Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την γυναίκα μου είχαμε προγραμματίσει πριν από 2 εβδομάδες, εκτάκτως, ένα ταξιδάκι στην Επαρχία, στην πόλη καταγωγής της. Είχε ανάγκη να ξαναδεί τους δικούς της μετά από έναν χρόνο καραντίνας, αλλά θα είχε και την ευκαιρία να αγοράσει κάποια απαραίτητα εσώρουχα που χρειαζόταν και ένα καινούργιο φόρεμα για επικείμενο γάμο στον οποίο είμασταν καλεσμένοι εκεί, σε λίγο καιρό. Αφήσαμε για λίγο το πιτσιρίκι μας στους δικούς μου, στην πρωτεύουσα και φύγαμε βραδάκι Παρασκευής.

Για να μη κουράζω με πολλές λεπτομέρειες, η γυναίκα μου είναι "γεματούλα", ωστόσο διαθέτει καμπυλωτή μέση, αλλά έχει "πλούσιο" στήθος και οπίσθια. Γενικά, πάντα της άρεσε να ντύνεται άνετα, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι προκαλούσε τα Ανδρικά μάτια. Όμως, πάντα κρατάει τα προσχήματα, και οφείλω να πω ότι σέβεται το "στεφάνι" μας, άσχετα με το τι είδους όργια μπορεί να έκανε νεότερη στο κρεβάτι της.

Όσο οδηγούσα σε άδεια Εθνική Οδό, το ένα μου χέρι κρατούσε το τιμόνι, και το με το άλλο χάιδευα απαλά ανάμεσα στα γυμνά ανοιχτά της μπούτια, καθώς η φούστα της ήταν τραβηγμένη προς τα πάνω. Εκείνη έκανε τσιγάρο και ακούγαμε απαλή Ελληνική μουσική. Κάποια στιγμή, στον δρόμο για το Πατρικό της, πιάσαμε συζήτηση για το κατάστημα από όπου σκόπευε να κοιτάξει για φόρεμα και εσώρουχα. Μου είπε λοιπόν, πως αν πηγαίναμε μαζί, ήθελε να με προετοιμάσει για ότι τυχόν θα παρατηρούσα. Αυτός που το διατηρούσε, ήταν παλιός φίλος του πατέρα της. Στα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν έτυχε να τον γνωρίσω. Μεγάλο "αλάνι". Παρόλο που έκανε οικογένεια, η γυναίκα του αγανάκτησε και τον παράτησε, γιατί με τη δουλειά άρχισε να γίνεται "μουνάκιας". Αυτήν και την αδερφή της, τις ξέρει από φοιτήτριες και όπως μου είπε, θυμόταν ακόμα το βλέμμα του επάνω της, τις ελάχιστες φορές που τον είχε συναντήσει. Αν και οι δικοί της, ασφαλώς τα ήξεραν όλα, ωστόσο ο πατέρας της δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα είχανε άσχημες ιστορίες.

Το επόμενο σούρουπο, όσο βρισκόμασταν στο σπίτι, του τηλεφώνησε για να συμφωνήσουν ώρα για να πάμε στο μαγαζί. Της είπε πως θα ήταν καλύτερα να πάμε αφού θα έκλεινε, για να μην υπάρχει πελατεία και να είχε άνεση χρόνου να βρει το φόρεμα που της άρεσε. Έτσι λοιπόν, φύγαμε κοντά στην ώρα που θα έκλεινε.

Ένα σχετικά μεγάλο μαγαζί με όροφο, σε ημισκότεινο πεζόδρομο. Είχε ήδη μισοκατεβασμένα ρολά, και στο ισόγειο μόνο λίγα πορτατιφάκια αναμμένα. Μπήκαμε μέσα, και μας υποδέχτηκε με χαρά και... μία... διαχυτικότητα ένας ψηλός σχετικά αδύνατος 70άρης. Καλοστεκούμενος, θα μπορούσα να πω και αρκετά προσεγμένος. Περιποιημένα κοντά μαλλιά και καλούτσικο χαμόγελο. Εντάξει... ας πούμε, συμπαθητικός.

Μας οδήγησε αμέσως στον όροφο, και έκλεισε πίσω μας πόρτες και ρολά. Ο όροφος, γεμάτος φορέματα κάθε είδους, ενώ στη μία γωνία του κτιρίου υπήρχαν στοιβαγμένες συσκευασίες γυναικείων εσωρούχων. Τα ρολά ήταν ήδη εντελώς κατεβασμένα, με τα φώτα αναμμένα για να κάνουν τη δουλειά τους. Βρήκα μία καρέκλα σε κάποια γωνιά και έπιασα να ασχοληθώ με το κινητό μου γιατί γρήγορα θα άρχιζα να βαριέμαι. Εξάλλου, και η δική μου γυναίκα ήθελε χρόνο. Αρκετό!

