Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Όλα για τη γυναίκα σου

Η συμφωνία μας ήταν να μου την δώσεις για ένα σαββατοκύριακο. Θα ήταν η γυναίκα μου για αυτό το διάστημα. Λίγο δύσκολο ήταν να το δεχτείς αυτό το σκηνικό, αλλά μετά και τα παρακάλια της δεν είχες και πολλές επιλογές. Επειδή θα ήμασταν στην ίδια πόλη σου υποσχεθήκαμε πως θα προσέχαμε να μην πέσουμε σε γνωστούς. Θα κυκλοφορούσαμε έξω μόνο μεταμεσονύχτιες ώρες.

Ήρθα την πήρα από το σπίτι σας. Σου τηλεφώνησα ότι είμαι από κάτω και με ξάφνιασες λέγοντας μου να ανέβω. Έλειπαν τα παιδιά οπότε είχα το ελεύθερο. Ήταν ντυμένη μόνο με τα εσώρουχα. Ήταν φανερό ότι το είχε προσχεδιασμένο αυτό. Μαύρα εσώρουχα με ψηλές κάλτσες. Τις είχες ετοιμάσει μια βαλιτσούλα με τα απολύτως απαραίτητα. Έβαλε μια κοντή δερμάτινη φούστα, ένα άσπρο πουκάμισο, σε φίλησε. Καλά να περάσετε πρόλαβες να της πεις μόνο και φύγαμε.

Το βράδυ της Παρασκευής και το πρωινό του Σαββάτου πέρασε με πολύ σεξ. Είχα καιρό να βρεθούμε και πέσαμε με τα μούτρα είναι αλήθεια. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ακολουθώντας την υπόσχεση που σου δώσαμε αποφασίσαμε να βγούμε για περπάτημα στην παραλία. Έκανε ζέστη και είχε και πολύ υγρασία. Αποφάσισε να φορέσει ένα αέρινο φορεματάκι που άφηναν πολλά σε κοινή θέα. Δε μας ένοιαζε εξάλλου, είχε περάσει η ώρα.

Περπατήσαμε λίγο και βρεθήκαμε να φιλιόμασταν σαν 18χρονα σε ένα σκοτεινό παγκάκι. Δεν είχε πολλούς περιπατητές πλέον και ήταν μια όμορφη βραδιά.

Ξαφνικά την ησυχία μας διέκοψε ένας πλανόδιος πωλητής. Ένας μαύρος που κρατούσε στα χέρια μια τάβλα που είχε κρεμασμένα διάφορα φθηνά κοσμήματα. Μας πλησίασε με θράσος και μας μίλησε. Ήρθε στην πιο άκυρη στιγμή που θα μπορούσε αφού η νεφέλη με είχε καβαλήσει και φιλιόμασταν με πάθος. Κατέβηκε από πάνω μου, τράβηξε το φορεματάκι της που είχε σηκωθεί και περιεργάστηκε με περιέργεια την πραμάτεια του. Ο Τομ, όπως μας συστήθηκε, ήταν από την γκάνα, φοιτητής στη θεσσαλονίκη και παράλληλα έβγαζε το μεροκάματο με αυτόν τον τρόπο. Νεαρός, γύρω στα 25, ψηλός και πολύ γεροδεμένος. Δεν της άρεσε κάτι και τον ξεφορτωθήκαμε σχετικά σύντομα. Ξαναπήρε θέση στα πόδια μου και συνεχίσαμε. Η ερώτηση που της έκανα την ξάφνιασε.

- Πως σου φάνηκε ο Τομ, τη ρώτησα με ένα σαρδόνιο χαμόγελο.

