Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Σ’ αρέσει μωρό μου;

- Ναι, κι άλλο, κι άλλο… πιο δυνατά, πιο δυνατά.

Ήμουν στην πιλοτή μιας πολυκατοικίας και πήδαγα την παλιά μου καθηγήτρια στα όρθια. Είχα τελειώσει το σχολείο πριν τέσσερα χρόνια και αν κάτι δεν είχα ξεχάσει από το σχολείο ήταν η κυρία Ελπίδα. Μια milfαρα με όλη τη σημασία της λέξης. Η τύχη τα είχε φέρει έτσι ώστε να συναντηθούμε σε ένα μπαρ, εγώ ως μπάρμαν και εκείνη ως πελάτης.

Είχε, βλέπετε, γενέθλια μια φίλη της και η κοριτσοπαρέα το είχε ρίξει στο ποτό. Η κυρία Ελπίδα όμως για καλή μου τύχη όπως αποδείχθηκε, δεν το πολύ σήκωνε, έτσι όντας ψιλομεθυσμένη προσφέρθηκα, αφού τις είχα θυμίσει ποιος ήμουν (η αλήθεια είναι ότι με θυμόταν), να την πάω σπίτι της με το αμάξι μου, στον αντρούλη της. Εκεί πριν μπει μέσα στην πολυκατοικία αποφάσισα να κάνω την κίνηση μου, την άρπαξα και τη φίλησα, εκείνη ανταποκρίθηκε και χωρίς πολλά-πολλά καταλήξαμε να πηδιόμαστε στις πέντε το ξημέρωμα στην πιλοτή της πολυκατοικίας της. Για να κρατήσω τη στιγμή μάλιστα τράβηξα και ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων ενώ την παλούκωνα από πίσω με το χοντρόκαυλo μου. Αφού έχυσα μέσα της, δώσαμε ένα γλωσσόφιλο και αποχαιρετιστήκαμε.

Το επόμενο πρωινό ξύπνησα ευδιάθετος και ξαναμμένος. Δε μπορούσα να βγάλω από τη σκέψη μου την κυρία Ελπίδα. Έβαλα λοιπόν το βιντεάκι που είχα τραβήξει κι άρχισα να τον παίζω με μανία. Τα πλατσουρίσματα που έκανε η ψωλή μου στο υγρό μουνί της παλιάς μου δασκάλας και ο τρόπος που πάλλονταν τα κωλομέρια της σε κάθε διείσδυση μου, μαζί με τις κοφτές κραυγές που έβγαζε, δε με άφηναν σε ησυχία. Αφού τελικά έχυσα, είπα να μην χρονοτριβήσω και να της στείλω μήνυμα στο κινητό που μου είχε δώσει στην αρχή της βραδιάς για να βρεθούμε, αφού από ότι φάνηκε έπειτα, αφελώς πίστευα ότι θα δεχόταν αμέσως να συναντηθούμε για έναν δεύτερο γύρο.

«Πότε θα είσαι διαθέσιμη να τα πούμε, γιατί παρέλειψα να σου ρουφήξω τα μουνόχειλα την πρώτη φορά»

Εκείνη δεν απάντησε στο μήνυμα μου και μετά από λίγο κινήθηκα πιο επιθετικά και της έστειλα το βίντεο μας και τότε θέλοντας και μη αναγκάστηκε να μου απαντήσει.

«Σε παρακαλώ Δημήτρη να σβήσεις το βίντεο, κι ότι έγινε χθες να το ξεχάσεις»

Μάλλον είχα πέσει σε πιστή σύζυγο. Δε θα εγκατέλειπα όμως τόσο εύκολα. Το μόνο που μπορούσα να κάνω για αρχή ήταν να κανονίσω οπωσδήποτε μια συνάντηση.

«Θα ξεχάσω τα χθεσινά μόνο εάν συναντηθούμε για λίγο μόνοι, να εξηγηθεί ο ένας στον άλλον»

Πέρασαν κάποια λεπτά μέχρι να έρθει η απάντηση της

«Καλά, έλα αύριο το πρωί σπίτι μου κατά τις δέκα, να τα πούμε για μισή ώρα»

Τέλεια σκέφτηκα και το επόμενο πρωί πράγματι με βρήκε στο σπίτι της κυρίας Ελπίδας να πίνω καφεδάκι. Είχε συμπέσει και σχολική αργία, οπότε είχε όλο το πρωινό ελεύθερο. Ο άντρας της θα επέστρεφε το απόγευμα από τη δουλειά του. Καθώς την παρατηρούσα καλύτερα, η κυρία Ελπίδα είχε μια φυσική ομορφιά και άβαφη ήταν ακόμη καλύτερη. Αν κάτι ήταν όμως ολοφάνερο ήταν η νευρικότητα της κι ότι προσπαθούσε να αποφύγει να με κοιτάξει. Καταλάβαινα πολύ καλά ότι την έλκυα κι εκείνη με τη σειρά της καταλάβαινε ότι το καταλάβαινα.

- Άκου λοιπόν Δημήτρη εγώ είμαι καλή σύζυγος και δεν προτίθεμαι να ξανά απατήσω τον άντρα μου.

Είχαμε κάτσει και τα λέγαμε επιτέλους.

- Κοιτάξτε, το σκέφτηκα… έμπαινα κατευθείαν στο ψητό, γενικά δεν μου αρέσουν οι χρονοτριβές, θα σβήσω το βίντεο, αρκεί να μου κάνετε μια χάρη

- Τί ακριβώς;… με κοίταξε με αγωνία.

- Να περάσουμε μαζί το μεθεπόμενο τριήμερο

Η πρόταση μου της έπεσε σαν κοτρόνα στο κεφάλι και πήρε λίγες στιγμές για να απαντήσει.

- Κι αν δεν δεχτώ;

- Τότε μπορεί να το δει το βίντεο κάποιος τρίτος, ο άντρας σας για παράδειγμα.

- Με εκβιάζεις;

- Κατά κάποιο τρόπο όχι, κοιτάξτε… δε σας λέω να περάσουμε το τριήμερο με το να σας πηδάω όλη μέρα, απλά να είμαστε μαζί σε ένα μέρος, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Εάν από εκεί και πέρα αποφασίσετε κάποια στιγμή από μόνη σας να ρουφήξετε την ψωλή μου, αυτό είναι άλλο.

- Δε γίνεται ξέχνα το…

είπε ταραγμένη, τα βρομόλογα μου την είχαν ταρακουνήσει λίγο. Το πρόβλημα ήταν ότι παρέμενε ανένδοτη. Υπήρχε μια στοίβα από σχολικές φωτογραφίες εκείνης της χρονιάς στο τραπεζάκι που είχα ακουμπήσει το καφέ μου, με πάνω πάνω την τάξη της Γ’ Λυκείου. Τότε ήταν που μου γεννήθηκε η ιδέα να θέσω ένα πραγματικά σκληρό δίλημμα στην παλιά μου καθηγήτρια.

- Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε και για να μην μακρηγορούμε. Θα σας δώσω και μια δεύτερη επιλογή, για να μην λέτε ότι σας θέτω προ τετελεσμένων. Όπως σας είπα και πριν, θα σβήσω το βίντεο μας εάν συμφωνήσετε να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί εδώ κοντά σε μία βίλα ή…

περίμενε με αγωνία τί άλλο θα πρότεινα.

… ή θα φροντίσετε κάποιες από τις μαθήτριες που θα επιλέξω να περάσουν αυτές αντί για εσάς το τριήμερο με μένα και την παρέα μου.

Είχε μείνει να με κοιτάει σαν χαζή και δεν έλεγε τίποτα.

- Κυρία Ελπίδα έχετε δυστυχώς δύο μόνο επιλογές κι έχω αρχίσει να κουράζομαι.

- Θα φροντίσω να έχεις τις μαθήτριες που θες, είπε σιγανόφωνα. Δεν περίμενα αφενός να αποφασίσει τόσο γρήγορα κι αφετέρου να φερθεί τόσο εγωιστικά με το να εμπιστευτεί μαθήτριες της στις ορέξεις αγνώστων.

- Και τι θα πεις στους γονείς τους;

- Κάτι θα σκεφτώ.

- Ωραία, έκλεισε τότε!

