Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξέρω πως όταν το δεις θα θυμώσεις. Δεν πρόκειται ούτε καν να φανταστείς πόσο κόπο έκανα για να το γράψω. Πόσες εβδομάδες. Να το γράψω όπως θα σου άρεσε. Όπως θα το θα το έγραφες εσύ. Να χρησιμοποιήσω τις λέξεις που αγαπάς. Το ύφος που προτιμάς. Διάβασε το. Όλο. Μέχρι την τελευταία λέξη. Και τότε ίσως καταλάβεις όλα αυτά που αρνείσαι πεισματικά να δεις. Όλα τούτα που δε μπορώ να σου πω κοιτάζοντας σε.

Σε ξέρω μόλις εννέα χρόνια. Σε άγγιζα τα επτά από αυτά. Μα πάνε περίπου 6 μήνες που σ’ έχω χάσει. Που δεν είσαι παρά μόνο μια ανάμνηση που με καίει. Μα είσαι μέσα στο είναι όλης μου της ύπαρξης από την πρώτη στιγμή της γέννησης μου. Κυκλοφορείς μέσα στο αίμα μου. Είσαι ο μόνος λόγος που χτυπάει η καρδιά μου και η μόνη αιτία που υπάρχω στην γη. Γεννιέμαι κι επανέρχομαι σ’ αυτόν τον κόσμο μόνο για να σε συναντώ κάθε φορά. Ζωές αμέτρητες ξοδεύω μόνο για να τις απλώνω στα πόδια σου. Να πατάς επάνω τους να μην σε λερώνει η ασχήμια του κόσμου.

Σ’ έχω πληγώσει, σ’ έχω στεναχωρήσει, σ’ έχω νευριάσει, σ’ έχω πικράνει. Έχω κάνει το βλέμμα σου γκρίζο και δυστυχώς όχι μόνο από πόθο. Και για όλα αυτά σου ζητώ συγνώμη.

Όχι για να εκλιπαρήσω για μια ακόμα ευκαιρία. Αυτό θα το κάνω μέχρι ν’ αφήσω την τελευταία μου πνοή. Κι ακόμα τότε θα επιστρέψω για να βρω τρόπο να είμαι κοντά σου. Σου ζητώ συγνώμη γιατί δεν έπρεπε να έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά. Έπρεπε να σε γεμίζω μόνο με χαρά, πόθο, ευτυχία, καύλα. Κι αυτό δεν το έκανα. Αντίθετα έκανα λάθη. Πολλά λάθη…

Κι επειδή ξέρω ότι είσαι δίκαιη, ξέρεις ότι φταις για πολλά από αυτά.

Φταις που ποτέ δεν ήσουν αποκλειστικά δική μου. Φταις που δεν πιστεύεις σε μένα. Σε μας. Φταις που αρνείσαι με πείσμα να δεις πόσο σ’ αγαπώ. Φταις που αρνείσαι να παραδεχτείς ότι με εξουσιάζεις. Φταις που με στοιχειώνεις. Φταις που με αποσυντονίζεις. Φταις που έχω εθιστεί σε σένα. Φταις που το όνομα σου έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στην καρδιά μου. Φταις που δεν με αφήνεις να το χαράξω και στο σώμα μου.

Φταις που δεν καταλαβαίνεις.

Φταις που γαμάς την ψυχή, το κορμί και το μυαλό μου δίχως οίκτο, χωρίς κανένα έλεος. Φταις που η μορφή σου πετάγεται συνεχώς μπροστά μου. Φταις που δε μπορώ να αντικρίσω άλλη γυναίκα χωρίς να την συγκρίνω με σένα. Φταις που κερδίζεις πάντα σ’ αυτή τη σύγκριση.

