Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου έκανε εντύπωση η χαρακτηριστική άνεση που είχε, τώρα πια, η γυναίκα μου με τις πούτσες τους. Οι τύποι την γαμούσαν άγρια κι αυτή προσπαθούσε να πάρει όσο το δυνατόν πιο μέσα τα καυλιά τους. Ειδικά αυτός που την γαμούσε από τον κώλο, μπορούσε και έβαζε όλο το παλαμάρι του μέσα της. Αναρωτιόμουν μέχρι που έφτανε. Πολύ φοβόμουν ότι θα πάθαινε ζημιά. Τη γαμούσαν ώρα, χωρίς να μειώσουν ρυθμό κι αυτή βογκούσε από καύλα, μπουκωμένη με μια πελώρια ψωλή.

Η Μαίρη, εν τω μεταξύ, είχε χάσει το μέτρημα. Είχε γίνει ένα πηγαδάκι γύρω της κι όλοι γαμούσαν κι έχυναν ασύστολα. Άφηνε την μία ψωλή κι έπιανε την άλλη. Καθόταν με τον κώλο πάνω σ’ ένα σχετικά μεγάλο καυλί κι ένας την πηδούσε από το μουνί. Τους υπόλοιπους τους έπαιρνε έναν-έναν στο στόμα. Δεν ξέρω πως το έκανε, αλλά όποια πούτσα έμπαινε στο στόμα της μετά από λίγο έχυνε. Το πρόσωπό της και τα βυζιά της δε φαινόταν από το σπέρμα.

Η Ελένη σε λίγο άρχισε να χύνει και πάλι. Άφησε το καυλί που είχε στο στόμα της και χοροπηδώντας πάνω στις άλλες δύο ψωλές, ούρλιαζε από καύλα φωνάζοντάς τους να μην τολμήσουν να σταματήσουν. Φυσικά οι τύποι δεν είχαν τέτοιο σκοπό.

Άρχισαν να κουνιούνται σαν παλαβοί και να την σφυροκοπούν αλύπητα στο μουνί και στον κώλο. Αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα πια κι έχυνε αδιάκοπα. Οι φωνές της πρέπει να ακούγονταν στον δρόμο. Μέχρι και η Μαίρη σταμάτησε το τσιμπούκι που έπαιρνε και την κοίταξε χαμογελώντας.

Η πούτσα μου κόντευε και πάλι να σπάσει από καύλα. Την έπαιζα ασταμάτητα κοιτώντας να παρτουζώνουν την γυναίκα μου. Μετά από τόσο γαμήσι, δεν άργησαν ν’ αρχίσουν να χύνουν και οι γαμιάδες της.

Πρώτος έχυσε αυτός που την γαμούσε στον κώλο. Την έπιασε από τα μαλλιά και την κρατούσε ακίνητη, όση ώρα πέταγε το σπέρμα του μέσα της. Ο ρυθμός του δεν μειώθηκε καθόλου και η Ελένη τον έπαιρνε άνετα μέσα της.

Ο κώλος της σίγουρα θα είχε πρόβλημα μετά απ’ αυτό. Αυτό φάνηκε κι από το μέγεθος της τρύπας της όταν βγήκε. Από εκεί που ήμουν μπορούσα να δω και το θέαμα με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μόλις βγήκε η πούτσα του ο κώλος της δεν έκλεισε και μπορούσα να δω μέσα. Δεν φαινόταν πάτος πουθενά και τα χύσια έτρεχαν ποτάμι.

Πιο πέρα η Μαίρη είχε καταφέρει τους περισσότερους και είχε απομείνει να κάθεται πάνω σε μια σχετικά μεγάλη πούτσα, ενός μελαμψού και να έχει κι άλλη μία στο στόμα της.

Αυτή, ειδικά, είχε ευχαριστηθεί χυσίματα. Δεν υπήρχε εκατοστό του κορμιού της που να μην είναι καλυμμένο με σπέρμα. Τα χύσια έτρεχαν από παντού. Έσταζαν από το πρόσωπό της, από τα βυζιά της, έβγαιναν από το μουνί κι από τον κώλο της κι έτρεχαν στα μπούτια της. Το χαμόγελό της τα έλεγε όλα. Της άρεσε το σπέρμα και το έδειχνε με κάθε τρόπο.

Με κοίταζε που τράβαγα μαλακία και χαμογελώντας, μου έκανε νόημα να πάω κοντά της. Το σκέφτηκα για λίγο, αλλά είχα καυλώσει φοβερά βλέποντας τι μπορούσε να κάνει η Ελένη και δε σηκώθηκα. Έμεινα να παίζω την πούτσα μου περιμένοντας να δω μέχρι που θα φτάσει η γυναίκα μου.

