Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

"Να χρησιμοποιείς ευχάριστα τον καιρό σου, είχε πει ο Θαλής ο Μιλήσιος. Βέβαια γιατί, πότε και υπό ποιες συνθήκες το είπε δε σώζεται. Οι απόψεις είναι διφορούμενες και μάλιστα κάποιοι το αποδίδουν στον Πιττακό το Μυτιλιναίο, αλλά κάνουν μεγάλο λάθος (ναι μεν ήταν κι οι δύο σχεδόν σύγχρονοι και παρευρέθηκαν στο συμπόσιο που έγραψε ο Πλούταρχος πολύ αργότερα, αλλά ιστορικά η φράση ανήκει στον πρώτο).

Μαζί με αυτό υπάρχει και το ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ' εν το ευ το πολύ. Με δυο λόγια η φράση αυτή σημαίνει η ποσότητα δεν εξασφαλίζει ποιότητα, αλλά η ποιότητα αντισταθμίζει την ποσότητα.

Σου τα λέω όλα αυτά για να καταλάβεις κατά πόσο διαφέρει αυτό που επιζητάς, απ' αυτό που επιτυγχάνεις."

Η νεαρή 25χρονη κοπέλα που κάθεται απέναντι μου με κοιτάει στα μάτια και αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει κατανοήσει τα λόγια μου. Όχι εντελώς! Όμως νοιώθω μέσα μου ότι δεν έχω αποτύχει ολοκληρωτικά.

- Δεν είμαστε σε συνεδρία! Δεν κάθεσαι στον καναπέ μου. Απλά κάποιο άτομο μου ζήτησε να σε βοηθήσω. Το ξέρεις ότι ένας από αυτούς σε μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του;

Τα μάτια της εστίασαν καλύτερα. Κάτι κινήθηκε μέσα της και το αναγνώρισα.

- Μην ανησυχείς! Το βιντεάκι διαγράφτηκε.

Έγνευσε με ανακούφιση. Ήξερε ότι της έλεγα την αλήθεια. Η κοπέλα βρισκόταν συχνά-πυκνά με τέσσερα ή πέντε άτομα που την παρτουζώνανε. Όλοι αυτοί οι λεβέντες είχαν πιστέψει ότι βρήκανε τρύπες να γεμίσουν με τις πούτσες τους. Η ίδια απολάμβανε να τους ικανοποιεί, αλλά ως ένα βαθμό. Ήξερα ότι υγραινόταν και ότι μερικές φορές κατάφερνε να κορυφώσει, αλλά αυτό δε συνέβαινε πάντα. Παρ’ όλα τα ξεσκίσματα, η ανάγκη της για οργασμό δεν ικανοποιούνταν στο βαθμό που ζητούσε.

- Και τι να κάνω;… με ρώτησε.

Η φωνή της δεν έτρεμε, δεν έσπασε... είχε πραγματική απορία.

Της μίλησα. Για αρκετή ώρα. Και αυτή τη φορά με άκουσε προσεκτικά και συμμετείχε στο διάλογο. Είχαν περάσει κοντά τρεις ώρες από τότε που ξεκίνησε αυτή η κουβέντα. Εμβαθύναμε πάρα πολύ. Και δυστυχώς ή ευτυχώς είχαμε ανάψει ερωτικά κι οι δύο. Η πούτσα μου ασφυκτιούσε στο παντελόνι μου. Η αναπνοή της είχε αυξηθεί και βαθύνει. Όσο όμως κι αν ήθελα να εκτονώσω τον εαυτό μου, έκανα κράτει. Περίμενα τις αντιδράσεις της.

Φυσικά εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση για να με προσεγγίσει. Είχε δει το εργαλείο μου πρησμένο. Αλλά τη σταμάτησα. Της είπα να πάει να κάνει μπάνιο. Και το έκανε! Μισή ώρα αργότερα ήρθε στο σαλόνι τυλιγμένη με μια μεγάλη γαλανόλευκη πετσέτα. Κάθισε απέναντι μου και άφησε την πετσέτα να πέσει στο πάτωμα.

Πλησίασα προς το μέρος της και άρχισα να εξερευνώ το σώμα της με τα δάχτυλά μου και τα χείλη μου. Ο παλμός στη σφαγίτιδα φλέβα έντονος. Οι θηλές πρησμένες σε υπερθετικό μέγεθος. Η κλειτορίδα της παλλόταν. Για πάνω από δύο ώρες την εξερευνούσα. Την ανέβαζα και σταματούσα πριν την ολοκλήρωση. Γλυκό βασανιστήριο, αλλά είχα τους λόγους μου.

Όταν βυθίστηκα εκ νέου ανάμεσα στα πόδια της, η ίδια δεν άντεχε άλλο. Όταν η γλώσσα μου επικεντρώθηκε στο κουμπάκι της, άρχισε ο πρώτος οργασμός. Η λεκάνη της χόρευε έναν εκστατικό χορό, ακολουθώντας τις κινήσεις της γλώσσας μου. Αργά βύθισα τον μέσο στον κώλο της, τρίβοντας και ψάχνοντας. Στα γρήγορα έβαλα το δείκτη και το μέσο του άλλου χεριού στο μουνάκι της. Τη βασάνισα για μερικά ακόμα λεπτά και όταν ο κλειτοριδικός οργασμός άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα, ξεκίνησε ο κολπικός.

Τα μάτια της γούρλωσαν! Το μέτριο στητό στήθος φούσκωσε. Οι ρώγες τεντώθηκαν όσο δεν πήγαινε. Άρχισε να τελειώνει κολπικά. Τότε επιτέλους αντικατέστησα τα δάχτυλα με το καυλί μου. Αναστέναξε δυνατά και πήρε μια βαθιά ανάσα καθώς διείσδυσα μέσα της με μεγάλη ταχύτητα, ένταση, αλλά και κυκλικές κινήσεις. Κραυγές απόλαυσης και ηδονής ξέφευγαν από τα χείλη της. Πάνω σε αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό κατάφερα να βάλω και το δείκτη στον κώλο της.

Ένιωσα όλο το σώμα της να τρέμει. Τεράστιες ποσότητες υγρών έβγαιναν από μέσα της και πλημμύριζαν την πούτσα και τα αρχίδια μου. Οι κολπικές της συσπάσεις έγιναν πιο έντονες. Ευτυχώς κατάφερα να τραβήξω το εργαλείο μου από μέσα της. Όχι γιατί κόντεψα να τελειώσω, αλλά γιατί θα με συνέθλιβε. Μια ανάσα αργότερα ανασήκωνα τη λεκάνη της και αντικατέστησα την πούτσα μου με τα δάχτυλα στον κώλο της. Χύσια πετάχτηκαν από το μουνί της και με ψέκασαν. Το χέρι της άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα με εκστατική μανία, όσο της σφυροκοπούσα το κωλαράκι.

Δυο λεπτά αργότερα ένιωσα και τον πάτο της να συσπάται καθώς άδειαζα μια τεράστια ποσότητα σπέρματος μέσα της. Βγήκα από μέσα της με το εργαλείο μου ακόμα στητό κι έψαξα τον καπνό. Εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και προσπαθούσε να ηρεμήσει το κορμί της παίρνοντας βαθιές αναπνοές.

- Τώρα κατάλαβα, μου είπε.

Καθώς άναβα τσιγάρο, την είδα να βυθίζεται σε έναν γλυκό ύπνο.




Copyright protected OW ref: 185076



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.