Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κάθε χρόνο πηγαίνουμε στο Διακοπτό για τις καλοκαιρινές μας Διακοπές. Εκεί είναι το χωριό της γυναίκας μου. Έχει τη θάλασσα του και τα μαγαζιά του για να χαλαρώνουμε από την κουραστική Αθήνα. Το μόνο αρνητικό ότι εκεί είναι και ο πρώην της γυναίκας μου. Ο Χάρης. Αθήνα μένει και αυτός αλλά έρχεται πολύ τακτικά για το καλοκαίρι. Τι κόλλημα μπορεί να φάει μια γυναίκα με κάποιον ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω. Κάθε φορά που κατεβαίνουμε τρέμω μην το συναντήσουμε γιατί δυστυχώς φοβάμαι πολύ την γυναίκα μου.

Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν πριν πολλά χρόνια. «Αυτός είναι» μου λέει. «Πες μου με κοιτάει;». Κι εγώ σα να είμαι φίλος της της έλεγα τι κάνει. Εκεί έπρεπε να αντιδράσω και δυστυχώς δεν το έκανα. Πρόσκληση μετά με αίτημα φιλίας στο Facebook, παρακάλια εγώ να μην τον δεχτεί για να μην μας καταστρέψει, απόρριψη μετά από πολύ καιρό και η ζωή συνεχιζόταν με φασαρίες του στυλ «δεν περνάω καλά και έπρεπε να δεχτώ μαζί του, θα ήταν καλύτερα, γάμαγε καλύτερα» κλπ. Αυτό το τελευταίο μου ακούστηκε καμπάνα μεγάλη, αλλά προχωρήσαμε. Εξάλλου μου είχε ξεκαθαρίσει πως αν συναντηθούν ξανά θα έβγαιναν για να μιλήσουν για τους λόγους που χώρισαν στο παρελθόν. Δεν ξέρω αν είχε μεγάλη πούτσα ο τύπος ή αν είχε φράγκα, μόνο τι δουλειά έκανε ήξερα αφού δούλευε σαν Ναυπηγός σε μεγάλη εταιρεία.

Τον ξανασυνάντησα μόνος που είχα πάει για καφέ και το σοκ ήταν μεγάλο. Όχι γιατί ο τύπος με ήξερε. Αλλά γιατί είδα τον τύπο που γαμούσε στο παρελθόν την γυναίκα μου. Που του έπαιρνε πίπα που του έκανε ισπανικό και που της έμαθε γενικά τι σημαίνει γαμήσι. Πολύ περίεργο συναίσθημα. Τελευταία φορά που τον συναντήσαμε ήταν σε μια συναυλία του Σχοινά που έσκασε με 3 γκόμενές ο τύπος. Φύγαμε μετά από τις ματιές που ανταλλάξανε γιατί πλέον αισθανόμουν άβολα. Η καραντίνα βοήθησε να αποφύγουμε παρόμοιες συναντήσεις ώσπου ήρθε το φετινό καλοκαίρι. Είμαι σίγουρος ότι δε θα αποφύγουμε την μοιραία συνάντηση και είμαι σίγουρος τι θα ακολουθήσει. Θα συναντηθούν και θα κανονίσουν για καφέ. Η γυναίκα μου θα ετοιμαστεί θα φορέσει ένα σέξι στρινγκάκι ψηλές πλατφόρμες και όλο καύλα θα βγει. Εμένα θα με τρώει η αγωνία στο σπίτι με τα παιδιά.

Αφού τελειώσουν τον καφέ θα της προτείνει να πάνε για ποτό. Αυτή θα δεχτεί. Εκεί δε θα γίνει τίποτα. Όσο πίνει όμως θα χαλαρώνει και οι αναστολές της θα μειώνονται γιατί ο τύπος είναι πολύ έξυπνος. Αφού θα την πείσει ότι ήταν λάθος που χωρίσανε με το που θα μπουν στο αυτοκίνητο θα γυρίσει να τη φιλήσει. Εκεί θα έχει πέσει και το τελευταίο κάστρο. Αφού θα την χουφτώνει και θα αρχίσει να παίζει με το μουνάκι της θα πετάξει την πούτσα έξω. Θα αρχίσει να κάνει η γυναίκα μου μια μαγική πίπα που ζωντανεύει και νεκρό και στη συνέχεια θα θέλει να γαμήσει το λειζεράτο μουνάκι της που πλέον θα είναι υγρό και γεμάτο καύλα. Θα την καρφώσει ελπίζω με προφυλάξεις για να μην έχουμε καμία νέα εγκυμοσύνη και είμαι σίγουρος ότι μετά θα θέλει να την πάρει από τον κώλο αφού ήταν το μοναδικό που δεν είχε κατακτήσει. Δεν νομίζω ότι θα του τον δώσει τόσο νωρίς.

Αφού την ξεσκίσει και τη χύσει στο στόμα θα την γυρίσει σπίτι. Εκεί θα μου περιγράψει η γυναίκα μου τι έγινε και ότι θα πρέπει να χωρίσουμε. Εγώ θα την παρακαλέσω να μη με αφήσει γιατί δε μπορώ να αντέξω μακριά της και ας πηδιέται με το Χάρη έστω για να κρατάω τα παιδιά μας. Εκεί θα έχω χτυπήσει πάτο και θα έχω ξεφτιλιστεί στα μάτια της, αλλά δε θα έχω άλλη επιλογή. Θα μου πει να μιλήσει με τον Χάρη και θα μου ανακοινώσει την απόφαση της. Αυτός επειδή θα θέλει αποκλειστικότητα αλλά τον βολεύει κιόλας να υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για να κρατάει τα παιδιά θα ανακοινώσει ότι μπορώ να μείνω αλλά δε θα την ξανακουμπήσω ποτέ. Εγώ από το να μην την ξαναδώ θα το αποδεχτώ και θα την παίζω όταν θα τη βλέπω να κοιμάται με τα σέξι εσώρουχα της στο κρεβάτι και να τουρλώνει την μαγική της κωλάρα.

Είναι προτιμότερο αυτό γιατί κάποια στιγμή μπορεί να τον βαρεθεί και να ξαναγυρίσει σε εμένα. Απλά θα πρέπει να κάνω υπομονή, να αντέξω την ξεφτίλα, τις εκδρομές και τις εξόδους που θα κάνουν από κοινού και θα γυρνάνε ότι ώρα θέλουν. Ελπίζω να μην τον φέρει στο σπίτι μας και την πηδήξει στο κρεβάτι μας από κανένα κώλο γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω τα βογκητά καύλας και πόνου που θα βγάζει. Ίσως να θέλω να μπω μέσα για να την παρηγορήσω ίσως και να την παίξω έξω από την πόρτα αφού θα έχω τόσο καιρό να ακούσω την φωνή της να γαμιέται κάτι που θα με καυλώσει σίγουρα. Μια νέα ζωή έρχεται λοιπόν από το φετινό καλοκαίρι.




Copyright protected OW ref: 184893



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).