Άρχισαν με τα φορέματα. Δοκίμαζαν αποκλειστικά ανοιχτά σε κόψη, με προτίμηση στις τιράντες και τονίσματα στο ανοιχτό μπούστο. Κάθε φορά που τα δοκίμαζε στον καθρέφτη, στεκόταν ακριβώς πίσω της. Είχα αρχίσει να κοιτάζω πιο συχνά τους δυο τους, παρά το κινητό μου και είχα καταλάβει πως είχε αρχίσει σιγά-σιγά να τη χουφτώνει, με το πρόσχημα να τη βοηθήσει να μην πιέζεται με το κάθε φόρεμα.

Ώσπου, κάποια στιγμή, βρήκε το φόρεμα που της άρεσε περισσότερο. Με τιράντες οι οποίες έδεναν με κόμπο πάνω στους ώμους, με σκισίματα στα πλαϊνά, και με μπούστο που αναδείκνυε αρκετά το πλούσιο στήθος της. Ε... δεν ήθελε και πολύ. Λίγο χρειάστηκε να λύσει τους κόμπους για να τους διορθώσει στο ύψος όπου δεν την πίεζαν και το φόρεμα έπεσε, αποκαλύπτοντας τα βυζιά της μέσα από το μαύρο διχτυωτό σουτιέν. Στεκόμενος πίσω της στον καθρέφτη, της έκανε ξανά κόμπους, χουφτώνοντας ξεδιάντροπα τα στήθη της. Τα χέρια του κατέβηκαν στη λεκάνη και στα γυμνά της μπούτια, ρωτώντας αν ένιωθε άνετα. Γύρισε προς το μέρος μου για να με ρωτήσει. Δε μπορώ να πω. Μου άρεσε πάνω της.

Ήρθε η ώρα για τα εσώρουχα. Εδώ... σκέφτηκα πως θα είχαμε σόου. Έβγαλε προσεκτικά το φόρεμα από πάνω της, αφήνοντάς την ημίγυμνη με τα δικτυωτά μαύρα εσώρουχά της και άρχισε να κατεβάζει την πραμάτεια από τα ράφια. Με τη σειρά της, αν και δεν ήθελε να αγοράσει παρά μόνο 2-3 σετ, διάλεγε ένα-ένα τα σχέδια που την ενδιέφεραν και ξεκίνησε για το δοκιμαστήριο. Βγαίνοντας με το πρώτο σετ, πήγε κατευθείαν στον καθρέφτη και "τσουπ"... από πίσω της αυτός. Άρχισε να χουφτώνει κανονικά τα κωλομέρια και τα στήθη της, με τα χέρια μέσα από τα λάστιχα, ρωτώντας την πως τα ένιωθε πάνω της. Ήμουν σίγουρος πως είχε ήδη αρχίσει να καυλώνει με την επιδερμίδα της. Όχι μόνο την χούφτωνε, αλλά μαζί με τα δικά της χέρια στα σημεία που πιεζόταν, περνούσε και ο ίδιος τα δικά του.

Μετά από κάμποση ώρα, μεγάλης υπομονής δικής μου, άρχισε να καταλήγει στα σετ που ήθελε. Ειδικά το ένα, πάλι μαύρο διχτυωτό, της άρεσε πολύ. Αυτή τη φορά, την έστησε με την πλάτη μπροστά του στη δοκιμή και άρχισε να χουφτώνει κανονικά, δήθεν για τους ίδιους λόγους. Γύρισε προς το μέρος μου για να της ξαναπώ τη γνώμη μου για την επιλογή της και κοιτούσα τα χέρια του να περνάνε μέσα από το ύφασμα και τα λάστιχα, καθώς τη "δοκίμαζε" και ο ίδιος. Κάποια στιγμή, ενώ τα χέρια του χάιδευαν ήδη τα κωλομέρια της, πέρασαν μπροστά και την άγγιξαν πάνω από τα μουνόχειλα, λέγοντάς μου μάλιστα πως, δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει με εσώρουχο που να μην το ένιωθε άνετα πάνω της. "Του Κώλου τα Εννιάμερα", έλεγα από μέσα μου.

Το παράδοξο ήταν, πως παρά το ότι έβλεπα, είχα αρχίσει να βαριέμαι. Ο κυρ Μπάμπης μου πρότεινε να κατέβω στο ισόγειο και να ψάξω στο σημείο που είχε Ανδρικές κάλτσες, για να κοιτάξω αν μου άρεσε κάτι. Χμ... ορίστε και κάτι ενδιαφέρον! Φυσικά και θα κατέβαινα, με την προϋπόθεση πως θα μπορούσα να κάνω κανένα τσιγαράκι. Δε μου το αρνήθηκε. Το σημείο ήταν ακριβώς δίπλα από το γραφείο του ταμείου. Δεν άργησα να βρω και εγώ 3 ωραία ζευγάρια "μαρκέ". Πάνω στο γραφείο είχε μία οθόνη με έγχρωμες εικόνες από κάμερες. Και η μία από αυτές "έβλεπε" στον όροφο. Τοποθετημένη να "κοιτάζει" και προς τον καθρέφτη. Μπορούσα να τους δω να στέκονται μπροστά του.