Άρπαξα έναν κόκκινο μαρκαδόρο που υπήρχε εκεί παραδίπλα, πήρα τη φωτογραφία με την κυρία Ελπίδα και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου και άρχισα να την περιεργάζομαι. Η κυρία Ελπίδα με κοίταζε με αγωνία, ενώ προσπαθούσα να επιλέξω ποιες από τις μαθήτριες της θα ήταν οι εκλεκτές που θα πέρναγαν ένα τριήμερο με εμένα και την παρέα μου. Σίγουρα οι συντηρητικές στολές του ιδιωτικού σχολείου δε βοηθούσαν στην επιλογή μου, αλλά αν μη τι άλλο έχω έμπειρο μάτι. Πρώτη-πρώτη κύκλωσα μια μαυρομάλλα στην πάνω σειρά που είχε το μισό μαλλί κάνει πράσινες ανταύγειες, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μαθήτριες το χαμόγελο της είχε μια πονηράδα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μετά κινήθηκα στο άλλο άκρο, κύκλωσα ότι πιο αθώο υπήρχε στη φωτογραφία, μια πολύ όμορφη κατάξανθη μαθητριούλα που είχε πλεξούδες τα μαλλιά της και είχε το πιο συνεσταλμένο βλέμμα που έχω δει. Δε μπορώ να σας κρύψω πόσο με ανάβουν οι αθώες περιστέρες.

Οι επόμενες δύο επιλογές έγιναν από την μπροστινή σειρά, καθώς ήταν πιο εύκολο να έχω καλύτερη εικόνα. Έτσι, η τρίτη επιλογή ήταν μια καστανή σγουρομάλλα με σκούρα επιδερμίδα, η οποία μάλιστα φαινόταν να έχει εξαιρετικές αναλογίες και η τέταρτη μια κοντούλα με φακίδες, που φαινόταν να μην έχει στήθος, την οποία την επέλεξα καθαρά από ένστικτό. Εκ πείρας, οι κοντές γυναίκες είναι συνήθως πύραυλοι στο κρεββάτι. Αφού τέλειωσα με την επιλογή μου έδωσα πίσω τη φωτογραφία στην κυρία Ελπίδα, η οποία έπιασε τη φωτογραφία και καθόταν και την κοίταγε.

- Τι λες καλή επιλογή;… είπα όλος χαρά.

- Ξέρεις ότι δεν είναι αναγκαίο όλο αυτό, αρκεί να περάσεις το τριήμερο μαζί μου!

- Στο ξαναείπα, δεν απατάω τον άντρα μου.

- Δεν τον ξαναπατάς θέλεις να πεις, συμπλήρωσα τρίβοντας της την πληγή.

- Λοιπόν όπως είπαμε σωστά;

- Εντάξει όπως είπαμε, αλλά μετά από αυτό δεν θα με ξαναενοχλήσεις.

- Πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου, τη διαβεβαίωσα.

- Τι θα τις κάνεις;… με ρώτησε δείχνοντας τις μαθήτριες της.

- Τίποτα που να μην θελήσουν οι ίδιες. Μπορεί απλώς να περάσουν ένα χαλαρό τριήμερο στη βίλα μαζί μας και να μη συμβεί τίποτα, μπορεί όμως και να γίνουν πολλά…

- Αυτό που εγώ πάντως θα προσπαθήσω σε διαβεβαιώνω είναι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ τη Κυριακή το βράδυ να γυρίσουν σπίτι τους από αθώα κοριτσάκια σε ώριμες γυναίκες. Εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Η ωμότητα μου φαίνεται ότι την σόκαρε, όμως ήθελα να ξέρει τι επρόκειτο να γίνει. Πάντως, ήταν απίστευτο ότι ήταν πρόθυμη να πει ψέματα στους γονείς και στα κορίτσια, ώστε να αποφύγει να περάσει ένα τριήμερο μαζί μου. Ήξερα ότι πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να κρατηθεί και ότι θα μου υπέκυπτε, γιατί μπορεί να ήταν μεθυσμένη όταν πηδηχτήκαμε, αλλά σίγουρα δεν ξέχασε την ηδονή που τις προσέφερα εκείνο το βράδυ. Απλώς είχε αυτές τις εμμονές της για το γάμο που δεν την άφηναν σε ησυχία. Αργά ή γρήγορα όμως η φυσική διάθεση θα επικρατούσε όπως και να είχε μόνο που φαίνεται ότι το αγνοούσε.

Πίσω στην ιστορία μας, είχε φτάσει Παρασκευή εγώ και οι άλλοι τρεις φίλοι μου (όλοι από 19 μέχρι 22) ήμασταν στη νοικιασμένη βίλα, που είχαν πληρώσει οι γονείς των κοριτσιών για την χαλάρωση των κορών τους πριν τις πανελλήνιες και περιμέναμε τα θηράματα. Ήταν μέσα Μαΐου και είχε ήδη ζέστη οπότε ήμασταν όλοι μόνο με τα αθλητικά σορτσάκια και θα υποδεχόμασταν τα κορίτσια με τα καλλίγραμμα κορμιά μας ως καλωσόρισμα.

Κατά τις δέκα έφτασαν, φυσικά εγώ ήμουν ο πρώτος που τις υποδέχτηκα. Τα κορίτσια ούτε η κυρία Ελπίδα περίμεναν να με δουν ημίγυμνο, αλλά πίσω από το ξαφνιασμένο βλέμμα τους, όλες κόλλησαν το βλέμμα τους στο καλογυμνασμένο μου κορμί, κάτι που με έκανε εξαιρετικά χαρούμενο.

- Καλωσορίσατε κορίτσια, το όνομα μου είναι Δημήτρης και θα περάσουμε μαζί το τριήμερο. Κυρία Ελπίδα θα με συστήσεις στα κορίτσια;

- Πώς, πώς… ε… από εδώ είναι η Λέττα, το «γυφτάκι» της κοριτσοπαρέας που βλέποντας την κι από κοντά επιβεβαίωσε τις υποψίες μου ότι η κοπελίτσα είχε κορμί φωτιά. Φόραγε ένα τζιν παντελόνι και ένα μπλε τιραντάκι που διέγραφε τα ολοστρόγγυλα στήθη της. Μου έτεινε το χέρι, αλλά σιγά να μην αρκούμουν σε μια χειραψία. Δήθεν για λόγους εγκαρδιότητας, την τράβηξα από το χέρι και την πήρα αγκαλιά, σφίγγοντας την πάνω μου. Κάτι που την ξάφνιασε, όμως από ότι κατάλαβα της άρεσε. Το ίδιο έκανα και με τα άλλα κορίτσια και με τη Κορίνα, το πονηρό μουτράκι, η οποία ήταν η πρώτη που μου τράβηξε την προσοχή και με την Αλίκη το κοντοπουτανάκι που είχε μια τσαχπινιά που δε φαινόταν από την φωτογραφία. Με μια γρήγορη ματιά είχα κάνει πολύ καλές επιλογές, όλα τα κορίτσια ήταν μπουκιά και συχώριο.

Η μόνη που ήταν αρκετά σφιχτή ήταν η Σοφία, η ξανθούλα με τις πλεξούδες. Πέρα από ότι φόραγε μια μακρυμάνικη μπλούζα Μάιο μήνα, έδειχνε αρκετά αναποφάσιστη. Σαν να είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν ήταν έτσι όπως τις είχαν πει. Πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι όσο συντηρητικά και να ντυθείς αν έχεις τέτοια κωλάρα και βυζάρες δεν κρύβεται και η Σοφία είχε και από τα δυο.

- Κυρία Ελπίδα σίγουρα είναι για το καλό μας να περάσουμε το τριήμερο εδώ;

- Όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε ειδικοί, την καθησύχασα προτού προλάβει να πει κάτι η κυρία Ελπίδα, είχα συνεννοηθεί μαζί της για τα ψέματα που θα λέγαμε, ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεστε για να επιτύχετε στις εξετάσεις σας. Λέτε η καθηγήτρια σας που σας αγαπάει τόσο και θέλει να τα καταφέρετε να σας έφερνε εδώ χωρίς να είναι 100% σίγουρη. Αρκεί φυσικά, να μας έχετε εμπιστοσύνη. Έτσι δεν είναι κυρία Ελπίδα;

- Ναι, ναι… απάντησε νευρικά.

- Να σας συστήσω όμως και τους τρεις συναδέλφους μου. Μάγκες, ελάτε να γνωρίσετε τα κορίτσια.

Και σκάσανε οι τρεις παίδαροι και αυτοί ημίγυμνοι και με τα κορμιά τους να γυαλίζουν από τον ιδρώτα και τα κορίτσια μείνανε να κοιτάνε σαν χαζές. Σίγουρα όταν πληροφορήθηκαν για αυτό το τριήμερο περίμεναν κάτι πιο τυπικό μάλλον από αυτό που αντίκριζαν.

- Λοιπόν από εδώ ο Γιώργος, ο Γιώργος ήταν στην ίδια ηλικία με μένα, πολίστας, τριχωτό στήθος, ψιλομακριά καστανά μαλλιά, ο ορισμός του αρρενωπού άντρα. Η Κορίνα έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τον Γιώργο, τον είχε καρφώσει με το βλέμμα της και μόνο που δεν ξερογλειφόταν. Η πιτσιρίκα φαινόταν ότι τα ήθελε το μουνάκι της.