Φταις που μία φορά δεν με έχεις αφήσει να σου κάνω έρωτα. Τον πραγματικό, απόλυτο έρωτα που θέλω να σου προσφέρω. Μα όσο σθεναρά κι αν το αρνείσαι αυτή την φορά δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις. Γιατί αυτό θα κάνω σήμερα. Θα σου κάνω έρωτα όπως θέλω εγώ. Όπως σου αξίζει. Όπως ποτέ δεν με άφησες. Κι όσο διαβάζεις, τόσο θα νιώθεις τον πόθο μου. Την αγάπη μου. Τη συγνώμη μου. Την εξάρτηση μου. Το άγγιγμα μου. Την ανάσα μου. Τη φωνή μου να μιλάει στα πιο κρυφά μονοπάτια του μυαλού σου. Τον ανδρισμό μου να ξεχύνεται στις πιο καλά φυλαγμένες κοιλάδες του κορμιού σου.


Σ’ έχω μπροστά μου. Στητή. Αγέρωχη όπως πάντα. Να με κοιτάς μ’ αυτά τα σατανικά μάτια που κοιτάνε κατευθείαν μέσα στην ψυχή μου με το δήθεν αγγελικό βλέμμα τους. Με μισάνοιχτα τα φιλήδονα χείλη σου, έτοιμα να ρουφήξουν τη ζωή από το κάθε κύτταρο μου.

Τα μαλλιά σου είναι μαζεμένα χαλαρά επάνω και μικρές τουφίτσες ξεγλιστρούν από δω κι από κει. Ο λαιμός σου εκτεθειμένος όπως θα ήθελα να είναι και οι ώμοι σου. Αλλά ως συνήθως δε μου κάνεις την χάρη. Το φόρεμα σου τους αγκαλιάζει όπως όλο σου το κορμί. Ένα φόρεμα που αφήνει όλες σου τις καμπύλες να διαγράφονται όπως την πρώτη φορά που σε είδα.

Το βλέμμα μου κατεβαίνει στο στήθος σου. Χαζεύω τη στρογγυλάδα και το μέγεθος του. Χάνομαι στη σχισμή του. Παρατηρώ τις ρώγες σου που με προκαλούν αλύπητα.

Κατεβαίνω πιο κάτω. Βλέπω την μέση σου που καταλήγει σε δυο υπέροχους γλουτούς και τον πιο θεσπέσιο πισινό που μπορεί να δει άνδρας. Όρθιο, λαχταριστό, στητό, προκλητικό κάτω από το ύφασμα. Σχεδόν το ίδιο προκλητικός όσο αυτά τα δύο ηδονικά χείλη που ανταγωνίζονται σε σαγήνη εκείνα του προσώπου σου. Το ίδιο φουσκωτά με τα άλλα με καλούν να τα παραβιάσω με την γλώσσα μου, να εξερευνήσω τον μαγευτικό κόσμο που κρύβουν πίσω τους.

Καταλήγω στις γάμπες σου. Δυο υπέροχες καμπύλες όπως όλα πάνω σου στηρίζονται σε δυο θηλυκότατους αστραγάλους που όπως πάντα χάνονται σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο.

Σε τραβάω στην αγκαλιά μου. Περνάω το χέρι μου στην μέση σου και σκύβω και σε φιλάω. Η γλώσσα μου ανοίγει απαλά τα χείλη σου και αγγίζει την δική σου. Ρουφάς το κάτω χείλος μου μα σε σταματώ. Φέρνω το δάχτυλο μου στα χείλη σου και σου ψιθυρίζω…

- Όχι. Όχι απόψε. Απόψε θα μου παραδοθείς απόλυτα. Θα ακολουθήσεις τον ρυθμό μου. Θα αφεθείς εξ ολοκλήρου στην διάθεση μου. Αλλιώς… θα αναγκαστείς να με στερηθείς για πολύ καιρό.

Ούτε καν θέλω να ξεστομίσω κάτι τέτοιο μα είναι η μόνη μου ελπίδα να σε παρασύρω. Κι ευτυχώς υπακούς. Ένα απλό “εντάξει” βγαίνει από τα χείλη σου και το δάχτυλο μου τα χαϊδεύει απαλά.

Δίνει την θέση του στην γλώσσα μου. Με την άκρη της γλείφω αυτά τα ατέλειωτα χείλη που μισανοίγουν. Τα υγραίνω και γλιστράω μέσα τους. Ρουφάω απαλά την γλώσσα σου, φέρνω τη δικιά μου από κάτω της και την γαργαλάω. Σε σφίγγω επάνω μου και περνάς τα δάχτυλα σου στα μαλλιά μου. Μουδιάζεις τον εγκέφαλο μου.