Ο κυρ Μπάμπης την είχε με τα χέρια στους ώμους της και συνέχισε για λίγο ακόμα τις "δοκιμές", χαϊδεύοντας πλέον ξεκάθαρα τα στήθη και τον κώλο της. Κατέβασε τα χέρια της και οδήγησε το ένα της πάνω στο εργαλείο του. Ξεροκατάπια. Όχι απλά δεν το τράβηξε, αλλά τον χάιδεψε και εκείνη για λίγο. Την έσυρε στο τραπέζι για τα δείγματα. Έσκυψε μπροστά του, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να του παίρνει πίπα. Μπορούσα να διακρίνω ένα αρκετά φουσκωμένο και μεγαλούτσικο καυλί. Δεν είχα καυλώσει με ότι έβλεπα. Ήμουν όμως περίεργος και κάπνιζα το τσιγαράκι μου κάνοντας απόλυτη ησυχία. Δεν ακουγόταν τίποτα από πάνω.

Μετά από μία σχετικά γρήγορη πίπα, άπλωσε ένα φόρεμα πάνω στο τραπέζι και την έβαλε εντελώς γυμνή να ξαπλώσει. Την κοιτούσα ανάποδα. Της άνοιξε τα πόδια, πέρασε πάνω στο κορμί της και άρχισε να τη γλείφει παντού. Τρελαινόταν με τα στήθη και τις ρώγες της. Σύντομα προχώρησε στα "χαμηλά". Έγλειφε γρήγορα, φιλούσε τους μηρούς της και σύντομα κατέληξε στο μουνί της. Εκεί ξετρελάθηκε εκείνη. Του έπιασε το κεφάλι με τα χέρια της και το τραβούσε να κολλήσει πάνω στα μουνόχειλα της. Πλέον, μπορούσα να την ακούσω να αναστενάζει. Βλέποντας ανοιχτά τα γεματούτσικα χυμώδη μπούτια της, στο έλεος του κεφαλιού του να γεύεται αχόρταγα τα απαλά χειλάκια της, άρχισα να καυλώνω. Αλλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Το κρατούσα για αργότερα. Στο σπίτι.

Σηκώθηκε να πάρει ανάσα. Στήριξε τα μπούτια της στους ώμους του, κρατώντας τα με τα χέρια του και χτυπώντας λίγο το καυλί του πάνω στο μουνί της, γλίστρησε μέσα της.

Συνεχίζοντας να την πηδάει, εκείνη κατέβασε τα πόδια της και τα κράτησε για λίγο ανοιχτά από τα γόνατα. Μετά τον κράτησε από τη μέση και άρχισε να τον τραβάει μέσα της. Έσκυψε πάνω στο κορμί της, συνεχίζοντας να βυθίζεται ανάμεσα στα μπούτια της. Γλείφοντας λίγο ακόμα τα στήθη και τις ρώγες της, άκουσα τη φωνή του να λέει "κοριτσάρα μου, χύνω... χύνω γυναικάρα μου, χύνω". Τον έβλεπα στην κάμερα να κολλάει ολόκληρος πάνω της και να εκσπερματώνει μέσα της.

Γλείφοντας για λίγο ακόμα τα στήθη και δίνοντας ρουφήγματα στις ρώγες της, σηκώθηκε. Τους άφησα χρόνο να σουλουπωθούν, πριν κατέβουν για να πληρώσουμε και να φύγουμε. Η ώρα κόντευε ήδη ένδεκα και μισή. Κατέβηκαν 5 λεπτά αργότερα. Ούτε ίχνος ιδρώτα πάνω του, παρά τα χρόνια του. Δεν ανέφερα λέξη περί ώρας και ανυπομονησίας. Εκείνος ήταν ήρεμος και ευτυχισμένος. Εκείνη, προφανώς δεν είχε τελειώσει, αλλά με κοίταξε και χαμογέλασε. Για τα ψώνια της;… τέλος πάντων.

Πληρώσαμε ελάχιστα χρήματα, για όσα αγοράσαμε. Για τις "μαρκέ" κάλτσες, δεν μου πήρε ούτε 50 Ευρώ. Όσο για τα γυναικεία... ούτε καν το μισό του Κόστους. Ας είναι, δε βαριέσαι. Αποχαιρετιστήκαμε με χαμόγελα και ευχαριστίες. Να ‘σαι καλά κυρ Μπάμπη. Κι ας μου πήδηξες και τη γυναίκα. Θα έχουμε κάτι για να μιλάμε στο σεξ.




Copyright protected OW ref: 185078



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).