Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Σκάσε εσύ

- Μα...

- Σκάσε είπα. Πάλι βλακεία είπες. Τι λέγαμε πριν μας διακόψει αυτός;

Η Αγάθη για μία ακόμα φορά ξεφτίλιζε τον Γιάννη, τον άντρα της, μπροστά σε όλη την παρέα και με τα παιδιά της να παίζουν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Είχαμε χάσει το μέτρημα πια από τις φορές που η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη απέναντί του, κάτι που του είχαμε επισημάνει μια - δυο φορές σε κατ' ιδίαν συζητήσεις οι άντρες της παρέας, αλλά αυτός μας είχε πει ότι η Αγάθη απλώς έκανε πλάκα και πως δεν τον πείραζε οπότε και εμείς δεν επιμείναμε. Ο Γιάννης ένας αγαθός γίγαντας, 180 εκατοστών, που τα τελευταία χρόνια είχε πάρει κάποια (αρκετά είναι η αλήθεια) κιλά παραπάνω, κάτι που έδινε ακόμα περισσότερες αφορμές στην Αγάθη για περισσότερες μπηχτές και κακίες.

Η Αγάθη, 43 χρονών, γύρω στο 1.65, με λίγα κιλάκια παραπάνω στην περιφέρεια, μαύρο σπαστό καρέ μαλλί, με μεγάλο προσόν τις απίστευτες βυζάρες που συχνά πυκνά φρόντιζε να επιδεικνύει με στράπλες μπλούζες και βαθιά ντεκολτέ. Αυτή η συμπεριφορά της στρίγκλας που είχε συνέχεια με είχε φέρει πολλές φορές στα όρια μου και είχα αποφασίσει πως έπρεπε να της δώσω ένα μάθημα.

Η αφορμή δόθηκε όταν ο Γιάννης μας είπε σε μια βραδιά μπάλας πως θα έφευγε ένα σαββατοκύριακο εκτός της πόλης λόγω δουλειάς. Με το που το έμαθα εγώ, έβαλα την ιδέα στη γυναίκα μου (Ελένη) να πάρει τις γυναίκες της παρέας και να βγουν να τα πιούν εκείνο το Σάββατο. Αυτή ψήθηκε και όντως στην επόμενη μάζωξη το πρότεινε.

Τότε η Αγάθη είπε πως δεν θα μπορούσε να πάει γιατί ο Γιάννης θα λείπει για δουλειές εκείνο το Σάββατο και δεν θα είχε κάποιον για να της κρατήσει τα παιδιά, φροντίζοντας ταυτόχρονα σαν καλή σκύλα να τονίσει το πόσο άχρηστος ήταν που της χάλαγε μία ευκαιρία για διασκέδαση. Ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα.

- Μην ανησυχείς Αγάθη μου, θα έρθω εγώ και θα τα κρατήσω τα παιδιά, να βγείτε εσείς να διασκεδάσετε.

- Σίγουρα Ιάκωβε;

- Σίγουρα. Μια χαρά θα περάσω εγώ με τα παιδιά. Μη σου πω καλύτερα και από σας.

- Αυτό θα το δούμε... Εντάξει λοιπόν θα πάμε! Θα οδηγήσω εγώ;

- Καμία σας δεν θα οδηγήσει. Θα βγείτε τα κορίτσια να τα πιείτε. Με ταξί θα πάτε, με ταξί θα γυρίσετε.

- Πολύ καλά τα λες. Μ’ αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι ρε Ιάκωβε...

και που ‘σαι ακόμα… ήθελα να της πω.

Εκείνο το Σάββατο λοιπόν είχαμε συνεννοηθεί να πάω στο σπίτι της κατά της 9. Εγώ πήγα κατά τις 8, σίγουρος ότι η Αγάθη, που πάντα αργούσε να ετοιμαστεί, δε θα ήταν έτοιμη. Και όντως μου άνοιξε με το μπουρνούζι με στεγνά τα μαλλιά, δείγμα ότι δεν είχε μπει καν για μπάνιο ακόμα.

- Αχ Ιάκωβε μου, δε σε περίμενα τόσο νωρίς.

- Επίτηδες ήρθα πιο νωρίς για να ετοιμαστείς και εσύ με την ησυχία σου. Άσε που ανυπομονούσα να δω και τα παιδιά.

