Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από δεκαπέντε χρόνια γάμου είναι σπάνιο να μην υπάρχει πτώση στις καύλες που νιώθει ένα ζευγάρι. Έτσι κι εμείς λοιπόν… δέκα χρόνια γάμου και η συχνότητα των ερωτικών επαφών είχε πέσει στη μία ή δύο φορές το μήνα. Τουλάχιστον όποτε γινόταν ήταν καλό, είχε ένταση, πάθος και αμοιβαίο χύσιμο. Οπότε το είχα πάρει απόφαση πως αυτό ήταν πλέον, καθώς και η γυναίκα μου, μου έλεγε πως της αρκούσε και ήταν πλήρως ικανοποιημένη. Έτσι κι εγώ είχα βολευτεί. Αλλά όταν βολεύεσαι και εφησυχάσεις τότε είναι που την πατάς! Σημάδια απιστίας δεν υπήρχαν καθώς η ρουτίνα ήταν η ίδια, οι ώρες που έλειπε στη δουλειά επίσης οι ίδιες, περίεργα τηλεφωνήματα ή μηνύματα δεν είχα προσέξει ποτέ και καμία αλλαγή συμπεριφοράς απέναντί μου.

Η γυναίκα μου, η Ελένη λοιπόν, ήταν μία όμορφη γυναίκα, στα 45 της, πετυχημένη στον επαγγελματικό της τομέα και αρκετά σοβαρή και μετρημένη σε όλα, συμπεριφορά και ντύσιμο. Κοντά στο 1.70, 70 κιλά +- συνήθως, καστανόξανθη με σγουρό μαλλί, δύο υπέροχα μεγάλα και στητά στήθη, μια πανέμορφη βραζιλιάνικη κωλάρα και λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου. Ήταν όμορφη γυναίκα και ποτέ δεν περνούσε απαρατήρητη όπου και να πηγαίναμε. Συνήθως όταν την καρφώνανε με το βλέμμα τους άλλοι άντρες την πείραζα και της έλεγα πως τους τρελαίνει. Καμιά φορά σε κάνα γαμήσι μετά από αλκοόλ της μιλούσα για σεξ με άλλους και ενώ εκείνη την στιγμή το απολαμβάναμε, μετά νηφάλιοι δεν το συζητήσαμε ποτέ, καθώς ήταν αρνητική.

Από τις οικονομίες μας μιας και οι 2 είχαμε καλό μισθό είχαμε καταφέρει να αποκτήσουμε και ένα εξοχικό σε παραλιακό τουριστικό μέρος κοντά σχετικά στην Αττική. Πηγαίναμε όσο πιο συχνά μας το επέτρεπαν οι δουλειές, είτε με τα παιδιά είτε μόνοι μας. Από γείτονες έμαθα πως κλέφτες είχαν ανοίξει αρκετά σπίτια στην γειτονιά μας, οπότε αποφάσισα να εγκαταστήσω συναγερμό. Θα πήγαινα μαζί με τον τεχνικό για τις λεπτομερείς και αυθημερόν θα γύριζα. Μαζί με τον συναγερμό το μαγαζί μου έκανε δώρο και τρεις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ήταν πολύ, μικρές και διακριτικές ώστε να μην τις ξηλώσουν εάν μπουν μέσα. Γυρνώντας σπίτι, έδωσα τους κωδικούς στη γυναίκα μου και το τηλεκοντρόλ του συναγερμού και της εξήγησα πως λειτουργεί, αλλά ξέχασα να της αναφέρω τις κάμερες οι οποίες εάν ανίχνευαν κίνηση έστελναν ειδοποίηση στο κινητό μου και ξεκινούσαν την καταγραφή.

