Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Λία ήταν η καθηγήτρια που μας έκανε γερμανικά στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών όταν πηγαίναμε Γ’ Γυμνασίου. Αδύνατη και κοντή, με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι το σβέρκο και κάτασπρο δέρμα. Η Λία ήταν μία νεράιδα που στοίχειωνε τις φαντασιώσεις σε μας τα αγόρια. Ήταν 42 ετών και φαινόταν 30.

Τη Λία την είχα γνωρίσει εγώ πρώτη φορά το Σεπτέμβρη όταν ξεκινούσαμε σχολείο. Το πρώτο μάθημα ήταν κατά σύμπτωση πάνω στη σεξουαλικότητα των εφήβων (αλήθεια). Από το καλοκαίρι είχε γυρίσει με ένα μαύρο ντεκολτέ φόρεμα, σανδάλια και ένα τροπικό μαύρισμα στο δέρμα της που από την αρχή με είχε ανάψει.

Ήταν χιονισμένη μέρα του Γενάρη, η Λία είχε πάρει το κάτασπρο της δέρμα πάλι. Καλέσαμε το φροντιστήριο από το σπίτι μου για να ρωτήσουμε αν θα γίνει μάθημα. Μας είπαν ότι αν θέλουμε η κυρία ήταν διατεθειμένη να κάνει μάθημα. Ήρθα μόνο εγώ. Η Λία ενώ στην αρχή είχε κανονική διάθεση, αφού πέρασε η ώρα κάποια στιγμή ξεκίνησε να χαμηλώνει λίγο τόνο και να έχει λίγο κατεβασμένο το πρόσωπο της. Της άρεσα κι εγώ, ήμουν ήσυχος και άφηνα το ίσιο μου μαλλί μέχρι το σβέρκο κι εγώ. Φορούσε μαύρο μακρύ λεπτό παντελόνι και ένα μοβ πουλόβερ που ήταν ανοιχτό και σε μία φάση όπως έσκυβε φάνηκε λίγο το μοβ της σουτιέν. Σε μία φάση περνάει η διευθύντρια του φροντιστηρίου και άφησε τα κλειδιά στην έδρα λέγοντας ότι είχε να επιστρέψει σπίτι για μια υποχρέωση. Η Λία είπε "έγινε" με σκυφτό το κεφάλι.

5 λεπτά μετά μου ζήτησε να της φέρω στην έδρα το βιβλίο μου για να μου ελέγξει την άσκηση. Έτσι και έγινε. Όταν γύρισα πίσω στο θρανίο μου, τη ρώτησα σε μια στιγμή αν είναι καλά. "Ναι" μου απαντά εκείνη με μια σιγανή φωνή. Εγώ τη ρωτάω μετά αν είναι καλά ο άντρας της και τα παιδιά της. Μου κάνει "Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει εδώ και 6 χρόνια. Μένω μόνη με τις δύο κόρες μου στο σπίτι". Ατάραχοι συνεχίσαμε το μάθημα μέχρι που τελείωσε η ώρα. "Τέλος" μου κάνει και ξανασκύβει το κεφάλι απλώνοντας λίγο την παλάμη του χεριού της σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει λίγο. Εγώ την πλησιάζω και της απλώνω το χέρι στον ώμο για να την δώσω δύναμη. "Γιάννη πώς τα πας με τα κορίτσια της τάξης σου;" με ρωτάει. Της λέω ότι είχα μόλις χωρίσει γιατί η πρώην μου ήθελε να δοκιμάσει σχέση με κάποιον άλλο.

"Σε καταλαβαίνω, τα πράγματα ήταν μπερδεμένα με τις σχέσεις όταν ήμουν και εγώ στην ηλικία σου". Ακουμπάω τα χέρια μου και στους δύο ώμους της και της λέω ότι όλα θα πάνε καλά φτάνει να υπάρχει λογική και ηρεμία. "Ξέρεις Γιάννη είσαι πολύ καλός μαθητής. Έχεις δείξει συνέπεια στο μάθημα. Σου αρέσει η γλώσσα και καταλαβαίνεις πως λειτουργεί." Μπήκα στον πειρασμό επειδή μιλούσαμε τόσην ώρα κοντά και τη φιλάω στο μάγουλο τρυφερά. Το δέχτηκε. Με κοίταξε στα μάτια όπως ήταν καθισμένη και εγώ όρθιος. Σηκώνει τα χέρια της και εγώ τα αγκαλιάζω. Ήταν η στιγμή που φιληθήκαμε στο στόμα για 6 δεύτερα, μετά τη σηκώνω και συνεχίζουμε το φιλί. "Κλείδωσε μια στιγμή τη πόρτα να μη μπει κανείς". Έτσι και έγινε. Σβήνω το φως και επιστρέφω στην κυρία. Μόνο τα φώτα του δρόμου φαίνονταν από το παράθυρο στη νύχτα.