- Αχ πώς τα σκέφτεσαι όλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μπαίνει για μπάνιο, κάθομαι εγώ με τα παιδιά, ξεκινάμε τα επιτραπέζια και μετά από περίπου μισή ώρα ακούω την Αγάθη να φωνάζει στην κόρη της.

- Σ φέρε μου σε παρακαλώ μία πετσέτα

- Αμάν ρε μαμά, αγανακτεί σαν κλασικό 6χρονο κοριτσάκι η Σ.

- Άσε θα πάω εγώ της λέω.

Μου λέει που θα βρω τις πετσέτες, πάω παίρνω μία μεγάλη άσπρη χτυπάω την πόρτα του μπάνιου και πριν προλάβει να απαντήσει η Αγάθη μπαίνω μέσα λέγοντας:

- Έλα Άγάθη μου, η Σ βαριόταν να σηκωθεί και στην έφερα εγώ.

Ήταν ακόμα μέσα στην μπανιέρα, αλλά με το που κατάλαβε ότι ήμουν εγώ πρόλαβε και τράβηξε λίγο την κουρτίνα. Αρκετά για να μην είναι τελείως εκτεθειμένη, αλλά όχι αρκετά για να καλύψει πλήρως το στήθος της, το οποίο καλύπτει με τα χέρια της όσο μπορούσε.

- Γρήγορα αντανακλαστικά έχεις ρε γαμώτο και εγώ ήλπιζα να σε δω γυμνή.

Γέλασε λιγάκι, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση να κλείσει λίγο παραπάνω την κουρτίνα. Με κοίταζε και μετά απλώνει λίγο το χέρι της και αρπάζει γρήγορα την πετσέτα, όχι αρκετά γρήγορα βέβαια για να μη δω τις διεγερμένες από το νερό ρώγες της. Κάτι που φυσικά κατάλαβε.

- Ίσως μια άλλη φορά Ιάκωβε...

- Ίσως... και βγήκα από το μπάνιο.

Μετά από 15 λεπτά και ενώ ετοιμαζόταν με φώναξε στο υπνοδωμάτιο. Πήγα και την είδα να κρατάει 2 μαύρες μπλούζες στα χέρια, μία μπροστά της και την άλλη δίπλα της.

- Θέλω τη γνώμη σου. Ποια να βάλω; Αυτή (στράπλες με κάτι Σβαρόφσκι ) ή αυτή ( μαύρο τιραντέ δαντελένιο με μια μικρή διαφάνεια) αλλάζοντας χέρι ίσως και λίγο πιο αργά από όσο θα έπρεπε, προσφέροντας μου μία σύντομη ματιά σε ένα υπέροχο σατέν μπορντό σουτιέν που μόλις και μετά βίας συγκρατούσε τις βυζάρες της.

- Χμ... δε μπορώ να αποφασίσω... ίσως μία ακόμα επίδειξη;

Ξανά η ίδια κίνηση. Πρώτα η μία μπλούζα, μετά η άλλη, ακόμα πιο αργά αυτή τη φορά. Αποφάσισα να το πάω ένα βήμα πιο πέρα.

- Δε μπορώ να καταλάβω... νομίζω πρέπει να τις δω πάνω σου για να σου πω τη γνώμη μου. Δίστασε λίγο αρχικά αλλά...

- Έχεις δίκιο… μου λέει.

Πετάει τη μία στο κρεβάτι, δοκιμάζει την άλλη, μου ποζάρει, κάνει μία στροφή, τη βγάζει, φοράει τη δεύτερη, ξανά πόζα, ξανά στροφή. Με κοίταζε στα μάτια για να δει τις αντιδράσεις μου.

- Τώρα μάλιστα. Μπορώ να εκφέρω άποψη. Ξεκάθαρα τη δεύτερη. Πολύ πιο σέξι.

- Σ ευχαριστώ πολύ. Η αντρική σου οπτική μετράει πολύ.

- Χαρά μου.

Βγήκα από το δωμάτιο και πήγα στο σαλόνι. Μετά από 5 λεπτά έτοιμη πια, έρχεται να καληνυχτίσει τα παιδιά, χαιρετιόμαστε και φεύγει.

Περνάει η ώρα, βάζω τα παιδιά για ύπνο στα δωμάτια τους και κάθομαι στο σαλόνι και περιμένω. Ανοίγω τηλεόραση και στέλνω μήνυμα στη γυναίκα μου.

