Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι ο Γιάννης και είμαι παντρεμένος με τη Σάντρα. Είμαστε και οι δύο 47 χρονών και από την αρχή της σχέσης μας, πριν από 22 χρόνια, μας άρεσαν τα σεξουαλικά παιχνίδια. Έχουμε αρκετές εμπειρίες μεταξύ αυτών και τρίο ή κουαρτέτα. Αποφάσισα να σας γράψω μια από τις τελευταίες περιπέτειες μας η οποία έγινε λίγο πριν τη καραντίνα με έναν γυμναστή, το Δημήτρη, 25 ετών, με εμφάνιση, σώμα και προσόντα που κολάζουν κάθε γυναίκα. Η ιστορία περιγράφεται από την πλευρά του Δημήτρη, όπως μου τα περιέγραψε μετά την πρώτη μας συνάντηση.

Είχε ξεκινήσει να έρχεται στο γυμναστήριο με μια προσφορά για πέρσοναλ. Όταν ξεκίνησε να έρχεται στο τμήμα εκτός από εκείνη ήταν άλλες δύο γυναίκες.

Επειδή γενικά μ’ αρέσουν γυναίκες οι οποίες είναι αφράτες και ειδικά παντρεμένες που δε σε ζαλίζουν με αγάπες και έρωτες η αλήθεια είναι ότι της έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή, χωρίς να γνωρίζω από την αρχή αν θα ενδώσει. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο από άποψη εμφάνισης αλλά με καύλωναν οι καμπύλες της και φυσικά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη και πάνω από 40.

Βέβαια λόγω της δουλειάς μου έπρεπε να είμαι κάπως προσεκτικός. Μετά από κάνα 2 εβδομάδες ξεκίνησα σιγά - σιγά να της δείχνω διάφορες ασκήσεις ακουμπώντας πάνω της με τρόπο δήθεν τυχαία. Κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν την ενοχλούσαν άλλα πολλές φορές το επεδίωκε κιόλας να τις δείχνω συνέχεια ακόμα και ασκήσεις που της είχα δείξει 3 και 4 φορές.

Έτσι λοιπόν άρχισα να γίνομαι κι εγώ πιο επιθετικός στις κινήσεις μου αφού κατάλαβα ότι γούσταρε. Κάποια μέρα έτυχε να είναι μόνη της στο πρόγραμμα και της είπα ότι και καλά επειδή κατάλαβα ότι της άρεσε να κάνει γυμναστική κλπ, αν θα ήθελε να της δώσω μια επιπλέον προσφορά για να κάνει μόνη της πέρσοναλ, απλά το μόνο κενό που υπήρχε ήταν σχετικά αργά, στο κλείσιμο του γυμναστηρίου. Δέχτηκε κατευθείαν.

Ξεκίνησε να έρχεται μόνη της αργά. Από τις πρώτες φορές άρχισα και καλά να της δείχνω ασκήσεις με τρόπο τέτοιο ώστε πάντα να βάζω χέρι στο κώλο της ή στα μπούτια της. Ξεκίνησε να μου λέει για πιασίματα που είχε σε διάφορα σημεία από τη γυμναστική και τι να κάνει. Μετά από κάνα δύο φορές που το είπε της είπα αν ήθελε μπορούσα να της κάνω κάποιο μασάζ αν ποτέ χρειαστεί σε σημείο που θα την ενοχλεί παραπάνω.

Την άλλη μέρα κιόλας μου στέλνει μήνυμα ότι είχε πόνο στους προσαγωγούς και αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αμέσως κατάλαβα ότι γούσταρε, οπότε κανόνισα να έρθει την επόμενη μέρα αργά, διότι εκείνο το βράδυ εγώ θα έκλεινα το γυμναστήριο οπότε ήταν ευκαιρία να δω που θα πάει.