Σε παίρνω αγκαλιά και χωρίς να σταματήσω να σε φιλάω σε πάω στο κρεβάτι. Κάθομαι με εσένα πάνω μου και το χέρι μου ταξιδεύει στις γάμπες σου. Βγάζω τις γόβες σου ενώ φιλάω τα κόκαλα του σαγονιού σου. Ρουφάω τη σάρκα σου ακριβώς κάτω από το αυτί σου. Το ένα μου χέρι, περασμένο στην μέση σου, σε σφίγγει επάνω μου και το άλλο μου χαϊδεύει τις βλεφαρίδες σου. Σαν τυφλός ψηλαφίζω το πρόσωπο σου. Τα δάχτυλα μου απολαμβάνουν το δέρμα σου.

Τα χέρια σου αφαιρούν το μπλουζάκι μου. Ακουμπούν το σημάδι που μου έχουν αφήσει τα νύχια σου στην αρχή της σχέσης μας. Χιλιάδες αναμνήσεις με πλημμυρίζουν. Δε μπορώ να σε χάσω. Δεν αντέχω να σε χάσω. Τα χείλια μου ακόμα βασανίζουν τον λαιμό σου και μικρά αγκομαχητά ελευθερώνονται από τα δικά σου. Τα χέρια μου σηκώνουν το φόρεμα σου. Το βγάζουν και απαλά σε αφήνω πάνω στο κρεβάτι και γρήγορα ξεντύνομαι χωρίς να παίρνω τα χείλια μου από πάνω σου.

Ανεβαίνω ξανά στο κρεβάτι και στηρίζομαι στα γόνατα μου. Κάθομαι και σε τραβάω κοντά μου με πλάτη προς εμένα. Φιλάω τους ώμους σου και τη βάση του λαιμού σου. Γλείφω την αρχή της ραχοκοκαλιάς σου. Ξεκουμπώνω το σουτιέν σου και κατεβάζω τις τιράντες σου. Φέρνω τα χέρια μου στο στήθος σου και το αφαιρώ τελείως. Μαλάζω τα στήθη σου. Βογκάς. Οι μεγάλες στρογγυλές θηλές σου γίνονται σκληρές κόκκινες ρώγες κάτω από το άγγιγμα των δαχτύλων μου. Βογκάς ακόμα πιο δυνατά. Κάνεις να μιλήσεις αλλά δε σ’ αφήνω.

Σου λέω σιγανά…

- Μη μιλάς. Σήμερα θέλω μόνο ν’ ακούς. Να αφουγκράζεσαι. Να βογκάς και να αναστενάζεις. Και να μιλήσεις μόνο αν καταλάβεις. Τότε θα ξέρεις. Και μόνο τότε αυτό που θα πεις θα έχει σημασία.

Δεν ξέρω αν έχεις ήδη καταλάβει και είσαι τόσο συγκαταβατική αλλά γι’ ακόμα μια φορά ψιθυρίζεις… “Εντάξει”

Σε πιάνω από την μέση και σε καθοδηγώ να καθίσεις κι εσύ στα γόνατα σου όπως κι εγώ. Οδηγώ τα χέρια σου μπροστά σου και γέρνεις λίγο στηρίζοντας το βάρος σου στα χέρια σου. Γέρνω κι εγώ επάνω σου κι ο ανδρισμός μου, στητός ακουμπάει στην μέση σου, λίγο πιο πάνω από εκεί που ξεκινάει το στρινγκ σου. Συνεχίζω να κλείνω τα στήθη σου στις χούφτες μου και να τα χαϊδεύω με πάθος. Τρίβω τις ρώγες σου που πετάγονται ανάμεσα από τα δάχτυλα μου. Πιπιλάω την πλάτη και τους ώμους σου. Παρατηρώ το ανατρίχιασμα σου. Ακούω τα βογκητά σου. Κατεβάζω το ένα μου χέρι στην άβυσσο σου. Την αγκαλιάζω ολόκληρη και σφίγγω την παλάμη μου πάνω της. Τινάζεσαι. Τα δάχτυλα μου παραμερίζουν λίγο το κιλοτάκι σου και τα δυο μου δάχτυλα ανοίγουν τα χείλη σου. Ο δείκτης μου εντοπίζει την κλειτορίδα σου κι αρχίζει να την τρίβει απαλά και κυκλικά. Τα βογκητά γίνονται μουγκρητά και οι ανάσες σου επιταχύνονται. Η γλώσσα μου ταξιδεύει μεταξύ του λαιμού, των ώμων και της αρχής της πλάτης σου. Τα πρώτα μου υγρά κυλάνε στην μέση σου και τα δικά σου στα δάχτυλα μου.