Ούτε δέκα μέρες μετά με ενημέρωσαν από την δουλειά πως έπρεπε να πάω για ένα σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο. Ήταν αρχές καλοκαιριού και τα παιδιά είχαν τελειώσει το σχολείο και ήταν ήδη στους παππούδες για διακοπές. Όπως ήταν φυσικό η Ελένη η γυναίκα μου ξενέρωσε που θα έφευγα και άρχισε την γκρίνια. Όταν την είπα να έρθει μαζί μου είπε πως θα πάει καλύτερα στο εξοχικό για να το καθαρίσει και να το ετοιμάσει για να πάμε όλοι μαζί. Παρασκευή απόγευμα φύγαμε μαζί να με πάει αεροδρόμιο και εκείνη να συνέχιζε για το εξοχικό μας. Έφτασα βραδάκι στο ξενοδοχείο που ήταν το σεμινάριο και από την κούραση δε βγήκα παρά έκανα ένα μπανάκι και την έπεσα χαζεύοντας τηλεόραση. Ξαφνικά ένας ήχος ειδοποίησης από το κινητό με ξάφνιασε καθώς δεν τον είχα ξανακούσει και τότε συνειδητοποίησα πως είναι οι κάμερες ασφαλείας που διάβασαν την κίνηση της γυναίκας μου στο εξοχικό και ενεργοποιήθηκαν. Άνοιξα την εφαρμογή και μπήκα να δω. Πριν προλάβω να δω κάτι χτύπησε το κινητό μου, ήταν η Ελένη που με πήρε να μου πει πως έφτασε καλά, να με ρωτήσει τι κάνω εγώ και να με καληνυχτίσει καθώς θα κοιμόταν νωρίς για να σηκωθεί πολύ πρωί αύριο να ξεκινήσει δουλειές! Αφού το κλείσαμε ξαναμπήκα στην εφαρμογή να την χαζέψω και να της κάνω πλάκα, αλλά την πλάκα την έπαθα εγώ όταν είδα μέσα στο σπίτι έναν άγνωστο σε εμένα νεαρό άντρα μαζί με τη γυναίκα μου.

Ήταν πολύ διαχυτικοί οι δυο τους, τη φιλούσε και την αγκάλιαζε, όταν έσκυψε να τακτοποιήσει τα πράγματα από την βαλίτσα της, πήγε πίσω της και την χούφτωσε δυνατά και εκείνη γελούσε. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, σοκαρίστηκα, ήθελα να την πάρω τηλέφωνο να τη βρίσω εκείνη τη στιγμή, αλλά κρατήθηκα και απλά άφησα την εφαρμογή να καταγράφει τα πάντα ώστε να τα χρησιμοποιήσω μετά στο διαζύγιο. Δυνάμωσα τον ήχο στο τέρμα προσπαθώντας να ακούσω ότι περισσότερο μπορούσα. Η μία κάμερα κατέγραφε το σαλόνι, η δεύτερη την κεντρική είσοδο και η Τρίτη ήταν στην κρεβατοκάμαρα.

Αφού βγάλανε τα πράγματα από τις βαλίτσες αλλάξανε και ρούχα και έκατσαν στο σαλόνι. Αυτός που δεν ήταν πάνω από 30 με τίποτα, φόρεσε ένα σορτσάκι και γυμνός από πάνω και η Ελένη φορούσε ένα κοντό φορεματάκι που χρησιμοποιούσε για το σπίτι. Κάτσανε στον καναπέ του σαλονιού πίνοντας μπύρα και κάνανε σαν ερωτευμένα 15χρονα. Οι συνομιλίες τους ήταν χαμηλόφωνες και δεν έπιανα τους διαλόγους παρά μόνο σκόρπιες λέξεις. Ανάμεσα στα φιλία γεμάτα πάθος και τα χάδια εκατέρωθεν ο τύπος έβαλε το χέρι του μέσα στο βρακάκι της γυναίκας μου και άρχισε να τη δαχτυλώνει. Εκείνη έγειρε το κεφάλι της πίσω και έδειξε να το απολαμβάνει από τα βογκητά της που πλέον ακούγοντας ολοκάθαρα.

