Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Μ είχαμε πολύ τυπικές σχέσεις. Απλώς όποτε βρισκόμασταν στην σχολή λέγαμε ένα "γεια". Μουνάρα από τις λίγες! Κοντούλα, με μακριά ξανθά μαλλιά για τράβηγμα, δύο μικρά βυζάκια με δύο ρώγες για δάγκωμα, μια κωλάρα για πολύ πούτσο και δύο μπλε μάτια που τα φανταζόμουν να με κοιτάνε στα μάτια ενώ μου ρουφάει τα αρχίδια και παίζει με το καυλί μου. Όπως καταλαβαίνετε, τον είχα παίξει ουκ ολίγες φορές για εκείνη.

Σε ένα μάθημα στο τρίτο έτος τυχαίνει να βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα για μια εργασία. Ένιωσα ότι ήταν η τέλεια συγκυρία για να παίξει κάτι μεταξύ μας. Ήταν ξεκάθαρα ή τώρα ή ποτέ. Οι πρώτες δύο συναντήσεις μας έγιναν στη βιβλιοθήκη. Εκεί τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και μας έκαναν παρατήρηση οι διπλανοί μας. Σε κάποια φάση μου έπεσε το στυλό κάτω από το τραπέζι και έσκυψα για να το πάρω και τότε εκείνη άνοιξε τα πόδια της για να μου δείξει το μουνάκι της, μιας που δε φορούσε εσώρουχο κάτω από το φόρεμά της. Καύλωσα πολύ εκείνη τη στιγμή αλλά επειδή όλα έγιναν αστραπιαία και ήμασταν και στη βιβλιοθήκη δεν έκανα καμία κίνηση. Απλώς πήρα το μήνυμα ότι γουστάρει, της πρότεινα στο τέλος η επόμενη συνάντηση να γίνει στο σπίτι μου και εκείνη δέχτηκε.

Μετά από τρεις μέρες χτυπάει το κουδούνι. Ήταν η Μ. Είχα καθαρίσει πολύ προσεχτικά και είχα κάνει κι ένα ντουζάκι για να είμαι έτοιμος για αυτό που θα ακολουθούσε. Μπήκε η Μ στο σπίτι μου με ένα από τα γνωστά καυλιάρικα φορέματα της που είναι κολλητά και τόνιζαν την κωλάρα της. Κάθισε στον καναπέ και αφού είπαμε μια δυο χαζομάρες αρχίσαμε με την εργασία. Μετά από λίγη ώρα άρχισα να χαϊδεύω ανεπαίσθητα τα ξανθά μαλλιά της. Η παρουσία της με είχε καυλώσει πολύ. Εκείνη έβαλε το χέρι της στο εσωτερικό του μηρού μου και μου χάιδευε το πόδι. Όσο εγώ πλησίαζα τα χείλη μου στον λαιμό της, τόσο αυτή ανέβαινε προς τον πούτσο μου.

Άρχισα να γλείφω το λαιμό της και να χαϊδεύω το στήθος της, όσο εκείνη χάιδευε πάνω από το σορτσάκι τον πούτσο μου, ο οποίος είχε γίνει πέτρα. Αφού φασωθήκαμε για λίγο, έσκυψε και άρχισε να τρίβει το πρόσωπό της πάνω στην ψωλή μου. Στη συνέχεια μου κατέβασε το σορτσάκι και το μποξεράκι και πετάχτηκε έξω ο πούτσος μου, ο οποίος κοιτούσε περήφανα το ταβάνι. Αφού τον μύρισε, τον έγλειψε όλο κατά μήκος και πήρε το κεφαλάκι στο στόμα της. Το ρουφούσε και το έγλειφε κυκλικά με τη γλώσσα της ενώ τρόμπαρε το καυλί μου. Τη σταμάτησα για λίγο και αφού έσκυψα για να ανταλλάξουμε ένα γλωσσόφιλο της είπα στο αφτί ότι θέλω να με κοιτάει στα μάτια. Σηκώθηκα όρθιος και εκείνη στα γόνατα μπροστά μου άρχισε να μου γλείφει και να μου ρουφάει τα αρχίδια κοιτώντας με στα μάτια. Η φαντασίωση μου πήρε σάρκα και οστά.

