Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έρχομαι και σας παίρνω από το σπίτι σας. Η Νεφέλη κάθεται μπροστά και εσύ στο πίσω κάθισμα. Οδηγώ προς Χαλκιδική και μιλάμε για διάφορα με σκοπό να φύγει η αμηχανία και να σπάσει ο πάγος. Στο δρόμο απλώνω που και που και τις πιάνω τα αποτριχωμένα ποδαράκια της. Φοράει ένα κοντό αέρινο φλοράλ φορεματάκι με ανοιχτό ντεκολτέ. Βαμμένη έντονα με μπλε σκιές στα πράσινα ματάκια της και κόκκινο κραγιόν. Τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα, σκουλαρίκια διακριτικά και τα νυχάκια της γαλλικό μανικιούρ. Στη διαδρομή το χέρι μου ολοένα ανεβαίνει και γίνεται πιο αδιάκριτο. Η Νεφέλη ξαπλώνει λίγο την καρέκλα και ανοίγει ελαφρά τα ποδαράκια της. Σατέν κιλοτάκι αισθάνομαι και μαντεύω πως είναι κόκκινο. Συμφωνεί αμέσως. Εσύ στο πίσω κάθισμα της χαϊδεύεις το κεφαλάκι της στοργικά. Λίγο πριν φτάσουμε τραβάω στην άκρη το κιλοτάκι της και πιάνω το μουνάκι της. Είναι ζεστό και πολύ υγρό. Παίρνω με τα δάκτυλα μου λίγα από τα υγρά της και της δίνω στο στόμα να τα γευτεί.

Φτάσαμε στο Μπιτς μπαρ. Δεν έχει κόσμο. Λίγα αμάξια στο πάρκινγκ, τα πιο πολλά του προσωπικού. Βγαίνεις εσύ πρώτος έξω. Εγώ σκύβω και τη φιλάω στο στόμα παθιασμένα. Μετά από κάνα πεντάλεπτο βγαίνουμε από το αμάξι κι εμείς. Την παίρνω αγκαλιά και μπαίνουμε στο μαγαζί. Εσύ πίσω μας, 3-4 μέτρα, μας βλέπεις να περπατάμε αγκαλιασμένοι. Μπαίνουμε και καθόμαστε σε ένα Σταντ. Εγώ με τη Νεφέλη δίπλα και εσύ απέναντι. Διαλέξαμε απόμερο μέρος μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των λίγων θαμώνων. Μας φέρνουν τα ποτά και υπάρχει μια εύθυμη ερωτική διάθεση. Συνεχίζω να έχω αγκαλιά την Νεφέλη αλλά πλέον την ακουμπάω όλο και πιο προκλητικά. Το φορεματάκι της ανεβαίνει ψηλά, φανερώνοντας τις ποδάρες της, αλλά αυτή δεν κάνει καμία προσπάθεια να τα κρύψει.

Ενώ μιλάμε για διάφορα, μας βλέπεις πως στο άσχετο μιλάμε ο ένας στο αυτί του άλλου. Όλο και πιο συχνά. Τη βλέπεις χαρούμενη και άνετη και αισθάνεσαι ικανοποιημένος που έκανες για μια ακόμα φορά σωστή επιλογή. Πλησιάζω το στόμα μου στο αυτί της. Της λέω κάτι χαμηλόφωνα και μετά με την γλώσσα μου της γλείφω το αυτάκι. Ταράζεσαι. Κοιτάς γύρω μήπως υπάρχει γνωστός. Η Νεφέλη σηκώνεται και πάει στο μπάνιο. Την ακολουθώ σχεδόν αμέσως. Μένεις μόνος σου και σκέφτεσαι τι γίνεται στο μπάνιο. Η ώρα περνάει και δεν εμφανιζόμαστε. Σου φάνηκε αιώνες το διάστημα απουσίας μας. Βλέπεις να έρχομαι. Εμφανώς κόκκινος. Με ρωτάς τι έγινε; Σου λέω θα σου πει η Νεφέλη. Έρχεται και αυτή. Περνώντας από πίσω σου σε φιλάει στο στόμα με πάθος. Έχει μια περίεργη γεύση. Μια περίεργη γνωστή γεύση. Την αναγνωρίζεις αμέσως. Καταλαβαίνεις ότι έχει καταπιεί σπέρμα η καύλα σου. Σου χαμογελάει. Πως σου φάνηκε το φιλί μου σε ρωτάει. Της γελάς.