"Πως περνάνε τα κορίτσια, τα πίνουν; Διασκεδάζουν;"

"Πολύ ωραία περνάμε, πίνουμε τα ποτάκια μας, η Αγάθη και η Πέπη (μια άλλη κοπέλα της παρέας) έχουν αρχίσει τα σφηνάκια, χαμός"

Πάρα πολύ ωραία σκέφτηκα. Πέρασε κάμποση ώρα ακόμα και κατά τις 3 νέο μήνυμα:

"Τώρα φεύγουμε από το μαγαζί, έχε το νου σου λίγο στην Αγάθη όταν φτάσει γιατί ψιλοζαλίζεται"

"Εντάξει"

Μετά από 10 λεπτά, τα κλειδιά στην πόρτα. Μπαίνει μέσα η Αγάθη, με βλέπει στο σαλόνι και έρχεται να κάτσει δίπλα μου.

- Πως περάσατε;

- Σ... τα παιδιά κοιμούνται. Μιλάμε ψιθυριστά.

- Εντάξει (χαμηλόφωνα αυτή τη φορά)

Σηκώθηκα και έκλεισα και την πόρτα αργά αργά για να μην κάνω θόρυβο. Ξαναέκατσα δίπλα της.

- Πολύ καλά περάσαμε, τα παιδιά ήταν καταπληκτικά όπως πάντα. Εσείς;

- Πολύ ωραία, ήπιαμε τα ποτά μας, τα σφηνάκια μας, μας κέρασαν κιόλας, καιρό είχα να περάσω τόσο καλά.

- Η αλήθεια είναι πως και εγώ αν σας συναντούσα σε έξοδό μου σίγουρα θα σας κερνούσα. Τέτοιο υπερθέαμα, αξίζει πολλά κεράσματα…

κάνοντας ένα νόημα δείχνοντας την από πάνω μέχρι κάτω.

- Έλα ρε Ιάκωβε, σταμάτα… και με σπρώχνει παιχνιδιάρικα.

- Αλλά ενώ εσείς τα πίνατε, εγώ την έβγαζα με νεράκι. θα με κεράσεις ένα ουϊσκάκι;

- Αμέσως.

Σηκώνεται να μου βάλει ποτό και αμέσως πιάνω το κινητό μου και στέλνω στη γυναίκα μου:

"Τι ψιλοζαλίζεται μου λες, αυτή μπήκε και ξερνάει το γάλα της μάνας της. Θα κάτσω να την προσέξω λίγο, να μην τη δουν και τα παιδιά σε αυτή την κατάσταση"

για να πάρω απάντηση:

"Πω, πω, τόσο χάλια; Εντάξει αγάπη μου, εγώ πάω για ύπνο και σε περιμένω"

Έρχεται και η Αγάθη κρατώντας 2 ποτήρια.

- Έβαλα και για μένα ένα, ελπίζω να μη σε πειράζει λίγο παρέα.

- Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Έλα κάτσε δίπλα μου.

Πίνουμε μια γουλιά από τα ποτά μας, αφήνουμε τα ποτήρια στο τραπεζάκι και τότε κοιτώντας με στα μάτια μου λέει:

- Για πες μου λοιπόν. Φλερτάρεις συχνά άλλες γυναίκες ή μόνο σήμερα σου ήρθε;

- Φλερτάρω μόνο κάτι πουτανάκια πριν τα πηδήξω.

- Για άκου να σου πω (και αρχίζει να σηκώνει τον τόνο της φωνής της) γιατί το παρατράβηξες σήμερα.

ΦΑΠ της δίνω μια σφαλιάρα με το δεξί χέρι στο αριστερό μάγουλο. Σταματάει να μιλάει, πιάνει το μάγουλό της και με κοιτάει σοκαρισμένη.

- Δεν είπαμε ότι θα μιλάμε ψιθυριστά γιατί κοιμούνται τα παιδιά;

μου γνέφει ναι.

- Μπράβο το κορίτσι μου. Φίλα με τώρα.

Δεν κάνει καμία κίνηση...

