Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γουστάρω τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μου αρέσει να παρακολουθώ όλα τα σπορ. Από ρυθμική γυμναστική και συγχρονισμένη κολύμβηση μέχρι γυναικείο ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Φυσικά το αγαπημένο μου είναι ο στίβος. Από μικρός θυμάμαι να πανηγυρίζω για τα παγκόσμια ρεκόρ (και όχι μόνο σε ολυμπιάδες, αλλά και σε πρωταθλήματα ή meetings). Σήμερα οι πιο νέοι ασχολούνται μόνο με τα ομαδικά (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) και τα ατομικά ούτε που τα γνωρίζουν.

Ήταν 10 Αυγούστου το 2012 και κόντευαν μεσάνυχτα για να ξημερώσει στην Ελλάδα η ενδέκατη. Σκυταλοδρομία γυναικών 4 επί 100 και τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου στίβου δίνουν το παρόν. Κοιτώντας τη σύνθεση της Τζαμάικας έλεγα από μέσα μου ότι αυτές μάλλον θα νικήσουν. Και ξαφνικά παρουσιάζεται η ομάδα της Αμερικής και το φρύδι μου σηκώνεται. Στη δεύτερη και πιο μεγάλη, αλλά και κλειστή λόγω καμπύλης διαδρομή τρέχει η Φίλιξ. Η οποία είναι 200αρισα και 400αρισα. Ολυμπιακό ρεκόρ 41.60 από το 1980 στη Μόσχα και παγκόσμιο 41.37 από το 1985. Ανατολική Γερμανία η κάτοχος. Και ναι, πάντα υποψιαζόμουν ότι αυτές οι αθλήτριες ήταν ντοπαρισμένες.

Γίνεται η εκκίνηση κανονικά και η Φρέηζερ που είναι η παγκόσμια και ολυμπιονίκης στα 100 δίνει πρώτη σκυτάλη ενώ οι Φίλιξ παίρνει δεύτερη. Κι εκεί η ελαφίνα ανοίγει διασκελισμό, παραδίδει πρώτη τη σκυτάλη με πάνω από 1μιση δευτερόλεπτο διαφορά. Η Κάμπελ προσπαθεί να προλάβει, αλλά η τελευταία αλλαγή γίνεται άψογα. Η Τζέτερ τρέχει με 10-15 μέτρα διαφορά και λίγο πριν τερματίσει δείχνει το χρονόμετρο που γράφει 40,82. Μισό δευτερόλεπτο κάτω από το παγκόσμιο.

Άρχισα να πανηγυρίζω σαν τρελός μαζί τους. Ένα στοιχειωμένο ρεκόρ σπάει κι εγώ είμαι εκεί να το δω. Με το που λήγει η μετάδοση, έχω αλλάξει κι έχω αποφασίσει να βγω έξω. Νοιώθω μεγάλη χαρά. Βρέθηκα σε ένα ανοιχτό καλοκαιρινό μπαρ κοντά στο σπίτι μου (είχα ήδη πιει κάμποσο και δεν ήθελα να ξεμακρύνω).

Κάνει ζέστη και σκάω στη μπάρα όπου σερβίρει μια γνωστή μου.

- Καλώς τον, μου λέει. Ουισκάκι;

- Μπύρα μεγάλη σε παγωμένο ποτήρι και βάλε κάμποσα ακόμα στην κατάψυξη...

Ήπια τη μπύρα με δυο γουλιές χωρίς καν να δακρύσω. Η φίλη μου με κοιτάει.

- Διψούσα, της λέω. Βάλε άλλη μία.

Όση ώρα κάνει να με σερβίρει κοιτάω τριγύρω τον κόσμο. Δεν υπάρχουν πολλά άτομα, γιατί οι περισσότεροι πηγαίνουν σε κλαμπάκια και μπιτς μπαρ. Σε ένα τραπεζάκι περίπου οκτώ μέτρα μακριά μου, κάθονται τέσσερις χαλκευμένες από την ηλιοθεραπεία Αμερικάνες. Είναι περίπου 22 με 25 σε ηλικία. Αναρωτήθηκα για λίγο τι δουλειά είχαν στην Πάτρα, αντί να βρίσκονται σε κανένα νησί.

Μια καστανή με καταπράσινα μάτια, γλυκό οβάλ προσωπάκι και λίγες φακίδες με κοιτάει. Παίρνω τη μπύρα μου, υψώνω το ποτήρι σε χαιρετισμό και χαμογελάω. Το βλέμμα της κατεβαίνει, σκύβει προς τις φιλενάδες της και κάτι λέει. Χάχανα και μουρμουρητά. Καλό σημάδι! Παραγγέλνω σφηνάκια τεκίλα και τους τα σερβίρω ο ίδιος.

- Συγχαρητήρια για την ομάδα των ΗΠΑ στα 4x100. Κάνανε παγκόσμιο ρεκόρ.