Αφού της γάμησα για λίγο το στόμα, τη σήκωσα όρθια και της έβγαλα το φόρεμα και το σουτιέν. Έσκυψα για να γλείψω και να δαγκώσω τις δύο υπέροχες ρώγες της που κοιτούσαν ψηλά, ενώ παράλληλα χούφτωνα δίχως αύριο την κωλάρα της. Την πήρα από το χέρι και την πήγα στο κρεβάτι μου. Την ξάπλωσα ανάσκελα και πήγα κατευθείαν προς το μουνάκι της. Έγλειφα και δάγκωνα για αρκετή ώρα το εσωτερικό των μηρών της και την περιοχή γύρω από το μουνάκι της το οποίο φαινόταν να στάζει κάτω από την κόκκινη στρινγκάρα της, την οποία και της έβγαλα. Αποκαλύφθηκε μπροστά μου ένα ροζ μουνάκι με δύο πολύ ωραία χείλη, το οποίο ήταν για γλείψιμο και ξέσκισμα. Άρχισα να τη γλείφω με μανία και να παίζω μαζί του, όσο εκείνη μου χάιδευε τα μαλλιά και με πίεζε προς αυτό. Ανάμεσα στα βογκητά της την πιάνω και την γυρνάω στα τέσσερα. Με καύλωνε που η σωματική διάφορα μας μου επέτρεπε να τη σηκώνω και να την ετοιμάζω για τις ορέξεις μου. Έριξα δύο σφαλιάρες στην κωλάρα της και βυθίστηκα ανάμεσα στην κωλάρα της την οποία και χούφτωνα όσο της έγλειφα το μουνάκι.

Μόλις την ένιωσα να τρέμει και να χύνει στη γλώσσα μου, σηκώθηκα, έβαλα μια καπότα και όπως ήταν στα τέσσερα με ανοιχτά κωλομέρια, έριξα μερικά πουτσοσκάμπιλα στην κωλάρα της και τη μουνάρα της μέχρι που γύρισε, με κοίταξε με νάζι και μου είπε "πήδα με". Αυτή η ωμότητα της με καύλωσε τρομερά και έτσι την έπιασα από τους ώμους και μπήκα όλος μέσα, μιας που γλίστρησα πανεύκολα από τα υγρά της. Εκείνη αναστέναξε και εγώ κόλλησα ακίνητος πάνω της και έσκυψα στο αφτί της, το οποίο και δάγκωσα λίγο και της ψιθύρισα ότι θα την κάνω το πουτανάκι μου. Όταν μου είπε η πουτάνα "κάνε με, σε παρακαλώ!" βγήκα ολόκληρος και καρφώθηκα πάλι μέσα μέχρι να αρχίδια. Την έπιασα από τα μαλλιά και άρχισα στην αρχή να την βάζω και να τη βγάζω σιγά σιγά μέχρι που επιτάχυνα. Τη σφυροκοπούσα και τα βογκητά της, το τρίξιμο του κρεβατιού και τα σώματά μας που χτυπούσε το ένα το άλλο γέμιζαν το δωμάτιο.

Μετά από λίγο την έβαλα να κάτσει πάνω μου. Έπιανα την κωλάρα της και εκείνη χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο μου και στηριζόταν στο στήθος μου. Την έβλεπα να το απολαμβάνει και καύλωνα κι άλλο. Ήθελα να τη χύσω αλλά κρατιόμουν. Το μουνάκι της ήταν πολύ υγρό και ζεστό και μου άρεσε πολύ να βλέπω τον πούτσο μου να χάνεται μέσα του. Της χτυπούσα το κωλαράκι της και έβλεπα τα βυζάκια της να χοροπηδάνε. Σκέτη καύλα.

Τη γύρισα ανάσκελα, πήρα τα πόδια της στους ώμους μου και μπήκα μέσα της. Την πηδούσα πολύ γρήγορα και ένιωθα τα αρχίδια μου να κοπανάνε στο μουνάκι της. Ένιωθα το μουνάκι της να αρχίζει να τρέμει μέχρι που φώναξε ότι χύνει. Της είπα ότι πλησιάζω κι εγώ και μου είπε ότι τα θέλει στο πρόσωπο της. Μετά από λίγα λεπτά βγήκα από μέσα της, έβγαλα το προφυλακτικό και ανέβηκα προς το πρόσωπό της. Αφού τον έπαιξα για λίγο και αφού εκείνη μου τον έγλειψε για λίγα λεπτά άρχισα να χύνω στο πρόσωπο της. Τα χύσια μου έφευγαν πηχτά και καυτά και όταν έπεσα ξέπνοος δίπλα της την έβλεπα να με κοιτάζει με ναζί έχοντας το σπέρμα μου πάνω της. Άρχισε να το μαζεύει με τα δάχτυλά της και να το γλείφει. Η πουτάνα ήξερε πώς να με καυλώσει.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 184894Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.