ΦΑΠ δεύτερη σφαλιάρα αυτή τη φορά με το αριστερό στο δεξί μάγουλο. Περνάνε δύο δευτερόλεπτα και ορμάει στα χείλη μου. Φέρνει τα χέρια της στο πρόσωπό μου και άρχισε να με φιλάει με γλώσσα μανιασμένα. Ανταποδίδω και αρχίζω να της χαϊδεύω την πλάτη από ψηλά, μέχρι χαμηλά και την τραβάω να ανέβει πάνω μου. Ανεβαίνει και χωρίς να σταματήσει να με φιλάει, με έχει πιάσει από το σβέρκο και με τραβάει προς το μέρος της με όλη της τη δύναμη. Σταματάμε το φιλί για να πάρουμε ανάσα, τα μέτωπα μας ακουμπάνε.

- Βγάλε τη μπλούζα σου.

Καμία κίνηση. Την τραβάω από τα μαλλιά προς τα πίσω. Με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο πάθος. Βάζει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο μου, που πλέον είχε καυλώσει για τα καλά, πάνω από τη φόρμα. Αλλά την μπλούζα δεν την έβγαλε.

- Άκου να σου πω πουτανάκι. Εγώ δεν έχω μάθει να λέω κάτι δύο φορές....

της τραβάω το μαλλί ακόμα πιο δυνατά και ένα ψιθυριστό αχ βγαίνει από τα χείλη της. Όχι πόνου όμως. Καύλας. Ξεκάθαρα καύλας! Βγάζει τη μπλούζα της και πέφτω με τα μούτρα στις βυζάρες της που ασφυκτιούν ακόμα κάτω από το σατέν μπορντό σουτιέν που τόσο ύπουλα μου είχε μοστράρει νωρίτερα στη βραδιά. Αρχίζω να τα φιλάω, ενώ είναι η σειρά της να με πιάσει από τα μαλλιά και να μου θάψει το κεφάλι ανάμεσα στα στήθη της. Κατέβασα πρώτα τη μία τιράντα, μετά την άλλη και το σουτιέν χωρίς την υποστήριξη των ώμων δεν μπορεί να συγκρατήσει το στήθος της και άρχισε να γλιστράει προς τα κάτω. Τα στητά της βυζιά ήταν τελείως γυμνά πια. Ακούμπησα τις σηκωμένες ρώγες της και αυτή βόγκηξε μόλις την άγγιξα. Άρχισα να τα χαϊδεύω και να τα χουφτώνω. Τη φιλούσα, την έγλειφα, τη δάγκωνα και αυτή μου κρατούσε με τόσο δύναμη το κεφάλι που νόμιζα ότι θα μου το ξεκολλούσε. Οι ρώγες της στο στόμα μου είχαν σκληρύνει πια για τα καλά και ένιωθα το κορμί της να ανατριχιάζει. Σταματάω και την πιάνω από τους ώμους. Με κοιτάζει απογοητευμένη.

- Αν θες να συνεχίσουμε πρέπει να σηκωθείς και να κλειδώσεις την πόρτα, μην έχουμε καμιά απρόοπτη διακοπή....

Σηκώθηκε από πάνω μου και εκείνη την ώρα φάνηκε να έχει δεύτερες σκέψεις. Οι αμφιβολίες φάνηκαν στα μάτια της. Άρχισε να πηγαίνει προς την πόρτα με πίσω βήματα κοιτώντας εμένα. Εγώ έβγαλα την μπλούζα μου πρώτα και μετά με μία κίνηση την φόρμα μου και το εσώρουχό μου. Έπιασα το καυλί μου (18 πόντους, αρκετά παχύ, εντελώς ξυρισμένο) και άρχισα να τον παίζω και να την κοιτάω. Κάρφωσε το βλέμμα της στο καυλί μου και συνέχισε να πηγαίνει προς την πόρτα όλο και πιο αργά γλείφοντας τα χείλη της. Γύρισε προς το μέρος μου και ακούμπησε με την πλάτη στην πόρτα. Πέρασε μισό λεπτό περίπου, χωρίς να πάρει τα μάτια της από τον πούτσο μου, που πλέον είχε καυλώσει τόσο που δεν πήγαινε άλλο, με το χέρι της στο πόμολο.

Ξαφνικά, αφήνει το πόμολο, πιάνει το κλειδί, το γυρνάει και έρχεται προς το μέρος μου σχεδόν τρέχοντας.

- Στα γόνατα!