Της πέταξε έξω τις βυζάρες της και άρχισε να τις πιπιλάει εναλλάξ. Η γυναίκα μου παρόλο που είχε γύρει πίσω και το απολάμβανε όλο αυτό, με το χέρι της έψαχνε να του πιάσει τον πούτσο. Η στάση δεν τη βόλευε να το κάνει αυτό οπότε του είπε παραπονιάρικα, έλα μωρό μου, άσε με να την πιάσω λιγάκι, τόσο πολύ μου έλειψε. Αυτός δεν της χάλασε χατίρι και σηκώθηκε όρθιος μπροστά της κατεβάζοντας το σορτσάκι του. Τώρα ήταν με πλάτη προς την κάμερα αλλά από τα χέρια της γυναικάς μου στα κωλομέρια του καταλάβαινα πως τον πίπωνε. Από σώμα δεν έλεγε κάτι φοβερό, δεν ήταν γυμνασμένος, ούτε κοιλιακούς ούτε μυς ούτε τίποτα και δεν πρέπει να ήταν και πάνω από 1.70 κι αυτός, αλλά όταν γύρισε και έκατσε στον καναπέ τότε κατάλαβα γιατί το παιχνίδι ήταν ήδη χαμένο για μένα. Ο τύπος ήταν τεράστιος, κυριολεκτικά κοντά στους 25 πόντους και χοντρό καυλί. Τουλάχιστον θα φάει καλά η πουτάνα σκέφτηκα.

Αφού τον είχε σαλιώσει καλά, ανέβηκε πάνω του και τον εξαφάνισε εύκολα μέσα στη μουνάρα της. Ανεβοκατέβαινε πάνω του με ένταση και τα βογκητά τους ακούγονταν καθαρά, όπως και οι βρισιές του… πουτάνα, καργιόλα, γαμιόλα, παντρεμένη πόρνη την έλεγε και εκείνη καύλωνε περισσότερο όσο την έβριζε.

- Ναι μωρό μου, είμαι πουτάνα, η πουτάνα σου είμαι που είμαι εξαρτημένη πλέον από αυτήν την πουτσάρα, τη θέλω μέσα μου συνέχεια, δεν μπορώ να χορτάσω, θέλω να με γαμάς και να με χύνεις συνέχεια, θέλω να με σκίζεις παντού, θέλω τα χύσια σου μέσα μου γαμιά μου, άντρα μου, χύσε με μωρό μου, γέμισε μου τη μουνάρα με το νέκταρ σου…

Άρχισε να χοροπηδάει πάνω του με μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητα. Τα χέρια του της είχαν ανοίξει τα κωλομέρια και είχε βάλει ένα δάκτυλο μέσα στην κωλότρυπα της. Στον απαγορευμένο καρπό που τόσα χρόνια δεν με είχε αφήσει να τον κατακτήσω.

- Χύνω καύλα μου, της φώναξε, πάρ' τα όλα μέσα στη μήτρα σου…

- Ναι… ναι… χύνω κι εγώ μωρό μου, γαμιά μου…

του φώναζε η γυναίκα μου και σπαρταρούσε πάνω του. Μόλις τελείωσαν αυτό το τόσο έντονο χύσιμο έπεσε ξέπνοη πάνω του και χωρίς να βγει αυτός από μέσα της έβλεπα τα χύσια του να τρέχουν μέσα από το μουνί της γυναίκας μου.

Είχα σοκαριστεί! Πόσο καιρό γίνεται αυτό, που τον γνώρισε, πότε προλαβαίνει να τον βλέπει, πόσες φορές μου ήρθε σπίτι χυμένη, ερωτήματα που μου τριγυρνούσαν στο μυαλό και τότε συνειδητοποίησα πως είχα χύσει τρεις φορές όσο τους έβλεπα. Τι ήταν αυτό τώρα; Με καύλωσε η γυναίκα μου που γαμιόταν με άλλον; Έχω χύσει τρεις φορές και είμαι ακόμα καυλωμένος.