- Το ξέρεις ότι είσαι τρελός ε;

- Αν τον φωνάζαμε σήμερα να έρθει μαζί μας στην γκαρσονιέρα;

- Είσαι τελείως τρελός. Με πήρες για σαββατοκύριακο από τον άνδρα μου, με έχεις κάνει γκόμενα σου, τώρα θέλεις να με δεις και με το μαύρο; Τι ανώμαλο μυαλό έχεις;

Από τον τόνο που ξεστόμισε όλα αυτά, διέκρινα μια αναστάτωση. Πήρα το θάρρος, της είπα να με περιμένει στο παγκάκι και έτρεξα προς το μέρος του πλανόδιου πωλητή. Τον πρόλαβα μετά από 300 μέτρα να περπατάει ήρεμος.

- Ε Τομ, του είπα, τελικά ίσως χρειαστούμε κάτι από εσένα απόψε. Έκανες καλή εντύπωση στην γυναίκα μου και θα ήθελε να σε γνωρίσει καλύτερα

Ο Τομ, μην πιστεύοντας την τύχη του μου είπε πως πρέπει πρώτα να αφήσει τα κρεμαστά στο σπίτι του. Του έδωσα το τηλέφωνό μου και του είπα να μου τηλεφωνήσει. Γύρισα στη νεφέλη η οποία δεν πίστευε σε αυτό που έκανα.

- Δε νομίζω ότι πιστεύεις ότι θα δεχτώ να με μοιραστείς μαζί του;

- Σιγά, της είπα, αν δε θέλουμε δεν θα απαντήσω απλά το τηλέφωνο

Περνούσε η ώρα και το όλο σκηνικό είχε ξεχαστεί όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Άγνωστο κινητό. Της λέω αυτός είναι, τι κάνω;

- Μην το σηκώσεις. Δε μπορώ, δεν θέλω. Η συμφωνία που έκανα με τον άνδρα μου είναι ότι θα είμαι μόνο δική σου.

- Ok όπως θέλεις… της είπα, αλλά στην παραλία είχαμε και παρεΐτσα.

- Δε μπορούσα να το αποφύγω μου είπε, και με έφερες προ τετελεσμένων αν θυμάσαι.

Το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει και αρχίσαμε να περπατάμε προς το σπίτι. Ήταν φανερό ότι την έφτιαξε άσχημα η όλη φάση, αφού μόλις μπήκαμε με καβάλησε στο καναπέ και φιλιόμασταν παθιασμένα.

- Καλά τώρα σοβαρά κάλεσες έναν άγνωστο μαύρο άνδρα να έρθει εδώ μαζί μας;

- Δεν είναι και τόσο άγνωστος, συστηθήκαμε εξάλλου, είναι ο Τομ!

- Είσαι τρέλα...

Της πιάνω το μουνάκι. Ήταν μούσκεμα. Θέλεις να τον πάρω τώρα τηλέφωνο να δω αν μπορεί να έρθει;… τη ρώτησα. Απάντηση φυσικά δεν πήρα. Προσποιήθηκα ότι πρέπει να πάω στο μπάνιο και έστειλα μήνυμα στον Τομ με την διεύθυνση και το κουδούνι. Γύρισα στο σαλόνι και κάθισα δίπλα της. Άναψα τσιγάρο και η γυναίκα σου κούρνιασε σα γατούλα στην αγκαλιά μου. Σε 5 λεπτά χτύπησε το θυροτηλέφωνο.

- Ποιος είναι; Μου λέει.

- Μάλλον ήρθαν οι πίτσες απαντώ.

- Έχεις παραγγείλει πίτσες;

- Θα δεις, της λέω.

Σε 1 λεπτό και εκεί που δεν το περίμενε βλέπει τον Τομ στο κατώφλι της εξώπορτας. Σοκ η Νεφέλη. Προσπαθούσε να καλύψει τις ρώγες της που διαγράφονταν κάτω από το φόρεμα της. Κάθισε απέναντι μας. Κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Κάποια στιγμή η κουβέντα γύρισε στην προσωπική του ζωή. Δεν είχε κοπέλα αλλά ήταν ευχαριστημένος αφού βρίσκονταν αρκετά συχνά με παντρεμένες Ελληνίδες και έβγαζε την καύλα του.

