Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σας πω μια ιστορία διαφορετική, κάποιοι δε θα την πιστέψετε. Αλλά πιστέψτε με είναι αληθινή.

Όλα ξεκίνησαν το 2006, εγώ και ο άντρας μου εκπαιδευτικοί, μας ήρθε ο διορισμός και μετά από πολλή σκέψη διαλέξαμε μέρος που ήταν εύκολα προσβάσιμο σε εμάς. Επίσης είχε ένα καλό. Ζούσε εκεί η κουμπάρα μας η ειρήνη.

Ας ξεκινήσω από μένα, 1.59 Ύψος 50 κιλά. Τα 5 (όπως λέει ο σύζυγος) στα βυζιά. Γυμνασμένη με προσεκτική διατροφή με ωραίο κωλαράκι και στρογγυλά στητά βυζιά. Ο άντρας μου 1.87 Με μικρή κοιλίτσα (σαν καραμελίτσα) μελαχρινός και τέλος η ειρήνη, η κουμπάρα μου και παλιά συγκάτοικος είναι 1.70, 60 κιλά με δύο τεράστια, νούμερο 4, βυζιά και ένα υπέροχο κώλο. Μεσογειακή γυναίκα με καμπύλες. Όλα ήταν τέλεια. Λεφτά βγάζαμε, βγαίναμε και κάναμε ταξίδια. Ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη και δύσκολη. Ναυτίες μέχρι τον 7ο.

Εκεί ξεκινάει η ιστορία μας. Γύρω στον 5ο και μη μπορώντας πλέον να ανταποκριθώ στα συζυγικά μου καθήκοντα (ποτέ δε με πίεσε ο άντρας μου), ένιωσα να με πιάνει μελαγχολία γιατί δε μπορούσα να τον κάνω να χύσει ούτε με μαλακιά. Ο άντρας μου πάντα καθησυχαστικός μου έλεγε ότι δεν τον ενδιέφερε αλλά ήξερα ότι ήθελε λίγο χάδι. Ήμασταν ένα ζευγάρι πολύ ερωτικό, ακόμα είμαστε αλλά οι εγκυμοσύνες δε βοήθησαν. Κάναμε πολύ σεξ και πολλές φορές ξυπνούσα νωρίτερα μόνο και μόνο να τον κάνει να χύσει με μια υπέροχη πιπούλα από τα ζουμερά χειλάκια μου και εννοείται να ξεκινήσει η μέρα ωραία. Σεξ άπλετο σε όλες τις στάσεις και παντού. Ότι ήθελε του έκανα. Κώλο; Κώλο εγώ! Ποτέ δεν του χαλούσα χατίρι. Έτσι μου ήρθε μια ιδέα.

Με την ειρήνη είχαμε μοιραστεί άντρες σαν φοιτήτριες. Είχαμε κάνει και τρίο, την είχα πιάσει να τσιμπουκώνει ένα πιπίνι που έφερα σπίτι αφού γαμηθήκαμε (άλλη ιστορία που θα σας πω).

Η ιδέα απλή, μια στο τόσο να του κάνει μια πίπα να ξελαφρώνει. Ξέρω, θα με πείτε τρελή αλλά καταλάβαινα πλήρως τον άντρα μου και ας προσπαθούσε να με καθησυχάσει. Κανόνισα μια μέρα να βγούμε μόνες για καφέ

- Πως είσαι φιλενάδα;

- Καλά!

- Ωχ! Το ξέρω αυτό το ύφος. Τι σου έκανε το ρεμάλι να τον πνίξω.

- Τίποτα μωρέ ο γλυκούλης μου. Ίσα ίσα! Θέλω να ξελαφρώνει αλλά δε μπορώ να τον ικανοποιήσω και όσο το σκέφτομαι τόσο στενοχωριέμαι.

- Εντάξει μωρή γαϊδάρα. Έλεος! Μια ζωή αυτό το παπάρι θα γλείφεις! Θα κάνει υπομονή.

- Όχι είναι πολλοί οι μήνες. Θέλω χάρη.

- Για πες…

- Θέλω να του πάρεις μια πίπα!

- Τι λες μωρή τρελή; Σου την βάρεσαν οι ορμόνες; Πας καλά; Τα κόψαμε αυτά!

- Άκου με, σε εμπιστεύομαι πλήρως. Ξέρω ότι είσαι τουλάχιστον ισάξια στο τσιμπούκι με εμένα. Θέλω να τον ικανοποιήσεις. Θέλω να ξελαφρώσει!

