Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κυριακή βράδυ και είμαι στην καφετέρια περιμένοντας με τους φίλους να δούμε τον τελικό του ποδοσφαίρου. Είχα φύγει πιο νωρίς από το σπίτι και μου είχε κάνει εντύπωση η ερώτηση της γυναίκας μου να της απαντήσω με ακρίβεια για την ώρα του γυρισμού μου.

Έπινα τη μπύρα μου, έκανα ότι άκουγα ότι έλεγαν οι άλλοι αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Στα είκοσι πρώτα λεπτά του αγώνα σηκώθηκα, είπα ότι έχω πονοκέφαλο και κίνησα για το σπίτι.

Έφτασα στην πόρτα όπου με μεγάλη προσοχή προσπάθησα να ανοίξω. Ήταν κλειδωμένη λες και είχαμε φύγει.

Πατώντας στις μύτες των ποδιών μου προσέγγισα την κρεβατοκάμαρα. Η πόρτα ήταν πάρα πολύ λίγο ανοικτή έτσι ώστε αυτός που είναι μέσα να έχει άποψη της εξώπορτας αλλά να μπορεί και να έχει χρόνο να "κρυφτεί".

Την άκουσα να μουρμουράει με χροιά καυλωτική. Έσκυψα και άλλοτε από τη χαραμάδα άλλοτε από την κλειδαρότρυπα κατάλαβα ακριβώς τι παίζει. Η τηλεόραση ανοιχτή στο ποδόσφαιρο (να βλέπει και πότε θα τελειώσει) αλλά τελείως χαμηλωμένη.

Αυτή γυμνή στο κρεβάτι με τον τεράστιο μαύρο μας δονητή στο δεξί της χέρι, το ροζ δονητή στο κρεβάτι και το τηλέφωνο στο αριστερό. Μιλούσε με το viber με έναν πρώην γκόμενο, αυτόν με τον τεράστιο πούτσο που μάλλον δε μπορούσε ποτέ να ξεπεράσει. Ευτυχώς για εμάς αυτός μένει μόνιμα στο νησί.

- Ναι, του λέει, τον έχω στο χέρι μου και τον παίζω πάνω-κάτω για να τον καυλώσω. Θα σου τον πάρω πίπα…

του λέει και αρχίζει αλλάζοντας θέση να γλείφει το δονητή. Είναι τώρα μπρούμυτα και κάθετα στο κρεβάτι και μπορώ να βλέπω την κωλάρα της.

- Θα σου γλείψω και τ' αρχίδια…

του λέει ενώ απαντώντας ένα ναι, γυρίζει ανάσκελα και για καλή μου τύχη στήνει το τηλέφωνο όπου πια μπορώ και βλέπω και αυτόν. Το καυλί του είναι πάρα πολύ μεγάλο και χοντρό. Πιάνει το δονητή και με τα δύο της χέρια και τον οδηγεί στη μουνάρα της. Τον βάζει όλο μέσα μουγκρίζοντας από καύλα ενώ αυτός της λέει πόσο γουστάρει να της σκίσει όλες τις τρύπες της όπως παλιά. Με το δεξί της χέρι μαλακίζει πια την κλειτορίδα της, με το αριστερό σηκώνει τις βυζάρες της και γλείφει εναλλάξ τις ρώγες της και ενώ τα πόδια της είναι ορθάνοιχτα, ίσα που βλέπω την άκρη του δονητή... τον έχει "καταπιεί".

- Θέλω να σε πάρω παρτούζα με τον Άλκη, της λέει αυτός.

- Ναι γαμιά μου, απαντά. Πάρτε με την πουτάνα από όλες τις τρύπες μου.

- Σήκω μωρή γαμιόλα και κάτσε πάνω στο καυλί μου, της λέει και παίρνε τσιμπούκι στον Άλκη.

Αμέσως σηκώνεται, στήνει όρθιο το δονητή και κάθεται σιγά-σιγά πάνω του. Της σκίζει τη μουνάρα της και αρχίζει και φωνάζει. Πιάνει με τους αστραγάλους της το δονητή και ανεβοκατεβαίνει με Ρυθμό. Με το χέρι της το αριστερό πιάνει τον ροζ δονητή και τον φέρνει στο στόμα της.

- Με γαμάτε, με σκίζετε ρε πούστη, του λέει, μου ξεσκίζετε όλες μου τις τρύπες της γαμιόλας, της πουτάνας...

- Μωρό μου όταν έρθεις με το καλό θα σε πάρουμε και ζωντανά, της λέει.

- Είμαι πολύ καυλωμένη και θέλω να χύσω, του λέει. Παίξε με τον πούτσο σου να χύσουμε μαζί.

Επακολούθησε μια τρέλα. Τα βογκητά της έφταναν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Όλοι θα έλεγαν "τι γαμιάς που είμαι". Όμως ούτε να το παίξω δεν είχα όρεξη...

Αφού έχυσε πήρε και τους δύο δονητές στα χέρια και τους έγλειφε σα να τους καθαρίζει από τα χύσια.

Έδωσαν ραντεβού για κάποια άλλη ημέρα και σηκώθηκε από το κρεβάτι για το μπάνιο μάλλον. Έφυγα σιωπηλά και κάθισα στον καναπέ. Βγαίνοντας με είδε και κέρωσε...
Copyright protected OW ref: 184941Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.