Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα. Λέγομαι Χάρης, 35 ετών, και η ιστορία που θα διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πριν περίπου δύο χρόνια.

Ήταν την περίοδο πριν από γάμο μου και τρέχαμε για όλες τις ετοιμασίες τους προηγούμενους μήνες. Εκκλησία, κοστούμι, νυφικό κλπ. Μία από τις εκκρεμότητες που έπρεπε να λήξουν ήταν και το κέντρο για το γλέντι του γάμου. Για μια εβδομάδα γυρνούσαμε με την Ηλέκτρα από κέντρο σε κέντρο, μιλούσαμε με ιδιοκτήτες, συγκρίναμε κλπ.

Σε ένα από τα κέντρα αυτά, εκτός από τους ιδιοκτήτες (ένα ανδρόγυνο) ήρθε μαζί στο πρώτο ραντεβού και η κόρη τους. Μόλις την είδα έπαθα πλάκα. Ένα δροσερό κοριτσάκι, γύρω στο 1.65, καστανή με ελαφρά σκουρόχρωμη επιδερμίδα και γλυκό προσωπάκι. 19 χρονών, όπως έμαθα. Ένα σωματάκι άλλο πράγμα, νεανικό και καλοσχηματισμένο. Αδύνατη με μικρά καυλιάρικα βυζάκια και καλοσχηματισμένα πόδια.

Αν και η εμφάνισή της με αναστάτωσε, κατάφερα να κρατηθώ και δεν έδειξα τίποτα. Όπως μας είπαν, η κοπέλα εμφανίστηκε γιατί ήταν πιθανό πολλές φορές να βλέπαμε μόνο αυτήν, καθώς οι ιδιοκτήτες συχνά έλειπαν για δουλειές. Ήταν φοιτήτρια σε σχολή οικονομικών, αλλά ήξερε τη δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε, μετά την είδηση αυτή το μαγαζί κέρδισε πολλούς πόντους στα μάτια μου, και τις επόμενες ημέρες τεχνηέντως κατάφερα να είναι αυτό η τελική μας επιλογή.

Έμενε πλέον το επόμενο βήμα. Αυτό το κοριτσάκι έπρεπε να το γαμήσω. Ήμουν σε μια φάση πλέον που ψαχνόμουν για μια ακίνδυνη απιστία πριν το γάμο και αυτή φαινόταν ιδανική. Στην επόμενη συνάντησή μας την ψυχολόγησα. Κατέστησα καταρχάς σαφές πως ο γάμος μας θα ήταν μεγάλος, για το μαγαζί σήμαινε κοντά 3.000 ευρώ καθαρό κέρδος, και κατάφερα να πάρω τον αέρα και από αυτή και από τους γονείς της. Ήμουν σίγουρος πως δεν ήθελαν να μας χάσουν από πελάτες. Επιπλέον, μπορούσα να διακρίνω πως η Χρύσα (η μικρή) έπασχε από έλλειψη σιγουριάς και ήταν αρκετά διστακτική.

Ήμαστε πλέον κοντά ένα μήνα πριν το γάμο και είχαμε κανονισμένη συνάντηση για να δούμε για το μενού. Μας είπαν στο τηλέφωνο πως θα ήταν παρούσα μόνο η Χρύσα γιατί οι γονείς της θα είχαν μια υποχρέωση. Βλέποντας την ευκαιρία να έρχεται, έβαλα την τελευταία πινελιά στο σκηνικό. Συνεννοήθηκα με το φωτογράφο να βάλουμε ένα ραντεβού μισή ώρα μετά και να μας ενημερώσει την ίδια μέρα μια ώρα πριν. Όπως το είχα προβλέψει, η γυναίκα μου θεωρούσε τις φωτογραφίες πολύ σημαντικότερες από τα φαγητά και αμέσως αποφάσισε να μείνω εγώ με τη μικρή να κλείσουμε το μενού και αυτή να κάτσει μόνο ένα εικοσάλεπτο στη συνάντηση για να πεταχτεί μετά στο φωτογράφο.

Το ραντεβού ήταν στις 4. 4 παρά 5 ήμασταν εκεί. Μας άνοιξε η Χρύσα και ήταν μόνη της, σύμφωνα με το σχέδιο. Ήταν ντυμένη στα άσπρα, με κοντό σορτσάκι που άφηνε τα πόδια της εκτεθειμένα και μπλουζάκι που άφηνε την κοιλίτσα της εκτός. Μια μικρή καυλίτσα έτοιμη για όλα. Κάτσαμε στο τραπέζι και άρχισε να μας δείχνει καταλόγους. Στο τέταρτο περίπου, όταν είχε πάρει το λόγο η γυναίκα μου ήταν η ώρα να κάνω την κίνησή μου. Άπλωσα το χέρι μου κάτω από το τραπέζι και άρχισα να χαϊδεύω τα μπουτάκια της.

