Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του κολλητού μου (3ο μέρος)

Η Μ αφού έδιωξε τους πιτσιρικάδες πήγε προς το δωμάτιο μου και μπήκε στο μπάνιο μου. Εγώ την παρατηρούσα από τις κάμερες και μόλις τελείωσε το μπάνιο της φόρεσε μια βερμούδα της, αρκετά φαρδιά για τα δεδομένα της και μια μπλούζα και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και στην μεριά που κοιμάμαι εγώ την είδα να ενεργοποιηθεί όλα τα συστήματα ασφαλείας να γράφει κάτι στο κινητό της και να την παίρνει ο ύπνος. Μου έρχεται μήνυμα στο κινητό από την Μ που να μου λέει τα εξής:

Συγγνώμη για όλη την αναστάτωση που σου έχω προκαλέσει το τελευταίο καιρό και που ακούς την γκρίνια μου και ανέχεσαι τα ξεσπάσματα μου είσαι ο μόνος που εμπιστεύομαι και αγαπάω. Σε περιμένω να έρθεις.

Μένω λίγο μαλάκας στην αρχή και αρχίζω να σκέφτομαι τι θα κάνω με τη Μ. Δεν είναι λίγα όσο έχουν γίνει και δεν είμαι συνηθισμένος έχω τόσο πολύ καιρό μία γυναίκα στο σπίτι μου και ακόμα περισσότερο μία γυναίκα σαν τη Μ που δίπλα της πέφτουν οι άμυνες μου. Σηκώνομαι κάνω ένα μπανάκι ντύνομαι και πάω να κάνω μια βόλτα στην Αθήνα με τη μηχανή μήπως και ξεφύγει το μυαλό μου. Μόλις πάω να φύγω με τη μηχανή κτυπάει το τηλέφωνο, είναι ο κολλητός μου και μου λέει ότι είναι στο Μικρολίμανο και με περιμένει να πάω από εκεί γιατί έχει να μου πει νέα.

- Ωχ του λέω τι μαλακία έκανες πάλι.

- Έλα ρε μαλάκα σου λέω…

Πάω και τον βρίσκω με μία πιτσιρίκα φωτιά και λάβρα και μόλις έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις μου σκάει τη βόμβα. Η πιτσιρίκα ήταν αυτή που τους είχε πιάσει η Μ και ότι η Μ του είχε στείλει τα χαρτιά του διαζυγίου μέσω δικηγόρου και ότι όλα τα πράγματα της ήρθε και τα πήρε η μάνας της και ότι η πιτσιρίκα είναι έγκυος. Πόσα να αντέξω μέσα σε μια μέρα εγκεφαλικό με βάρεσε. Ο κολλητός μου το κατάλαβε και μου λέει:

- Ρε μαλακά γορίλα συγγνώμη για ότι τραβάς με τις μαλακίες τις δικές μου της Μ και ότι σε άφησα να τραβήξεις όλο το δύσκολο έργο της Μ μόνος σου αλλά είσαι ο μόνος που του θα μπορέσει να την ηρεμήσει πραγματικά γιατί εσένα σε φοβάται και σε σέβεται και σε αγαπάει.

Αφού είπαμε ότι μαλακία δεν είχαμε πει τόσο καιρό, ήπιαμε τα κέρατα μας, γίναμε ζάντα, πληρώσαμε και φύγαμε. Πριν φύγω ζητάω από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να μου καλέσει ένα ταξί γιατί δεν ήμουν σε κατάσταση να οδηγήσω και του ζήτησα να μου δώσει μια κάρτα του μαγαζιού που γράφει ότι αφήσει την μηχανή μου εκεί. Ο ιδιοκτήτης έμεινε λίγο μαλάκας που μέσα στην σούρα μου είχα τον έλεγχο να του ζητήσω τόσα πράγματα. Πως πήγα σπίτι πως ανέβηκα πως κοιμήθηκα δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα μετά από 12 ώρες λες και είχα τρακάρει μετωπικά με τρένο. Έτσι ήταν το κεφάλι μου. Ο πατέρας μου και μάνα μου άρχιζαν το χοντρό δούλεμα. Αφού έκανα ένα μπανάκι έφαγα σαν ελέφαντας πήρα τα πάνω μου και πήγα να πάρω την μηχανή μου όταν μπήκα στο ταξί για να πάει στο μαγαζί που είχα αφήσει την μηχανή με πήρε τηλέφωνο η Μ και ήταν μέσα στα νεύρα και τον πανικό.

