Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω έναν ξάδερφο που είμαστε σαν αδέλφια. Μόνος του, μπακούρι, που θα ήθελε μια γυναίκα πλάι του αλλά ποτέ δε μπόρεσε να κάνει σχέση. Ήξερα από παλιά που μέναμε σπίτι του τα καλοκαίρια, ότι το καυλί του ήταν τρεις φορές πιο μακρύ και πιο χοντρό από το δικό μου. Όμως το είχε μόνο για κατούρημα. Πριν από μια εβδομάδα κατέβηκε στην Αθήνα για κάποιες δουλειές και του πρότεινα να μείνει μαζί μας. Είναι πολύ καλό παιδί και η γυναίκα μου τον αγαπά πραγματικά. Πήγαμε λοιπόν για καφέ οι δυο μας και στην κουβέντα επάνω μου εξομολογήθηκε ότι έχει να το κάνει πάνω από 10 χρόνια και ότι του αρέσουν γυναίκες σαν τη γυναίκα μου, νταρντάνα, ζουμερή, με τα παραπάνω κιλάκια της, με τα πιασίματα της. Αμέσως το πονηρό μου το μυαλό τα σκέφτηκε όλα. Τόσα καυλιά είχε φάει στις παρτούζες με τη φίλη της, θα έτρωγε κι άλλο ένα από τον ξάδερφο μου.

Όταν της το είπα με έβρισε άσχημα, αλλά της τόνισα ότι δε θα την ξαναφήσω να πάει πουθενά με τη γαμιόλα τη φιλενάδα της. Της είπα μάλιστα ότι το έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου και δε θα εκτεθεί καθόλου αλλά θα το κάνουμε να φανεί τυχαίο.

Το βράδυ λοιπόν τους είπα ότι είμαι κουρασμένος και δεν είχα όρεξη να βγω. Καθίσαμε στη βεράντα με τον ξάδερφο όπου χαμηλόφωνα τον ρώτησα αν κοιτάζει τον κώλο της Γεωργίας (γυναίκα μου) και τις βυζάρες της όπου χωρίς σουτιέν λικνίζονται μέσα από το βαμβακερό της φόρεμα. Άρχισε να ξεροκαταπίνει. Τον ρώτησα αν την παίρναμε παρτούζα τι θα του άρεσε, να τη γαμάει από πίσω ή να του παίρνει πίπα στα τέσσερα. Καυλωμένος ήδη μου είπε να τη γαμάει. Τον άφησα και πήγα στην κουζίνα όπου η Γεωργία ετοίμαζε μεζεδάκια. Της είπα ότι θα βγάλω την τσικουδιά, αυτή θα κάνει ότι πίνει αρκετά και κάποια στιγμή θα μεθύσει και δε θα καταλαβαίνει και καλά. Έτσι και έγινε.

Ήπιαμε το Βόσπορο, εγώ κι ο ξάδερφος. Η Γεωργία ήπιε λίγο και το υπόλοιπο το έπαιρνε μαζί της όπου και το άδειαζε στο νεροχύτη. Κατά τις δώδεκα το βράδυ της έκλεισα το μάτι. Έπαθα πλάκα από την ερμηνεία. Άρχισε να τρεκλίζει, να μιλάει σα μεθυσμένη και στο τέλος έκλεισε τα μάτια της σα να κοιμάται. Του έκανα νόημα, τη σηκώσαμε και τη μεταφέραμε στο κρεβάτι. Αρχίσαμε να τη γδύνουμε. Η ανάσα του ξαδέρφου μου έγινε απίστευτα γρήγορη. Του είπε γδύσου και πήγαινε πλύνε τον πούτσο σου στο μπάνιο. Υπάκουσε και τότε ψιθύρισα στη Γεωργία να το ευχαριστηθεί και να τον τρελάνει. Όταν γύρισε το καυλί του ήταν σηκωμένο και επιβλητικό.

Του είπα να της κάνει γλειφομούνι και εγώ έφυγα για το μπάνιο. Γύρισα στις μύτες των ποδιών μου.

Ο τύπος είχε πάθει σοκ. Η δικιά μου με τα μάτια μισόκλειστα βογκούσε από καύλα. Του ζήτησε να πάει στο πλάι και με το χέρι της του έπιασε τον πούτσο.

- Τι καυλί είναι αυτό που έχεις ψωλάρα μου; του είπε.

Μπήκα μέσα και τη γύρισα μπρούμυτα. Της έβαλα ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της και άνοιξα τα κωλομέρια με τα χέρια μου. Εμφανίστηκε η μουνάρα της μπροστά στον ξάδερφο. Αυτός οδήγησε το καυλί του μέσα στη μουνάρα της. Η Γεωργία έβγαλε ένα βογκητό απίστευτο. Άρχισε να τη γαμάει με πάρα πολύ ορμή. Πήγα από μπροστά και της έβαλα τον πούτσο στο στόμα. Με τσιμπούκωνε και βόγκαγε ταυτόχρονα. Ο ξάδερφος μου έκανε νόημα ότι θέλει να χύσει και του είπα να τις χύσει τα κωλομέρια. Την ώρα που άδειαζε, εγώ την έχυνα στο στόμα και η ίδια είχε βάλει το χέρι της στην κλειτορίδα της και έχυνε μαλακίζοντας το μουνί της.

Μετά ο ξάδερφος έφυγε για το δωμάτιο του και αφού έκλεισα την πόρτα τη ρώτησα αν το γούσταρε αυτό το γαμήσι.

Μου είπε χαρακτηριστικά: "το ρωτάς;" και μου είπε να το ξανακανονίσω. Την άλλη ημέρα κάναμε όλοι ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά το νερό είχε μπει στο αυλάκι.
Copyright protected OW ref: 184876Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.