Σηκωθήκανε πήγανε στο μπάνιο και μετά στην κρεβατοκάμαρα και εμένα με πήρε ένας γλυκός ύπνος.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα και κατέβηκα στην αίθουσα που γινόταν το σεμινάριο. Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και ήρθε το απόγευμα όπου ενώ όλοι κανόνισαν να βγουν εγώ είπα πως δεν ένιωθα καλά και ήθελα να πάω στο δωμάτιο. Φυσικά ο λόγος ήταν άλλος. Έκανα ένα ντουζάκι και γυμνός έπεσα στο κρεβάτι ανοίγοντας την εφαρμογή. Δεν τους έβλεπα σε καμία κάμερα στο live και υπέθεσα πως θα είχαν βγει. Τόσο θράσος σκέφτηκα. Γύρισα χρονικά πίσω τις κάμερες να δω τι έχουν αποθηκεύσει. Ξεκινώντας από το πρωί, τον ξύπνησε με πίπα και μετά τη γαμούσε στα 4 στην άκρη του κρεβατιού. Πήραν πρωινό και έφυγαν από το σπίτι οπότε δεν υπήρχε άλλη καταγραφή μέχρι εκείνη τη στιγμή. Την πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε μετά από αρκετή ώρα. Μου μιλούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο γλύκες και παράπονα πως της λείπω. Όταν τη ρώτησα που είναι μου είπε πως είχε βγει να κάνει μια βουτιά και να πάρει φαγητό γιατί κουράστηκε από τις δουλειές και δεν είχε όρεξη να μαγειρέψει. Της είπα πως μου λείπει και τη χαιρέτησα.

Κατέβηκα κι εγώ να τσιμπήσω κάτι γρήγορο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ανέβηκα ξανά επάνω. Πάλι θέση μάχης και περίμενα να χτυπήσει η εφαρμογή με ανυπομονησία. Ο ήχος της εφαρμογής χτύπησε μαζί με τις καύλες μου, είχα τόσο προσμονή να τη δω να ξαναγαμιέται live. Ανοίγει η κεντρική είσοδος και μπαίνει μόνη της μέσα. Όχι ρε γαμώτο σκέφτηκα. Πίστεψα πως είχε φύγει ο γαμιάς της, αλλά έκανα λάθος. Η γυναίκα μου μόλις μπήκε σπίτι πήγε στην κρεβατοκάμαρα και γδύθηκε, φόρεσε ένα σετάκι σέξι εσώρουχα, κάλτσες και καλτσοδέτες και ψηλές γόβες. Καργιόλα ξέρεις να καυλώνεις τους άντρες σκέφτηκα. Έφτιαξε τα μαξιλάρια και ξάπλωσε στο κέντρο ακριβώς του κρεβατιού, ενώ άρχισε να χαϊδεύεται για ζέσταμα. Ωραία σκέφτηκα… θα δούμε καλό θέαμα πάλι. Η κάμερα της εισόδου έπιασε την είσοδο του γκόμενου της αλλά η έκπληξη ήταν ότι δεν ήταν μόνος, αλλά είχε μαζί του άλλον έναν νεαρό κι αυτόν κοντά στα 25, αρκετά πιο ψηλό και γεροδεμένο.

- Μωρό μου;… της φώναξε, που είσαι;

- Στο κρεβάτι καυλιάρη μου, του απάντησε η γυναίκα μου.