Είχε μάθει ότι η πιτσιρίκα ήταν έγκυος και είχε αρχίσει να βρίζει τον κολλητό μου. Ο ταξιτζής είχε μείνει μαλάκας που την άκουγε μέσα από το τηλέφωνο. Της εξήγησα που είμαι και να ηρεμήσει και ότι μέχρι το βράδυ θα έχω έρθει στο σπίτι να βρούμε μαζί τη λύση. Ο ταξιτζής μόλις έκλεισα το τηλέφωνο μου είπε:

- Φίλε μου χαρά στο κουράγιο σου, εγώ δε θα πήγαινα σπίτι στη θέση σου. Αυτή θα σε σκοτώσει άμα πας.

Γέλασα και του είπα ότι δεν τα έχει μαζί μου και δεν είναι γυναίκα μου, αλλά ήταν η πρώην γυναίκα του κολλητού μου. Πήγα πήρα την μηχανή πήγα στο σπίτι των γονιών μου μάζεψα τα πράγματα μου τους χαιρέτησα και πήγα στο σπίτι μου όπου με περίμενε η Μ παρά πολύ ήρεμη. Φαινόταν ότι είχε λιώσει στο κλάμα με πήρε μια ζεστή αγκαλιά που την είχα ανάγκη όσο και η ίδια και πήγαμε στο δωμάτιο μου να αφήσουμε τα πράγματα μου. Η Μ ήταν πάλι ντυμένη πάρα πολύ σεμνά και πήγαμε και κάτσαμε στον κήπο, εγώ στη αιώρα που είχα και η Μ στην αρχή σε μια πολυθρόνα και μετά ήρθε και ξάπλωσε μαζί μου και χώθηκε μέσα στην αγκαλιά σαν μικρό παιδί. Δεν είπαμε τίποτα, απλά την πήρε ο ύπνος αμέσως. Εγώ την παρατηρούσα, θαύμαζα το πλάσμα που είχα στην αγκαλιά μου και ένιωθα να πάρα πολύ παράξενα μέχρι που με πήρε ο ύπνος κι εμένα.

Το πρωί που ξυπνήσαμε και οι δύο μαζί ήμασταν λίγο περίεργα γιατί η Μ όσο και να μην το θέλω ότι και να φοράει είναι σκέτη καύλα και το ξέρει και οι πρωινές καύλες που έχουμε φάνηκαν χωρίς να το θέλω. Δεν είπε τίποτα, γέλασε πονηρά και σηκώθηκε από επάνω μου και κατέβηκε από την αιώρα. Ταυτόχρονα σηκώθηκα κι εγώ… πάλι καλά γιατί την ώρα που σηκώθηκα είδα δύο οχιές μαζί κοντά στη Μ και πήγα της είπα να μείνει ακίνητη και ήρεμη. Ευτυχώς οι οχιές ήρθαν προς εμένα και με δάγκωσαν και οι δύο στο δεξί πόδι. Παραλίγο να με στείλουν αδιάβαστο αλλά ευτυχώς που είχα τις ενέσεις για τα δαγκώματα από τέτοια φίδια και με έβαλε στο αυτοκίνητο και πήγαμε στο νοσοκομείο όπου έχασα τις αισθήσεις μου. Με κράτησαν 3 μέρες μέσα για προληπτικούς λόγους γιατί το πόδι μου είχε γίνει χάλια από δύο δαγκώματα και οι γιατροί μου είπαν ότι άλλος άνθρωπος θα είχε πεθάνει. Δύο οχιές μαζί να δαγκώσουν άνθρωπο δεν έχουν ξαναδεί.

