Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θέλω προαγωγή, δεν μπορώ άλλο στο πόστο που είμαι. Έπιασα το Διευθυντή και του μίλησα. Μάλιστα, τον κάλεσα για φαγητό στο σπίτι μας. Η γυναίκα μου φυσιογνωμικά τον γνώριζε από το Facebook, είχε μπει να τον ψάξει παλιότερα. Δεν είναι από τους ωραίους άντρες. Παρ’ όλα αυτά για φαΐ τον καλέσαμε.

Ο άνθρωπος ήρθε, κάτσαμε στο σαλόνι να πιούμε ένα κρασί μέχρι να βγει το φαγητό από το φούρνο. Η γυναίκα μου σέρβιρε στα ποτήρια το κρασί και επέστρεψε στην κουζίνα να ολοκληρώσει το δείπνο. Την ώρα που έφευγε με διακριτικό τρόπο ο Διευθυντής γύρισε το βλέμμα του και κοίταξε τον κώλο της γυναίκας μου. Η Δάφνη φορούσε ένα κόκκινο στενό φόρεμα που διέγραφε το κορμί της.

Ύστερα, γύρισε το βλέμμα του και έγνεψε καταφατικά του στυλ "ωραία η δικιά σου". Ώπα λέω, τι είναι αυτά.

Δεν έδωσα σημασία και μπήκα στο θέμα μου. Κύριε Διευθυντά είμαι 10 έτη στην εταιρία και πιστεύω ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο στο πόστο μου. Ο Μάκης (προϊστάμενος παραγωγής) φεύγει με σύνταξη. Εγώ και ο Μιλτιάδης έχουμε τα απαραίτητα προσόντα γι’ αυτή τη θέση.

- Καταλαβαίνω…

- Θέλω να ληφθούν υπ όψιν τα χρόνια που έχω στην εταιρία.

Μπαίνει η γυναίκα μου να γεμίσει τα ποτήρια και φεύγει. Ο Διευθυντής χωρίς καθόλου ντροπή γυρνάει όλο το κεφάλι του να δει την πίσω όψη της και μου λέει:

- Θα σου δώσω τη θέση αλλά πρώτα θα γαμήσω τη γυναίκα σου. Έχει δυνατό κώλο.

Η αλήθεια είναι ότι ο κώλος της είναι φαρμάκι.

- Τι λέτε κ. Διευθυντά;

- Έχω αδυναμία στις κωλάρες.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω τη θέση! Το ίδιο και η γυναίκα μου γιατί θα αλλάξει ο μισθός και οι ώρες εργασίες. Πραγματικά δεν ξέρω. Σηκώνομαι και πάω στην κουζίνα.

- Αγάπη μου θα πάρω τη θέση.

- Ναι! Σε λίγο βγάζω το φαγητό οπότε θα τα λέτε και μπροστά μου να σας ακούω.

- Αγάπη μου, με μια προϋπόθεση.

- Τι;

- Αν τον αφήσεις να σε ακουμπήσει.

- Δηλαδή;

- Να σε χουφτώσει στο σώμα.

- Εντάξει αν είναι μόνο χούφτωμα χαλάλι, η θέση είναι σημαντική και θα λύσει πολλά προβλήματα στο σπίτι μας.

- Αν κάνει και τίποτα παραπάνω μην του τη χαλάσεις. Αν θες και εσύ, πιάσε του τον πούτσο, παίξ' τον λίγο να τελειώσει να μην τον έχεις ώρα πάνω σου.

- Ας’ το Αγάπη μου ξέρω πώς θα το χειριστώ.

Πάω στο σαλόνι. Κάθομαι και του εξηγώ ότι μπορεί να πάει στην κουζίνα, τον περιμένει. Αυτός σηκώνεται και πάει. Από πίσω αθόρυβα και εγώ για να δω.

- Ωραίο φόρεμα Δάφνη!

- Ευχαριστώ κ. Γιάννη

Αφήνει τα πιάτα και πιάνει τον πάγκο, τουρλώνει τον κώλο και τον κοιτάει με ένα βλέμμα που ποτέ εμένα δεν κοίταξε. Ο Διευθυντής πάει από πίσω, πιάνει τη μέση της και κολλάει τον πούτσο του στον κώλο της γυναίκας μου.

- Έχεις ωραίο πάτο.

- Το ξέρω κ. Γιάννη, συχνά μου το λένε…

Η γυναίκα μου απλώνει το χέρι της και πιάνει πάνω από το παντελόνι τον πούτσο του.

- Χμ… έχει κινητικότητα εδώ.

Παίρνει το χέρι της και σηκώνει το φόρεμα στη μέση της. Βγήκε ο άσπρος γεμάτος και σφιχτός κώλος της στα μούτρα του Διευθυντή μου.

- Θέλω να τον γαμήσω, ψέλλισε

Κατεβάζει το παντελόνι κάνει στην άκρη το στρινγκ και μόλις καταλαβαίνει η γυναίκα μου ότι θέλει να μπει, τραβιέται μπροστά, γυρνάει προς το πρόσωπό του και τον αγκαλιάζει για να αποφύγει το μοιραίο. Ο Διευθυντής πιάνει με τα χέρια του την κωλάρα της και πέφτει στο λαιμό της όπου της δίνει φιλιά, τη γλείφει απαλά και αισθησιακά σ’ όλη την περιοχή και πίσω από το αυτί, που εκεί ανάβει. Η γυναίκα μου πιάνει τον πούτσο του και τον παίζει γρήγορα για να τελειώσει. Ο Διευθυντής βάζει το χέρι του στο βυζί της και το βγάζει από το φόρεμα. Το βάζει στο στόμα του και το ρουφάει. Η πούτσα του δυστυχώς έγινε πολλή σκληρή και η Δάφνη κατάλαβε ότι δε θα μείνει στα χούφτωμα. Για να αποφύγει το γαμήσι του, στον πανικό της, κατεβαίνει στα γόνατα του και τον βάζει στο στόμα της. Αρχίζει ένα υγρό, αργό τσιμπούκι μήπως τον κάνει να χύσει.