- Ο Mike, ο μικρότερος της παρέας, με καταγωγή από τη Νιγηρία, afro μαλλί και ένα κατάλευκο χαμόγελο και ο Ηλίας, 20 ετών, boxer, με ξυρισμένο κεφάλι και δυο μεγάλα τατουάζ μανίκια σε κάθε χέρι του.

Τα κορίτσια ακολούθησαν τα αγόρια στη βίλα και εγώ έμεινα μόνος με την κυρία Ελπίδα.

- Ξέρεις ότι έχεις ακόμη την ευκαιρία να περάσουμε μαζί το τριήμερο. Δε χρειάζεται να θυσιάσεις τα κοριτσάκια.

- Όχι, όχι δεν γίνεται.

Η αλήθεια είναι ότι με καύλωνε που χωρίς δισταγμό άφηνε τις μαθήτριες της με τέσσερις άγνωστους. Γι’ αυτό κι εγώ ήθελα να την πικάρω κι άλλο.

- Δεν νιώθεις ντροπή που είπες ψέματα στους γονείς αυτών των αθώων κοριτσιών. Αυτές οι μαθήτριες σε εμπιστεύτηκαν και για χάρη σου θα γίνουν οι καταπιόνες μας.

- Δημήτρη σε παρακαλώ σταμάτα να λες τέτοια…

- Την αλήθεια λέω, αν δεν τις μάθουμε να γαμιούνται σαν έμπειρες πουτάνες, για μένα θα είναι μεγάλη αποτυχία.

- Πάντως μη φοβάσαι θα φροντίσω να έχεις ενημέρωση για ότι συμβαίνει, θα σου στείλω ότι γίνει μέσω Viber. Α… ορίστε, σβήνω και το βίντεο, όπως συμφωνήσαμε.

- Άντε πήγαινε τώρα γιατί τα κορίτσια περιμένουν, την οδήγησα έξω, ενώ ήταν εμφανώς αναστατωμένη. Μην ανησυχείς ότι γίνει, εάν γίνει, θα γίνει με τη συγκατάθεση τους. Αντίο…

και της έκλεισα την καγκελόπορτα στη μούρη. Ανηφόρισα προς τη βίλα, οι φίλοι μου είχαν ήδη δείξει τα δωμάτια στα κορίτσια. Η Λέττα θα μοιραζόταν το δωμάτιο της με τη Σοφία και η Κορίνα με την Αλίκη. Ενώ εκείνες τακτοποιούνταν εμείς κάναμε ένα γρήγορο meeting.

- Τι μουνάρες είναι αυτές; Είπε ο Mike.

- Ήρεμα, είπα, αν όλα πάνε καλά θα περάσουμε ένα τριήμερο φωτιά.

- Είμαι ήδη καυλωμένος, είπε ο Ηλίας πιάνοντας τον πράγματι καυλωμένο πούτσο του, περιμένω πώς και πώς να τον μπήξω σε κάνα μουνάκι.

- Γιατί να περιοριστούμε στα μουνάκια τους; Εμένα πάντως ο πούτσος μου σκοπεύει να χωθεί κι αλλού, είπε ο Γιώργος χαμογελώντας

- Τι τους είπατε;

- Ότι θα κάνουμε γυμναστική, αυτό τους πλάσαρε αυτή η καθηγήτρια, ότι τάχα είμαστε ειδικοί ψυχολόγοι που συνδυάζουμε γυμναστική και ψυχική υγεία, είπε ο Ηλίας.

- Ναι, ναι, έτσι.

- Κάντε ησυχία έρχονται, μας διέκοψε ο Mike

Τα τέσσερα αγγελούδια κατέβαιναν τις σκάλες, ως πρόβατα επί σφαγή. Ήταν όλες ντυμένες με τα αθλητικά τους. Η Σοφία και η Αλίκη φόραγαν κλασικές φόρμες, αντίθετα με τη Λέττα και την Κορίνα. Εκείνες φόραγαν στενά σορτσάκια και τοπάκια, όπως αυτά που φορούν οι σέξι γυμνάστριες στην τηλεόρασή , προς τέρψη των ματιών μας. Πέρα των άλλων, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι και τα τέσσερα κορίτσια είχαν γυμνασμένα σώματα. Φαίνεται στις καλόγριες φρόντιζαν για την φυσική κατάσταση των μαθητριών τους.

- Λοιπόν, ώρα για ασκήσεις, άρχισα να μιλάω, κάθε μια από εσάς θα έχει τον προσωπικό της γυμναστή. Λοιπόν, εσύ Αλίκη θα πας με τον Mike, εσύ Κορίνα με τον Ηλία, εσύ Σοφία με το Γιώργο και η πιο τυχερή από όλες, η Λέττα με μένα…

χαμογέλασα και της έκλεισα το μάτι, κάτι που την έκανε να κοκκινίσει λίγο. Η επιλογή μου αυτή δεν ήταν φυσικά τυχαία, πρώτα από όλα δε μπορούσα να αφήσω σε κάποιον άλλο τη Λέττα, το κορίτσι μου είχε κλέψει την καρδιά, αλλά και τη Σοφία την πιο δύσκολη της παρέας δε μπορούσα παρά να την εμπιστευτώ στον έμπειρο Γιώργο. Πήρε λοιπόν, ο καθένας το ταίρι του και χωριστήκαμε στα διάφορα σημεία της βίλας.

- Λοιπόν, Λέττα άκου, θα κάνουμε κάποιες ασκήσεις για να ζεσταθούμε. Από ότι βλέπω είσαι εξοικειωμένη με τη γυμναστική.

- Ναι, κάνω στίβο από μικρή

- Ωραία τότε, ξάπλωσε μπρούμυτα εδώ στο στρώμα και σιγά σιγά σήκωσε τη λεκάνη σου προς τα πάνω.

Εμένα τα μάτια μου όσο ξάπλωνε δεν ξεκόλλαγαν από την κωλάρα της. Είχα πάρει θέση ακριβώς από πίσω της και όσο εκείνη άρχισε να κάνει ελαφρές κάμψεις εγώ δήθεν για να τη βοηθήσω την είχα πιάσει από τη λεκάνη και γενικότερα προσπαθούσα να έρθουν τα σώματα μας σε όσο γίνεται μεγαλύτερη επαφή. Η Λέττα αντιδρούσε θετικά και φαίνεται ότι της άρεσε αυτή η πιο στενή επαφή μας. Έχοντας πάρει θάρρος, είπα να πάω ένα βήμα ακόμη παραπέρα και το μαρκάρισμα έγινε ακόμη πιο στενό. Κάναμε διάφορες «ασκήσεις», που περιλάμβαναν κυρίως διακριτικά χουφτωματάκια που δεν περιοριζόταν σε μένα. Η Λέττα μετά από λίγο άρχισε κι εκείνη από μόνη της να τρίβεται πάνω μου. Είχε δημιουργηθεί μια σεξουαλική ένταση, την οποία διέκοψε το τηλέφωνο της Λέττας. Κάναμε μια άσκηση, η οποία είχε καταλήξει η Λέττα να τρίβει το στήθος της πάνω στο δικό μου. Ένιωθα τις σκληρές της ρώγες πάνω μου και η μικρή ήταν φανερά καυλωμένη. Δυστυχώς, όμως το τηλεφώνημα μας διέκοψε τη στιγμή. Από ότι φαινόταν η Λέττα είχε αγόρι, το Θάνο, από ότι μου εκμυστηρεύτηκε λίγο αργότερα τα είχαν κρυφά από τους γονείς της και μάλιστα ότι το είχαν κάνει μερικές φορές. Δεν ξέρω γιατί μου το ανέφερε αυτό, αλλά με κοίταγε με ένα τεράστιο χαμόγελο γεμάτο πονηράδα. Σαν να ήθελε να καταλάβω ότι είχε εμπειρία από αγόρια. Όχι όμως αγόρια σαν εμάς.

Είχε πάει μεσημέρι και πήγαμε να βρούμε τους άλλους. Τα πράγματα πήγαιναν μέχρι τώρα πολύ καλά.

