Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Γερμανία, Trier, 1995 (Ράνια) (1ο μέρος)

Με τη Γιώτα αρχίσαμε να βλεπόμαστε σχεδόν κάθε μέρα. Τις Τετάρτες κάναμε βόλτες και με το γιό της τον Νίκο. Ένα υπέροχο και πανέξυπνο παιδί. Πηγαίναμε στα πάρκα, για πίτσα και όταν βγαίναμε μόνοι εγώ και ο Νίκος πηγαίναμε στα Mac Donald's. Τα πηγαίναμε πολύ καλά και ο μικρός άρχισε να μου έχει αδυναμία. Όσο περνούσε ο καιρός, έβλεπε στο πρόσωπό μου, μάλλον, τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Βέβαια κι εγώ του είχα αδυναμία. Με ξεναγούσε στην πόλη.

Μού είπε για μια μεγάλη μαύρη καμάρα, στο τέλος του πεζόδρομου, πως λέγεται porta negra, και πως την έφτιαξαν οι Ρωμαίοι. Πως ο Μέγας Κωνσταντίνος ήταν εκατόνταρχος εκεί στην Τρία και πως από κει ξεκίνησε να πάει στο Βυζάντιο. Η Τρία ήταν η παλαιότερη πόλη της Γερμανίας. Με πήγε και στο σπίτι του Κάρλ Μάρξ που ήταν από κει. Επίσης έμαθα ότι εκεί βγαίνει και η μπύρα Lowenbrau. Ήταν αρκετά καλός αφηγητής για την ηλικία του και χειρίζονταν πολύ καλά τα ελληνικά και τα γερμανικά βεβαίως.

Του έπαιρνα παραμύθια, που έβρισκα ένθετα σε ελληνικές εφημερίδες, που πουλούσαν στον σταθμό και με έβαζε να του τα διαβάζω. Με παρακολουθούσε με χαρά και πάντα είχε απορίες που μου ζητούσε να τις εξηγήσω. Περνούσαμε καλά και ο Νίκος είχε αλλάξει πολύ προς το καλύτερο.

Το εστιατόριο πήρε άλλο ένα μήνα παράταση, αλλά εγώ πληρωνόμουν και δεν είχα πρόβλημα, Στο μπαρ οι μνηστήρες με κοιτούσαν με ζήλεια, ειδικά αυτοί που καμάκωναν την Γιώτα για χρόνια. Εγώ δεν έδινα σημασία και δεν έκανα παρέα με κανέναν. Μόνο με τον Τάσο, που είχε μόλις τελειώσει την σχολή και τον είχα βοηθό μου. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και τον έφερα στη Γερμανία. Ήταν 24 χρονών και με άκουγε πολύ.

Η Αλεξία, η ανιψιά της Γιώτας ήταν στα 22 και έψηνα την Γιώτα να της τα φτιάξουμε με τον Τάσο. Μετά από 2-3 Τετάρτες που βγήκαμε όλοι μαζί και μερικά ξενύχτια στο μπαρ, τελικά τα έφτιαξαν. Χαρήκαμε πολύ γιατί και οι δυο ήταν πολύ καλά παιδιά.

Ένα βράδυ καθόμασταν στο σπίτι της Γιώτας με πίτσες και ταινίες. Η Αλέξια θα έμενε στο δωμάτιο του Τάσου, που ήταν δίπλα στο δικό μου, πάνω από το εστιατόριο.

Ο Νίκος κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Τον πήρα αγκαλιά και τον πήγα στο κρεββάτι του. Τον σκέπασα και του έδωσα ένα φιλάκι στο μέτωπο. Σαν άγγελος κοιμόταν. Πήγα ξανά μέσα, έβαλα ένα ποτό και βγήκα στο μπαλκόνι να καπνίσω. Βέβαια στην Γερμανία πρέπει να είσαι τυχερός αν έχεις βεράντα κι αυτή κάνα μέτρο φάρδος.

Η Γιώτα πήρε το ποτό της και ανάβοντας ένα τσιγάρο βγήκε έξω. Έβαλε το χέρι της στον ώμο μου και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

- Ξέρεις Κύρο, μου είπε, δεν τρέφω αυταπάτες. Ξέρω ότι έχουμε μια διαφορά ηλικίας που καθιστά αδύνατη μια δέσμευση για εσένα αλλά και για μένα.

- Τι συζήτηση είναι αυτή ρε Γιώτα μου βραδιάτικα;

- Ξέρεις ότι θα γίνει, αργά ή γρήγορα.

- Δεν αρχίσαμε κάτι με φόντο το λαμπρό μας μέλλον. Δε σου αρέσει αυτό που ζούμε;

- Πολύ, μου είπε και θέλω να το ζήσω στο έπακρο, όσο κρατήσει.