- Το ξέρει;

- Όχι!

- Πεισ' τον και αν δεχτεί τότε εντάξει.

Το ίδιο βράδυ το ανακοινώνω στον άντρα μου ο οποίος προφανώς και έγινε έξαλλος. Μαλώσαμε κοιμήθηκε στον καναπέ. Περάσαν μέρες μέχρι που μια μέρα πήγα να του κάνω πίπα μου ήρθε αναγούλα και έβαλα τα κλάματα. Δέχτηκε να γίνει.

Σάββατο βράδυ, έχω συνεννοηθεί την ειρήνη να έρθει από το σπίτι. Χτυπάει πόρτα, ανοίγω, η ειρήνη όπως πάντα εκθαμβωτική. Μίνι φόρεμα, μπλουζάκι με ανοιχτό ντεκολτέ και γόβες. Μπαίνει μέσα και μου ψιθυρίζει, ελπίζω να ξέρεις τι κάνεις. Ο άντρας μου εμφανώς αγχωμένος. Ησυχία εκνευριστική.

- Να κεράσουμε κάτι;… λέω.

- ...

Πριν μιλήσει πετάγεται η ειρήνη

- Έχω κανονίσει έξοδο. Έλα να το κάνουμε να τελειώνουμε.

Ο άντρας μου κάθεται στον καναπέ και κατεβάζει το παντελόνι του. Η πούτσα του σε μια ημίσκληρη κατάσταση. Γονατίζει μπροστά του.

- Μη φοβάσαι, δε βάζω δόντι… λέει και του την πιάνει και ξεκινάει να την μαλάζει.

Βογκητά ακούω από το στόμα του και γέρνει το κεφάλι πίσω. Έχω μαγνητιστεί. Η κουμπάρα μου ξεκινάει και πιπώνει τον άντρα μου. Στην αρχή σιγά σιγά το κεφαλάκι, με πολύ σάλιο και γλώσσα. Σας λέω είναι ειδήμων η κοπέλα!

Κάθομαι δίπλα του και του ψιθυρίζω στο αυτί.

- Αφέσου! Απόλαυσε το…

Συνεχίζει και του ρουφάει πλέον την πούτσα ενώ με το ένα χέρι του την παίζει παράλληλα και με το άλλο του πιάνει τα αρχίδια. Ο άντρας μου σηκώνει το χέρι του και της πιάνει το κεφάλι, πλέον την καθοδηγεί και αυτή αφήνει τα χέρια και τα βάζει στα μπούτια του.

- Μην κρατιέται! Είναι μεγάλη τσόντα. Γάμησε της το στόμα όπως κάνεις με εμένα. Είναι και αυτή τσουλί σου!

Αρχίζει της γαμάει το στόμα δυνατά. Μέσα έξω όλη την πούτσα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα της το πατάει μέσα όλο. Ζορίζεται στην αρχή αλλά το συνηθίζει. Πλέον έχει κάτσει στον καναπέ, δεν ακουμπάει η πλάτη και έχει το ένα χέρι πίσω να στηρίζεται. Της γαμάει το στόμα με άγριες κινήσεις. Φτάνει στην κορύφωση, τον νιώθω…

- Χύσε στο στόμα της, του ψιθυρίζω, τα πίνει όλα…

και πριν προλάβω να τελειώσω την πρόταση της πιέζει το στόμα, τον βάζει όλο μέσα και αρχίζει να χύνει στο λαρύγγι της. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα παίρνει ανάσα και την αποδεσμεύει. Αυτή σηκώνεται και με μια έκφραση λάγνα και τρομαγμένη με κοιτάει και μου λέει:

- Πόσα χυσια είχε;... και τι πήδημα ήταν αυτό Χριστέ μου!

Σκάσαμε στα γέλια. Ο άντρας μου σε ντελίριο μου ψιθυρίζει πως μ' αγαπάει και με φιλάει. Η ειρήνη σηκώνεται και φεύγει. Στην πόρτα λέει:

- Ξέρεις το τηλέφωνο μου… έχεις 4 μήνες ακόμα!

Από τότε ήταν πιο γλυκός και καλός από πότε. Εννοείται πως δεν σταμάτησαν εδώ αλλά στο τέλος ο άντρας μου ανήκε σε μένα.

Αν σας άρεσε θα σας πω και τα άλλα.

Φιλιά…
Copyright protected OW ref: 185084Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.