- Έλα κορίτσι μου…

σου λέω ενώ δαγκώνω απαλά το αυτί σου. Βάζω τη γλώσσα μου μέσα του και το γλείφω αργά.

- Έλα ψυχή μου… άσε το χείμαρρο σου να κυλήσει στα δάχτυλα μου.

Νιώθω τις συσπάσεις σου. Ξέρω πως είσαι έτοιμη. Ξεκλείδωσε τον πόθο σου κι άφησε τον να ξεχυθεί στο χέρι μου.

Πριν ολοκληρώσω την πρόταση μου νιώθω τα υγρά σου να μουσκεύουν τα δάχτυλα μου και το σώμα σου να τρέμει. Μικρά συνεχόμενα βογκητά ξεφεύγουν από το στόμα σου. Χύνεις… απαλά, γλυκά. Όπως ακριβώς ήθελα να σε κάνω να χύσεις. Κι όπως πάντα σ’ ακολουθώ. Ο ανδρισμός μου συσπάται και χτυπάει επανειλημμένα στην μέση σου. Τα υγρά μου κυλάνε στη μέση σου και συναντούν τα δικά σου ανάμεσα στα σκέλια σου. Σφίγγω το στήθος σου με το ένα μου χέρι και την κλειτορίδα σου με το άλλο. Πιπιλάω με δύναμη τον λοβό του αυτιού σου και νιώθω τον δεύτερο οργασμό σου. Είμαι κολλημένος επάνω σου και τρέμουμε μαζί χύνοντας δυνατά αλλά ήρεμα.

Παίρνω με τα δάχτυλα μου τα υγρά μας και τα απλώνω στις ρώγες σου. Αναστενάζεις. Ξανακάνω το ίδιο μα αυτή την φορά βρέχω τα χείλη σου. Αναστενάζεις πιο δυνατά και τα γλείφεις. Επαναλαμβάνω την ίδια κίνηση και με τα δυο μου χέρια αυτήν την φορά και απλώνω τα υγρά μας και στα δύο σου στήθη.

Σε γυρίζω ανάσκελα και σε ξαπλώνω στο κρεβάτι. Κατεβαίνω στα σκέλια σου και αφαιρώ αργά το κιλοτάκι σου. Επιστρέφω στα στήθη σου και τα αγκαλιάζω ξανά. Τα φέρνω στο στόμα σου κι αρχίζω να τα γλείφω. Ενώνεις τα χέρια σου με τα δικά μου και η γλώσσα σου γλείφει τις ρώγες σου μαζί με τη δικιά μου. Σηκώνομαι λίγο και σε κοιτάω. Πιάνω τα χέρια σου και πλέκω τα δάχτυλα μου στα δικά σου. Σε φιλάω. Η γεύση του πάθους μας υπάρχει ακόμα στα χείλη σου. Φέρνω όλο μου το σώμα από πάνω σου και καλύπτω το κορμί σου με τον όγκο μου. Τρελαίνομαι πόσο μικρή κι ευάλωτη μοιάζεις από κάτω μου κι ας μην είσαι λεπτοκαμωμένη. Ρίχνω απαλά το βάρος μου επάνω σου για να μην κόψω την αναπνοή σου και συνεχίζω να σε φιλάω. Σ’ αγκαλιάζω και τα χέρια σου ταξιδεύουν ξανά στο κορμί μου. Περνάνε πάλι πάνω από το σημάδι που μου άφησες. Το σημάδι που αγγίζω εδώ και 6 μήνες για να σε νιώθω πάνω μου.