Φτάνοντας στο μπροστά μέρος του σπιτιού που βρισκόταν η πισίνα, ήταν ήδη εκεί ο Γιώργος, ο Mike, η Αλίκη και η Σοφία και αράζανε. Φαινόταν ότι υπήρχε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Αυτοί που έλειπαν ήταν Κορίνα και ο Ηλίας. Μου είπαν ότι είχαν πάει μέσα, για να αλλάξουν γιατί ήθελαν να κάνουν μια βουτιά στη πισίνα, έτσι είπα να πάω να κι εγώ να φορέσω το μαγιό μου. Πήγα προς το δωμάτιο που μοιραζόταν ο Ηλίας με τον Γιώργο για να συνεννοηθούμε για τη συνέχεια. Όμως με περίμενε μια έκπληξη όταν άνοιξα την πόρτα. H Κορίνα ήταν πεσμένη στα γόνατα και τσιμπούκωνε τον Ηλία. Το φιλαράκι είχε κάνει μεγάλη πρόοδο από πολύ νωρίς. Αν το πρώτο δίωρο είχαν ξεκινήσει τα τσιμπούκια, η συνέχεια προμηνυόταν πολύ ευοίωνη. Ο Ηλίας με είδε αλλά δεν αντέδρασε, αντιθέτως όταν έβγαλα το κινητό για να τραβήξω βιντεάκι για να το στείλω στην κυρία Ελπίδα με την Κορίνα έτσι μπουκωμένη, έγινε πιο άγριος, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να της γαμάει το στόμα.

- Έτσι μωρή καριόλα ρούφα το καυλί μου, και έσπρωχνε με δύναμη τη πούτσα του βαθιά στο στόμα της με δύναμη.

Μετά από ένα δύο λεπτά δεν άντεξε κι άρχισε να χύνει με την Κορίνα ταυτόχρονα να πνίγεται και να τρέχουν από το στόμα της σάλια και σπέρμα. Μετά από αυτό και όντας καυλωμένος, πριν με πάρει χαμπάρι η Κορίνα, έφυγα από το δωμάτιο σιγά σιγά, ενώ έστειλα και το βιντεάκι στην κυρία Ελπίδα, που σίγουρα δεν θα το περίμενε, ειδικά τόσο νωρίς.

Λίγη ώρα αργότερα ήμασταν όλοι στην πισίνα. Η Κορίνα και ο Ηλίας είχαν βουτήξει μέσα. H Κορίνα φόραγε ένα αρκετά μικρό μαγιό, το μεσαίου μεγέθους στήθος της μισοκαλύπτονταν από το ύφασμα, ενώ και το κάτω μέρος δεν κάλυπτε και πολλά. Η πιτσιρίκα το διασκέδαζε πλατσουρίζοντας με τον Ηλία, συμπεριφερόταν σαν να μην είχε καταπιεί μια γενναία ποσότητα από σπέρμα λίγο πιο πριν.

- Κορίτσια, γιατί δε βουτάτε κι εσείς, παρότρυνε τις συμμαθήτριες της η Κορίνα

- Δίκιο έχει η Κορίνα, έτρεξα να συμπληρώσω, Γιατί δε φοράτε όλοι τα μαγιό σας;

- Ωραία ιδέα, είπε η Λέττα κοιτώντας με στα μάτια, ενώ και η Αλίκη έδειχνε να συμφωνούσε.

- Δεν έχω φέρει μαζί μου μαγιό, είπε ντροπαλά και σιγά η Σοφία

- Έχω φέρει εγώ δύο μαζί μου, μπορώ να σου δανείσω το ένα, προσφέρθηκε η Κορίνα αμέσως-αμέσως και με ένα άλμα βγήκε από τη πισίνα, ενώ και οι τέσσερις μας δε χάσαμε ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην κολάρα της.

- Δεν ξέρω, είπε διστακτικά η Σοφία.

- Έλα Σοφία μην είσαι ξενέρωτη…

της απάντησε και την πήρε από το χέρι και πήγανε μέσα ακολουθώντας τους υπόλοιπους. Έμεινα εγώ με τον Ηλία μόνοι μας.

- H Koρίνα μαστόρισσα στο τσιμπούκι, είπα στον Ηλία γελώντας.

- Χα, χα, μας είδες. Μεγάλο πουτανάκι το μικρό και με μεγάλα ταλέντα. Ανακαλύψαμε ότι έχουμε κοινούς φίλους μποξέρ, την έχουν πάρει όλοι περιττό να σου πω. Ψοφάει για πούτσο η μικρή και το καλό είναι ότι δεν είναι εγωίστρια, μου εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να τις πάρουμε όλες, όχι μόνο αυτή. Ειδικά τη Σοφία την έχει και λίγο άχτι. Βλέπεις είναι το αντίθετό της, αυτή πηδιέται με τον έναν και τον άλλον από ότι μου είπε, ενώ η Σοφία είναι η προσωποποίηση της αγνότητας.

- Και θέλει εμείς να κάνουμε κάτι γι’ αυτό

- Ακριβώς, χε, χε…

- Θα φροντίσουμε, θα φροντίσουμε, να τες έρχονται…

Πρώτες βγήκαν η Λέττα με την Αλίκη, συνοδεία του Μike και του Γιώργου. Από τη Λέττα δεν θα μπορούσε να περιμένεις κανείς τίποτα λιγότερο. Το κορίτσι ήταν δυναμίτης. Φορούσε ένα κατακόκκινο μαγιό που τόνιζε τις βυζάρες της και αναδείκνυε τα κωλομάγουλα της, ένοιωθα πραγματικά σαν ταύρος έτοιμος να ορμήσει. Αλλά και το Αλικάκι δεν πήγαινε πίσω, η κοντούλα είχε κορμάκι να το πιείς στο ποτήρι, μπορεί να είχε μικρά βυζάκια αλλά είχε ένα πολύ όμορφο πεταχτό κωλαράκι έτοιμο για σκαμπίλια. Χωρίς μάλλον επίγνωση της φόραγε επιπλέον και μπικίνι με σχέδια Μίνι Μάους, κάτι που σίγουρα σκανδάλιζε τα πονηρά αντρικά μας μυαλά.

Αυτή όμως που θα έκλεβε την παράσταση θα ήταν η Σοφία. Αρχικά, είδαμε την Κορίνα να βγαίνει πρώτη και να τραβάει την Σοφία μέσα από το σπίτι, η οποία φαίνεται ότι αντιστεκόταν. Με τα πολλά-πολλά κατάφερε και την τράβηξε έξω. Εκείνη μόλις αντιλήφθηκε ότι πλέον βρισκόταν έξω σε κοινή θέα, για καλή μας τύχη, κοκάλωσε. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να τη θαυμάσουμε και ταυτόχρονα να καυλώσουμε με αυτό που βλέπαμε. Το δεύτερο μαγιό της Κορίνας ήταν της ίδιας λογικής με το πρώτο, δηλαδή όσο πιο τσουλίστικο γινόταν. Το μεγάλο στητό στήθος της Σοφίας ίσα που καλυπτόταν από ένα μικρό στράπλες φλωράλ που έδενε με φιόγκο μπροστά, ενώ στην ίδια απόχρωση ήταν το μικροσκοπικό κάτω μέρος του μαγιό, με δέσιμο στα πλαϊνά και το πίσω μέρος να χάνεται κάπου μέσα στα κωλοβάρδουλα της Σοφίας.

- Άντε προχώρα, τι στέκεσαι σαν το χάνο, έσπασε τη σιωπή η Κορίνα ρίχνοντας μια σφαλιάρα στον κώλο της Σοφίας.

- Αργήσαμε λιγάκι, αλλά έπρεπε αφενός να πεισθούμε να φορέσουμε το μαγιό, αφετέρου να ξυρίσουμε το θάμνο στο μουνί μας

- Κορίνα! Φώναξε η Σοφία…

- ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, πετάχτηκε ενθουσιασμένη η Λέττα, Σοφία είσαι κουκλάρα, έλα εδώ, έλα εδώ, την πήρε από το χέρι και την έκανε σβούρα.

- Δεν ξέρω, είπε ντροπαλά η Σοφία, δε νομίζω ότι πρέπει να φοράνε τέτοια ρούχα τα καλά κορίτσια.

- Πφ... σιγά μωρή, το ότι πάμε στις καλόγριες δε σημαίνει ότι είμαστε κι εμείς, νέα κοπέλα είσαι, εάν δεν δείξεις τώρα λίγο κωλαράκι πότε θα το κάνεις;

- Σοφία, άλλες θα παρακάλαγαν να είχαν το σώμα σου…

πήρε πρωτοβουλία ο Γιώργος, ο οποίος με αυτοπεποίθηση πέρασε το χέρι του γύρω από την πλάτη της Σοφίας και της χαμογέλασε.

- Μην ξεχνάς άλλωστε ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους και επαγγελματίες, δε χρειάζεται να ντρέπεσαι, είμαι σίγουρος ότι πίσω από αυτή τη γλυκύτητα ο Γιώργος σκεφτόταν ότι την είχε στα τέσσερα και την κάρφωνε, αλλά το σημαντικό ήταν ότι την έκανε να νοιώσει καλύτερα.