Αυτή τη φορά υπάκουσε αμέσως. Έπιασε τον πούτσο μου, και άρχισε να τον χαϊδεύει απαλά ενώ τον περιεργαζόταν. Έβγαλε τη γλώσσα της και τον έγλειψε κατά μήκος. Μετά αρχίζει να τον γλείφει, να τον πιπώνει και να τον ρουφάει, τον έφτυνε και τον έπαιζε γρήγορα, αλλά απαλά.

- Πιο δυνατά καυλιάρα μου, δε θα σπάσει. Όντως έσφιξε το κράτημα της και συνέχισε ακόμα πιο παθιασμένα. Άρχισε να τον παίρνει όλο στο στόμα της, να γλείφει τα αρχίδια μου καθώς έπαιζε την πούτσα μου.

- Κοίτα με στα μάτια όσο το κάνεις αυτό.

Αμέσως σήκωσε το βλέμμα της. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ένιωθα πως θα χύσω από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο. Την πιάνω πάλι από τα μαλλιά και αρχίζω να της γαμάω το στόμα. Άρχισα να τεντώνομαι και κατάλαβε πως θα χύσω, προσπάθησε να τραβηχτεί, αλλά δε μπορούσε. Άδειασα μες στο στόμα της, στην αρχή φάνηκε να πνίγεται αλλά σιγά σιγά άρχισε να καταπίνει το φορτίο μου. Όταν ξεκαύλωσα βγήκα από το στόμα της. Κάποιες σταγόνες είχαν τρέξει από το στόμα της πάνω στο πηγούνι της και τα βυζιά της.

- Άνοιξε το στόμα σου και βγάλε τη γλώσσα σου έξω.

Το έκανε.

- Μπράβο πουτανάκι μου. Τα ήπιες τα περισσότερα...

- Παραλίγο να με πνίξεις.... Δεν έχω συνηθίσει να καταπίνω χύσια έτσι.

- Θα συνηθίσεις.

Σηκώνομαι και μετά τη σηκώνω κι αυτή. Της σκάω ένα γλωσσόφιλο και αρχίζω να της βγάζω το μαύρο κολάν που φορούσε. Το εσώρουχο της ήταν μούσκεμα. Ήταν σετάκι με το σουτιέν. Για κάποιο λόγο αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Τη βάζω να κάτσει στον καναπέ και πάω να της βγάλω το κιλοτάκι.

- Μη...

- Δε θέλεις να σε γλείψω;

- Δεν είναι αυτό... απλά είμαι λίγο… απεριποίητη.

Με μία κίνηση της σκίζω το εσώρουχο. Αυτή τη φορά η κραυγή της ήταν πιο διαπεραστική.

- Ήσυχα είπαμε... ήσυχα!

Κοιτάζω το μουνάκι της... μούσκεμα. Όντως λίγο απεριποίητο, αλλά όχι κάτι τραγικό. Το μουνάκι μιας παντρεμένης που ο άντρας της δεν της προσφέρει ηδονή με το στόμα του. Γιάννη εδώ θα τα χαλάσουμε σκέφτηκα, και πέφτω επί του έργου. Την έγλειφα, τη δάγκωνα, την πηδούσα με τη γλώσσα μου. Άρχισα να της βάζω και δάχτυλο, να παίζω με την κλειτορίδα της. Αυτή είχε πάρει ένα μαξιλάρι από τον καναπέ και το δάγκωνε προσπαθώντας να μη φωνάξει από την καύλα. Είχε περάσει τα πόδια της σταυρωτά στο λαιμό μου και με πίεζε. Λίγο ακόμα και θα με έπνιγε. Δεν είχε έλεγχο των κινήσεων της πια. Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια, η γεύση της ήταν υπέροχη, το μουνάκι της άρχισε να συσπάται.

- Χύνω ρε καργιόλη, χύνω… την άκουσα να λέει από κάπου μακριά.

Όντως, ξαφνικά ένιωσα το μουνί της να πλημμυρίζει, οι σπασμοί της ήταν κάτι το απίστευτο, χτυπιόταν ολόκληρη και εγώ συνέχιζα το γλείψιμο. Αφού ηρέμησε, ανέβηκα πάνω της και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα.

- Το μουνάκι σου έχει υπέροχη γεύση, δοκίμασε και εσύ τα χύσια σου...

Με φιλούσε με πάθος, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της.

- Τι έπαθες;

- Από την ένταση είναι καυλιάρη μου!

