Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γνωριμία μας ήταν ενώ εγώ ακόμα ήμουν σε σχέση. Μου άρεσε να παίζω παιχνίδια για να γεμίζει ο χρόνος μου αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα την πατούσα μαζί του. Απ’ τις πρώτες φορές που μιλούσαμε, μου ξεκαθάρισε ότι με θέλει και ενώ μου φαινόταν ηλίθιο, μέσα μου το ήθελα κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί ενώ δεν τον είχα δει καν από κοντά, μου έβγαζε το συναίσθημα ότι θέλω να είμαι μαζί του. Δε του το είπα ποτέ. Μετά από καιρό χώρισα και αρχίσαμε να μιλάμε και να κάνουμε σχέδια. Η απόσταση μεταξύ μας όμως και διάφορα σκηνικά που έγιναν μας διέλυσαν πριν καν καλά-καλά να βρεθούμε. Αλήθεια το ξέρω ότι είμαι ηλίθια κι όμως ένιωθα ερωτευμένη.

Περνούσαν οι μέρες και έστελνα σαν τρελή μηνύματα. Θυμωμένα, αγαπησιάρικα, ειρωνικά. Έκανα σαν παλαβή. Και εκείνος λες και το έκανε επίτηδες τα έβλεπε και έμενε άπραγος. Το ήξερα ότι μέσα του υποφέρει, αλλά υπέφερα κι εγώ που δε μιλούσαμε έστω για να μαλώσουμε. Μέχρι που ήρθε εκείνο το μήνυμα που έγραφε «τελειώσαμε». Έτσι απλά, με ένα μήνυμα σα να μη σήμαινα ποτέ τίποτα για εκείνον. Ένιωθα ένα τεράστιο κενό και απλά ήθελα να τον ξεχάσω. Μετά από λίγες μέρες έτυχε να μιλήσω με κάποιον από τα παλιά και με έπιασε στο μπίρι μπίρι, στα κομπλιμέντα και στα θέλω να έρθω να σε βρω. Εν τέλη βρέθηκε σπίτι μου να μου χτυπάει τα κουδούνια 5:30 το πρωί. Ήπιαμε ποτάκι και μιλούσαμε. Δεν θυμάμαι πως βρεθήκαμε στο κρεβάτι μου να του κάνω στοματικό.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήθελα να κάνω κάτι για να ξεχάσω, το οποίο μου βγήκε σε χειρότερο κακό γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να έχω κλειστά τα μάτια και να σκέφτομαι εκείνον. Μέχρι που τέλειωσε και άνοιξα τα μάτια και είδα ότι δεν ήταν αυτός. Ένιωσα τόσο χάλια. Πάγωσα. Ήθελα να βάλω τα κλάματα και εννοείται ότι ήμουν σε κακό χάλι. Την επόμενη μέρα, έκανα προσπάθεια να του μιλήσω και του είπα ότι προσπάθησα μέχρι και με άλλον να πάω άλλα δε μπορώ να συνεχίσω χωρίς εκείνον. Του είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί και να σκεφτεί ξανά την απόφαση του. Όταν το είδε αυτό τουλάχιστον ταράχτηκε και άρχισε να με ρωτάει λεπτομέρειες. Εγώ του απαντούσα σε όλα, γιατί δε μου αρέσει να λέω ψέματα ποτέ.

- Γ: Σόρρυ αλλά δε θα τα σκεφτώ. Δε θα σκεφτώ ότι κάποιος πήγε να σε γαμήσει.

- Ε: Δε θέλω να με ακουμπάει άλλος. Θέλω εσένα μόνο. Απ’ την πρώτη στιγμή.

- Γ: Σταμάτα, αλήθεια.

- Ε: Όχι γαμώτο. Δε μπορώ. Ήθελα να πάω μαζί του μόνο και μόνο για να μη σε σκέφτομαι, σε βρίζω συνέχεια για να μη σε θέλω όμως όταν με ακούμπησε, ταράχτηκα.

- Γ: Ποιος ήταν;

- Ε: Ένας που είχαμε κάνει δύο ξεπέτες πριν χρόνια.

- Γ: Που σε ακούμπησε;

- Ε: Αντέχεις να σου πω;

- Γ: Ναι.