Η Ελένη, φανερά ευχαριστημένη, είχε απομείνει να ανεβοκατεβαίνει αργά και με χαρακτηριστική άνεση πάνω στην πελώρια ψωλή του μοναδικού που δεν την είχε χύσει ακόμη και να απολαμβάνει με το στόμα της το τεράστιο καυλί που το είχε κάνει κάγκελο.

Οι δύο γαμιάδες της κοιτάχτηκαν, κάτι είπαν στη γλώσσα τους και βγήκαν ταυτόχρονα από μέσα της. Την γύρισαν να έχει πλάτη σ’ αυτόν που ήταν από κάτω και την έβαλαν να κάτσει και πάλι πάνω του. Φυσικά το μουνί της κατάπιε με τη μία το παλούκι του τύπου. Ο άλλος ήρθε μπροστά της και της τον έχωσε στο στόμα. Η Ελένη συνέχισε αυτό που έκανε τόση ώρα και σε λίγο, που ο τύπος είχε καυλώσει και πάλι για τα καλά, βγήκε από το στόμα της και την έσπρωξε λίγο πίσω φέρνοντας την ψωλή του στο μουνί της, εκεί που γαμούσε ο άλλος.

Ακούμπησε το τεντωμένο της μουνί κι έπαιξε με το πουτσοκέφαλο την κλειτορίδα της.

Μόλις κατάλαβα τι πήγαινε να κάνει σηκώθηκα και είπα «Ελένη, μη! Θα πάθεις ζημιά» Αυτή γύρισε, με κοίταξε χαμογελώντας και μου είπε «Μη φοβάσαι αγάπη μου. Αν δω ότι δε μπορώ θα το σταματήσω. Αλλά άσε με να δοκιμάσω. Είμαι ακόμη καυλωμένη…»

Δε μίλησα κι έκατσα και πάλι στην καρέκλα συνεχίζοντας να τραβάω μαλακία.

Ο τύπος που προσπαθούσε να μπει μέσα της, σάλιωσε λίγο την ψωλή του κι άρχισε να σπρώχνει όλο και πιο έντονα. Δεν φαινόταν να τα καταφέρνει και το μουνί της Ελένης έδειχνε να μην μπορεί να ανοίξει άλλο. Φαινόταν ξεκάθαρα όμως πόσο το ήθελε η γυναίκα μου, αν κι έδειχνε να πονάει. Προσπαθούσε κι αυτή και τραβούσε τα μουνόχειλα της με τα δάχτυλα για να ανοίξουν λίγο ακόμη. Σε κάποια στιγμή το πουτσοκέφαλο του κατάφερε να χωθεί για λίγο δίπλα από το άλλο καυλί.

Από κει και μετά, τα πράγματα ήταν εύκολα. Κάθε φορά που έσπρωχνε έμπαινε όλο και πιο μέσα, ενώ αυτός που ήταν ήδη μέσα της δεν κουνιόταν καθόλου.

Η καύλα μου είχε ξεπεράσει κάθε όριο. Με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω και πάλι. Ήθελα να δω το θέαμα. Το καυλί του τύπου χωνόταν αργά μέσα της κι αυτή, ενώ φαινόταν ότι την ζόριζε, δεν το έβαζε κάτω και έσπρωχνε για να χωρέσουν τα δύο θηρία στο μουνί της.

Φυσικά σε λίγο τους είχε και τους δύο στο μουνί της, το οποίο κόντευε να σκιστεί. Τη γαμούσαν αργά, φροντίζοντας να χώνουν μέσα της, όσο το δυνατόν περισσότερο, τα καυλιά τους.

Το χαμόγελο στο πρόσωπό της τα έλεγε όλα. Είχε συνηθίσει τις ψωλές τους και τώρα το ευχαριστιόταν. Άρχισε να κουνιέται κι αυτή αργά και να βογκάει όλο και πιο έντονα.

Η Μαίρη ήρθε δίπλα μου, κάθισε στα γόνατα και μου τράβηξε το χέρι από την πούτσα μου, βάζοντάς την στο στόμα της. Ο Αντρέας ήρθε από πίσω της και έβγαλε το πουτσάκι του έξω, λέγοντάς της ότι θα τη γαμήσει από τον κώλο.

Αυτή χαμογελώντας του είπε «Ελεύθερα αγάπη μου. Τώρα πια δεν θα με ενοχλήσεις καθόλου..»

Για λίγη ώρα μείναμε έτσι. Η Ελένη να έχει δύο τεράστιες ψωλές στο μουνί της και μία στο στόμα της, και η Μαίρη στα τέσσερα με την ψωλή μου στο στόμα και τον άντρα της από πίσω να την πηδάει από τον κώλο. Τώρα καταλάβαινα γιατί έχυναν τόσο εύκολα με τη Μαίρη. Έκανε απίστευτο τσιμπούκι. Το ευχαριστιόταν αυτή πρώτα-πρώτα.

