Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το τελευταίο μάθημα για πτυχίο

Καλησπέρα σε όλους. Η ιστορία μου τελικά είχε και συνέχεια. Πολύ ωραία συνέχεια.

Ήταν τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου. Μόλις είχε ανοίξει ξανά η εστίαση και γενικότερα υπήρχε η αίσθηση ότι η καραντίνα τελείωνε. Εγώ πλέον είχα συμπληρώσει δύο μήνες αγαμίας και ψαχνόμουν για κάποια φάση. Ένα μεσημέρι λοιπόν, βλέποντας τη Ρόζα online, της στέλνω μήνυμα τι κάνει. Πριν περάσουν 30 δευτερόλεπτα μου είχε απαντήσει. Χωρίς πολλά-πολλά κανόνισα έξοδο για ποτό την επομένη ημέρα.

Φόρεσα ένα μπεζ κοντομάνικο πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι μπλε σκούρο, έβαλα την αγαπημένη μου κολόνια και βγήκα. Έφτασα στο μαγαζί πέντε λεπτά νωρίτερα και την περίμενα στο τραπέζι. Άργησε ένα τέταρτο σαν κλασική γκόμενα, αλλά μόλις ήρθε το θέαμα με αποζημίωσε για την αναμονή.

Από κάτω είχε επιλέξει μια μακριά μαύρη φούστα με μεγάλο σκίσιμο, που έφτανε ως ψηλά στο μηρό, μαζί με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Από πάνω ουσιαστικά δε φορούσε τίποτα. Ένα άσπρο τοπ χιαστή στο στήθος, προφανώς χωρίς σουτιέν. Το μαγιό περισσότερα θα κάλυπτε. Από το πλάι τα βυζιά της ήταν ορατά στον καθένα, μόνο τη ρώγα δε μπορούσες να δεις.

Από το ντύσιμό της και μόνο καταλαβαίνετε πως η κοπέλα είχε έρθει με σκοπό να φάει τρελό πούτσο. Με πλησίασε και με φίλησε σταυρωτά. Μύρισα το άρωμά της. Από εκείνη τη στιγμή απλά δε γινόταν να μου πέσει. Παραγγείλαμε ποτά και αρχίσαμε να λέμε τα νέα μας. Μία κουβέντα τελείως μαλακισμένη γιατί και οι δύο ξέραμε καλά τι θέλαμε ο ένας από τον άλλο. Παρ’ όλα αυτά η ώρα κυλούσε ευχάριστα, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Αν δεν είχαν προηγηθεί όσα προηγήθηκαν θα ήταν ένα ωραίο ραντεβού.

Είχε περάσει ήδη μια ώρα σε αυτή τη φάση. Εγώ κοιτούσα συνέχεια τις βυζάρες της σαν ξελιγωμένος. Είπα να δώσω ένα τέλος και να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, για το οποίο είχαμε έρθει κιόλας. Έτσι όπως μιλούσαμε άπλωσα το χέρι και χάιδεψα το μπούτι της μέσα από το σκίσιμο της φούστας. Έκλεισε τα μάτια της και απολάμβανε το άγγιγμα. Την άρπαξα και έχωσα τη γλώσσα μου στο στόμα της. Φιλιόμαστε παθιασμένα σαν τα 15χρονα, θέλαμε πολύ ο ένας τον άλλο. Πλήρωσα τα ποτά και φύγαμε όπως ήμαστε για το αμάξι μου. Δεν της έθεσα καν επιλογή, θα πηγαίναμε σπίτι της. Σε όλη τη διαδρομή όποτε έβρισκα ευκαιρία τη χούφτωνα, κι αυτή γελούσε πονηρά.

Επιτέλους φτάσαμε στην πόρτα του σπιτιού της. Αυτή μπροστά, άνοιξε την πόρτα και μου είπε να περάσω. Με το που περάσαμε την πόρτα της όρμησα από πίσω και χούφτωσα τις βυζάρες της. Την κόλλησα πάνω μου και έγλειφα το λαιμό της, που όλο το βράδυ φαινόταν μακρύς και ελκυστικός έτσι όπως είχε μαζέψει τα μαλλιά της. Μόλις ένιωσε τον κώλο της να ακουμπά το καυλί μου άρχισε να κουνιέται. Μπορούσα να καταλάβω πως κάτω από τη φούστα φόραγε μια φοβερή στρινγκάρα. Της χούφτωνα τις βυζάρες με μανία και αυτή είχε γυρίσει το κεφάλι και με φιλούσε.

