Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι η ας με πούμε jannet. Διαβάζοντας για χρόνια το site, αποφάσισα να γράψω για την πρώτη μου παρτούζα. Ήταν πριν μερικά χρόνια, μόλις που είχα μπει στα 18. Ήμουν στο 1.70 και. 62 κιλά, όχι πολύ λεπτή και με πιασίματα. Στα πιο καυτά μου χαρακτηριστικά η πεταχτή μου κωλάρα, οι μεγάλες μου βυζάρες και γενικότερα οι φίλοι μου λένε ότι στάζω καύλα. Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ, στο Λαύριο. Εκεί ένας φίλος έχει σπίτι και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτι στην κοντινή παραλία. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, όλοι με μαγιό, με το δικό μου να είναι αρκετά στενό, με ένα κορδόνι που κόβει στη μέση των κώλο μου και τις στρογγυλές μου βυζάρες να είναι έτοιμες να σκάσουν. Με τα πολλά, και με το ποτό να ρέει άφθονο, άρχισε ο χορός και το χούφτωμα.

Ξαφνικά, μετά από λίγα λεπτά, εκεί χορεύω με 4 φίλους που όλο και κάτι μου πιάνουν, ο ένας με παίρνει απ' το χέρι και με πάει πιο πέρα, Με αρπάζει, αρχίζει να με φιλάει και ταυτόχρονα μου πιάνει την κωλάρα, παίζοντας με την κωλοτρυπίδα μου. Στάζω καύλα και υγρά. Του πιάνω την πούτσα και είναι πέτρα. Πέφτω στα γόνατα, του βγάζω έξω την ψωλάρα και αρχίζω να τη γλείφω. Είναι τεράστια. Πάνω από 20 πόντους. Τη βάζω όλη μέσα στο στόμα μου, αυτός μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει. Η πούτσα του Δημήτρη έχει φτάσει μέχρι το λάρυγγα. Με πνίγει. Ξαφνικά νιώθω κάτι να μου χτυπάει το κεφάλι. Είναι ο Νίκος. Έχει βγάλει κι αυτός την πούτσα του και τη βαράει στο κεφάλι μου. Καυλώνω ακόμα περισσότερο. Γυρνάω, κοιτάω και είναι μαζί του ο Μιχάλης με το Γιάννη. Όλοι έχουν βγάλει έξω τις πούτσες τους και τις παίζουν.

Έχω τρομάξει. 4 χοντρές και μεγάλες πούτσες πάνω από 20 εκατοστά η κάθε μία αλλά ταυτόχρονα χύνω ασταμάτητα. Φοβάμαι αλλά θέλω να με γαμήσουν και οι 4 τώρα. Με πιάνει ο Μιχάλης και μου βγάζει το φόρεμα. Το έσκισε ολόκληρο ο πούστης. Έχω μείνει με τα εσώρουχα, τα βυζιά μου σκάνε, ο Γιάννης μου τραβάει το στρινγκάκι, με πονάει, αλλά το σκίζει κι αυτό.

Αρχίζω να παίρνω και τις άλλες πούτσες στο στόμα, με τη σειρά. Ο Νίκος πέφτει κάτω, ξαπλώνει, αρχίζει να μου γλείφει το μουνί. Καυλώνω, καυλώνω πολύ, βγάζω υγρά στο στόμα του. Με έκανε να χύσω. Με σηκώνει ο Δημήτρης και με βάζει στα 4. Έρχεται από πίσω μου. Ξεκινάει να μου γαμάει τη μουνάρα με δύναμη ενώ ο Νίκος την παίζει και ο Μιχάλης με το Γιάννη μου βάζουν τις πούτσες τους στο στόμα πάλι. Τεράστια καύλα. Αρχίζω να τους γλείφω και τα αρχίδια. Ξαφνικά βγαίνει ο Δημήτρης. Έρχεται ο Νίκος και ξαπλώνει.

Νίκος: Πουτανάρα, τώρα θα κάνεις το μεγαλύτερο γαμήσι της ζωής σου!
Jannet: Γαμήστε με όλοι, και οι τέσσερις. Θέλω τις πούτσες σας βαθιά.
Δημήτρης: Έτσι ε; τώρα θα δεις γαμιόλα…

και με πιάνει και με βάζει να κάτσω πάνω στην πούτσα του Νίκου. Την ένιωσα όλη μονομιάς με πολύ δύναμη. Ούρλιαξα. Μόλις με καρφώνει ο Νίκος, έρχεται ο Δημήτρης να του πάρω πίπα. Είναι πέτρα και γεμάτη υγρά.

Την ίδια στιγμή έρχεται και ο Μιχάλης πίσω μου και βάζει την πούτσα του στην κωλάρα μου. Πονάω, μπαίνει σιγά σιγά. Ουρλιάζω πάλι. Με γαμάνε απίστευτα οι 4 τους. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η πούτσα του Μιχάλη έχει μπει όλη μέσα. Με σκίζει με δύναμη και ταχύτητα. Κλαίω από πόνο αλλά ταυτόχρονα γουστάρω από καύλα. πρώτη φορά μου γαμάνε το κωλαράκι. Αρχίζουν και με χτυπάνε παντού και γουστάρω ακόμα περισσότερο. Ο ένας στον κώλο σφαλιάρες, ο άλλος στις βυζάρες μου ενώ τις γλείφει και οι δύο στο πρόσωπο. Πούτσα και ξύλο. Πολύ πούτσα και πολύ ξύλο. Μ' αρέσει!

Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ξαπλώνει κάτω ο Γιάννης και μπαίνει στο μουνί μου για πρώτη φορά. Θεέ μου! Είναι τεράστιος ο πούτσος του, τουλάχιστον 25 και πολύ χοντρός. Τώρα μου γαμάει τον κώλο ο Νίκος. Άλλος ψωλαράς αυτός. Χύνω συνέχεια. Έρχεται πάλι ο Δημήτρης, μου αρπάζει το κεφάλι και μου χώνει την ψωλή του στο στόμα. Θα σε χύσω ξεκωλιάρα μου λέει, μου το γαμάει με ταχύτητα.. Ξαφνικά την βγάζει έξω και μου χύνει όλο το πρόσωπο. Πάει στα μάτια. Δε βλέπω. Με σηκώνουν πάνω, και ξανά στα τέσσερα. Έρχονται οι δυο που με γαμούσαν να μου βάλουν τις πουτσάρες στους στο στόμα. Είναι πολύ χοντρές, ενώ ταυτόχρονα μου γαμάει τον κώλο ο Μιχάλης. Μετά από δέκα λεπτά που μου έσκιζε τον πάτο, βγαίνει και μαζί με τους άλλους δύο έρχεται στο στόμα μου. Τον γλείφω για λίγα δευτερόλεπτα και ξαφνικά και οι τρεις μαζί με χύνουν. Ταυτόχρονα.

Όλο το πρόσωπο μου έχει χυθεί. Δε βλέπω τίποτα. Τέζα κάτω. Ξάπλα. Η καλύτερες πούτσες που έχω φάει ποτέ. Είμαι μούσκεμα. Όλοι μαζί μπαίνουμε στην θάλασσα να ξεπλυθούμε. Πως θα φύγω γυμνή; Μου τα έσκισαν όλα.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 184874Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.