- Εδώ έρχεται το αλλά;

- Φοβάμαι πολύ για το Νίκο. Άρχισε να δένεται μαζί σου επικίνδυνα. Εγώ μπορώ να διαχειριστώ την απουσία σου, αλλά αυτός; Νομίζω ότι μπορεί να πληγωθεί, όταν έρθει η ώρα να φύγεις.

- Γιώτα, θα είμαι πάντα εδώ για σένα και για το παιδί. Ακόμα και να φύγω, σου υπόσχομαι ότι το Νίκο, θα τον έχω σαν παιδί μου. Όποτε με χρειαστεί, θα είμαι δίπλα του.

- Σ' ευχαριστώ και μόνο που το λες αυτό.

- Δε χρειάζεται να μ' ευχαριστείς, έτσι νοιώθω.

- Αλλά όσο κρατήσει το όνειρο, θέλω να το απολαύσω, με όλο μου το είναι…

είπε και άπλωσε το χέρι της και μου χάιδεψε τον πούτσο.

- Κοίτα τον, μου λέει, μόλις τον ακούμπησα και είναι έτοιμος να ξεσκίσει κάθε θηλυκό που θα βρει στο διάβα του. Σκληρός σαν σίδερο και στητός σαν κοντάρι, αλλά είναι δικός μου τώρα. Μόνο δικός μου…

είπε και μου τράβηξε την φόρμα προς τα κάτω, κάνοντας το καυλί μου να πεταχτεί μπροστά της.

- Μόνο δικός μου, επανέλαβε και τον πήρε στο στόμα της.

Τον έγλειφε και τον έπαιζε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που τη σήκωσα όρθια. Τη γύρισα και την κόλλησα στα κάγκελα. Της τράβηξα στο πλάι το κιλοτάκι και της τον έχωσα αργά στο μουνάκι της.

- Αχ ναι μωρό μου, έκανε, έτσι, γάμα με!

- Δικός σου είναι όλος μωράκι μου, είπα, πάρ’ τον…

και άρχισα να την γαμάω δυνατά και να της γλείφω τον λαιμό και την πλάτη.

- Ναι, ναι αγόρι μου, έτσι, πήδα με, σκίσε με με την ψωλάρα σου, πόσο με καυλώνεις μωράκι μου.

Συνέχισα να τη γαμάω για λίγο ακόμα και δεν κρατήθηκε άλλο.

- Ναι μωρό μου, έτσι, θα χύσω, δε μπορώ άλλο, ναι, ναι, αχ χύνω αγόρι μου χύνω, χύνω στον πούτσο σου, χύνω…

και άρχισε το μουνάκι της να χύνει και να νοιώθω τα υγρά της στον πούτσο και στα αρχίδια μου. Γύρισε και με φίλησε. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

- Κύρο θέλω να με πάρεις από πίσω…

και γύρισε. Έσκυψα και της έγλειψα την κωλοτρυπίδα για λίγο. Έτριψα τον πούτσο μου λίγο στον κώλο της και τον έβαλα μέσα σιγά σιγά. Μπήκε λίγο και φράκαρε. δεν έμπαινε με τίποτα. Πίεσα με δύναμη και ένοιωσα μια μεγάλη πίεση στον πούτσο μου, αλλά σχεδόν μπήκε όλος μέσα της.

Είδα τα χέρια της να σφίγγουν τα κάγκελα τόσο δυνατά, που οι φλέβες της πετάχτηκαν και έκαναν το δέρμα της να φαντάζει διάφανο, ενώ ένοιωσα τη Γιώτα να κλαίει. Έβαλα το χέρι μου στο πρόσωπό της και ένοιωσα αμέσως τα δάκρυα στα μάγουλά της. Σταμάτησα και τραβήχτηκα.

- Μη σταματάς σε παρακαλώ, συνέχισε… μου είπε.

Τη γύρισα προς τα μένα και είδα τα δάκρυα στα μάτια της να τρέχουν. Τη φίλησα στα μάγουλα απαλά και με το δάχτυλό μου σήκωσα το κεφάλι της να με κοιτάξει.

- Γιώτα το έχεις ξανακάνει αυτό; Ρώτησα. Πρώτη φορά είναι έτσι;

- Τι σημασία έχει;… το θέλω πολύ. Είναι το μόνο δώρο που μπορώ να σου κάνω.

- Μην είσαι χαζή μωρό μου. Ήδη μου έχεις δώσει πολλά. Δε θέλω να πονάς, πρέπει να το ευχαριστιέσαι κι εσύ.

- Λένε στην αρχή πονάει και μετά είναι ωραίο, μου είπε μισοχαμογελώντας, ανάμεσα στο κλάμα της.