Έτσι όπως ήταν, την άρπαξα από τα πόδια και τη σήκωσα στον αέρα. Την πήγα γραμμή στην κρεβατοκάμαρα και την πέταξα στο διπλό κρεβάτι. Η φούστα της, που κανονικά έφτανε κάτω από το γόνατο, τώρα είχε σηκωθεί σχεδόν μέχρι πάνω και φαίνονταν οι ποδάρες της. Έβγαλα γρήγορα το πουκάμισο και το παντελόνι μου και όρμησα πάνω της. Πρώτα της δάγκωσα γερά το λαιμό, μετά σειρά είχε η κοιλίτσα της. Έχωσα τη γλώσσα μου στον αφαλό της και παράλληλα το χέρι μου χώθηκε κάτω από τη φούστα και άρχισε να πασπατεύει το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ. Ήταν απίστευτα καυλωμένη, είχε γίνει μούσκεμα και ζητούσε τον πούτσο μου λυσσασμένα.

Αποφάσισα να τη βασανίσω ακόμα λίγο. Έχωσα ξανά τα χέρια μου κάτω από το τοπάκι της και έπαιζα με τις ρώγες της. Κουνούσε πάνω-κάτω τα πόδια της και η λεκάνη της έτρεμε από την καύλα. Με παρακαλούσε πλέον να τη λυπηθώ και να τη γαμήσω. Το δράμα όμως είχε ακόμα μια στάση. Κατέβηκα στα πόδια της, έβγαλα τα παπούτσια και άρχισα να τα γλείφω, αργά και βασανιστικά, από κάτω μέχρι πάνω. Σιγά-σιγά, όλο και ανέβαινα, ώσπου έφτασα εκεί που ξεκινούσε η φούστα της. Την τράβηξα απότομα και της κατέβασα αργά-αργά το μαύρο λεπτό στρινγκάκι της. Την επόμενη στιγμή τα πόδια της είχαν σηκωθεί και ακουμπούσαν στους ώμους μου, και το καυλί μου είχε ξεκινήσει να εισβάλει μέσα της.

Το μουνάκι της ήταν ακριβώς όπως το θυμόμουν. Ιδανικό για ανηλεές και ασταμάτητο ξέσκισμα. Μπορούσα να βάζω και να βγάζω το καυλί μου άνετα, από τη ρίζα ως το κεφάλι. Ήταν σκληρό και διογκωμένο και η Ρόζα με κάθε νέο σπρώξιμο βογκούσε και περισσότερο. Τα χέρια μου είχαν γραπώσει γερά τις βυζάρες της και πολύ το γούσταρε.

Όταν την ένιωσα να πλησιάζει, της έδωσα τη χαριστική βολή. Έδωσα πρώτα μια δυνατή να φτάσω βαθιά μέσα της, έσκυψα μπροστά το κεφάλι και της έγλειψα το αυτί. Έτρεμε ολόκληρη και τελείωσε πάνω στο καυλί μου με μια δυνατή κραυγή.

Σειρά μου τώρα. Θα ήθελα να κρατούσε ακόμα λίγο αλλά με είχε τερματίσει, ήταν απίστευτα καυλιάρα. Άντεξα άλλα τέσσερα δυνατά χτυπήματα κι έφτασα στο τέλος. Άδειασα τα αρχίδια μου μέσα της βγάζοντας ένα βρυχηθμό λιονταριού, ενώ κουνιόμουν μέσα της όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

Έπεσα αποκαμωμένος στο κρεβάτι δίπλα της, ενώ αυτή φαινόταν να έχει χάσει τον έλεγχο. Το δέρμα της γυάλιζε, ήταν ελαφρώς ιδρωμένη και ένιωθα να με ερεθίζει ξανά. Την άφησα πέντε λεπτά να ξεκουραστεί και την πρόσταξα να πάει να κάνει ντους να ξεϊδρώσει για να αρχίσει δεύτερος γύρος. Και χωρίς αντιρρήσεις. Δεν έφερε, σηκώθηκε τρεκλίζοντας και πήγε. Επέστρεψε λίγα λεπτά μετά, ολόγυμνη και περπατούσε στις μύτες των ποδιών. Την πέταξα πάλι στο κρεβάτι και άρχισα να γλείφω τις ρωγίτσες της. Σε λίγα λεπτά την είχα κάνει ξανά τούρμπο, την έστησα στα τέσσερα και ο δεύτερος γύρος μπορούσε να ξεκινήσει.

Για όλο το βράδυ ξεσκιζόμασταν χωρίς τέλος. Κάναμε διαλείμματα να ξαναβρούμε δυνάμεις και έπειτα ξανά απ’ την αρχή. Η μικρή είχε αποδειχθεί μεγαλύτερο πουτανάκι απ’ ό, τι πίστευα, και ελπίζω το παιχνίδι να έχει και συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 185106Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.