Για λίγο με κοιτάζουν, αλλά μετά πανηγυρίζουν δυνατά. Η τεκίλα βοήθησε! Κι εγώ βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να περιγράψω την κούρσα. Κάθομαι μαζί τους για μια ώρα ακόμη και μαθαίνω ότι όλες σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο Κολούμπια. Η Σαμάνθα (η πρασινομάτα) έχει ελληνικές ρίζες. Η ώρα κυλάει ευχάριστα. Βλέπω κάποια σκουντήματα και βλέμματα και ρίχνω τα δίχτυα μου.

Δέκα λεπτά αργότερα βρίσκομαι στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι με τη Σαμάνθα αγκαζέ. Το κινητό της χτυπάει με μηνύματα και βλέπω με λοξό κοίταγμα το emoticon με τους αντίχειρες σηκωμένους.

Φτάνουμε σπίτι μου και ανοίγω το κλιματιστικό στο σαλόνι και στο δωμάτιο. Πράσινα μάτια με κοιτάνε και περιμένουν να κάνω κίνηση.

Ξεκίνησα από τα χείλη της με αργό ρυθμό, φιλώντας και εξερευνώντας. Αφαίρεσα σιγά-σιγά τα λιγοστά ρουχαλάκια της και εξερεύνησα κάθε ίντσα του κορμιού της. Όταν το στόμα μου γαργάλησε τις πρησμένες θηλές και το μικρό αλλά στητό στήθος, η Σαμάνθα αναστέναξε πιο δυνατά.

Βρεθήκαμε στο κρεβάτι, με εμένα ανάμεσα στα πόδια της, να φιλώ, να ρουφάω και να δαγκώνω απαλά. Αν και η πούτσα μου προσπαθούσε να τρυπήσει το μποξεράκι, αποφάσισα να πάω αργά. Φανταζόμουν ότι οι προηγούμενες σχέσεις της με πιτσιρικάδες, ίσως να μην την είχαν ικανοποιήσει τόσο απόλυτα.

Όταν τελείωσε κλειτοριδικά και ο κόλπος της άρχισε να συσπάται, φόρεσα προφυλακτικό και μπήκα μέσα της προσεκτικά. Είδα στα μάτια της μια μικρή κατανόηση και ευχαρίστηση. Διεισδούσα στο είναι της με κυκλικές κινήσεις. Όταν τα πόδια της σφίχτηκαν πίσω από τη μέση μου, άρχισα να επιταχύνω. Όταν η ανάσα της έγινε πιο έντονη, αφέθηκα επιτέλους στην απόλαυση. Τελειώσαμε κι οι δυο μαζί κραυγάζοντας δυνατά και για λίγο ακουμπούσα πάνω της, προσπαθώντας να βρω την αναπνοή μου. Η λεκάνη της έκανε μικρές συσπάσεις και βγήκα προσεκτικά από μέσα της. Έλεγξα το προφυλακτικό και το αφαίρεσα. Κατόπιν έσκυψα και τη φίλησα απαλά στο στόμα, ενώ εκείνη χαμογελούσε.

- Πάω να καπνίσω, δήλωσα.

- Δε θα κάτσεις μαζί μου;

- Πρέπει να καπνίσω! Πάντοτε καπνίζω όταν έχω τόσο καλούς οργασμούς!

Της έκλεισα πονηρά το μάτι και πήγα να βρω τα τσιγάρα μου στο σαλόνι. Καθώς έσβηνα τη γόπα στο τασάκι, άκουσα το ντους στο μπάνιο. Κινήθηκα προς τα εκεί και είδα την πόρτα ανοιχτή. Αμέσως μπήκα μέσα.

Είδα τη Σαμάνθα να δροσίζεται με το νερό και στη θέα της η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται εκ νέου. Μπήκα δίπλα της και εκείνη χαμογέλασε. Δυο λεπτά αργότερα ήταν γονατισμένη και τα χείλη της είχαν φυλακίσει την πρησμένη βάλανο μου. Της έδωσα μερικές οδηγίες στο πώς να με γλείψει και φάνηκε να το ευχαριστιέται, αλλά και να υπακούει στις εντολές μου. Μετά από ώρα είχα κλείσει το νερό και πήγα να την σηκώσω. Το χέρι της έσπρωξε το δικό μου και η ίδια επιτάχυνε το ρυθμό της. Αφέθηκα στις περιποιήσεις της γλώσσας και του στόματος της.

- Είμαι κοντά, της είπα.

Δεν τραβήχτηκε. Ενέτεινε την προσπάθεια της και σύντομα το στόμα της πλημμύρισε με το σπέρμα μου. Το κεφάλι της είχε γυρίσει προς τα πάνω και τα μάτια της με κοιτούσαν. Καθώς κατάπιε και την τελευταία σταγόνα, σηκώθηκε και με φίλησε στο στόμα με πάθος.

Την υπόλοιπη νύχτα την περάσαμε κάνοντας αργό και τρυφερό σεξ. Λίγο πριν κοιμηθούμε τις είπα να στείλει μήνυμα στις φιλενάδες της για να μην ανησυχούν. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά.
Copyright protected OW ref: 185109Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.