Η Μ είχε χεστεί από το φόβο της και δεν είχε ηρεμήσει καθόλου μέχρι και τον κολλητό μου πήρε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε τρομάξει. Όταν είδαν ότι είμαι καλά τους είδα να μιλάνε στο μπαλκόνι του δωματίου ήρεμα και πολιτισμένα και ηρέμησα. Μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο με πήγαν στο σπίτι όπου ήταν και οι γονείς μου που είχαν τρομάξει. Ο πατέρας είχε βρει τις οχιές και τις είχε σκοτώσει και είχε φέρει ειδικό συνεργείο να ψεκάζει για φίδια, έντομα και ότι άλλο υπάρχει. Δεν έλειπε το δούλεμα από όλους ότι με έριξαν κάτω δύο φιδάκια 2 μέτρα γορίλας.

Για ένα μήνα περίπου η Μ. δεν είχε ξεκολλήσει από δίπλα μου. Την έβλεπαν οι γονείς μου και μου έλεγαν ότι κάτι τρέχει μεταξύ μας και τους έλεγα ότι λένε βλακείες. Η μάνα μου μου έλεγε ότι η Μ με κοιτάει στα μάτια όταν μου μιλάει και ότι βλέπει πόσο με θέλει τόσο καιρό. Το σπίτι λάμπει, είναι πεντακάθαρο, εμένα δε με αφήνει να κάνω τίποτα. Όταν άρχισαν να παίρνω τα πάνω μου και να δυναμώνω, οι γονείς έφυγαν και έμεινα πάλι μόνος μου με την Μ. Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν άρχισαν να κλείνουν όλα και την ρώτησα τι θα κάνει. Μου είπε ότι άμα δεν έχω εγώ πρόβλημα ήθελε να μείνει εδώ μαζί μου. Εγώ για να πω τη μαύρη αλήθεια είχε αρχίσει να μου γίνεται αναγκαία η παρουσία της στο σπίτι και της το είπα. Μόλις το άκουσε με πήρε αγκαλιά με φίλησε και μου είπε ευχαριστώ για όλα όσο έχω κάνει για αυτή και ότι τρόμαξε πάρα πολύ όταν με είδε να χάνω τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο.

Όσο καιρό ήμουν σε αυτή τη κατάσταση δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ μας παρόλο που η Μ κοιμόταν μαζί μου στο κρεβάτι μου. Μέχρι που όλα άλλαξαν όταν ένα βράδυ. Πριν πέσουμε για ύπνο η Μ άργησε να βγει από το μπάνιο και μόλις βγήκε έμεινα παγωτό. Είχα καιρό να δω την απίστευτη και τελεία κορμάρα γυμνή. Ήρθε, ξάπλωσε επάνω μου και άρχισε να μου λέει ότι μετά από τόσο καιρό θα πάρει αυτό που δικαιούται. Με έγδυσε και άρχισε να τρίβει την καυτή μουνάρα της πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου και οι βυζάρες της να τρίβονται πάνω στο δικό μου στήθος λέγοντας μου πόσο καιρό κρατιέται και με θέλει. Έτριβε τη μουνάρα της πάνω στην τέρμα καυλωμένη πούτσα μου χωρίς να τη βάζει μέσα της. Την είχε βάλει ανάμεσα στα δύο καυτά μουνόχειλα της και πήγαινε πάνω κάτω. Εγώ μετά από τόσο καιρό απραξίας στο λεπτό επάνω άρχισα να χύνω, κάτι που την έκανε να γελάσει και έσκυψε και άρχισε να γλείφει τα χύσια τα δικά μου αλλά και τα δικά της και να πιάνει την καυλωμένη πούτσα μου και να τη βάζει όλη στο στόμα της κοιτάζοντας με στα μάτια.

