουλα της. Το έκανε ενώ με κοίταζε. Ένιωθα να με παρακαλάει να την ανοίξω. Αργά ακούμπησα τον πούτσο μου ο οποίος έσταζε υγρά από το μουνί της στην είσοδο της κωλοτρυπίδας της και αργά έσπρωξα. Τα πολλά υγρά της είχαν κάνει τη δουλειά και η αντίσταση ήταν μικρή. Σταθερά έσπρωξα μέχρι να μπει το κεφάλι και εκεί ήταν που έβγαλε κραυγή πόνου χωρίς όμως να μου ζητήσει να σταματήσω. Της έπιασα τα πόδια από τους αστραγάλους και της είπα.

- Παίξε με το μουνί σου καύλα μου. Παίξε με τα βυζιά και τις ρώγες σου. Σου ανοίγω τον κώλο πουτάνα μου. Είσαι δική μου. Η πουτάνα μου…

της είπα με ήρεμη φωνή ενώ την κοιτούσα στα μάτια.

- Ναι, ναι, ναι… είμαι δική σου. Μόνο δική σου!

Αργά άρχισα να κουνιέμαι ενώ έπαιζε το μουνί της. Σιγά σιγά άρχισε να βογκάει από ευχαρίστηση. Και μου ζητούσε να την πηδάω πιο βαθιά και να της ανοίξω τον κώλο. Λίγα λεπτά μετά ο πούτσος μου δεν έβρισκε αντίσταση στον κώλο της ενώ το μουνί της συνέχιζε να στάζει τα υγρά του και να βοηθάει στο άνοιγμα του κώλου της.

- Πιο δυνατά, πιο γρήγορα, σκίσε τον κώλο μου σε παρακαλώ, φώναξε.

- Σκάσε πουτάνα αχόρταγη. Θες πούτσο καργιόλα, πολύ πούτσο της φώναζα.

- Ναι γαμιά μου. Εσένα να με πηδάς από παντού θέλω φώναζε και με έκανε να αφηνιάζω και να θέλω να τη σκίσω.

Δεν άντεχα άλλο και ένιωθα πως φτάνω να τελειώσω ξανά.

- Που θες να σε χύσω πουτάνα μου;… πες μου, της είπα.

- Όπου θες εσύ γαμιά μου. Σου ανήκω, φώναξε. Σου ανήκω!

- Θα σε γκαστρώσω πουτάνα, θα σε γκαστρώσω και θα σε στείλω στο μαλάκα σου γαμημένη, ξεσκισμένη και χυμένη, της φώναξα.

Χωρίς να σκέφτομαι καθαρά, τράβηξα τον πούτσο μου έξω από τον κώλο της και τον έχωσα βαθιά στο μουνί της και άρχισα να την πηδάω αφηνιασμένα. Δεν θα άντεχα πολύ ακόμη και ο οργασμός μου ήρθε δυνατά κάνοντας με να φωνάζω.

- Σε χύνω πουτάνα μου, πάρ' τα όλα στο μουνί σου ξεσκισμένη, σε γκαστρώνω. Είπα ενώ καρφώθηκα βαθιά μέσα της και άδειαζα τα αρχίδια μου.

- Ναι… χύσε με την πουτάνα, γκάστρωσε με την πουτάνα σου, χύνω και εγώ τον πούτσο σου η ξεσκισμένη, φώναξε τελειώνοντας και η Ντιάνα.

Έπεσα πάνω της και οι δύο τρέμαμε από την ένταση και τον οργασμό. Θέλαμε κάποια λεπτά να συνέλθουμε. Ο πούτσος μου βγήκε πέφτοντας από το μουνί της ενώ τα χύσια μας χύθηκαν στον καναπέ και στο πάτωμα.

- Δε πιστεύω να τελειώσαμε εδώ, μου ψιθύρισε στο αυτί δαγκώνοντας το στο τέλος της φράσης.

- Αυτή ήταν η πρώτη γεύση καυλιάρα μου. Ακολουθούν κι άλλοι γύροι, της απάντησα και τη δάγκωσα δυνατά στο λαιμό.

Το κινητό της χτύπησε και ήταν ο δικός της. Σηκώθηκα όρθιος και αυτή με κοίταξε. Το σήκωσε.

- Που σκατά είσαι;… ακούστηκε η φωνή του.

- Να μη σε νοιάζει. Τελειώσαμε, του είπε με ψυχρή φωνή.

- Μα μωρό μου σε αγαπάω και σε χρειάζομαι, ακούστηκε να λέει παρακαλετά.

- Αφού προτιμάς να πίνεις και να με ρεζιλεύεις αντί να με κάνεις δική σου και να με πηδάς, τελειώσαμε… του φώναξε πιο έντονα.

- Μα ήταν μια μόνο φορά, ανταπάντησε εκείνος.

- Ήταν η εκατοστή φορά και κουράστηκα. Δε σε θέλω πια. Άσε με ήσυχη, είπε με ήρεμη φωνή.

- Μου ανήκεις… της φώναζε σαν τρελός.

- Ανήκω στο γαμιά μου, που μου έσκισε τις τρύπες μου και με έχυσε, είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Με κοίταξε με ένα ένοχο βλέμμα.

- Πάμε για μπάνιο;… της είπα. Θα μείνεις εδώ από σήμερα.

Κι όμως δεν έμεινε. Γύρισε στον άλλον.




Copyright protected OW ref: 185226



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.