Είχαμε πλέον βουτήξει όλοι μας στην πισίνα, παίζαμε βόλεϊ και το χούφτωμα πήγαινε σύννεφο. Είχα φροντίσει να είμαι ανάμεσα στη Λέττα και τη Σοφία, οπότε όταν μου δινόταν η ευκαιρία άπλωνα τις χερούκλες στον κώλο της Λέττας, η οποία με τη σειρά της μου κωλοτρίβονταν, με αποτέλεσμα η πούτσα μου να έχει γίνει στειλιάρι. Όπως ήμασταν κάτω από το νερό χάιδευα το σφιχτό κωλαράκι της, ενώ κάπου κάπου της τράβαγα το κάτω μέρος του μαγιό προς τα πάνω, το οποίο χωνόταν στα κωλομάγουλα της, κάνοντας τη να βγάζει μικρές τσιρίδες που όμως δεν καταλάβαιναν οι υπόλοιποι, ένα ήταν πάντως σίγουρο δεν θα αργούσε η στιγμή που θα έχωνα τη μούρη μου ανάμεσα τους.

Εκτός όμως από την Λέττα δίπλα μου είχα τη ΜΟΥΝΑΡΑ, η Σοφία ήταν λες και είχε ξεπηδήσει από τις πιο υγρές φαντασιώσεις μου, γυμνασμένο κορμί με τέλειες αναλογίες, μεγάλα γαλανά μάτια και ένα αθώο προσωπάκι, που το μόνο που ήθελες ήταν να το δεις να αναστενάζει, όσο το γαμάς. Τόση ώρα το έβλεπα να πλατσουρίζει δίπλα μου και έπρεπε να κάνω κάτι. Αποφάσισα λοιπόν να κινήσω λίγο τα πράγματα, βυθίστηκα κάτω από το νερό και βρέθηκα κάτω από τα πόδια της και αναδύθηκα, σηκώνοντας τη με την πλάτη. Εκείνη ούρλιαξε από την έκπληξη και επειδή πήγε να φύγει πίσω την συγκράτησα, κρατώντας την από τον κώλο. Άλλο που δεν ήθελα βέβαια.

- Δημήτρη άσε με!

- Γιατί, δε βαρεθήκατε το βόλεϊ; Ας παίξουμε και κάτι διαφορετικό. Λοιπόν προκαλώ όποια έχει κότσια να ρίξει τη Σοφία από πάνω μου.

- Μέσα, είπε η Κορίνα γελώντας και καβάλησε τον Ηλία.

- Σοφία ετοιμάσου να πέσεις, και άρχισαν να κινούνται προς τα εμάς.

- Σοφία δυνατά, την ενθάρρυνα.

- Ναι, ναι, μου απάντησε.

Ωραία… φαίνεται ότι το αποδέχτηκε ότι θα συμμετείχε στο παιχνίδι, όσο εγώ θα την κράταγα από τα μπούτια και το μουνάκι της θα τριβόταν στο σβέρκο μου. Η μονομαχία έβγαλε νικητές εμάς, η Σοφία κατάφερε και άρπαξε γερά από τους αγκώνες την Κορίνα και την έριξε στο νερό. Σειρά είχαν η Αλίκη με τον Mike, που αποδείχθηκαν ακόμη πιο εύκολοι αντίπαλοι. Η μικρόσωμη Αλίκη δεν είχε τύχη απέναντι μας και μετά από κανένα λεπτό βρέθηκε κι αυτή στο νερό.

Τελευταίοι και δυσκολότεροι ήταν ο Γιώργος και η Λέττα, δυνατά παιδιά και οι δύο, γι’ αυτό και η μονομαχία μας κράτησε κάμποση ώρα, με τα δύο κορίτσια να αλληλοσπρώχνονται και εμένα με τον Γιώργο να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε. Τελικά, την κρίσιμη κίνηση την έκανε η Λέττα, κατορθώνοντας να σπρώξει την Σοφία την κατάλληλη στιγμή και ρίχνοντας την από πάνω μου.

Η Λέττα όπως έπεφτε η Σοφία ηθελημένα ή μη, τράβηξε το φιόγκο που κράταγε το μαγιό της, με αποτέλεσμα να απελευθερωθούν τα βυζιά της και να βρεθούν σε κοινή θέα. Η Σοφία αναστατωμένη με την πάνω γύμνια της μας γύρισε αμέσως την πλάτη και ζήταγε επιτακτικά το μαγιό της. Εγώ άρπαξα το μαγιό που επέπλεε δίπλα μου και πήγα προς το μέρος της.

- Έλα δεν έγινε τίποτα, άσε να σε βοηθήσω, έσκυψα από πάνω της, απομάκρυνα τα χέρια της από το στήθος της, και ήρθα φάτσα φόρα με τα βυζιά της. Ήταν όπως τα φανταζόμουν, στητά, γεμάτα, με μικρές σκληρές ρώγες, απλά τέλεια. Έπρεπε να φανώ ψύχραιμος. Πήρα το μαγιό, το πέρασα από πίσω της και πήγα να το δέσω. Επειδή τα βυζιά της ήταν μεγάλα και το πανί μικρό κι επειδή δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία, της έπιασα τα στήθη ,πιέζοντας απαλά προς τις ρώγες.

- Κράτα τα έτσι για να μπορέσουμε να το δέσουμε.

Λογικά ήταν η πρώτη φορά που αντρικά χέρια ακουμπούσαν τα στήθη της, και η Σοφία ένοιωθε μια αναστάτωση που δεν θα είχε ξανανιώσει. Κούνησε δεκτικά το κεφάλι κι έκανε αυτό που της είπα, ενώ εγώ κόλλησα πάνω της και της έδεσα αργά το μαγιό, ενώ την άκουγα να βαριανασαίνει.

- Ορίστε, έτοιμη, είπα και της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο.

Επικρατούσε απόλυτη σιωπή, όλοι είχαν κολλήσει τα βλέμματα πάνω μας, περιμένοντας ίσως κάτι περισσότερο. Δεν ήταν ακόμη όμως ώρα.

- Ωραία όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα για φαγητό, είπα για να πέσει λίγο η ένταση, πριν φροντίσουμε να ξανανέβει.

Συμφώνησαν λοιπόν όλοι και πήγαμε προς το σπίτι, με την Σοφία να τρέχει προς το δωμάτιο της και να γυρνάει φορώντας την φόρμα της.

- Ήμαρτον, φώναξε η Κορίνα μόλις την είδε, κάτσε και θα δεις, συμπλήρωσε με νόημα.

Ευτυχώς για εμάς τα υπόλοιπα κορίτσια μείνανε με το μαγιό τους. Την μαγειρική την ανέλαβε ο Mike με την βοήθεια της Αλίκης, θα φτιάχνανε κάτι πικάντικο, παρά τη ζέστη. Έτσι, για να ανάψουν τα αίματα. Όσο περιμέναμε να γίνει το φαγητό, τα κορίτσια πήραν τους γονείς τους και τους είπαν πόσο καλά περνάνε. Γενικά υπήρχε ηρεμία, μέχρι το απόγευμα, το μόνο αξιοσημείωτο που έγινε ήταν η μισάωρη εξαφάνιση της Κορίνας και του Ηλία, αλλά τίποτα πέραν αυτού.

Κατά της επτά όλοι ήμασταν μέσα στην πισίνα, πλην της Σοφίας που καθόταν με τη φόρμα απ’ έξω. Εγώ πλέον χούφτωνα κανονικότατα τη Λέττα κάτω από το νερό, τρίβοντας απαλά το μουνάκι της. Κάτι παρόμοιο από ότι καταλάβαινα γινόταν και με την Κορίνα και τον Ηλία. Η Σοφία κάποια στιγμή μας ανακοίνωσε ότι πάει να πλυθεί, μετά από ένα λεπτό η Κορίνα χωρίς να μας πει τίποτα την ακολούθησε μέσα στο σπίτι. Μετά από κάνα τέταρτο επέστρεψε όλο χαρά.

- Τώρα θα δείτε!

- Τι έγινε;… ρώτησε η Αλίκη.

- Θα δείτε σε λίγο.

Πράγματι μετά από δέκα λεπτά ξεπρόβαλε το κεφάλι της Σοφίας από την μπαλκονόπορτα.

- Κορίτσια έρχεστε λιγάκι;

- Μην πάτε, τις προέτρεψε η Κορίνα.

- Τι είναι Σοφία; Συνέχισε.

- Θέλω να σας πω κάτι.

- Έλα έξω να μας το πεις, δεν πρόκειται να κουνηθούμε από εδώ, της ανταπάντησε.

Η Σοφία εμφανίστηκε δειλά-δειλά και πάθαμε σοκ. Για κάποιο λόγο φόραγε σέξι στολή καμαριέρας με τον μισό κώλο και τα βυζιά της να είναι έξω και τα ξανθά μαλλιά της ήταν ελεύθερα για πρώτη φορά

- Ουαου, είπε απλά ο Mike και με την άκρη του ματιού μου είδα ότι πειράχτηκε η Αλίκη με την αντίδραση του.