Συνεχίζω να σε φιλάω και προχωράω όλο και πιο κάτω. Φτάνω στην κοιλιά σου και τη φιλάω τρυφερά. Αυτή την κοιλίτσα που θέλω τόσο πολύ να την κάνω επιτέλους να φουσκώσει και μετά από μερικούς μήνες να φιλάω τα πατουσάκια του πλάσματος που θα θέλει με μανία να βγει από εκεί. Του πλάσματος που θέλω τόσο πολύ να σου χαρίσω μα δε με αφήνεις καν να δοκιμάσω.

Προχωράω ακόμα πιο κάτω. Γλείφω τα χείλη σου με την άκρη της γλώσσας μου. Αργά, απολαυστικά από κάτω μέχρι πάνω. Τα ανοίγω σιγά σιγά και γλείφω ταυτόχρονα και την κλειτορίδα σου. Την φυσάω απαλά και σε βλέπω να ανατριχιάζεις πάλι. Με τους αντίχειρες μου ανοίγω τα χείλη σου εντελώς και συνεχίζω να φυσάω σιγανά. Την κλειτορίδα σου, τα χειλάκια σου, την τρυπούλα σου. Μία σε γλείφω, μία σε φυσάω. Οι αναστεναγμοί και οι ανάσες σου ακολουθούν τον ρυθμό των κινήσεων μου. Βάζω την γλώσσα μου στην τρυπούλα σου και την νιώθω να σφίγγεται από το ξάφνιασμα. Αρχίζει να συσπάται και οι κινήσεις της γλώσσας μου μέσα της ταυτίζονται με τις συσπάσεις της. Η καύλα σου παίρνει οντότητα και την γεύομαι με λαχτάρα. Βγαίνω αργά κι αρχίζω να ρουφάω το μικρό κομματάκι σάρκας ανάμεσα στις δυο σου τρυπούλες. Σε σηκώνω ελαφρά κι επισκέπτομαι την πίσω είσοδο σου. Η γλώσσα μου ψηλαφίζει τις ροδέλες της. Μπαίνει όλο και βαθύτερα και νιώθει νέες συσπάσεις.

Όλο το κορμί σου συσπάται πάνω στην γλώσσα μου. Το όργανο μου ακολουθεί πιστά αυτόν τον τρελό χορό συσπάσεων του σώματος σου. Χρησιμοποιώντας την γλώσσα μου ως υποκατάστατο του ανδρισμού μου, κάνω έρωτα στις τρυπούλες σου εναλλάξ. Ξεκινάω από πίσω, ρουφάω το κενό ανάμεσα του και καταλήγω στην τρυπούλα της μουνίτσας σου. Γυρίζω πίσω ακολουθώντας την αντίθετη φορά. Αυξάνω την ταχύτητα και την ένταση μου σταδιακά και το σώμα σου ανταποκρίνεται. Τα χέρια μου βρίσκουν τις ρώγες σου και τις τρίβουν συντονίζοντας τις κινήσεις των δακτύλων μου με αυτές της γλώσσας μου και όλα μαζί με τις κινήσεις του κορμιού σου. Τα βογκητά σου δυναμώνουν. Ο οργασμός σου είναι πολύ κοντά. Χαμηλώνω την ένταση. Μικρά μουγκρητά ανυπομονησίας ακούγονται. Αυξομειώνω την ένταση και νιώθω τον οργασμό σου να πηγαινοέρχεται. Σηκώνεις απότομα τη μέση σου και καταλαβαίνω πως δεν αντέχεις άλλο. Όπως ακριβώς δεν αντέχω εγώ μακριά σου. Δυναμώνω την ένταση απότομα και τα υγρά σου γεμίζουν το στόμα μου. Ξεχειλίζουν τις τρυπούλες σου και προσπαθώ να ρουφήξω όσα περισσότερα μπορώ αλλά δε σε προλαβαίνω. Με πλημμυρίζεις, μουσκεύεις τα μάγουλα μου, τα δάχτυλα μου, τα σκέλια σου, το σεντόνι. Σφίγγεσαι πάνω μου, μου κόβεις την ανάσα, φωνάζεις, τρέμεις χωρίς σταματημό.