Εγώ από την άλλη να έχω χάσει τη μπάλα. Δεν κουνιέμαι καθόλου και κάθομαι και απολαμβάνω την καταπληκτική πίπα που μου κάνει η Μ. Αφού οι πρώτες καύλες είχαν φύγει, θα αργούσα να τελειώσω και αφού την απόλαυσε, ανέβηκε και έκατσε σιγά σιγά πάνω στο τέρας μου. Δυσκολεύτηκε στην αρχή με να τη συνηθίσει μιας και δεν την έβαλε όλη μέσα, σχεδόν 2/3, γιατί έπιασε πάτο αλλά μόλις τη συνήθισε άρχισε να χορεύει επάνω της. Την είχα πιάσει από τα θεσπέσια κωλομέρια της και της έδινα το ρυθμό αλλά που και που έτρωγε σκαμπίλια στα τελεία και καταπληκτικά κωλομάγουλα. Κάποιες στιγμές έφερνε το πρόσωπο της στο δικό μου και με φιλούσε με πάθος. Σε κάνα μισάωρο είχε τελειώσει 3 φορές και μόλις της είπα ότι θέλω να τελειώσω κι εγώ, αύξησε την ένταση των κινήσεων της και δεν ξεκόλλησε από πάνω μέχρι που άρχισα να τελειώνω μέσα της καθώς τελείωνε και η ίδια μαζί μου.

Έπεσε επάνω μου αποκαμωμένη και ένιωθα τους χτύπους της καρδιάς της να ηρεμούν μέχρι που την πήρε ο ύπνος επάνω μου. Μόλις έκανα κίνηση να τη βγάλω από επάνω μου, είπε να την αφήσω έτσι όπως είναι γιατί την ηρεμεί. Μπελά που βρήκα είπα από μέσα μου και αφού κοιμήθηκε για τα καλά κατάφερα και την έβγαλα από επάνω μου να κοιμηθώ και εγώ σαν άνθρωπος. Το πρωί μας βρήκε εγώ να κοιμάμαι μπρούμυτα και η Μ να είναι ξαπλωμένη επάνω μου και να μην μπορώ να κουνηθώ. Την ξυπνάω και της λέω αυτά θα έχουμε από εδώ και πέρα; Μου πάτησε μια δαγκωνιά στο λαιμό και μου λέει ναι, αυτά θα έχουμε από εδώ και πέρα. Τη γυρνάω ανάσκελα, μπαίνω ανάμεσα στα πόδια της και την ακινητοποιώ. Με αγκαλιάζει με τα πόδια της και μπαίνω μέσα στην υγρή μουνάρα. Ξεκινάω ένα τρελό ξέσκισμα που κράτησε μόνο 10 λεπτά αφού τελειώσαμε πάλι μαζί και πάλι μέσα της. Όλη τη μέρα δεν κάναμε κάτι άλλο παρά να ξεσκίζω και να χύνω την καυτή μουνάρα της.

Η Μ. πια έμενε στο σπίτι μου και κάπου στις αρχές του Δεκεμβρίου μου έσκασε τη βόμβα ότι έχει καθυστέρηση και πρέπει να πάμε στο γιατρό να το επιβεβαιώσουμε. Έτσι πήγαμε και όντως ήταν έγκυος και μάλιστα μπορεί να είναι και δίδυμα. Εγώ όσο τα άκουγα αυτά ήμουν σε άλλο κόσμο από την χαρά μου και ταυτόχρονα είχα τρομοκρατηθεί. Όταν ενημέρωσα τους γονείς μου πέταξαν από την χαρά τους γιατί πίστευαν ότι δε θα έκανα ποτέ οικογένεια. Το κακό ήταν ότι όσο η εγκυμοσύνη της Μ προχωρούσε τόσο οι ορμόνες της την τρέλαιναν και ήθελε να κάνει σεξ σαν τρελή. Ο γιατρός της έλεγε να ηρεμήσει λίγο αλλά αυτή τίποτα, δεν έκοβε πουθενά. Ειδικά που το κορμί δεν χαλούσε καθόλου από την εγκυμοσύνη και τώρα είχε και βυζάρες και η θεϊκή κωλάρα της ήταν πιο καυτή και πιο ποθητή από ποτέ ειδικά μετά από την πρώτη φορά που την ξεκώλιασα, θέλει να ξεκινάω από τη μουνάρα και μετά θέλει μόνο κώλο. Πάντα με προσοχή για να μην πάθουμε καμία ζημιά.