- Πού είναι τα ρούχα μου, ρώτησε με απόγνωση αφού μας πλησίασε ξυπόλητη, όταν βγήκα από το μπάνιο έλειπαν όλα τα πράγματά μου, βρήκα μόνο αυτό πάνω στο κρεββάτι μου.

- Κρυμμένα, απάντησε ευθαρσώς η Κορίνα, όπως και των υπολοίπων κοριτσιών, όποια θέλει ρούχα θα ζητάει από εμένα από εδώ και πέρα και θα σας δίνω από την εκλεκτή γκαρνταρόμπα μου

- Και έπρεπε να μου δώσεις αυτό;

- Σοφία για το καλό σου το έκανα, είσαι ενήλικη πλέον πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα.

- Να ντύνομαι δηλαδή σαν πουτάνα;… της φώναξε.

- Γιατί όχι;

- Κορίτσια μη τσακώνεστε, επενέβην και βγήκα από την πισινά, πηγαίνοντας προς την Σοφία.

- Σιγά ρε Σοφία, μια πλάκα έκανε η Κορίνα κι αν θέλεις την γνώμη μου, άθελά της έκανε καλό. Μην ξεχνάτε ότι είστε εδώ για να αποφορτιστείτε πριν τις πανελλήνιες, τέτοιου είδους παιχνιδάκια κάνουν καλό.

- Είναι αποδεδειγμένο;

- Έχουν γίνει αρκετές μελέτες πίστεψε με! Τι μαλακίες έλεγα…

- Πρέπει όμως να είμαι ντυμένη έτσι;

- Σοφία άκου να δεις, πετάχτηκε η Λέττα, έχω ιδέα, θα πάμε όλες να φορέσουμε τώρα αμέσως από τα ρούχα της Κορίνας, για να μην αισθάνεσαι μόνη σου. Ε, Αλίκη;

- Ε…

- Άσε τα ε, έλα πάμε

Το ξέκωλο μου ήταν πολύ πονηρό και κυρίως καυλωμένο. Πήγαν και οι τρεις τους να ετοιμαστούν και μείναμε οι τέσσερις μας με τη Σοφία εκτεθειμένη στα πεινασμένα βλέμματα μας. Για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση ο Μike της πρότεινε να πάνε μέσα να φέρουν τις μπύρες. Όσο έφευγε φυσικά χαζεύαμε την κωλάρα της, που μισοφαινόταν κάτω από τη δαντελένια απόληξη του ρούχου της

Λίγο αφότου επέστρεψαν με τις μπύρες, εμφανίστηκαν οι τρεις τους. Θεέ μου, Θεέ μου, τι είχε φέρει μαζί της η Κορίνα. Το κορίτσι ήταν η επιτομή της τσούλας. Ας αρχίσουμε από τα εύκολα, η Αλίκη φόραγε ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν και ένα μεταξωτό κόκκινο τάνγκα, τα οποία τα συνόδευε από ένα τσόκερ και μία κίτρινη καλτσοδέτα και παρ’ όλο που ήταν αρκετά προκλητικά αυτά που είχε φορέσει, φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη με την εμφάνιση της. Στα δύσκολα τώρα, η Κορίνα είχε φορέσει μια διάφανη λεοπάρ μπλούζα, χωρίς όμως να φοράει τίποτα από μέσα και να διακρίνεται ξεκάθαρα το στήθος της και ένα εξίσου λεοπάρ στρινγκ. Ένα βήμα παραπέρα η Λέττα τα είχε όλα διαφανή. Το σουτιέν και το στρινγκ αν εξαιρέσεις κάποια μοτίβα που είχαν πάνω τους, σε άφηναν να τα βλέπεις όλα, από τις σκληρές ρώγες της μέχρι τη μουνοσχισμή της. Το βράδυ είχε όπως φαίνεται στο πρόγραμμα πούτσο για τη Λέττα.

- Να ‘μαστε κι εμείς, είπε όλο χαρά η Κορίνα, δεν έχεις παράπονο τώρα Σοφία, φορέσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Η Σοφία είχε μείνει άναυδη.

- Μα φαίνονται τα στήθη σας!

- Και;… μόνο εσύ θα μας τα δείχνεις, απάντησε όλο νόημα η Λέττα, που με κοίταγε επίμονα.

- Ώρα όμως να πιούμε, είπε ο Ηλίας και άνοιξε την πρώτη μπύρα.

Μετά από περίπου δύο ωρίτσες είχαμε κάνει κέφι και ήταν ώρα να προχωρήσει κάπως το πράγμα. Εγώ στα μουλωχτά είχα βγάλει φωτογραφίες τα κορίτσια με τις εμφανίσεις τους και τα είχα στείλει στην κυρία Ελπίδα.

Είχαμε βάλει μουσική και χορεύαμε, όχι βέβαια όλοι καθώς η Σοφία δίσταζε να συμμετάσχει και καθόταν σε μία πολυθρόνα μόνη της. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Κορίνα. Ο πολύτιμος και απρόσμενος σύμμαχος μας ετοίμαζε κάτι μεγάλο.

- Ακούστε τί σκέφτηκα. Επειδή μας έχουν φροντίσει τόσο πολύ τα αγόρια από ’δω και κάπως πρέπει να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, θα τους χαρίσουμε από ένα σέξι χορό στον καθένα τους.

- Ωραία ιδέα, έτρεξε να πει η Λέττα

- Ακούστε πώς το σκέφτηκα, με αριθμούς κάθε μία από εμάς θα «πάρει» ένα από τα παιδιά ,αυτό το θα πάρει ήταν γεμάτο νόημα, και θα προσπαθήσει με το χορό της να του ‘πει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η νικήτρια μάλιστα θα έχει το δικαίωμα να προκαλέσει σε μια δοκιμασία μια από τις υπόλοιπες.

- Δεν πιστεύω Σοφία να έχεις κάποια αντίρρηση, την κοίταξε αυστηρά, με τη Σοφία να καταπίνει αυτό που πήγε να πει.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν Ηλίας-Αλίκη, Mike-Κορίνα, Γιώργος-Λέττα και εγώ με τη Σοφία. Θα ξεκινούσε η Αλίκη. Η Αλίκη λίγο νευρική, λίγο ενθουσιασμένη, άρχισε να κάνει twerking μπροστά στον Ηλία, ενώ μετά από λίγο, έπεσε με την πλάτη πάνω του κι εκείνος την έπιασε από τη μέση κι άρχισαν να λικνίζονται μαζί. Υπήρχε χημεία μεταξύ τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ερωτισμός ήταν κάπως περιορισμένος.

Η Κορίνα ήταν όμως μία τσούλα, οπότε ο ερωτισμός φυσικά θα περίσσευε. Μέσα σε λίγες στιγμές η Κορίνα βρισκόταν πάνω στον Mike, πήρε τα χέρια του και τα έβαλε στα κωλομέρια της, ενώ ανεβοκατέβαζε τη λεκάνη της, λες και γαμούσε κάποιον αόρατο πούτσο, κάνοντας μια επίδειξη των δυνατοτήτων της. Η Αλίκη έδειχνε να ζηλεύει και να έχει ψιλοθυμώσει με τη φίλη της και με αυτά που έκανε στο αγόρι που την ενδιέφερε, αλλά δε μπορούσε να πει και τίποτα. Η Κορίνα φυσικά δε σταμάτησε εκεί έτριβε τις ρώγες της πάνω στο στόμα του Mike, ο οποίος με τα βίας κρατιόταν να μην αρχίσει να τις δαγκώνει. Ήταν πραγματικό βασανιστήριο για τον Mike. Αν ήταν διαφορετική η περίσταση, θα τον είχε βγάλει ήδη έξω και θα ξέσκιζε την Κορίνα. Όταν τέλειωσε το δίλεπτο έσκυψε και κάτι του είπε στο αυτί και τον έκανε να γνέψει γελώντας.

Η Λέττα είχε σειρά και φαινόταν αποφασισμένη να νικήσει. Έπεσε στα τέσσερα και μπουσουλώντας, κουνώντας τους γοφούς της αισθησιακά πλησίασε το Γιώργο κι άρχισε να ανεβαίνει αργά πάνω του. Μπορώ να πω ότι ζήλεψα λίγο που δεν ήμουν εγώ στη θέση του Γιώργου, αλλά και πάλι ως θεατής μια χαρά ήμουν. Η Λέττα ήταν ξεκάθαρα καυλωμένη, τα μουνόχειλα της ήταν εμφανώς πρησμένα και οι ρώγες της τρυπούσαν το διάφανο ύφασμα του σουτιέν. Όπως ήταν ανεβασμένη πάνω του, άρχισε να κουνάει το μουνί της ρυθμικά πάνω στον πούτσο του, ενώ τον άρπαξε από τα μαλλιά και έχωσε το πρόσωπο του μέσα στο στήθος της, βγάζοντας κραυγούλες. Η Σοφία και η Αλίκη κοίταγαν σοκαρισμένες τη φίλη τους, να επιδίδεται σε αυτό τον αισθησιακό χορό, μη μπορώντας να χωνέψουν το πόσο τσουλί ήταν. Εν τω μεταξύ, η ψωλάρα του Γιώργου ήταν σε πλήρη στύση, λογικό βέβαια με αυτά που του έκανε η Λέττα. Ευτυχώς, ο χορός ήταν διάρκειας 2 λεπτών, διαφορετικά δεν ξέρω πώς θα εξελισσόταν τα πράγματα μεταξύ των δυο τους.