Ο πούτσος μου είχε ξανακαυλώσει, τον ένιωθε ζεστό στην κοιλιά της. Βάζει το χέρι της πάνω του και αρχίζει να παίζει μαζί του.

- Τον θέλω μέσα μου.

- Ζήτα το.

- Τον θέλω μέσα μου τώρα.

- Ζήτα το.

- Πήδα με ρε καργιόλη, γάμα με, πως το λένε;

Την κοίταξα στα μάτια όπως ήμουν από πάνω της και μπήκα ξαφνικά μέσα της. Αναστέναξε. Βγήκα. Με κοίταξε.

- Πάλι.

- Μια σπρωξιά και είμαι ξανά μέσα της. Ξαναβγήκα.

- Γιατί;… με παράπονο.

- Σε εμένα πουτανάκι θα μιλάς καλύτερα. Κατάλαβες;

- Κατάλαβα...

- Τώρα ζήτα μου πάλι να σε γαμήσω.

- Πήδα με γαμιά μου. Γάμησε με, κάνε με χύσω πάλι!

Άρχισα να μπαίνω αργά μέσα της. Δάγκωσε τα χείλη της και έβγαλε ένα βογκητό καύλας. Γλιστρούσα μέσα της χωρίς δυσκολία αφού το μουνάκι της ήταν ακόμα γεμάτο υγρά. Σε λίγο την κάρφωνα όλο και πιο γρήγορα όλα και πιο δυνατά. Μου φιλούσε τα μάγουλα και τα αυτιά και την άκουγα να μου ψιθυρίζει στο αυτί "ναι, ναι, τι καύλα είσαι, τι καύλα είναι αυτή, λιώνω από την καύλα γαμιά μου..." και επιτάχυνα. Μετά από λίγο πραγματικά δεν την καταλάβαινα, είχε χαθεί στην καύλα της το μόνο που έβγαλε νόημα ήταν όταν μου ψιθύριζε "χύνω, χύνω, θεέ μου, χύνω πάλι, ναι, ναι".

Ήμουν και εγώ έτοιμος, αλλά δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα. Βγήκα από μέσα της, την άρπαξα και την γύρισα στα 4. Έβαλα τη γλώσσα μου πάλι στο μουνάκι της και άρχισα να χαϊδεύω τις βυζάρες της. Είχε παραδοθεί πλέον εντελώς. Της τσίμπησα τις ρώγες, έβγαλε ένα πνιχτό αχ και έβαλα τα χέρια μου στα κωλομάγουλα της, τα άνοιξα και έβαλα τη γλώσσα μου στην σούφρα της.

- Τι κάνεις εκεί;

Απάντησα με ένα δυνατό μπατσάκι στο κωλαράκι. Από τα χείλη της βγήκε νέος αναστεναγμός.

- Πάλι…

Νέο μπατσάκι, πιο δυνατό αυτή τη φορά.

Η γλώσσα μου είχε υγράνει πια την πίσω τρυπούλα της και πλέον την έβαζα και πιο μέσα.

- Πάλι…

Ξανά. Της έγλειφα το κωλαράκι, άρχισα να της γαμάω το μουνί, με το αριστερό μου χέρι, ενώ το δεξί ανεβοκατέβαινε στο δεξί της κωλομέρι, όλο και πιο δυνατά, πλέον η παλάμη μου είχε αφήσει σημάδι πάνω, αλλά μετά από κάθε σφαλιάρα, μια αδύναμη φωνούλα ακουγόταν και έλεγε πάλι... πάλι... πάλι.

Δεν άντεξα άλλο, στήθηκα πίσω της, την τράβηξα προς το μέρος μου και κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνί της. Άρχισα να τη γαμάω όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά, πλέον της έριχνα σφαλιάρες και με τα δύο χέρια και η Αγάθη είχε πάλι αγκαλιάσει ένα μαξιλάρι του καναπέ για να μη φωνάξει. Πλέον ο θόρυβος από τις σφαλιάρες και από τη σύγκρουση των κορμιών μας γέμιζε το δωμάτιο. Ένιωσα πάλι το μουνί της να συσπάται και εκείνη τη στιγμή έβαλα τον μέσο του δεξιού μου χεριού μέσα στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να την γαμάω και από εκεί. Είχα κάνει καλή δουλειά με τη γλώσσα μου και δε δυσκολεύτηκα καθόλου.