Εν τω μεταξύ ο κόσμος είχε αρχίσει να αραιώνει. Κόντευε να ξημερώσει πια και οι γυναίκες μας είχαν κλείσει πάνω από πέντε ώρες που γαμιόντουσαν.

Η Ελένη τώρα πια τους έπαιρνε μέσα της με χαρακτηριστική άνεση και στο πρόσωπό της ήταν ζωγραφισμένη η ευτυχία από ηδονή. Αυτοί την γαμούσαν και κουβέντιαζαν μεταξύ τους μη δίνοντας σημασία σε οτιδήποτε άλλο στο δωμάτιο.

Σε λίγο άρχισαν να τη γαμάνε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο έντονα κι αυτή άρχισε να βογκάει και να σφίγγεται. Κατάλαβα ότι σε λίγο θα έχυναν…

Και πράγματι δεν άργησαν να αρχίσουν να της σφυροκοπάν το μουνί με απίστευτη αγριάδα κι αυτή να προσπαθεί να τους χωρέσει όσο μπορούσε περισσότερο.

Πρώτη άρχισε να χύνει η Ελένη. Άφησε την ψωλή που είχε στο στόμα της και κυριολεκτικά ούρλιαξε. Οι μύες του κορμιού της σφίχτηκαν τόσο που φάνηκαν οι φλέβες της.

Ούρλιαζε και έχυνε φωνάζοντας στους γαμιάδες της να τη χύσουν, πράγμα που δεν άργησαν να κάνουν, γεμίζοντας το μουνί της χύσια και εκτοξεύοντας την καύλα της στα ουράνια.

Τέτοιο χύσιμο αποκλείεται να είχε ξανακάνει στη ζωή της.

Η καύλα μου είχε ξεπεράσει κάθε όριο. Ήμουν τόσο πολύ καρφωμένος στο θέαμα, που δεν κατάλαβα ότι η Μαίρη είχε παρατήσει την πούτσα μου και πίπωνε αυτόν που είχε αφήσει η Ελένη. Ο τύπος είχε έρθει δίπλα, είχε βάλει το καυλί του στο στόμα της και την γαμούσε ασύστολα. Πίσω της ο Αντρέας έκανε προσπάθειες να γαμήσει, αλλά φαινόταν ξεκάθαρα ότι η Μαίρη δεν καταλάβαινε τίποτε.

Η Ελένη και οι γαμιάδες της είχαν γίνει ένα κουβάρι, προσπαθώντας να πάρουν ανάσα. Ο ένας είχε βγάλει την ψωλή του από το μουνί της και είχε ξαπλώσει με το παλαμάρι του λίγα εκατοστά από το πρόσωπό της, ενώ ο άλλος ήταν ακόμη μέσα της. Μόλις πήραν λίγο τα πάνω τους, βγήκε και ο δεύτερος και άρχισαν να ντύνονται. Η Ελένη δεν κουνήθηκε καθόλου, αλλά καθόταν με τα πόδια ορθάνοιχτα, βαριανασαίνοντας, προσπαθώντας να συνέλθει. Το μουνί της είχε ξεχειλώσει απίστευτα και τα χύσια έτρεχαν ποτάμι. Είχε πράγματι ευχαριστηθεί γαμήσι.

Ο χώρος είχε σχεδόν αδειάσει και η μόνη δραστηριότητα ήταν ή Μαίρη που έπαιρνε πίπα και ο άντρας της που την γαμούσε από πίσω. Δεν άργησε όμως να τελειώσει κι αυτό με τον χειρότερο, για τον Αντρέα τρόπο. Ο γαμιάς της Μαίρης έβγαλε την ψωλή του από το στόμα της και σπρώχνοντας τον άντρα της, πήρε θέση από πίσω της βάζοντας την τεράστια ψωλή του στον κώλο της.

Αυτός έμεινε να κοιτάζει με ένα βλέμμα που έλεγε πολλά. Η ψωλή του τύπου ήταν τουλάχιστον τριπλάσια από τη δική του κι όμως μπήκε άνετα στον κώλο της. Η Μαίρη, με το που κατάλαβε ψωλή μέσα της, άρχισε να κουνιέται και να βογκάει. Τώρα γαμιόταν πραγματικά.

Η Ελένη σηκώθηκε, πήγε κι έκατσε στο μπαρ για να πιει λίγο νερό κι άρχισε να κοιτάζει δεξιά αριστερά ψάχνοντας τα ρούχα της. Εγώ την κοιτούσα με την ψωλή έξω καυλωμένος. Γύρισε με κοίταξε και με κουρασμένο ύφος μου είπε πως δεν μπορεί άλλο κι αν ήθελα να χύσω ας συνέχιζα να τον παίζω. Τρελάθηκα από καύλα και άρχισα να χύνω σαν παλαβός.