Επιτέλους, είχε έρθει η σειρά μου. Η Σοφία ήταν ξεκάθαρα τρακαρισμένη, αλλά δε μπορούσε να κάνει πίσω. Με πλησίασε αργά, εγώ είχα αράξει και την περίμενα πώς και πώς. Δειλά δειλά με καβάλησε, χωρίς όμως να κάνει κάτι άλλο, απλώς με κοίταζε στα μάτια.

- Μπου… ακούστηκε από το βάθος η Κορίνα.

Βλέποντας ότι είχε κοκαλώσει, πλησίασα το στόμα μου στο αυτί της και της ψιθύρισα «μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα, άσε με να σε βοηθήσω», πέρασα τα χέρια μου στα κωλομέρια της και άρχισα να την τρίβω πάνω στον μισοπρησμένο πούτσο μου. Το κακό ήταν ότι είχαμε χάσει ώρα και ο χρόνος τέλειωσε, πριν μπορέσω να την ευχαριστηθώ όσο ήθελα.

Νικήτρια του χορευτικού show ήταν αδιαμφισβήτητα η Λέττα. Ως νικήτρια, αφού έκανε ότι το σκεφτόταν, επέλεξε τη Σοφία.

- Σοφία, αφού ουσιαστικά δε χόρεψες για τον Δημήτρη θα τον αποζημιώσεις διαφορετικά. Λοιπόν, θα τον φιλήσεις για δύο λεπτά, κι όχι φιλάκια και τέτοια, κανονικό γλωσσόφιλο. Και μην ακούσω τίποτα, προχώρα!

- Μην το πείτε πουθενά.

Είχε υποκύψει αρκετά εύκολα είναι η αλήθεια. Όπως ήταν λογικό πήρα πρωτοβουλία, η Σοφία, όπως και προηγουμένως ήταν σφιγμένη, αν και διέκρινα μια μικρή προσμονή. Στο κάτω κάτω νεαρή γυναίκα ήταν, όσο και συντηρητική και να ήταν, ένοιωθε μια αναστάτωση με την κατάσταση που βρισκόταν. Στην αρχή άρχισα να της φιλάω το λαιμό και ύστερα από λίγο ήρθε η ώρα να συναντηθούν τα χείλη μας για πρώτη φορά. Τα χείλη της ήταν σαρκώδη και υγρά και η αίσθηση που σου άφηναν καταπληκτική. H γλώσσα μου σε κάθε φιλί χωνόταν όλο και πιο βαθιά στο στόμα της, μέχρι που πλέον οι γλώσσες μας άρχισαν να τυλίγονται και να τρίβονται μεταξύ τους σαν δύο φίδια που παλεύουν. Εγώ φυσικά στο μεταξύ της χούφτωνα τόσο την κωλάρα της όσο και το στήθος της.

- Νομίζω ότι φτάνει…

τραβήχτηκε κάποια στιγμή η Σοφία. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο λεπτά είχαν γίνει τουλάχιστον πέντε, αλλά κανείς από τους άλλους δεν είχε πρόθεση να μας σταματήσει. Ήμουν απίστευτα καυλωμένος, όπως και οι υπόλοιποι φυσικά. Όμως η Σοφία φαινόταν αποφασισμένη να το λήξει κάπου εδώ. Επέμενε να πάμε για ύπνο, έτσι δεν της χαλάσαμε χατίρι και συμφωνήσαμε, εκτός από τη συνήθη ύποπτο.

- Εγώ θα μείνω λίγο ακόμη εδώ στην πισίνα, είπε η Κορίνα.

- Κι εγώ με τον Ηλία, είπε ο Γιώργος, λέμε να μείνουμε να κάνουμε παρέα στην Κορίνα, μην την αφήσουμε μόνη της.

Κατάλαβα, σκέφτηκα.

Καθώς μπαίναμε στο σπίτι η Λέττα με μάτια που γυάλιζαν με πλησίασε και μου ψιθύρισε να πάω να τη συναντήσω στην κουζίνα σε μία ώρα. Έτσι κι έγινε. Τα φώτα ήταν όλα κλειστά και υπήρχε απόλυτη ησυχία, καθώς πλησίαζα την κουζίνα για το προκαθορισμένο ραντεβού μας. Η Λέττα ήταν ήδη εκεί. Με περίμενε πώς και πώς. Τη βρήκα να τρίβεται στα σκοτάδια δίπλα στον πάγκο, ενώ κρύος ιδρώτας έσταζε από το κορμί της.

- Δεν φαντάζεσαι πόσο σε θέλω, μου όρμησε αμέσως και αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε.

- Από την ώρα που χωριστήκαμε έχω χύσει ήδη τρεις φορές, αχ κι αυτή είναι η τέταρτη…

Την είχα ακουμπήσει πάνω στον πάγκο και της ρούφαγα σπιθαμή προς σπιθαμή το υπέροχο στήθος της, παίζοντας κιθάρα με το κάθυγρο πράγματι μουνάκι της.

- Σε παρακαλώ, δείξε μου την ψωλή σου, μου είπε κάποια στιγμή μέσα σε αναφιλητά μετά από έναν ακόμη οργασμό της.

Εγώ φυσικά δεν αδράνησα και της έκανε το χατίρι, απελευθερώνοντας το είκοσι πόντων και πολύ χοντρό καυλί μου.

- Θεέ μου, είναι τεράστιο, έκανε γελώντας, τουλάχιστον διπλάσιο του αγοριού μου.

- Χρειάζεται όμως περιποίηση… της είπα.

Η Λέττα έπεσε γρήγορα γρήγορα στα γόνατά και διέτρεξε με τη γλώσσα της τον υπερμεγέθη πούτσο μου, ως μια πρώτη γνωριμία με το όργανο μου. Άνοιξε το στόμα της στη συνέχεια, και άρχισε να το σπρώχνει στο στόμα της. Στην αρχή, μπόρεσε και χώρεσε μόνο το μισό από το καυλί μου, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Κρατούσε τα χείλη της όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά γινόταν και φυσαλίδες σάλιου άρχισαν να σχηματίζονται πάνω στα χείλη της. Σύντομα, το σάλιο έτρεχε σαν μικρός καταρράκτης από το στόμα της Λέττας και έλουζε τον πούτσο μου και τα βυζιά της. Προσπαθούσε όλο και πιο σκληρά για να χωρέσει το πουλί μου στο μικροσκοπικό στόμα της, ενώ αναστέναζε και πνιγόταν.

- Έτσι ρούφα τον καργιολίτσα, της είχα πιάσει το κεφάλι και την βοηθούσα να τον καταπιεί όλον, αυτό δεν ήθελες;… έναν χοντρό και μεγάλο πούτσο να σε κάνει να νιώσεις πουτάνα;

- Μ... αναστέναξε, ενώ το καυλιτζέκι μου είχε αρχίσει να πιάνει λαρύγγι.

Ύστερα από λίγο οι ραφές του στόματος της χαλάρωσαν κι ο πούτσος έμπαινε κι έβγαινε στο στόμα της άνετα και το πρόσωπο της Λέττας είχα αρχίσει να κοκκινίζει από την πίεση που της ασκούσα. Της άνοιξα την πρώτη τρύπα, τώρα σειρά θα είχαν οι άλλες δύο.

Αφού άδειασα το σπέρμα μου στο φάρυγγα της και αφήνοντας την να πάρει μια ανάσα, τη φόρτωσα στον ώμο μου σαν σακί από πατάτες και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι. Καθώς πέρναγα από τη τζαμαρία, παρατήρησα με την άκρη του ματιού μου στην πισίνα τον Ηλία και τον Γιώργο να παίρνουν μαζί την Κορίνα σε μία από τις ξαπλώστρες, σκέφτηκα να πάμε να τους βρούμε, αλλά από την άλλη ήθελα γι’ αυτή την πρώτη φορά την Λέττα αποκλειστικά δικιά μου.

Την έριξα πάνω στον καναπέ κι επιτέθηκα στο μουνάκι της. Πιπίλαγα την κλειτορίδα της και εξερευνούσα το εσωτερικό του μουνιού της με τα δάχτυλα μου. Εκείνη είχε τυλίξει τις μπουτάρες της γύρω από το κεφάλι μου και τράβαγε τις ρώγες της σα να ήθελε να τις ξεριζώσει. Την είχα φέρει στα όρια της πριν καλά να της τον μπήξω.