- Ναι, αλλά μπορούμε να το κάνουμε πιο ανώδυνο. Υπάρχει ετοιμασία για την πρώτη φορά, καθώς και λιπαντικά και κρέμες. Δεν χρειάζεται να το περάσεις όλο αυτό.

Έσκυψε και μου έγλειψε για λίγο τον πούτσο και σηκώθηκε.

- Περίμενε λίγο, μου είπε.

Πήγε μέσα και βγήκε σε λίγο πάλι. Κάτι είχε στη χούφτα της όπως την κρατούσε και έρχονταν. Το άδειασε στον πούτσο μου και άρχισε να το απλώνει παντού.

- Έλα μου λέει, θα κάνει δουλειά, άλλωστε με έχεις ανοίξει αρκετά.

- Τι είναι αυτό μωρό μου; Που το βρήκες;

Γέλασε.

- Βασικά είναι για τη σαλάτα, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά. Πάει και με το αγγούρι σου.

- Χα, χα, εδώ αυτό, είναι πιο ακριβό από το λιπαντικό μωρό μου.

- Έλα, είπε, αξίζω μια προσπάθεια ακόμα.

Αυτή τη φορά, μπήκα πιο εύκολα μέσα της.

Άρχισα να τη γαμάω αργά και βάζοντας τον μισό πούτσο μου στον κώλο της. Άρχισε να το συνηθίζει σιγά σιγά και με παρότρυνε να μπω πιο βαθιά.

Τον έχωσα πιο μέσα και άπλωσα το χέρι μου αρχίζοντας να παίζω με το μουνάκι της. Της γαμούσα τον κώλο και είχα τώρα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της και μια το χάιδευα, μια το έβαζα μέσα της. Σιγά σιγά άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω, όσο εγώ έκανα μπροστά. Σε λίγο είχα μπει όλος μέσα της και ακουγόταν ο χτύπος της κοιλιάς μου πάνω στον κώλο της.

- Μωρό μου καυλώνω πολύ, μου είπε, πονάω πολύ λίγο τώρα.

Τον έβγαλα και τον κάρφωσα στο μουνάκι της αρχίζοντας να της το γαμάω με δύναμη.

Είχα καυλώσει κι εγώ πολύ και μόνο στην ιδέα ότι ήμουν ο πρώτος που γάμησα την κωλοτρυπίδα της. Ένοιωσα το χέρι της κοντά στον πούτσο μου και κατάλαβα ότι έπαιζε με το μουνάκι της.

- Κύρο θα χύσω μωρό μου πάλι. Ναι, γάμα με, έτσι, έτσι μωρό μου, ναι, ναι, σκίσε με, έτσι…

και άρχισε το σώμα της να τρέμει και να αδειάζει

- Κι εγώ χύνω μωρό μου, είπα, και τον τράβηξα έξω και άρχισα να χύνω στα μπούτια της και τα κάγκελα. Μόνο ευχόμουν να μην περνούσε κανένας από κάτω εκείνη την ώρα.

Γύρισε με αγκάλιασε και με φίλησε.

- Μωρό μου ήταν υπέροχο. Νομίζω κάθε φορά θα είναι και καλύτερο. Έπρεπε να σου πω ότι δεν το έχω ξανακάνει, έτσι;

- Έπρεπε. Θα γλύτωνες λίγο πόνο.

- Καμιά φορά και λίγος πόνος, καλό κάνει.

- Ναι, ίσως… είπα.

Έμεινα τελικά δύο χρόνια στην Τρία. Κάτι προσωπικό μου που συνέβη, με ανάγκασε να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Με την Γιώτα ξέραμε ότι κάποτε θα συνέβαινε αυτό. Το πρόβλημα αποδείχτηκε ο Νίκος. Την ημέρα που έφευγα, είχε πέσει στο πάτωμα και είχε τυλίξει τα χέρια του στο πόδι μου.

- Μη φύγεις Κύρο, μη, και να σου τα κλάματα.

Είδαμε και πάθαμε να τον συνεφέρουμε. Μέχρι που του υποσχέθηκα ότι όποτε με χρειαστεί θα είμαι δίπλα του. Ότι και να θέλει, απλά θα μου το ζητήσει.

- Μου το υπόσχεσαι; Με ρώτησε με δάκρυα στα μάτια. Αν σε χρειαστώ θα είσαι δίπλα μου;

- Πάντα, σου το υπόσχομαι.

Πήδηξε στην αγκαλιά μου και με φίλησε, τον φίλησα κι εγώ και τον άφησα κάτω. Έβγαλα από το χέρι μου ένα μαύρο κομποσχοίνι και του το έδωσα. Το φόρεσε αμέσως. Μου έδωσε το μικρό του δαχτυλάκι και γω το δικό μου και τα μπλέξαμε.

- Σύμφωνοι;

- Σύμφωνοι, του είπα και έφυγα.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 185107Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.