Εν τω μεταξύ το γκαρσόνι έχει γουρλώσει τα μάτια του. Τόση ώρα μας έβλεπε, αφού δεν είχε πολύ κόσμο και νόμιζε πως ήταν η γυναίκα μου. Τα έχασε όταν την είδε να σε φιλάει. Κατάλαβε αμέσως τι παίζει και έχει καυλώσει με το σκηνικό. Πληρώνω τα ποτά μας και φεύγουμε από το μαγαζί. Όχι όμως στο πάρκινγκ. Κατευθυνόμαστε προς την θάλασσα και προχωράμε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Όλοι μας ξυπόλητοι πλέον. Η Νεφέλη έχει πάρει τις πλατφόρμες της στο χέρι. Όσο απομακρυνόμαστε της χαϊδεύω το κωλαράκι σηκώνοντας το φόρεμα της. Βλέπεις τα γυμνά της καπούλια και απορείς. Δεν θυμάσαι να είχε φύγει χωρίς εσώρουχο από το σπίτι. Σε έχει φτιάξει όλο το σκηνικό. Η γυναικούλα σου να περπατάει αγκαλιά με εμένα μπροστά και εσύ από πίσω μας. Σαν ουρά.

Αφού απομακρυνθήκαμε αρκετά από τα φώτα του μαγαζιού καθόμαστε στην άμμο. Τη φιλάω με γλώσσα. Έχει ωραία γεύση. Τη γεύση μου. βάζω το χέρι μου και απελευθερώνω τα βυζάκια της από την πίεση του σουτιέν της. Οι ρώγες εμφανώς ερεθισμένες σου βγάζουν το μάτι. Τις γλείφω τις ρουφάω και τις δαγκώνω ελαφρά. Αρχίζει να αναστενάζει. Τις βγάζω το σουτιέν και σου το δίνω. Κάθεσαι δίπλα μας και κοιτάς μια εμάς και μια την παραλία δεξιά αριστερά. Είσαι αγχωμένος με αυτό που γίνεται αλλά δε μπορείς να το σταματήσεις γιατί είσαι πολύ καυλωμένος. Της βγάζω το φόρεμα και την αφήνω γυμνή. Βγάζω κι εγώ τα ρούχα μου. Παρόλο που της έχυσα το στόμα πριν μισή ώρα είμαι ακόμα αναμμένος. Την τραβάω εκεί που σκάει το κύμα. Τα πόδια μου στη θάλασσα . Της ανοίγω τα δικά της. Τι μουνόχειλα! Τι κλειτορίδα! Το πιο καλοσχηματισμένο μουνάκι που έχω δει. Αποτριχωμένο καθαρό και υγρό. Πολύ υγρό. Αρχίζω να το γλείφω.

Έχει τέλεια μυρωδιά και γεύση. Της γλείφω την κλειτορίδα στην αρχή. Γλείφω και τη ρουφάω. Πανέμορφη. Πλησιάζω τη γλώσσα μου στην εισόδου του μουνιού της και τη βάζω μέσα. Τη γαμάω με την γλώσσα μου κερατά μου, σαν να είναι μικρός πούτσος. Μέσα έξω. Όλο και πιο γρήγορα όλο πιο δυνατά. Της έχω βάλει και ένα δάχτυλό μου στην πίσω τρυπούλα της. Της αρέσει. Υγραίνεται όλο και πιο πολύ. Με έχει πιάσει από τα μαλλιά και με καρφώνει στη μουνάρα της να την φάω. Τελειώνει στο στόμα μου η καυλιάρα σου. γεμίζει το στόμα μου με τα υγρά της. Έχεις καυλώσει κερατά και δεν πήρες χαμπάρι ότι τόση ώρα είχαμε παρέα. το γκαρσόνι από το μπαρ είχε πλησιάσει πίσω σου σε απόσταση αναπνοής και μας παίρνει μάτι ενώ τρίβει τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι του. Του λες να φύγει. Πετάγεται η Νεφέλη και σου λέει άστο το παιδί. Άστο να μας πάρει μάτι. Μου αρέσει το σκηνικό. Είναι μικρό παιδάκι. Ούτε 20 καλά-καλά. Αμούστακο. Της θυμίζει ένα μαθητή που είχε.

Τη σηκώνω, την παίρνω αγκαλιά και μπαίνουμε στη θάλασσα. Είναι κρύα. Αυτό κάνει τις ρώγες της σκληρές. Σου λέω ακολούθησε. Βγάζεις τα ρούχα σου και έρχεσαι κι εσύ. Πάμε λίγο μέσα. Το νερό είναι μέχρι το στέρνο μου. Τη φυλάω και την παίρνω αγκαλιά. Είσαι πολύ κοντά μας αλλά δε μπορείς να καταλάβεις αν μπήκα μέσα της. Όταν όμως βλέπεις να την ανεβοκατεβάζω πάνω μου, καταλαβαίνεις. Σιγά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα. Είναι πολύ γλυκό το μουνάκι της γυναίκα σου. Έχει αγκαλιάσει όμορφα τον πούτσο μου και τον σφίγγει με τα τοιχώματα του. Αισθάνομαι τις συσπάσεις της όταν έρχεται σε έναν ακόμα οργασμό. Αν συνεχίσω έτσι δε θα αργήσω να τελειώσω και εγώ. Δε θέλω όμως. Αφού την αφήσω να ηρεμήσει λίγο στον πούτσο μου βγαίνω από μέσα της, χωρίς να την αφήσω από την αγκαλιά μου και τη βγάζω έξω.