- Ε: Παντού…

- Γ: Γυμνή σε είχε;

- Ε: Σχεδόν. Φορούσα ένα φορεματάκι.

- Γ: Που ήσασταν;

- Ε: Στο κρεβάτι μου.

- Γ: Εσύ τον ακούμπησες;

- Ε: Ναι, ήθελα να σε τιμωρήσω.

- Γ: Τον πήρες στο στόμα σου;

- Ε: Ναι. Ήθελα να σε πονέσω. Αλήθεια. Και δεν είχα σκοπό να στο πω, ούτε να σου ξαναστείλω ποτέ. Όταν όμως άνοιξα τα μάτια και τον είδα να φοράει το προφυλακτικό, δε μπόρεσα. Του είπα κλαίγοντας να σταματήσει. Ένιωθα απαίσια.

- Γ: Και σε άφησε;

- Ε: Εννοείται. Δεν είναι ζώο.

- Γ: Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω.

- Ε: Ρώτα με ότι θες. Ξέρεις ότι δε θα σου κρύψω τίποτα.

- Γ: Σε έχυσε;

- Ε: Ναι…

- Γ: Που;

- Ε: Στο στόμα.

- Γ: Τα κατάπιες;

- Ε: Ναι. Αλλά εσένα σκεφτόμουν μόνο. Μη με μισήσεις.

- Γ: Είμαι χάλια μα έχω ανάγκες όμως. Θέλω να πάω με όποια βρω σήμερα.

- Ε: Όχι. Δε θα το αντέξω. Μη το λες αυτό. Θα πεθάνω απ’ τη στεναχώρια μου.

- Γ: Χτες όμως μια χαρά το έκανες.

Η συζήτηση συνεχίστηκε χωρίς να βγάζει κάπου. Με ρωτούσε τα πάντα και του απαντούσα. Έδειχνε ψύχραιμος αλλά είχε πολλά νεύρα. Κι εγώ ένιωθα χάλια αλλά ταυτόχρονα χάρηκα που ζήλεψε τόσο γιατί σημαίνει ότι με θέλει ακόμα και δεν τέλειωσε. Αλλά φοβόμουν τι θα γίνει αν θα πάει με άλλη, αν θα μπορέσει να συνεχίσουμε μετά από αυτό. Για λίγες μέρες δε μου μιλούσε καν. Του έστειλα ένα μήνυμα που του είπα ότι έχω καταλάβει ότι θέλω μόνο αυτόν και δε μπορώ να συνεχίσω με άλλον. Ότι ξέρω ότι έχει νεύρα και θα περιμένω πότε θέλει εκείνος να μου στείλει. Και ότι θα τον περιμένω το ΣΚ να έρθει να με βρει. Να μας δώσει άλλη μια ευκαιρία. Δεν απάντησε ποτέ. Εγώ μια εβδομάδα ήμουν κομμάτια. Σε κακό χάλι. Μέχρι που ήρθε το Σάββατο.

Κατά τις 9 το βράδυ χτύπησε το κινητό μου. Και ήταν εκείνος. Είχε έρθει να με βρει από νωρίς. Πέρασε το πρωί από το μαγαζί που δουλεύω και δε μπήκε. Δεν ήξερε αν ήθελε να βρεθούμε. Του είπα να βγούμε και μου αρνήθηκε. Μου είπε να πάω στο ξενοδοχείο που έμενε. Φοβήθηκα ότι θέλει μόνο να με γαμήσει για εκδίκηση και να εξαφανιστεί όμως δεν άντεχα να μην πάω να τον βρω. Είπα ότι θα το ρισκάρω και ότι γίνει.

Στις δέκα χτυπούσα ήδη την πόρτα του δωματίου του. Ήταν τόσο όμορφος από κοντά. Ήθελα να τον φιλήσω τόσο πολύ. Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και τότε... μου άστραψε ένα χαστούκι. Τρόμαξα, φοβήθηκα. Τον είδα στα μάτια δακρυσμένη από τον πόνο και το βλέμμα του ήταν τόσο σκοτεινό. Όταν όμως με κοίταξε να τρίβω το μάγουλο μου μαλάκωσε. Έπεσα στην αγκαλιά του και έκλαψα πολύ. Εκείνος μου ζητούσε συγγνώμη, μου έλεγε να ηρεμήσω και μου χάιδευε απαλά τα μαλλιά και το λαιμό. Ένιωσα ξαφνικά μια ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί και τότε κατάλαβα ότι βρίσκομαι επιτέλους μαζί με τον έρωτα μου σε ένα δωμάτιο και εγώ η χαζή κάθομαι και κλαίω αντί να εκμεταλλευτώ τον χρόνο μαζί του.