Το πέος μου συσπάται μανιασμένα. Θέλει να σε μιμηθεί. Να εκτονώσει την καύλα μου. Να σε συνοδεύσει σε αυτό το ξέφρενο ξέσπασμα. Αλλά δεν το αφήνω. Όχι αυτή την φορά. Όχι. Θέλω όλη μου η καύλα, η αγάπη, ο πόθος να χυθεί μέσα σου, όχι στα σεντόνια. Ξεκλειδώνω τα πόδια σου από το κεφάλι μου και ψάχνω την ανάσα μου. Σε παρατηρώ που προσπαθείς να ηρεμήσεις και σε χαϊδεύω τρυφερά. Χαϊδεύω τις γάμπες σου, τους μηρούς σου, το στομάχι σου, τα στήθη σου, τα χέρια σου, τα μαλλιά σου, το πρόσωπο σου. Ξανά σαν τον τυφλό που προσπαθεί να ανακαλύψει την μορφή σου με τα δάχτυλα του.

Σε χαζεύω σιωπηλός να ξαναβρίσκεις τις ανάσες σου με τα μάτια κλειστά. Θέλω τόσο πολύ να τα ανοίξεις. Να δω το χρώμα τους. Μα δεν θέλω να το ζητήσω. Σήμερα δεν θέλω να σου ζητήσω τίποτα. Μόνο να σου προσφέρω. Τα βλέφαρα σου τρεμοπαίζουν και τα μάτια σου ανοίγουν αργά. Γυαλίζουν και είναι ακόμα γκρίζα. Αυτό το γκρίζο που με κάνει περήφανο όταν ξέρω ότι το προκαλώ εγώ και δεν οφείλεται σε στενοχώρια.

Σκύβω επάνω σου κι αρχίζω να σε φιλάω. Φιλάω τα μαλλιά σου, το μέτωπό σου, τα μάγουλα σου. Τα χείλη σου μισανοίγουν. Ζητούν τα δικά μου. Το καταλαβαίνω. Ανταποκρίνομαι. Εγώ το έχω ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από σένα. Ρίχνω προσεκτικά το βάρος μου πάνω σου και σε αγκαλιάζω. Χάνεσαι από κάτω μου. Τυλίγεις τα πόδια σου στη μέση μου.

- Σε θέλω… σε θέλω μέσ…

λες σιγανά.

Σφραγίζω το στόμα σου με ένα φιλί. Δε θέλω να με παρακαλέσεις απόψε. Θέλω να καλύψω κάθε σου ανάγκη χωρίς να το ζητάς. Θέλω να σου δείξω πως όντως είμαι ένας άνδρας που αξίζει να είναι δίπλα σου. Που μπορεί να σε ικανοποιήσει. Που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη.

Ανεβαίνω αργά προς τα πάνω και το πέος μου ακουμπάει τα φύλλα της αβύσσου σου. Είσαι ακόμα υγρή. Η πλώρη του ανδρισμού μου τα ανοίγει απαλά και ήρεμα γλιστράω μέσα σου. Με ρουφάς με λαχτάρα. Με τυλίγεις. Με καις. Καταβάλω πραγματικά υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην ξεχυθώ αμέσως μέσα σου. Στηρίζομαι στα χέρια μου και σκύβω το κεφάλι μου να δω το πρόσωπο σου. Μα δεν προλαβαίνω. Τα χέρια σου τυλίγονται στον λαιμό μου και γαντζώνεσαι πάνω μου. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω αργά μέσα σου τρέμοντας ολόκληρος. Φέρνω στο μυαλό μου όλες εκείνες τις φορές που σε πίκρανα για να θυμίσω στον εαυτό μου πόσο σημαντικό είναι να κρατηθώ. Και τα καταφέρνω.