- Μπορώ, μας ρώτησε, να κάνω ένα μπανάκι εδώ γιατί δεν είχα ζεστό νερό σπίτι μου;

Αμέσως η νεφέλη σηκώθηκε, του έδωσε μια μικρή πετσέτα και του έδειξε το μπάνιο. Ήρθε πάλι στην αγκαλιά μου. Ήταν πολύ ερεθισμένη. Σίγουρα δεν περίμενε την τροπή αυτή της βραδιάς.

- Θέλω να κάνεις κάτι για μένα, της είπα. Πήγαινε να δεις από την κλειδαρότρυπα τα προσόντα του καλεσμένου μας.

- Αποκλείεται, τι είναι αυτό που ζητάς;

- Κούκλα μου κάνε αυτό που σου λέω μην έχουμε τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σχεδόν με το ζόρι την έστειλα να κάτι μάτι. Κοκκίνισε. Ξεροκατάπιε.

- Λοιπόν, απλά δε γίνεται αυτό που έχεις στο μυαλό σου!

- Τι εννοείς;

- Είναι... σαν πορνοστάρ.

Γέλασα και την ξάπλωσα στον καναπέ. Της κατέβασα το δέρμα στη μεσούλα της. Το στήθος πετάχτηκε έξω. Οι ρώγες φανερά καύλωνες, σκληρές. Άρχισα να την φιλάω παντού. Εκείνη την ώρα βγήκε ο Τομ από το μπάνιο, με την πετσέτα μόνο γύρω από τον πούτσο του και κάθισε απέναντι μας σε μια πολυθρόνα. Έβλεπα την νεφέλη να του ρίχνει κλέφτες ματιές. Την ανέβασα πάνω μου και μπήκα στο μουνάκι της. Ένας αναστεναγμός έφυγε από το στοματάκι της. Τώρα τον είχε πλάτη και δεν έβλεπε ότι ο Τομ είχε αφήσει την πετσέτα να πέσει και μαλακίζονταν με το θέαμα που του προσφέραμε. Δεν άργησε να τελειώσει πάνω στον πούτσο μου. Ήταν τόσο ερεθισμένη με όλο το σκηνικό. Να γαμιέται με τον γκόμενο μπροστά σε έναν άγνωστο μαύρο άνδρα.

Μόλις της είπα πάμε στο κρεβάτι γύρισε και είδε τον Τομ να έχει ατσαλώσει από την καύλα του. Της έφυγε ένα επιφώνημα έκπληξης. Πριν πάμε μέσα την έβαλα να καθίσει πάνω μου με πρόσωπο προς αυτόν. Μπήκα ξανά στο υγρό μουνάκι της. Δεν έπαιρνε τα μάτια της από το ορθωμένο κοντάρι του Τομ. Χωρίς υπερβολή ήταν πάνω από 25 εκατοστά και πολύ χονδρό. Ο Τομ με ένα νεύμα μου πλησίασε και έφερε το τέρας του σε απόσταση αναπνοής από το στοματάκι της. Ήταν αδύνατο να το πάρει μέσα της. Το κράτησε μόνο με το χεράκι της και ακούμπησε την γλωσσίτσα της στο πουτσοκέφαλο του. Δε μπορούσα να κρατηθώ πολύ. Το ένοιωθα. Από την μια η θέα του κώλου της να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου, η ζέστη του μουνιού της και η απόπειρα πίπας στον Τομ με έκαναν να την σηκώσω άρον άρον και να της πω να πάει στην κρεβατοκάμαρα, να βγάλει τα ρούχα της και να μας περιμένει στα τέσσερα.

Το έκανε υπάκουα.

- Πολύ ωραία γυναίκα έχεις φίλε μου, είπε ο Τομ. Να στη γαμήσω ή δε θέλεις;

- Αν το θέλει κι εκείνη μπορείς να το κάνεις.