Κινήθηκαν και οι 2 προς την κρεβατοκάμαρα, αν και ο νέος επισκέπτης αρκετά πιο επιφυλακτικά μέχρι που τον σκούντησε ο άλλος και του είπε, ξεκόλλα ρε μαλάκα, γουστάρει η γκόμενα, ψοφάει για πούτσο, δεν τη βλέπεις; Ήταν ξεκάθαρο και πως ήταν γνωστοί και κυρίως πως αυτός που γαμούσε χθες την γυναίκα μου την έκανε ότι ήθελε. Μπήκαν μέσα μαζί και η γυναίκα μου είχε ανοίξει τα πόδια, είχε κάνει στην άκρη το εσώρουχο και χάιδευε το μουνάκι της λέγοντας στον καινούργιο επίδοξο γαμιά της έλα κοντά μωρό μου δεν δαγκώνω πολύ… και χαζογελούσε.

- Μωρό μου να σου συστήσω τον φίλο μου τον Κωστή. Είμαστε χρόνια φίλοι και συμφοιτητές και ξέρει όλες τις λεπτομέρειες από τα γαμήσια μας, έτσι ανυπομονούσε να σε γνωρίσει κι αυτός.

Τον κοιτούσε λάγνα στα μάτια χωρίς να πάρει το χέρι της από το μουνάκι της. Ο αρχικός της γαμιάς γδύθηκε και αμέσως ανέβηκε στο κρεβάτι φέρνοντας τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα της. Είχε στηθεί στο πλάι της, βάζοντας της το καυλί στο στόμα και το χέρι του στο μουνί της.

- Έτοιμη στην έχω ρε μαλάκα, έτοιμη στο πιάτο. Άντε γδύσου να την ξεκωλώσουμε παρέα, δεν τη βλέπεις πως δεν κρατιέται η γαμιόλα;

Ξεκίνησε και ο δεύτερος να γδύνεται, φανερά απελευθερωμένος πλέον. Ο τύπος ήταν κι αυτός προικισμένος με πούτσο πάνω από 20 πόντους και αρκετά χοντρό. Η γυναίκα μου τους έβαλε να ξαπλώσουν δίπλα δίπλα κι εκείνη ανάμεσα στο πόδια τους άρχισε να τους την παίζει με κάθε χέρι στον καθένα και μία έγλειφε τον έναν και μία τον άλλον.

Την έβριζαν και οι 2 πλέον, λέγοντας της πόσο καλή τσιμπουκλού είναι. Ο καινούργιος δεν άντεξε και πολύ πίπωμα και πήγε και στήθηκε πίσω της. Της έφτυσε το μουνάκι, αν και με τόσα υγρά δε χρειαζόταν, την έπιασε από την μέση και την κάρφωσε αμέσως. Ο μπροστινός της είχε πιάσει τα μαλλιά και της κάρφωνε την πούτσα στο στόμα πνίγοντας την. Τη σφυροκοπούσαν έτσι για κάνα δεκάλεπτο και μετά άλλαξαν θέση. Ο καινούργιος ξάπλωσε και ο πρώτος πήγε από πίσω.

- Σας θέλω και τους δύο μέσα μου πουτσαράδες μου… ταυτόχρονα…

τους είπε και το βλέμμα τους άστραψε.

- Καβάλα το φίλο μου τότε μωρή πουτάνα και πάρ' τον μέσα στη μουνάρα σου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η γυναίκα μου καβάλησε και πήρε μέσα της τον πούτσο του και έσκυψε τέρμα πάνω του τουρλώνοντας την κωλάρα της, ενώ ο άλλος έσκυψε πίσω της και της σάλιωσε γρήγορα την κωλοτρυπίδα. Έφερε το πουτσοκέφαλο του ακριβώς στο σφικτήρα της και άρχισε να σπρώχνει. Γρήγορα η αντίσταση του κώλου της κάμφθηκε και την γέμιζαν δύο πιτσιρικάδες με ψωλάρες και στις δύο τρύπες. Της άφησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σε λίγο η αγαπημένη μου γυναικούλα γαμιόταν με ρυθμό από μουνί και κώλο. Ήταν σε έκστασή και έβγαζε μόνο άναρθρες κραυγές και δυνατά βογκητά, ενώ οι δύο φίλοι φαινόντουσαν απολύτως ευχαριστημένοι. Και γιατί άλλωστε να μην ήταν… γαμούσαν παρτούζα μια όμορφη παντρεμένη 45άρα.