Τα επόμενα κρίσιμα δευτερόλεπτα θα καθόριζαν τι θα συνέβαινε. Η μικρή μπορούσε να αντιδράσει, να σηκωθεί να με βρίσει και να με χαστουκίσει. Ήξερα όμως πως δε θα το έκανε. Και έπεσα μέσα. Για λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε να έχει κολλήσει, σα να μη συνειδητοποιούσε τι συνέβαινε. Αλλά και όταν συνειδητοποίησε ότι το χέρι μου τη χούφτωνε δεν αντέδρασε. Όπως τα είχα υπολογίσει. Δε θα έπαιρνε το ρίσκο να έχανε το κέντρο των γονιών της μια τόσο καλή δουλειά. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης που τη διέκρινε δεν της το επέτρεπε.

Πλέον μπορούσα να συνεχίσω ελεύθερα. Το χάιδεμα στις μπουτάρες της έγινε κανονικό χούφτωμα. Συνέχιζα όλο και πιο έντονα, δεν την άφηνα στιγμή να ηρεμήσει. Το απαλό της δέρμα είχε τέλεια αίσθηση και στη σκέψη ότι εκείνη τη στιγμή ένιωθε αμήχανα και απλά ήθελε να φύγει το χέρι μου από πάνω της καύλωνα ακόμα περισσότερο και το άγγιγμά μου γινόταν ακόμα πιο επιθετικό. Η γυναίκα μου δεν είχε πάρει χαμπάρι.

Μετά από περίπου 5 λεπτά η γυναίκα μου ανακοίνωσε ότι φεύγει για το ραντεβού με το φωτογράφο και ζήτησε να συνεχίσουμε εμείς. Η Χρύσα, που δε γνώριζε ότι θα μέναμε μόνοι, έμεινε με ανοικτό το στόμα και δεν είπε τίποτα. Απάντησα εγώ, χωρίς να πάρω στιγμή το χέρι μου από πάνω της είπα να μην ανησυχεί και θα τα κανονίζαμε. Η Ηλέκτρα πήρε την τσάντα, βγήκε από την πόρτα και ένα λεπτό μετά ακούσαμε το αυτοκίνητο να ξεκινά.

- Επιτέλους οι δυο μας μωρό μου.

Με το ένα μου χέρι την άρπαξα από τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι της προς το μέρος μου. Της έδωσα ένα βαθύ και δυνατό γλωσσόφιλο ενώ το άλλο μου χέρι έφυγε από τα πόδια της και χώθηκε στη μπλούζα της. Την άφησα μόνο όταν ένιωσα να έχει ξεμείνει από ανάσα και αμέσως μετά τη σήκωσα και την πέταξα ανάσκελα πάνω στο τραπέζι.

- Σας παρακαλώ, τι κάνετε, σταματήστε.

- Σε λίγο θα με παρακαλάς για να συνεχίσω κουκλάρα μου!

Έχωσα και τα δύο χέρια κάτω από τη μπλούζα της και χούφτωσα τα βυζάκια της. Της έβγαλα τη μπλούζα και αποκαλύφθηκε ένα μαύρο στράπλες σουτιέν που έκρυβε το στήθος της. Σειρά είχε το σορτσάκι της, οπότε πλέον έμεινε με ένα μπεζ στρινγκάκι. Πριν προλάβει να αντιδράσει έβγαλα το κινητό και την πήρα τρεις φωτογραφίες. Ήταν σκέτη καύλα, ξαπλωμένη με τα αθώα εσώρουχά της. Μόλις το είδε πήγε να με κλωτσήσει, οπότε κι εγώ την έπιασα από τις γάμπες και την τράβηξα πιο κοντά μου. Άνοιξα τα πόδια της, μπήκα ανάμεσα και τα ακούμπησα στους ώμους μου. Με το ένα χέρι μάγκωσα τα δικά της και με το άλλο της τράβηξα το σουτιέν. Χούφτωσα λαίμαργα τα καυλιάρικα στηθάκια της. Με είχε κάνει τούρμπο, ήταν ώρα για ξέσκισμα.

Κατέβασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα το στρινγκάκι της. Ήταν πλέον ολόγυμνη, ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι στο κέντρο των γονιών της. Το καυλί μου είχε γίνει κοντάρι. Έβγαλα στα γρήγορα μια καπότα, τη φόρεσα και βύθισα τον πούτσο μου μέσα της χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το μουνάκι της ήταν απίστευτο. Αν και δεν ήμουν ο πρώτος της (και δεδομένου πως ήταν ελάχιστα στενή, ούτε ο δεύτερος) είχε αυτή την απίστευτη αίσθηση του φρέσκου, του νέου. Και ήταν μούσκεμα, τέρμα υγρή. Ω ναι, τέρμα υγρή. Όσο κι αν μου έλεγε όχι την είχε καυλώσει η όλη φάση.

