Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θυμάμαι κάποτε στις αρχές της δεκαετίας του 90 να παρακολουθώ μια σειρά/καρτούν που λεγόταν Gargoyles. Εκεί υπήρχαν διάφορες μαγικές επικλήσεις (ξόρκια αν προτιμάτε) στα λατινικά. Αρκετά χρόνια αργότερα κι ενώ είχα μελετήσει τη γλώσσα, διαπίστωσα πως η γραμματική και η σύνταξη ήταν ασυνάρτητη. Και κλείδωσα αυτή τη γνώση σε ένα κουτάκι της μνήμης μου, αγνοώντας τη για πάρα πολύ καιρό.

Δύο μέρες πριν, στις 19 Ιουλίου πέθανε ο Βοσκόπουλος. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (έντυπα και άτυπα) αναφέρουν τη λέξη πρίγκιπας. Σε μια κουβέντα χθες το βράδυ, η συγκεντρωμένη παρέα τσακώνεται για το θέμα. Πολλά λέγονται από διάφορα στόματα. Εγώ πίνω τη μπύρα μου σιγά-σιγά και ακούω. Η ώρα που θα επέμβω και θα ακουστεί η άποψή μου δε θα αργήσει να έρθει. Έξαψη με πλημμυρίζει, καθώς οι παρευρισκόμενοι έχουν αναλώσει εαυτόν για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους.

- Πρίγκιπας ήταν, είναι και θα είναι μόνο ένας! Ο Παύλος. Τελεία και παύλα.

Με κοιτάνε αποστομωμένοι. Δε μπορούν να μιλήσουν γιατί η φωνή μου έχει γίνει επιτακτική, απόλυτη και πιο στεντόρεια. Το άρωμα είναι μεθυστικό για κάποιον σαν κι εμένα.

- Ήταν καλός τραγουδιστής δε λέω, αλλά άλλοι τον ανέδειξαν. Ο σωστός καλλιτέχνης βαδίζει μόνος του και αφήνει το στίγμα του. Πρίγκιπας είναι μόνο ο Παύλος. Όπως Σερ είναι μόνο ο Μπιθικώτσης. Γιατί είναι ιππότης; Γιατί παρά τις διαταγές του, έδωσε νερό στους πολιτικούς κρατούμενους. Γιατί έγραψε τραγούδια μόνος του και μετά συνεργάστηκε με τους κορυφαίους. Επίσημη Αγαπημένη.

Σιωπή απλώνεται. Όλοι προσπαθούν να χωνέψουν τι τους λέω. Θετικές κλήσεις του κεφαλιού. Νοιώθω ικανοποίηση. Σβήνω το τσιγάρο και καληνυχτίζω.

Βρίσκομαι μόνος μου στο δρόμο του γυρισμού για το σπίτι. Δεν κάνει πολύ ζέστη το βράδυ, αλλά η υγρασία είναι αποπνικτική.

"Φύσα γλυκό αγέρι"!

"Vocate venti fortunate"!

Το κουτάκι ξεκλειδώνει από μόνο του και οι στίχοι της λατινικής επίκλησης επιστρέφουν στο μυαλό μου σα να τα άκουσα μόλις πριν λίγο. Όχι! Δεν έχω λαθέψει. Η γραμματική και η σύνταξη δεν είναι σωστή, αλλά η ρήση είναι πλάγια ιαμβική (η καλύτερη ορολογία που μπορώ να αποδώσω). Παίρνω την ελληνική μετάφραση και τη συνδυάζω με την αγγλική. Τα γρανάζια του μυαλού μου δουλεύουν ανεξέλεγκτα χωρίς να γνωρίζω το λόγο. Υποσυνείδητα έχω διαπιστώσει κάτι και ο νους προσπαθεί να το σπρώξει προς τα έξω.

- Εύρηκα!

Τα λατινικά είναι μια γλώσσα που έχει ελληνικές ρίζες, αλλά όχι τόσο πλούσιο λεξιλόγιο... Κάποιες λέξεις, κάποιες κλήσεις, κάποιες μετοχές, κάποια απαρέμφατα δίνουν πολλαπλά νοήματα. Γιατί πολύ απλά δεν είχαν τρόπο να εκφραστούν.

- Δεν είναι από το βασιλιά, αλλά από όπου βασιλεύει, λέω δυνατά στον εαυτό μου καθώς προχωράω.

Μια παρέα νεαρών που μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο με κοιτάνε παράξενα, καθώς κουνώ τα χέρια και τα δάχτυλά μου σαν μαέστρος, καλώντας στη μνήμη μου όλη την επίκληση. Μερικά καρδιοχτύπια αργότερα αρχίζω να τρέχω προς το σπίτι μου. Τα μάτια μου λάμπουν. Οι αισθήσεις μου είναι υπεροξυμένες. Πρέπει να βιαστώ. Να φτάσω πριν τα μεσάνυχτα.

Τα κατάφερα. Αλλά τρέμω ολόκληρος. Διένυσα μια αρκετά μεγάλη απόσταση τρέχοντας, αλλά δεν είμαι 20αρης πια. Στο σώμα μου κυλάει ο ιδρώτας. Μου έρχεται να κάνω εμετό, όμως αντιστέκομαι. Σε δευτερόλεπτα ξεφορτώνομαι τα ρούχα μου και μπαίνω μέσα στο ντους. Το νερό βγαίνει χλιαρό και επιτέλους μετά από λίγο παγώνει. Άτιμη ζέστη!