- Ωραίο στόμα Δάφνη…

- Ευχαριστώ

- Άμα χύσω στο στόμα σου τι θα κάνεις;

- Θα τα καταπιώ όλα…

Εγώ να παρακολουθώ ταπεινωμένος και συνάμα καυλωμένος. Ξέρω ότι κάνει το παν για να τη χύσει στο στόμα και να μη συνεχίσει στο μουνί της. Όμως, καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά πότε ο άλλος κοντεύει οπότε πιστεύω εδώ θα τελειώσουμε.

- Στοπ, δε θέλω άλλο, θα με κάνεις να χύσω.

- Άφησε με Γιάννη, θέλω να τα ρίξεις όλα στο στοματάκι μου…

- Και εγώ το θέλω, όμως περισσότερο θέλω να σε γαμήσω! Σήκω και γύρνα όπως ήσουν πριν.

Σηκώνεται το μωράκι μου, γυρνάει και τουρλώνει τον κώλο της. Ο Διευθυντής πιάνει το στρινγκ, το κάνει στην άκρη και βάζει την ψωλή του στο στεγνό μουνάκι της. Πιάνει τις ράντες από το φόρεμα και τις κατεβάζει. Βγαίνει όλο το στήθος της έξω και πάλλεται στα χτυπήματα των σωμάτων τους.

- Α, α, α...

- Σ αρέσει γαμιόλα μου;

- Μ’ αρέσει!

- Σ έχει γαμήσει άλλος Διευθυντής;

- Με γάμησε!

- Ποιος μωρή;

- Ο Διευθυντής μου…

Νομίζω ότι άρχισαν και οι δυο να καυλώνουν. Αυτό που η γυναίκα μου δεν ήθελε να ξεκινήσει τώρα να μη θέλει να σταματήσει!

- Γάμησε με σκληρά, χτύπα με, χτύπα με…

- Πουτάνα…

- Είμαι!

- Κοντεύω, κοντεύω...

- Όχι ακόμη, κρατήσου λίγο…

Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο Διευθυντής κοντεύει να τελειώσει, η Δάφνη παίζει την κλειτορίδα της και τελειώνει πρώτη με κραυγές.

- Χύνω, χύνω η πουτάνα… χύνω!

Λίγο πριν τελειώσει ο Διευθυντής, τραβιέται η Δάφνη, γονατίζει ανοίγει το στόμα της, βγάζει τη γλώσσα της, πιάνει με τα δυο της χέρια την ψωλή του Διευθυντή, την παίζει δυνατά και του λέει:

- Τα θέλω όλα μέσα στο στόμα μου γαμιά μου. Όλα, να τα καταπιώ!

- Πάρ' τα παλιοπούτανο, χύνω, χύνω, γαμιόλα…

Η Δάφνη δέχεται τις ριπές με τα χύσια από την πούτσα του Διευθυντή. Τον τραβάει να βγάλει και το τελευταίο ζουμί που μπορεί να έχει απομείνει. ρουφάει. Αφού τέλειωσε ο Διευθυντής, η Δάφνη αφήνει την ψωλή του, κάνει λίγο πίσω, τον κοιτάει, ανοίγει το στόμα της και του δείχνει τα χύσια του. Παίζει με τη γλώσσα της μέσα στο ψωλόχυμα που έχει στο στοματάκι της. Χαρούμενος ο Διευθυντής στην εικόνα, τη βλέπει να γυρνάει πρόσωπο προς εμένα.

Σηκώνεται η Δάφνη, με πλησιάζει. Βάζει τα δάχτυλα της στο στόμα και τραβάει ψηλά το ψωλόχυμα ώστε να κρέμεται σα μια κλωστή. Το βάζει στο στόμα της και το φτύνει στη χούφτα των χεριών της. Μου ανοίγει το στόμα και μου λέει, αγάπη μου έκανα ότι μου ζήτησες, τώρα τι θες να κάνω;

- Κοίτα…

Βγάζω την ψωλή μου και την παίζω δυνατά. Φτάνω να χύσω

- Έλα, φέρε τη χούφτα σου εδώ. Α, χύνω κι εγώ...

Αφού γέμισα τη χούφτα της…

- Τώρα, γαμημένη, βάλ' τα στο στόμα σου.

Σηκώνει τη χούφτα της και τα ρίχνει μέσα στο στόμα της. Είναι αρκετά τα χύσια μας. Γλείφει και αυτά που έτρεξαν προς τους αγκώνες της.

- Να σε δω, άνοιξε καλά το στόμα σου.

Μαζεύω σάλια και τα φτύνω μέσα στο στόμα.

- Τώρα κατάπιε. Γαμιόλα!

Με το ζόρι τα κατάπιε. Άνοιξε το στόμα και μας το έδειξε. Σηκώθηκε και έτρεξε στο μπάνιο.

Εγώ με τον Διευθυντή κοιταζόμασταν ενώ σκεφτόμουν την επόμενη μέρα στη δουλειά...
Copyright protected OW ref: 185225Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.