Το μουνάκι της είχε τυλίξει το καυλί μου και με είχε τρελάνει. Τι καύλα ήταν αυτή! Την εμβόλιζα με δύναμη, χτυπούσα όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο δυνατά. Όσο βαθύτερα πήγαινα τόσο περισσότερο βογκούσε. Έπιανα τα βυζάκια της και κάθε δευτερόλεπτο ένιωθα νέα κύματα έξαψης να με κατακλύζουν.

- Τι γαμήσι είναι αυτό κουκλάρα μου; Τι μούναρος που είσαι εσύ;

- Σας παρακαλώ, δεν είναι σωστό.

- Ναι μωρό μου, έτσι. Παρακάλεσε με κι άλλο, με φτιάχνει.

Ακόμα δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι της άρεσε η πούτσα που έτρωγε. Θα την έφτιαχνε σίγουρα η φάση, ένας μεγαλύτερος σαν εμένα, έτοιμος να παντρευτεί να τη γουστάρει έτσι. Ή μήπως το ανεχόταν απλά επειδή φοβόταν μη χάσουν το γλέντι; Δεν πειράζει, δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Την είχα από κάτω μου και θα την ξέσκιζα για όσο περισσότερο μπορούσα.

Τώρα πλέον την είχα ανοίξει για τα καλά, και μπορούσα να κινούμαι μέσα της άνετα. Δεν ήθελα να χύσω ακόμα για να απολαύσω κι άλλο γαμήσι. Κουνιόμουν μέσα της κυκλικά και στοχευμένα, και πότε-πότε έβαζα όλη μου τη δύναμη και έμπαινα τέρμα μέσα της. Ούρλιαζε από την ηδονή. Έβαλα στόχο να την κάνω να τελειώσει πριν από εμένα και το κατάφερα. Αφέθηκε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει το σώμα της. Το μουνάκι της έχυνε σα βρύση κι εγώ συνέχισα να μπαίνω μέσα της θριαμβευτής.

Πλέον είχε έρθει και η δική μου η ώρα, ήταν υπερβολικά επώδυνο να το καθυστερώ κι άλλο. Πήρα δύναμη και όρμησα μέσα της 3,4,5,6 φορές απανωτά. Στην έβδομη, και με τα χέρια μου στα βυζάκια της, αφέθηκα. Το καυλί μου ξέρασε ένα χείμαρρο χύσια στην καπότα και βγήκε νοκ άουτ.

Βγήκα από μέσα της και ξανακάθισα στην καρέκλα μου. Από τα καλύτερα γαμήσια που είχα ρίξει. Η Χρύσα ήταν σοκαρισμένη, ακόμα και μετά το οργασμό της. Πέρασε κάνα πεντάλεπτο μέχρι να σηκωθεί και να αρχίσει να φοράει ξανά τα εσώρουχά της.

- Απίστευτο το μουνάκι σου καύλα μου. Φαίνεται το χαίρονται πολλοί.

- Δεν έπρεπε να το κάνετε αυτό. Νιώθω απαίσια.

- Το μόνο που νιώθεις είναι καύλα. Άστα αυτά που ξέρεις. Το καλύτερο μπάτσελορ μου έκανες. Το κορμάκι σου θα θεωρήσω ότι περιλαμβανόταν στις παροχές του μαγαζιού.

Δε μου απάντησε κάτι άλλο. Όταν συνήλθα ντύθηκα ξανά και πλησίασα το τραπέζι. Κύκλωσα στο μενού τα πιάτα που είχα προαποφασίσει να διαλέξουμε, και της το άφησα κάτω από το ποτήρι μου. Καθόταν ακόμα με τα εσώρουχά της στην καρέκλα, δεν είχε πλήρως συνέλθει. Πλησίασα, χούφτωσα άλλη μια φορά το στήθος και τα μπουτάκια της και της έδωσα ένα βαθύ και επιθετικό γλωσσόφιλο. Έπειτα έφυγα.

Όπως τα προέβλεψα, δεν υπήρχε περίπτωση να έλεγε κάτι. Ο γάμος έγινε κανονικά και εγώ στο γλέντι, όποτε μπορούσα, την παρατηρούσα στην είσοδο με το μίνι φόρεμά της να υποδέχεται τους καλεσμένους. Ήξερα πως πολλά φιλαράκια μπορεί βλέποντάς την να καύλωναν, μόνο εγώ όμως είχα την τιμή να την ξεσκίσω.




Copyright protected OW ref: 185000



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.