Σήκωσα το κεφάλι μου και τον είδα να με κοιτάζει σαν χαμένος. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε. Τα χείλη του είναι τόσο όμορφα και σαρκώδη. Ένιωθα να τον φιλάω και ανατρίχιαζα. Τον έσφιγγα πάνω μου και εκείνος με κρατούσε σφιχτά πάνω του. Ένιωθα το φούσκωμα στο παντελόνι του και καύλωνα τόσο πολύ. Με έγδυσε τελείως και άρχισε να φιλάει το στήθος μου. Σιγά σιγά μείναμε ολόγυμνοι και οι δύο. Δε θέλαμε να χάσουμε άλλο χρόνο. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και ήρθε πάνω μου.

- Γ: Τον θέλεις;

- Ε: Πολύ!

- Γ: Ζήτα το…

- Ε: Γάμα με…

και με μια κίνηση καρφώθηκε όλος μέσα μου. Πόνεσα πολύ. Το είδε και του άρεσε. Άρχισε να με γαμάει αργά. Τον ένιωθα μέσα στο μουνάκι μου να μου το ανοίγει πόντο-πόντο. Και ξαφνικά τον ξαναείδα να παίρνει το σκοτεινό του βλέμμα. Το βλέμμα που θέλει να με τιμωρήσει. Άρχισε να αυξάνει ρυθμό, να με γαμάει βίαια και επιθετικά. Όμως τώρα αυτό επιζητούσα κι εγώ. Να γίνουμε ένα. Μάζεψα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Εκείνος με κρατούσε από το στήθος και με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια. Με γαμούσε και με ξέσκιζε. Τον ένιωθα μέσα μου να πάλλεται και σε κάθε ώθηση να φτάνει βαθιά μέσα στη μήτρα μου. Δεν ξέρω πόση ώρα με έπαιρνε έτσι, λογικά ήταν γύρω στο εικοσάλεπτο, πάντως ήταν ότι πιο όμορφο και καυλωτικό είχα ζήσει ποτέ. Και ας μην αλλάζαμε καν στάση.

Με γαμούσε δυνατά, πότε γρήγορα και πότε βασανιστικά αργά και ένιωθα τα τοιχώματα του μουνιού μου να τον σφίγγουν. Κρατιόμουν για να μην τελειώσω πρώτη φορά. Ενώ γενικά τελειώνω δύσκολα. Όση ώρα ήταν μέσα μου δε χάναμε ο ένας τα μάτια του άλλου. Έσκυψε και άρχισε να με φιλάει και πάλι. Εκεί δεν άντεξα. Ένιωθα τον οργασμό μου να με κυριεύει και τον έσφιξα πιο δυνατά πάνω μου. Του είπα ότι χύνω ενώ άρχισα να χτυπιέμαι από κάτω του και ταυτόχρονα ένιωθα τον πούτσο του να φουσκώνει κι άλλο μέσα μου και να με καρφώνει ακόμα πιο δυνατά. Έχυνε μέσα μου. Τελειώναμε για πρώτη φορά μαζί, ταυτόχρονα.

Αφού τελειώσαμε και οι δύο, έμεινε μέσα μου καρφωμένος ακόμα μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Με κοιτούσε και τον έβλεπα να χαζεύει και να με θέλει. Ένιωθα τόσο ευτυχισμένη.

- Γ: Πες μου ότι είσαι δικιά μου.

- Ε: Είμαι δικιά σου μωρό μου. Πες το μου κι εσύ.

- Γ: Δικός σου είμαι.

- Ε: Μωρό μου όμως, είμαι στις μέρες μου. Τι θα κάνουμε αν;...

- Γ: Θα γίνουμε ακόμα πιο ευτυχισμένοι.

Συνεχίσαμε όλο το βράδυ να κάνουμε έρωτα , πότε ρομαντικά και πότε άγρια. Και θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό ακόμα.
Copyright protected OW ref: 184532Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.