Ήρθε αφού είχαν φύγει όλοι. Την ξεκίνησα με κάποιες ασκήσεις και της έπιανα τα μπούτια και καλά να δω που πονάει, αμέσως κατάλαβα ότι το θέμα της ήταν οι καύλες της. Της είπα αν θέλει να πάμε στο αποδυτήριο να της κάνω μασάζ και αμέσως είπε ναι. Κλείδωσα και πήγαμε στο αποδυτήριο.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι του μασάζ και άρχισα να της κάνω μαλάξεις στα μπούτια, τη ρώτησα αν μπορώ να της βγάλω τη φόρμα για να είναι πιο αποτελεσματικό το μασάζ.

«Αφήνομαι στα χέρια σου, κάνε ότι θέλεις» μου λέει.

Της βγάζω τα παπούτσια και πάω να κατεβάσω τη φόρμα της, σηκώνει τον κώλο της για να με διευκολύνει. Φοράει ένα απλό μπεζ κιλοτάκι το οποίο με καυλώνει αφάνταστα. Ανοίγω λίγο τα μπούτια της και αρχίζω να της κάνω μασάζ, παρατηρώ ότι έχει κλείσει τα μάτια της και το απολαμβάνει οπότε τα χέρια μου ανεβαίνουν και ακουμπάνε στο μουνί της πάνω από την κιλότα.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχει αρχίσει να μουσκεύει η κιλότα της, οπότε αφήνω τα μπούτια και αρχίζω της τρίβω το μουνί πάνω από τη κιλότα. Βαριαναστενάζει με πολύ καύλα.

Σηκώνω τη μπλούζα της γιατί θέλω να δω τα βυζιά της. Τα βγάζω έξω από το σουτιέν, οι ρώγες της έχουν σκληρύνει, είναι σκούρες χοντρές και τις πιπιλάω ενώ το χέρι μου παίζει το μουνί της το οποίο είναι πολύ υγρό και μου ζητεί να της βάλω δάχτυλο.

Απλώνει το χέρι της, το βάζει μέσα από τη φόρμα, μου πιάνει το πούτσο και μου λέει:

«Αγόρι μου τη παλούκι είναι αυτό; Θέλω να με ξεσκίσει».

«Τώρα μωρό μου, της λέω, θα στον καρφώσω».

Με σταματάει και μου λέει:

«Αν θέλεις να με γαμήσεις μόνο μαζί με τον άντρα μου τρίο. Γουστάρεις; Σε ενδιαφέρει;»

Φυσικά της απαντάω. Ήταν μεγάλη φαντασίωση μου να το κάνω αυτό και μου έκατσε τόσο απρόσμενα που τρελάθηκα από τη καύλα.

Χαμουρευτήκαμε λίγο ακόμα, της είπα ότι με καυλώνει από τη πρώτη στιγμή που την είδα και ότι με τρελαίνει πού είναι παντρεμένη και που έχει αυτό το μαμαδίστικο στυλ με την απλή κιλότα και το ελαφρώς αξύριστο μουνί.

Μόλις της το είπα αυτό αμέσως με τράβηξε κοντά της και κατέβασε τη φόρμα μου. Η πούτσα μου ήταν κάγκελο και άρχισε να φιλάει και να πιπιλίζει το πουτσοκέφαλο μου. Την έπιασα από το κεφάλι και άρχισα να της γαμάω το στόμα. Από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν πάρει.

Μόλις ήμουν έτοιμος να την χύσω το κατάλαβε, σταμάτησε και μου ζήτησε να τη χύσω πάνω στα βυζιά. Έχωσα τη πούτσα μου ανάμεσα στα βυζιά της και σε λίγο της τα έχυσα. Τα άλειψε πάνω στις ρώγες της και μετά με τη γλώσσα της καθάρισε και το πουτσοκέφαλο.

Έφυγε λέγοντας μου ότι θα κανονίσει να μιλήσουμε με τον άντρα της και να κανονίσουμε.




Copyright protected OW ref: 184834



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.