Το ταυτόχρονο αυτό σφυροκόπημα από μουνί και κώλο κράτησε ένα τέταρτο, μέσα στο οποίο η γυναίκα μου πρέπει να έχυσε 5-6 φορές μέσα σε φωνές και βογκητά. Όταν ήρθε η ώρα να χύσουν οι γαμιάδες της, τους ζήτησε να την χύσουν μέσα στις τρύπες της ταυτόχρονα και αυτό έκαναν σχεδόν σε απόλυτο συγχρονισμό. Σηκώθηκαν από το κρεβάτι και την άφησαν εκεί ζαλισμένη και χυμένη σχεδόν λιπόθυμη και αυτοί πήγαν στο ψυγείο να πάρουν από μία μπύρα. Άραξαν γυμνοί στο τραπέζι προσπαθώντας να δροσιστούν με τη μπύρα κι εγώ προσπαθούσα να ακούσω την συζήτησή τους.

- Πως σου φάνηκε ρε μαλάκα το μιλφόνι;

- Ρε φίλε μου τα έλεγες και έλεγα μαλακίες ψέματα μου λέει… που να το φανταστώ ρε;

- Είδες ρε; Ο Φώτης δε λέει ποτέ ψέματα.

- Και πως την έπεισες ρε φίλε να γαμηθεί και μαζί μου;

- Εύκολο ήταν, αφού ψοφάει για πούτσα ρε η γκόμενα. Νομίζεις πρώτη φορά κάνουμε παρτούζα;

- Τι λες ρε;… έχετε ξανακάνει;

- Έτσι την γνώρισα ρε… σε παρτούζα. Θυμάσαι τη Μαρίνα που γαμούσα πριν 2 χρόνια;… την παντρεμένη από τη Νέα Σμύρνη;

- Ναι ρε, μου την είχες δείξει, μια φορά, αλλά που κολλάει;

- Ε είναι κολλητές. Και τότε είχα κανονίσει με τη Μαρίνα και μερικούς φίλους να βρεθούμε σπίτι μου ένα βράδυ και της είχα πει αν έχει καμιά φίλη διψασμένη για πούτσο να τη φέρει. Ήμασταν εμείς 4 αν θυμάμαι καλά και η Μαρίνα με την Ελένη. Εν τω μεταξύ η Ελένη μέχρι τότε φίλε παρθένα Μαρία, παναγία σου λέω… παντρεμένη πιστή σοβαρή. Τη μεθύσαμε εκείνο το βράδυ και έγινε ο κακός χαμός. Μετά χάθηκε για ένα διάστημα, ξεκόψαμε κι εγώ με την Μαρίνα και την είχα ξεχάσει. Μέχρι πριν έξι μήνες που την πέτυχα τυχαία στο δρόμο και τη θυμήθηκα. Μου το έπαιζε δύσκολη στην αρχή αλλά μετά από καμιά βδομάδα που την έπεισα να βρεθούμε, ήρθε από το σπίτι μου και έγινε η αρχή. Ε από τότε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία τη γαμάω. Και τώρα που ήρθε μόνη της εδώ χωρίς τον άντρα της, την έπεισα πως είναι ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε εκείνη την πρώτη μας παρτούζα.

- Και σκέφτηκες εμένα; Μπράβο ρε Φωτάρα, είσαι φίλος… αν και είσαι μαλάκας γιατί τότε δε με είχες φωνάξει στην πρώτη παρτούζα… είπε και γέλασαν και οι 2.

Τώρα εξηγούνται όλα λοιπόν. Πως γνωριστήκανε και πως συνεχίζουν… κι εγώ τι κάνω τώρα; Και γιατί έχω ήδη χύσει 4 φορές βλέποντας να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου;
Copyright protected OW ref: 185181Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.