Άκουγα τις πνιχτές κραυγές της μέσα από το μαξιλάρι και έφτασα στα όρια μου. Βγαίνω από μέσα της και της λέω να γυρίσει. Γυρνάει, βάζω το καυλί μου μπροστά στα βυζιά της και αρχίζω να τραβάω μαλακία. Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα έχω αρχίσει να χύνω και να τα γεμίζω σπέρμα. Με κοιτάζει στα μάτια και βάζει τον πούτσο μου πάνω στα βυζιά της και τον αφήνει να στραγγίξει εκεί. Αποκαμωμένος κάθομαι στον καναπέ και έρχεται και αυτή σχεδόν έρποντας δίπλα μου. Βάζει τα δάχτυλά της στα βυζιά της, παίρνει λίγα χύσια μου και τα βάζει στο στόμα της. Καταπίνει, ανοίγει το στόμα της, βγάζει την γλώσσα της έξω.

- Μαθαίνω γρήγορα...

- Μπράβο το πουτανάκι μου.

- Είχα πολλά χρόνια να γαμηθώ έτσι.

- Ας μην περάσουν άλλα τόσα.

Χαμογέλασε, κοιταχτήκαμε, είχαμε ιδρώσει και οι δύο. Το μουνάκι της έλαμπε από τα υγρά, φαινόταν πραγματικά πανέμορφη εκείνη την στιγμή. Παρά το ξέφρενο γαμήσι, ένιωσα πως ίσως είχα κι άλλο να δώσω.

Σα να διάβασε τη σκέψη μου, ανέβηκε πάνω μου, έκατσε στα γόνατα μου και άρχισε να με φιλάει. Ανταποκρίθηκα, άρχισα να της χαϊδεύω το κωλαράκι και μετά σιγά σιγά, σχεδόν ύπουλα, έβαλα τον μέσο του δεξιού μου χεριού στην κωλοτρυπίδα της, ίσα ίσα μέχρι την πρώτη κλείδωση. Αυτή όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά έκανε και μία κίνηση προς τα πίσω και έβαλε μεγαλύτερο μέρος του δαχτύλου μου μέσα της. Με τα δυο της χέρια άρχισε να παίζει με το καυλί μου, που με τούτα και με εκείνα άρχισε να σκληραίνει στα χέρια της.

- Μ’ άρεσε αυτό που έκανες με τον κώλο μου... Δεν το είχα ξανακάνει.

Ο πούτσος μου σκλήρυνε ακόμα περισσότερο, το κατάλαβε και άρχισε να τρομπάρει πιο δυνατά και να κουνιέται πλέον μπροστά πίσω και να γαμιέται από τον κώλο πάνω στο δάχτυλό μου. Της σκάω ένα απαλό μπατσάκι με το ελεύθερο χέρι.

- Την επόμενη φορά, το κωλαράκι σου δε θα τη γλυτώσει έτσι εύκολα.

- Ποια επόμενη φορά, τι είναι αυτά που λες; Αποκλείεται, μια βραδιά ήταν… να το βγάλεις αυτό από το μυαλό σου, είχα πιει, έλειπε και ο Γιάννης, να τα ξεχάσεις αυτά!

Και αυτά μου τα έλεγε την ώρα που έπαιζε τον πούτσο μου και γαμιόταν με το δάχτυλό μου. Εκνευρίστηκα. Βγάζω το δάχτυλο μου από τον κώλο της και εκείνη την ώρα σταματάει να μιλάει, ενώ βλέπω στα μάτια της μια απογοήτευση. Πιάνω και τα χέρια της και τα βγάζω από τον πούτσο μου και την κάνω στην άκρη. Σηκώνομαι, πιάνω τα ρούχα μου και αρχίζω να ντύνομαι. Με κοιτάζει πελαγωμένη.

- Μόνο και μόνο για αυτό το μικρό λογύδριο που έβγαλες, δε θα σε ξαναπηδήξω ποτέ...

κάνω μια μικρή παύση...

- Εκτός και αν με ικετέψεις!

Ανοίγει τα μάτια διάπλατα, ανοίγει και το στόμα για να μιλήσει, αλλά τελικά το κλείνει χωρίς να πει τίποτα. Γυρνάω, ξεκλειδώνω την πόρτα του σαλονιού και φεύγω.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 184881



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).