Φιλιόμασταν για άλλο περίπου μισό λεπτό με πάθος μέχρι που ξεκίνησε να μου βγάζει τα κουμπιά από το μπλε πουκάμισο που φορούσα. Είχε συμβεί μεταξύ μας. Εγώ της τραβάω το πουλόβερ πάνω και αποκαλύπτω το όμορφο της μοβ εσώρουχο. Τη ρίχνω απαλά στην έδρα και την ξαπλώνω επάνω. Αυτή το ευχαριστιόταν. Της βγάζω τις γόβες και το παντελόνι και ύστερα κάνω τα ίδια με τα δικά μου παπούτσια και το παντελόνι μου. Είχαμε μείνει και οι 2 με τα εσώρουχα. Περνάω το στόμα μου από το βρακί της μέχρι το λαιμό της και της προσφέρω φιλί στο στόμα.

Τη σηκώνω και συνεχίσαμε το φιλί. Όπως την κατέβαζα μετά από λίγο, μου τραβάει τη φανέλα και το σώβρακο και με ρωτάει αν θέλω να μου δώσει στοματικό. Της αρνήθηκα λέγοντας ότι το θεωρώ ντροπή σε γυναίκα. Φορούσε ακόμα εσώρουχα. Αυτή δέχτηκε αυτό που τους είπα και εγώ την ξαπλώνω στο πάτωμα. Ύστερα κάνουμε μία τούμπα και συνεχίσαμε το φιλί.

Σε μία φάση της βγάζω τα εσώρουχα και είχαμε μείνει γυμνοί και οι 2. Κάθομαι στο πάτωμα και την καθίζω με τον πισινό της πάνω στο πέος μου. Θαύμαζα τα οπίσθια της μπροστά μου όπως έχωνα το πέος μου μέσα της. Το απολάμβανε η γυναίκα, τόσο σοβαρή αλλά απολάμβανε το σεξ με το μαθητή της. Είχα ακόμα ώρα μέχρι να χύσω και έτσι τη βάζω σα μωρό πάνω στο θρανίο με τα πόδια να κρέμονται. Χώνω το πέος μου δυνατά μέσα στο μουνί της καθώς κρεμάω τα πόδια της στο λαιμό μου. Έβγαζε υπέροχες κραυγές. Πρόλαβα να τραβήξω το όργανο μου και έχυσα στο μηρό της λίγο πιο πέρα.

Αυτή, αφού είχα τελειώσει, ήθελε κι άλλο. Την αφήνω και μου τραβάει ένα φιλί και με καλεί να συνεχίσουμε. Ξαπλώνω ανάσκελα στο πάτωμα και αυτή με καβάλησε. Η γυναίκα χαιρόταν αυτό που κάναμε μαζί. Την ακουμπάω ελαφρά στον ώμο για να σταματήσει. Τότε την ακουμπάω μαλακά κάτω για να αλλάξουμε στάση. Της πιάνω τα χέρια με τα χέρια μου και γλείφω με τη γλώσσα μου τις ρώγες της. Συνέχισα να την παίζω στο μουνί της μέχρι που τραβάω έγκαιρα και πάλι το πουλί μου και χύνω στο λαιμό της. Της έκανα ένα όμορφο κολιέ που συνόδευε ωραία τα ασημένια της σκουλαρίκια σε σχήμα περγαμηνής. Τη σηκώνω και της λέω ότι περάσαμε αρκετά όμορφα. Αυτή βάζει τα δάχτυλα της στο λαιμό της για να στείλει το σπέρμα μου στα βυζιά της. Φιληθήκαμε και πάλι βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο να ξαναντυθούμε.

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Είχαμε κάνει σεξ βράδυ που είχε χιόνι.

Με τη Λία και την τάξη συνεχίσαμε τα μαθήματα μέχρι το καλοκαίρι που δώσαμε εξετάσεις για το Β1 (που το πήρα, ήταν εύκολο).

Την κυρία Λία την ξαναπέτυχα αργότερα στο σταθμό μετρό στην περιοχή που έμενε μακριά από την περιοχή μου. Φορούσε ένα καλοκαιρινό άσπρο διάφανο πουκάμισο που φαινόταν το σουτιέν της. Χαιρετηθήκαμε ευγενικά και της είπα θα της στείλω κάτι στο email της για να με θυμάται. Έτσι και έγινε. Της έστειλα τη γερμανική μετάφραση της υπόθεσης του Sexyback του Timberlake από την αγγλική βικιπαίδεια. Αυτή μου απάντησε ότι το διάβασε όλο. Είχε δει η ίδια και το βίντεο και παραδέχτηκε ότι ήταν όλα μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάσαμε επαφή αργότερα και από τότε δεν την έχω ξαναδεί. Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα.




Copyright protected OW ref: 185004



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.