Όταν ήταν στον πέμπτο μήνα μου έκανε μια εξομολόγηση που δεν την περίμενα. Μου είπε όλα όσα είχαν γίνει μεταξύ της Μ και του κολλητού μου και ότι για αυτό το λόγο δεν ήθελε να κάνει παιδιά μαζί του. Και μου ζήτησε τώρα που είναι έτσι, να εκπληρώσει μία τελευταία της φαντασίωση και απωθημένο. Αν και κατάλαβα τι ήθελε ήθελα να δω που το πάει και μέχρι που θέλει να φτάσει. Τη ρωτάω τι θέλει να κάνει.

- Μ: Θέλω να με πάρουν πάλι παρτούζα οι τέσσερις πιτσιρικάδες από παντού, να με διαλύσουν. Και μετά δε θα ξανακάνω τίποτα με κανέναν άλλο πάρα μόνο με εσένα. Θα είμαι για πάντα δική σου και μόνο δική σου.

- Εγώ: Πας καλά; Θα αφήσω την έγκυο γυναίκα μου να γαμηθεί σα να μην συμβαίνει τίποτα;

- Μ: Είναι η πιο τρελή και μεγαλύτερη μου φαντασίωση. Δε μπορώ άλλο να μην την σκέφτομαι.

- Εγώ: Τι θέλεις να με τρελάνεις τώρα και να γίνει εδώ μέσα σφαγή; Δε μου είναι και πολύ δύσκολο. Και ξέρεις ότι δε μασάω τα λόγια μου ούτε τις πράξεις μου.

- Μ: Το ξέρω αγάπη μου και ξέρω ότι άλλο ήταν πριν και άλλο τώρα. Αλλά δεν αντέχω άλλο με έχουν τρελάνει αυτές οι ορμόνες μου θα σκάσω δεν αντέχω άλλο.

- Εγώ: Και επειδή σε έχουν τρελάνει εσένα οι ορμόνες σου εγώ θα πάω φυλακή; Άντε κάνε μου την χάρη και προσγειώσου γιατί θα σε προσγειώσω εγώ άσχημα.

Έφυγα από το σπίτι για να μην τη σκοτώσω και η Μ ήταν μέσα στα νεύρα που και καλά δεν την καταλάβαινα. Έλειπα από το σπίτι 3 μέρες και δεν έδινα σημεία επαφής μέχρι που με βρήκε ο κολλητός μου σε μια παραλία κοντά στο Σούνιο που πήγαινα όταν είχα πολλά νεύρα. Τον είχε πάρει τηλέφωνο η Μ γιατί δεν με έβρισκε πουθενά και όταν με ρώτησε τι έγινε και του είπα έβαλε τα γέλια και μου είπε καλώς ήρθες στο κλαμπ τον παντρεμένων.

- Δεν πας καλά μαλάκα που θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει. Δε θα μου βαράει παλαμάκια και εγώ θα χορεύω σε ότι ρυθμό θέλει. Δεν το έκανα ποτέ για κανέναν και δε θα το κάνω.

Του είπα να φύγει θα πάω σπίτι όταν θα ηρεμήσει το κεφάλι μου. Μόλις έφυγε ο κολλητός μου ήρθε η Μ, έκατσε δίπλα μου, με πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να με ηρεμήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη αλλά ήξερε ότι αυτό ήταν πολύ δύσκολο γιατί δύσκολα έμπαινα στο κλουβί μου όταν ξέφευγα.

- Μ: Θα ηρεμήσεις και θα έρθεις μαζί μου σπίτι μας;

Θα δείξει άμα έχει συνέχεια…
Copyright protected OW ref: 184882Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.