- Τσουλάκι μου ήρθε η μεγάλη ώρα!

Ανασηκώθηκα και ο πρησμένος από την καύλα πούτσος μου άρχισε να κινείται προς τα απόκρυφά της. Εκείνη άνοιξε τα πόδια της ενστικτωδώς στη θέα του τέρατος που πλησίαζε και με ένα τεράστιο βογκητό και με μάτια που αλληθώρισαν τον υποδέχτηκε μέσα της. Όλοι αυτή η ένταση που είχα συσσωρεύσει βγήκε σε αυτό το γαμήσι. Την παλούκωνα δίχως έλεος με τη Λέττα να μουκανίζει σαν τρελαμένη και να γδέρνει την πλάτη μου με τα νύχια της. Για να φανταστείτε έχυνα κι ο πούτσος δεν έλεγε να πέσει. Επί μια ώρα γαμιόμασταν σαν να μην υπήρχε αύριο. Έπρεπε να κάνουμε όμως ένα μικρό διάλειμμα για να ανασυγκροτηθούμε για τη συνέχεια. H αλήθεια ήταν επίσης, ότι ήθελα να πάω να φέρω το λιπαντικό, για να κάνω το τρία στα τρία στις τρυπούλες της Λέττας, αλλά και το κινητό μου για να μοιραστώ την εμπειρία με την κυρία Ελπίδα.

Καθώς πήγαινα να φέρω τα πράγματα μου, έριξα μια ματιά τί γινόταν στην πισίνα. Τώρα, ο Γιώργος ξεπάτωνε μόνος του την Κορίνα, με τον Ηλία να ξεκουράζεται σε μία από τις ξαπλώστρες. Όπως φαίνεται θα την πήγαιναν καροτσάκι εναλλάξ όλο το βράδυ. Ένοιωθα περήφανος για τους φίλους μου.

Όταν επέστρεψα βρήκα τη Λέττα στην οθόνη του κινητού της. Συνομιλούσε με τον Θάνο, το αγόρι της. Το πορνίδιο του έστελνε καρδούλες κι αντάλλασσαν ερωτόλογα. Εγώ έκατσα δίπλα της και ξεκίνησα να τη φιλάω και να τη γλείφω από το λαιμό μέχρι το στήθος, εκείνη αναστέναζε, παρόλα αυτά συνέχιζε ακάθεκτη να του στέλνει μηνύματα. Για κακή της τύχη όμως ο Θανούλης ήθελε να μιλήσουν με βιντεοκλήση!

- Τί να κάνω;… έκανε πανικόβλητη, πρέπει να ντυθώ!

- Τίποτα δε θα κάνεις…

- Θα μιλήσετε και επί τη ευκαιρία θα γνωρίσει τον νέο γαμιά σου.

Την έπιασα και την έστησα στα τέσσερα.

- Δεν ξέρω… είναι καλό παιδί…

- Κι εσύ καλό κορίτσι, πήρα με το δάχτυλο μου λίγο σπέρμα μου που είχε μείνει ανάμεσα στα μουνόχειλα της και της έδωσα να το γλείψει.

- Απάντα του στη βιντεοκλήση, είπα αποφασιστικά, έχοντας αρχίσει ήδη να τη γαμάω και η Λέττα εντελώς παραδομένη με υπάκουσε.

- Γεια σου Θάνο, μ...

Ο Θάνος σίγουρα δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε. Η κοπέλα του ολόγυμνη, στα τέσσερα να αναστενάζει και από πίσω της να διακρίνει ένα γυμνασμένο αντρικό σώμα να κινείται μπρος πίσω.

- Λέττα τι συμβαίνει;

- Να εδώ, αχ, κάνω νέους φίλους, του είπε ενώ ακούγονταν ρυθμικά ο ήχος των αρχιδιών μου που έσκαγαν πάνω στο μουνί της.

- Γεια… πήρα το κινητό από τα χέρια της Λέττας.

- Τι μούναρος είναι αυτός ρε Θάνο, τυχερός είσαι που γαμάς τέτοια γκόμενα, ήθελα να παίξω λίγο μαζί του, το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι όμως τώρα; Πώς η Λέττα θα μάθει να γαμιέται με τέτοιους πούτσους, γύρισα την κάμερα και έβγαλα τη τυλιγμένη στα μουνόζουμα και χύσια ψώλα μου μέσα από την Λέττα, για να τη δει ο Θάνος. Το δικό σου γαριδάκι δε θα μπορεί δυστυχώς να την ικανοποιεί πια.

- Θάνο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο υπέροχη είναι, έκανε η Λέττα που είχε καυλώσει κι άλλο με αυτό το παιχνίδι εξευτελισμού του Θάνου.

- Κοίτα πόσο μεγάλη είναι, είχε γυρίσει και μου την έγλειφε και πήρε πάλι πίσω το κινητό για να τη βλέπει ο Θάνος all around, δε μπορώ να την χορτάσω, μ…

Είχα αποφασίσει ότι ήταν η κατάλληλη ώρα για το ξεπάτωμα της Λέττας. Όσο εκείνη συνέχιζε να μιλάει του Θάνου για τα προσόντα μου, εγώ πήρα το λιπαντικό κι άρχισα να το απλώνω στη σούφρα της Λέττας.

- Θάνο είσαι πολύ τυχερός, θα δεις το ξεκώλιασμα της γκόμενας σου ζωντανά.

Ούτε η Λέττα ούτε ο Θάνος το περίμεναν, αλλά εγώ δεν είχα διάθεση για χρονοτριβές. Πήγα ξανά από πίσω της, αλλά αυτή τη φορά η πούτσα μου είχε άλλον προορισμό. Άρχισα σιγά σιγά να σπρώχνω το εργαλείο μου στον κώλο της και αισθανόμουν τον σφιγκτήρα της να ανοίγει όλο και πιο πολύ. Η Λέττα τα είχε χάσει, η έκπληξη, ο πόνος, η καύλα συνυπήρχαν όλα μέσα στο κεφάλι της και δημιουργούσαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που θα οδηγούσε στην πλήρη παράδοση της.

- Θεέ μου, γιατί μ’ αρέσει;…

έκανε η Λέττα, ύστερα από περίπου δύο λεπτά που έκανε για να συνηθίσει τον πούτσο μου.

- Γιατί είσαι πουτάνα, γι’ αυτό…

και συνέχισα πλέον πιο έντονα το γαμήσι της κωλοτρυπίδας της. Ο Θάνος προς έκπληξη μου, δεν είχε τερματίσει την βιντεοκλήση, αντιθέτως έβλεπε με μεγάλη προσήλωση το ξεπάτωμα της φιλενάδας του, ενώ από ότι καταλάβαινα τον έπαιζε. Πραγματικό beta male.

- Θάνο βλέπω ότι σ’ αρέσει το θέαμα. Μην ανησυχείς εάν θέλεις κανονίζουμε να το δεις και live, τον πείραξα χωρίς όμως εκείνος να αντιδράσει.

- Πάω στοίχημα ότι θα του αρέσει. Αφού είναι ένας φλώρος και μισός, πρόσθεσε η Λέττα, που πλέον πραγματικά γούσταρε την όλη φάση.

- Από περιέργεια Θανούλη, τι λέει σαν γκόμενα η μάνα σου; Συνέχισα ακάθεκτος.

- Milfάρα με τα όλα της, πετάχτηκε η Λέττα, γυμνάστρια αεροβικής!

- Ουουου, τέλεια λοιπόν. Μάλλον εκτός από την Λέττα θα φροντίσω να δεις και τη μαμάκα σου να ξεπατώνεται μπροστά στα ματάκια σου. Και γιατί όχι και τις δύο μαζί. Τι λες Λέττα;

- Για σένα ότι θες, γαμιά μου, αχ, ναι, ναι….

Αυτή η στιχομυθία διήρκεσε κάμποσο ακόμη, με τον Θάνο να βλέπει εντέλει την Λέττα να περιλούζεται με το σπέρμα μου. Αφού τερματίσαμε την κλήση, κάτσαμε με την Λέττα να ξεκουραστούμε, πριν πάμε για ύπνο. Δεν παρέλειψε βέβαια να μου δείξει τη μαμά του Θάνου, η οποία πραγματικά ήταν γυναικάρα. Από ότι μου είπε μάλιστα η Λέττα ήταν και χωρισμένη το οποίο διευκόλυνε τα πράγματα. Οπότε… κρίμα για το Θάνο, έβλεπα να μετατρέπεται το σπίτι του σε γαμιστρώνα για μένα και την παρέα μου.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 185174Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.