- Θυμάμαι!

- Φοβάμαι!

- Έξω απ' τον χρόνο!

- Μέσα στον πόνο!

"Προσκυνώ τον ένα και μελλοντικό βασιλιά! Εδώ αναπαύεται εκείνος!"

"Η μαγεία σου είναι ισχυρή!"

"Η πίστη μου είναι ισχυρή!"

"Ήσουν τυφλός και τώρα βλέπεις!"

"Ήμουν μονόφθαλμος και οδηγούσα τους τυφλούς... Το μάτι μου κοίταζε μόνο ίσια!"

...

- Ιανέ!

- Εδώ είμαι! Ποιος είναι;

- Η Ντένη είμαι. Ξύπνα! Έβλεπες εφιάλτη. Ούρλιαζες στα λατινικά, στα αγγλικά, στα αρχαία ελληνικά...

- Συγγνώμη. Δεν ήθελα να σε ανησυχήσω. Για μισό! Τι δουλειά έχεις εδώ;

Γυρνάω προς το μέρος της και την κοιτάω. Την αναγνωρίζω! Ξέρω ποια είναι! Αλλά έχω να τη δω από το λύκειο. Οι δρόμοι μας δεν έχουν ανταμωθεί ποτέ ξανά.

...

Το νερό πέφτει ακόμα κρύο από τη ντουζιέρα πάνω στο σώμα μου που έχει ανατριχιάσει, αλλά όχι από το ψύχος. Τα νεύρα μου καλμάρουν. Βγαίνω και σκουπίζομαι με μια μεγάλη πετσέτα. Πηγαίνω στο δωμάτιο και φοράω καθαρό εσώρουχο και φανέλα. Στρίβω τσιγάρο, το ανάβω και πηγαίνω να βάλω κάτι πιο δυνατό από μπύρα. Βρίσκω το κινητό μου δίπλα στα κλειδιά που τα παράτησα στο σαλόνι. Ψάχνω έναν αριθμό και καλώ.

- Μπορείς να έρθεις σπίτι μου τώρα;

- Ναι!

- Θα σε χρησιμοποιήσω...

- Σου χρωστάω! Σε ένα τέταρτο.

Το τηλέφωνο κλείνει. Πίνω μονοκοπανιά το ουίσκι και βάζω δεύτερο. Αυτό το αραιώνω με νερό. Και περιμένω. Χτυπάει η εξώθυρα. Ανοίγω την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά την πόρτα.

Μπαίνει στο σπίτι και με βλέπει. Καθώς κλείνει την πόρτα κολλάω πίσω της. Πιάνω τα χέρια της με το αριστερό μου και τα φυλακίζω ψηλά από το κεφάλι της. Με το δεξί κατεβάζω το εσώρουχο και τρίβω το σκληρό εργαλείο μου στον κώλο της πάνω από την φούστα. Αμέσως βάζω το δεξί κάτω από τη φούστα και χαμογελώ σατανικά. Δε φοράει εσώρουχο. Τρίβω λίγο το μουνί της με τον αντίχειρα και διαπιστώνω υγρασία. "Κουφάλα" σκέφτομαι. Η φούστα σηκώθηκε και ο πούτσος μου βυθίζεται ανάμεσα στα πόδια της και μπαίνει μέσα της με μια ρευστή κίνηση. Από ένστικτο τη γυρνάω προς τον τοίχο και την κολλάω εκεί.

Αρχίζω να τη γαμάω γρήγορα και δυνατά. Περνάω το ελεύθερο χέρι μου στο στόμα της για να καλύψω τις κραυγές της. Το μουνί της συσπάται και στάζει. Πρέπει να αυνανιζόταν νωρίτερα. Δε μπορεί να μου ήρθε τόσο γρήγορα, τόσο φουντωμένη. Σταματώ τις πολλές σκέψεις και συγκεντρώνομαι στο πάθος μου. Στο θέλω μου. Στην εκτόνωσή μου. Στηριζόμενος καλύτερα στα πόδια μου, επιταχύνω εκ νέου το ρυθμό μου. Δε διαμαρτύρεται, αλλά ξέρω ότι καυλώνει. Αν δεν είχα πιει, θα την είχα χύσει. Έπραξα σοφά! Το στήθος της παρά είναι φουσκωμένο. Είναι σε γόνιμες μέρες.

Απότομα τραβιέμαι από μέσα της και με έναν πλατσουριστό ήχο το μουνί της διαμαρτύρεται. Τη γυρνάω προς το μέρος μου και τη βάζω να γονατίσει. Προσκυνάει το καυλί μου και το βάζει στο στόμα της. Ένα λεπτό αργότερα αδειάζω μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο λαιμό της.

Πίνουμε ένα ποτό και συνεχίζουμε αυτή τη φορά στο κρεβάτι μου. Το σεξ που κάνουμε είναι ενστικτώδες. Σχεδόν βίαιο! Αυτή τη φορά αδειάζω τα αρχίδια μου μέσα στον κώλο της και πριν πέσω αποκαμωμένος για ύπνο κάνω ένα τελευταίο τσιγάρο.

Λίγο πριν κοιμηθώ εκφράζω τη σκέψη μου δυνατά για να την ακούσω.

- Πρέπει να βρω τη Ντένη!
Copyright protected OW ref: 185002Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.