Η στύση μου αμείωτη, σταθερή, μα οι αντοχές μου ανανεωμένες παρόλο που το κάνεις όσο πιο δύσκολο γίνεται. Το όργανο μου καίγεται από την καύλα σου, τα τοιχώματα σου με πιέζουν αλύπητα σαν άλλες Συμπληγάδες. Ολόκληρο το σώμα σου με καλεί σαν άλλη Σειρήνα. Για ακόμα μια φορά με βασανίζεις χωρίς έλεος. Για να σωθώ βγαίνω αργά και μαλακά γλιστράω στον πίσω κήπο σου. Μα πόσο ανόητος! Η κατάσταση εκεί είναι το ίδιο δύσκολη αν όχι χειρότερη. Οι ροδέλες σου που σπάζουν διαδοχικά και με ευκολία με κολάζουν ακόμα περισσότερο. Το σφίξιμο σου πάνω μου και οι ήχοι που βγάζεις με χτυπούν σαν μαστίγιο. Το πέος μου συσπάται χωρίς σταματημό. Αλλά όχι. Θα κρατηθώ. Πρέπει να κρατηθώ. Μόνο εσύ έχεις σημασία απόψε. Και θα κάνω κάθε θυσία για σένα. Πρέπει να σε κάνω να καταλάβεις πόσο σημαντική είσαι για μένα.

Μπαινοβγαίνω εναλλάξ στις τρυπούλες σου. Είσαι τόσο ερεθισμένη που από την μία η είσοδος μου είναι πραγματικά ανεμπόδιστη αλλά ταυτόχρονα αληθινό βασανιστήριο για τις αντοχές μου. Οι τρυπούλες σου ανοιγοκλείνουν, με πιέζουν, με καίνε. Τα νύχια σου μπήγονται στο δέρμα μου όπως και τα δόντια σου. Με πονάς αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Με πονάς γιατί θέλω τόσο πολύ να αφεθώ, να σε γεμίσω με το σπέρμα μου αλλά δεν πρέπει ακόμα. Καταλαβαίνω όμως ότι το μαρτύριο μου δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα. Ούτε εσύ θα αντέξεις για πολύ.

Χωμένος βαθιά μέσα στην μουνίτσα σου μένω ακίνητος για να σταματήσω την ορμή μου. Μα ούτε εκείνη ούτε εσύ το δέχεστε. Σφίγγεστε και οι δύο πάνω μου και με τσουρουφλίζετε. Με πιέζετε με όση δύναμη έχετε. Αρχίζεις να τρέμεις και καταλαβαίνω πως δεν πρέπει να σε αφήσω να περιμένεις άλλο. Με ορμή αρχίζω να κινούμαι ξανά. Αρπάζομαι από τα κάγκελα του κρεβατιού και σε στριμώχνω στο κεφαλάρι. Σε νιώθω απόλυτα μικροσκοπική όπως έχεις τυλιχτεί επάνω μου. Μπαινοβγαίνω μέσα σου με φόρα. Καρφώνομαι σαν έμβολο και στις δυο σου τρυπούλες. Βγαίνοντας από την μουνίτσα σου μερικά από τα υγρά μου μουσκεύουν τα χειλάκια σου και τρελαίνεσαι. Μπαίνω γρήγορα στο κωλαράκι σου και προχωράω όσο πιο βαθιά είναι δυνατόν.

- Μη βγεις…

φωνάζεις και τρέμεις ολόκληρη. Χύνεις και επιτέλους αφήνομαι και χύνω κι εγώ. Γεμίζω το κωλαράκι μου τα υγρά μου. Είναι τόσα πολλά που στάζουν από την τρυπούλα σου. Τρέμουμε και οι δύο, ουρλιάζουμε, βαριανασαίνουμε, μουγκρίζουμε, εκτονωνόμαστε.

Σε νιώθω να χαλαρώνεις σε αγκαλιάζω και σε ακουμπάω στα μαξιλάρια. Δείχνεις τόσο ευαίσθητη, τόσο μικρούλα, τόσο ανυπεράσπιστη κάτω από το βάρος μου. Θέλω να σε προστατέψω, να σε ικανοποιήσω, να σε φροντίσω.