Σε λίγο έχυσε και ο γαμιάς της Μαίρης και χωρίς να πει κουβέντα, βγήκε από μέσα της, την παράτησε και πήγε κοντά στους κολλητούς του για να ντυθεί.

Η Μαίρη πήγε κι έκατσε δίπλα στην Ελένη στάζοντας χύσια από παντού και μείναμε με τον Αντρέα να τις κοιτάμε.

Στο δωμάτιο είχαμε μείνει μόνο οι τέσσερις μας, οι τρεις μαύροι που έφευγαν κι ο ένας από τους πρώτους γαμιάδες των γυναικών μας, ο οποίος μας πλησίασε χαμογελώντας και μας έπιασε από τους ώμους.

«Παιδιά, συγχαρητήρια για τις γυναίκες σας. Έχουν περάσει πολλές από δω, αλλά αυτές είναι από τις καλύτερες. Θα σας ξαναφωνάξουμε. Α! Και για να ξέρετε, έχουμε κάτι γενναιόδωρους φίλους που κάνουν τριήμερες εξορμήσεις με τα κότερα τους. Θα σας τις πάρουμε κάποιο ΣΚ. Εκεί δεν χρειάζεται να έρθετε εσείς. Θα σας τις φέρουμε εμείς πίσω.» Και γυρίζοντας προς το μπαρ είπε γελώντας «Τι λέτε κορίτσια; Θα βγάλετε και χαρτζιλίκι». Οι γυναίκες μας κοιτάχτηκαν και απλά χαμογέλασαν.

«Ωραία, τα βρήκαμε» είπε πηγαίνοντας κοντά τους. «Να ξέρετε όμως ότι εκεί δεν παίζουμε. Αυτοί είναι απαιτητικοί κύριοι.»

Η Μαίρη τον κοίταξε και χαμογελώντας πονηρά, έπιασε το βυζί της Ελένης, πλησίασε κοντά της και άρχισε να γλείφει τα χύσια από το πρόσωπό της. Δεν άργησαν να καταλήξουν να φιλιούνται στο στόμα και να καθαρίζει η μία το πρόσωπο της άλλης, παίζοντας με τα βυζιά τους και χαϊδεύοντας η μία το μουνί της άλλης.

«Μπράβο. Το πιάσατε» είπε. «Εξασφαλίσατε δουλειά για το καλοκαίρι» και προχώρησε προς την πόρτα.

«Όταν θέλετε, φεύγετε. Απλά τραβήξτε την πόρτα» είπε κι έφυγε.

Είχαμε μείνει μόνοι μας πια.

Ο Αντρέας πλησίασε τη γυναίκα του και της είπε ότι δε συμφωνεί μ αυτό που πρότεινε ο τύπος, αλλά η Μαίρη χαμογελώντας και συνεχίζοντας να παίζει με το μουνί της Ελένης του απάντησε ότι μιας και θα γαμιέται που θα γαμιέται δεν είναι κακή ιδέα να βγάλει και μερικά χρήματα.

Εγώ απλά κοίταξα την Ελένη, που καθόταν με τα πόδια ορθάνοιχτα και απολάμβανε το δάχτυλο της Μαίρης. Δεν χρειάστηκε να πω τίποτε, παρά μόνο να φτιάξω το παντελόνι μου και να ρωτήσω, αν θέλουν να φύγουμε.

Η Ελένη έγνεψε καταφατικά και μου ζήτησε να γράψω το τηλέφωνο της Μαίρης. «Έχει μεγάλη τέχνη στο δάχτυλο. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να βρεθούμε μερικές φορές μόνες μας. Μη δείξουμε πρωτάρες στους ανθρώπους».

Η Μαίρη φυσικά συμφώνησε, έσκυψε και έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μουνί της γυναίκας μου, έπαιξε με τη γλώσσα της λίγο της κλειτορίδα της και, χαμογελώντας, μου είπε τον αριθμό της.

Έξω είχε ξημερώσει για τα καλά και οι γυναίκες έβαλαν τα απολύτως απαραίτητα για να πάμε στα αυτοκίνητά μας. Ούτε καν σκουπίστηκαν από τα χύσια. Τόσο κουρασμένες ήταν.

Χαιρετηθήκαμε και ξεκινήσαμε για τα σπίτια μας.

Δεν είπαμε αντίο, γιατί ήταν σίγουρο ότι θα βρισκόμασταν και πάλι…




Copyright protected OW ref: 184931



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.