Ο νεαρός τόση ώρα είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και τον παίζει, έκπληκτος για το θέαμα που του προσφέρουμε, μην πιστεύοντας την τύχη του. Σου λέω να ξαπλώσεις στην αμμουδιά. Το κάνεις πρόθυμα και τοποθετώ την Νεφέλη πάνω σου σε στάση 69. Στον παίρνει στο στόμα αμέσως, σαν λυσσασμένη ενώ εσύ της γλείφεις το καλογαμημένο μουνάκι της. Όπως είναι στα τέσσερα πάνω σου σκύβω και της γλείφω την κωλοτρυπίδα. Είναι σφικτή αλλά σιγά σιγά και με τη βοήθεια των δακτύλων μου ανοίγει. Σου λέω να της πιάσεις τα κωλομέρια και να της τα ανοίξεις για να μπω στον κώλο της. Το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπαίνω μέσα της, σιγά στην αρχή. Βογκάει. Σταματάει το τσιμπούκι και σφίγγει τα δόντια. Ο νεαρός έχει αποθρασυνθει πλέον και πλησιάζει τον καυλωμένο πούτσο του στο κεφάλι της Νεφέλης. Αρχίζω να μπαίνω όλο και πιο μέσα στο κωλαράκι της. Είναι σφικτό αλλά έχει φοβερή αίσθηση. Εσύ της ρουφάς την κλειτορίδα ενώ βλέπεις σε πρώτο πλάνο τον πούτσο μου να ξεσκίζει το κωλαράκι της γυναικούλας σου. Έχοντας χάσει τον έλεγχο η Νεφέλη τσιμπουκώνει το νεαρό ο οποίος έχει χάσει την μίλια του. Οι κραυγές της ακούγονται σε όλη την παραλία πλέον ενώ το μουνάκι της χύνει ποτάμια. Τρέχουν τα ζουμιά της πάνω στο στόμα σου. Μπαίνω τέρμα μέσα, μένω ακίνητος και αρχίζω να αφήνω στο παχύ της έντερο τα καυτά μου χύσια.

Βγαίνω από μέσα της και αρχίζουν να βγαίνουν από μέσα της και να τρέχουν στα μπουτάκια της. Τα πρώτα εκτοξεύθηκαν μακριά. Βλέπω την κωλοτρυπίδα της. Κόκκινη και ανοιχτή. Εσύ ακόμα τη γλείφεις. Πηγαίνω μπροστά της. Έχει τον πούτσο του νεαρού στο στόμα της και τον πιπώνει με μανία. Την πιάνω από την κοτσίδα, την κοιτάω στα μάτια και της λέω. Τον θέλεις και αυτόν στον κώλο σου; Γνέφει συγκαταβατικά. Δεν έχει δύναμη ούτε να μιλήσει. Γυρνάω στον νεαρό. Άκου φιλαράκο. Πας, γαμάς, χύνεις και εξαφανίζεται. Δεν πιστεύει αυτό που ακούει. Μπορούσε να είναι γιος της. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ο νεαρός υπάκουος. Μπαίνει με την μια στο ανοιχτό και υγρό κωλαράκι της. Γαμάει γρήγορα. Σαν κομπρεσέρ. Σαν να είχε να γαμήσει μήνες. Κάθομαι μπροστά και μου καθαρίζει την πούτσα με το στοματάκι της ενώ παίζει με το χεράκι της τη δικιά σου.

Ένα δεύτερο κύμα από χύσι αδειάζει στο κώλο της. Πιο πολλά και πιο καυτά. Έφυγες τώρα, του λέω. Ο νεαρός μαζεύει γρήγορα το παντελόνι του και πηγαίνει τρέχοντας σχεδόν προς το μπαρ. Έχει σειρά ο κερατάς σου, της λέω. Τελείωσε τον με το στόμα σου όσο αυτός καθαρίζει τις τρύπες σου με την γλώσσα του. Έχω πρώτο πλάνο και διακρίνω με πόση μαεστρία ρουφάει τον πούτσο σου. Είναι μαστόρισσα στην πίπα η γυναίκα σου τελικά. Δεν αργείς να τελειώσεις μέσα στο στοματάκι της. Αφού τον στράγγιξε εκεί, τον βγάζει από το στόμα της, ανοίγει τα χειλάκια της και μου δείχνει τα χύσια σου πριν τα καταπιεί. Αφού τα πιει όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα σηκώνεται από πάνω σου και σε φιλάει. Είναι ο τρόπος να σου πει ευχαριστώ για ότι πέρασε αυτό το βράδυ.




Copyright protected OW ref: 185085



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).