Βγαίνω αργά από το κωλαράκι σου και μερικά από τα υγρά μου ακόμα στάζουν από την τρυπούλα σου. Η στύση μου δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο. Ξαναγλιστράω στη μουνίτσα σου και μπαινοβγαίνω αργά, ερεθιστικά, αισθησιακά. Τα βογκητά σου ξαναρχίζουν κι όσο δυναμώνουν δυναμώνω κι εγώ την ταχύτητα μου. Σε έχω φυλακισμένη στην αγκαλιά μου και σε νιώθω αφημένη να απολαμβάνεις τον έρωτα μου. Ικανοποιούμαι τόσο πολύ που βάζω όλα μου τα δυνατά να σου προσφέρω όλη την απόλαυση που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα. Όλη την απόλαυση που αξίζει μια γυναίκα. Μια πραγματική γυναίκα σαν εσένα.

Χαλαρώνω το αγκάλιασμα μου και σκύβω πάνω σου. Σε χαϊδεύω, σε φιλάω όπου μπορώ και κάνεις κι εσύ το ίδιο. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια κάνουμε πραγματικό έρωτα. Αισθησιακό, ρομαντικό, ουσιαστικό. Δε σε γαμάω. Κάνω έρωτα στην ψυχή σου, στο κορμί σου, στο μυαλό σου. Ακριβώς όπως γαμάς εσύ τα δικά μου τόσα χρόνια.

Αρχίζω να σου μιλάω...

- Καταλαβαίνεις; Καταλαβαίνεις τώρα τι είσαι για μένα; Καταλαβαίνεις πόση ανάγκη σε έχω; Ανήκεις αλλού, το ξέρω. Μα ένα κομμάτι σου, έστω ένα πολύ μικρό σου κομμάτι ανήκει και σε μένα. Κι ακόμα κι αυτό μου αρκεί. Μου αρκεί για να με κάνει ευτυχισμένο. Αλλά ακόμα κι αυτό δε με νοιάζει. Ας είμαι ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Αρκεί να είμαι κοντά σου. Αρκεί να είμαι κάτι δικό σου. Γιατί είμαι δικός σου. Ανήκω ολοκληρωτικά και αποκλειστικά σε σένα κι ανήκεις εσύ κάπου αλλού. Καταλαβαίνεις τώρα;

- Ναι...

απαντάς σιγανά και γυρίζω να βρω τα μάτια σου. Αυτά τα υπέροχα μάτια, ολόγκριζα και τώρα αλλά από πόθο. Αλλά κι από κάτι άλλο αυτήν την φορά. Για πρώτη φορά βλέπω μέσα τους εμπιστοσύνη. Με πιστεύεις. Το βλέπω, το νιώθω. Αυτή τη φορά με πιστεύεις.

Σκύβω και βρίσκω τα χείλια σου. Σε φιλάω γλυκά κι ανταποδίδεις. Κινούμαι μέσα σου με λατρεία και σε νιώθω να χύνεις ήρεμα και όμορφα. Λούζεις το όργανο μου με τους χυμούς σου και έλκεις και τους δικούς μου. Εκλύονται ήρεμα μέσα στο μουνάκι σου και αναμειγνύονται με τα δικά σου. Τα υγρά μας γεμίζουν το άδυτο σου και πνίγουν τον ανδρισμό μου μέσα του.

Αδειάζουμε την ψυχή μας και οι δύο και ξαπλώνω στα σεντόνια με σένα επάνω μου. Σιωπηλοί και οι δυο μας, τραβάω το σεντόνι και μας σκεπάζω. Ούτε τσιγάρο αυτή τη φορά, ούτε λέξεις. Μόνο γαλήνη και ηρεμία. Αγάπη, πραγματική και βαθιά αγάπη! Χαμένος ακόμα μέσα σου, χαϊδεύω τα μαλλιά σου και σου ψιθυρίζω…

- Κοιμήσου... είσαι ασφαλής τώρα πια, χαλάρωσε και κοιμήσου.

Αποκοιμιέσαι γλυκά στο στέρνο μου κι εγώ απλά απολαμβάνω την στιγμή παρακαλώντας να μου δώσεις την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου για πάντα. Για όσο και όποτε μπορείς. Αλλά για πάντα…

Λοιπόν;

Θα μου τη δώσεις;




Copyright protected OW ref: 184918



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).