Πήγαμε και οι δυο μας μέσα. Τη βρήκαμε όπως της ζήτησα. Στα τέσσερα. Γυμνή να παίζει με την κλειτορίδα της. Μπήκα κατευθείαν στο μουνάκι της. Ο Τομ από μπροστά της προσπαθούσε να βάλει τον πούτσο του στο στοματάκι της, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία είναι αλήθεια. Αύξησα την ένταση και έβγαλα όλα μου τα υγρά πάνω στην μεσούλα της. Μέχρι τον αυχένα έφτασαν τα χύσια μου από την καύλα που ένοιωθα.

Αφού πήρα ανάσες και ενώ η νεφέλη συνέχιζε να προσπαθεί να πάρει το τέρας του Τομ στο στόμα της, τη σκούπισα και την γύρισα σε ιεραποστολική στάση. Το κεφαλάκι της ανάμεσα στα πόδια μου, ενώ ο Τομ προσπαθούσε να βάλει προφυλακτικό στην ορθωμένη ψωλή του.

Αφού με πολύ προσπάθεια τα κατάφερε, έφερε την ψωλή του στο κόκκινο υγρό μουνάκι της και την έβαζε πόντο-πόντο.

Οι κραυγές που έβγαζε γίνονταν ολοένα και πιο δυνατές. Με δυσκολία πήρε μέσα της το μισό πούτσο του. Ήταν φανερό ότι υπέφερε. Της έκλεινα το στόμα με το χέρι μου. Ακούγονταν σε όλο το τετράγωνο οι κραυγές της. Εκεί ξαφνικά χωρίς να το περιμένω άρχισε να χύνει. Να χύνει όπως δεν την είδα να χύνει ποτέ. Οι συσπάσεις της λεκάνης της έβαζαν τον Τομ όλο και πιο μέσα. Ποτέ όμως δεν μπόρεσε να τον πάρει όλον. Ο Τομ προσπάθησε να επιταχύνει ρυθμό με σκοπό να τελειώσει κι αυτός αλλά ο πόνος που της προκαλούσε ήταν αβάσταχτος. Μετά από ένα λεπτό τον έβγαλε από μέσα της και έτρεξε στο μπάνιο να ρίξει κρύο νερό στο μουνάκι της.

Μείναμε οι δυο μας στο δωμάτιο. Μου είπε ότι του συμβαίνει συχνά αυτό και είναι συνηθισμένος. Προσπάθησα να απολογηθώ και να του ζητήσω συγνώμη αλλά ήταν άνετος και μου είπε δεν φταίει η νεφέλη σε τίποτα. Ήταν και πολύ καυλωμένος με αυτήν οπότε του ήταν ακόμα πιο δύσκολα να χύσει. Μας βρήκε ντυμένους στο σαλόνι να την περιμένουμε. Ήρθε με ένα baby doll που της είχες αγοράσει ειδικά για την περίσταση. Κάθισε ανάμεσα μας και μας χάιδευε τα πόδια. Ο Τομ βρίζοντας από μέσα του για την ατυχία του σηκώθηκε να φύγει. Μας χαιρέτησε και μας είπε πως όποτε θέλουμε το τηλέφωνο του το ξέρουμε. Γύρισα και της είπα.

- Έτσι θα τον διώξουμε;

Αυτό περίμενε να ακούσει η νεφέλη. Σηκώθηκε και τον πρόλαβε στην πόρτα. Τον φίλησε στο στόμα και του έπιασε την πούτσα του. Κατέβασε την φόρμα που φορούσε και με το χεράκι και την γλώσσα της του τράβηξε μια μαλακιά πιο πολύ, που τον έκανε να γεμίσει με σπέρμα το νυχτικάκι της. Ένα φιλί μια καληνύχτα στον Τομ και η γυναίκα σου γύρισε χυμένη και γεμάτη ικανοποίηση στην αγκαλιά μου.




Copyright protected OW ref: 185105



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.