Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το Μιχάλη τον ήξερα από την Γ λυκείου, σε διαφορετικές κατευθύνσεις ήμασταν και σε διαφορετικές παρέες. Μάλιστα είχα πει στην Β λυκείου ότι γούσταρα ένα φίλο του για να αποφύγω την φήμη πως μου άρεσε ένας άλλος συμμαθητής μου που έβγαλε την φήμη για να αποδείξει πως δεν είναι γκέι -μετά από μερικά χρόνια όμως βρήκε γκόμενο-.

Από ότι μου είπαν οι φίλες μου προσπαθούσε να μου μιλήσει αλλά εγώ τον αγνοούσα, με χαζοκοιτούσε συχνά αλλά εμένα μου άρεσε ένας άλλος τότε και δεν έδωσα σημασία.

Ήταν και είναι ωραίος, ψηλός με σχετικά σκούρο δέρμα, καστανά μαλλιά και μάτια, σώμα αδύνατο αλλά γυμνασμένο. Από αυτούς που αρέσουν σχεδόν σε όλες αλλά σχεδόν καμία δεν κόβει φλέβα.

Έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες και πέρασα Θεσσαλία όπου είχε περάσει εκείνος με την πρώτη. Με αγνοούσε αλλά εγώ είχα αρχίσει να τον θέλω προ πολλού, εντάξει και το φτύσιμο βοήθησε λογικά.

Ένας φίλος του και γνωστός μου έκανε πάρτι στο σπίτι που ζούσε μαζί με Μιχάλη, με κάλεσε, ντύθηκα ανάλογα και πήγα. Φορούσα ένα κολλητό, λευκό, σχετικά κοντό φόρεμα. Το σπίτι ήταν σχετικά μεγάλο και η κουζίνα διαχωρίζονταν από τον διάδρομο και από εκεί μπορούσες να πας στο μικρό μπάνιο που είχε απλά μια λεκάνη και το πλυντήριο, και στο δωμάτιο του φίλου του Μιχάλη.

Στο μισό πάρτι καθόμουν μέσα στη ζήλεια καθώς ο Μιχάλης μιλούσε με μία άλλη κοπέλα, μάλιστα αυτή η κοπέλα λεγόταν ότι είχε πάρει τη μισή του παρέα.

Τον είδα να πηγαίνει στην κουζίνα, πήγα κι εγώ και έκλεισα τον πόρτα.

Ε- Μπα ήρθες να πιείς νερό;

Μ- Ναι… κι εσύ;

Ε- Όχι, δε διψάω. Άλλωστε δε σαλιαρίζω εγώ με τσούλες.

Μ- Δεν είναι τσούλα.

Ε- Η συγκεκρι...

Μ- Είναι από τα καλύτερα κορίτσια

Ε- Για αρπαχτή;

Μ- Τι σε κόφτει εσένα;

Ε- Είπα εγώ ότι με κόφτει; Απλά είναι κρίμα μωρέ, μην κολλήσεις κάτι.

Πήγε να φύγει τον έπιασα από το χέρι.

Ε- Μην πας…

Μ- Ε;

Ε- Σε θέλω!

Μείναμε για λίγο παγωμένοι ενώ κοιτάζαμε σαν βλαμμένα ο ένας τον άλλον. Του χάιδεψα λίγο τα μαλλιά και τότε πήρε μπρος. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε, μου χούφτωσε τον κώλο και με τα δύο χέρια και με σήκωσε μπρος το μπάνιο. Μπήκαμε κλειδώσαμε την πόρτα. Γδυθήκαμε και με έσπρωξε για να του πάρω πίπα. Ο πούτσος του ήταν πολύ όμορφος, μακρύς γύρω στους 18 πόντους και αρκετά χοντρός ενώ το κεφαλάκι ήταν ένα υπέροχο ροζ χρώμα.

Του τον έγλειφα με όλη μου την τέχνη ξεκινώντας από τη βάση. Έπειτα ξεκίνησα να φιλάω και να γλείφω τα αρχίδια του. Μου έλεγε να σταματήσω γιατί θα χύσει αλλά ήθελα τα χύσια του στο στόμα μου, ήθελα να τα γευτώ. Αφού μου είπε ακόμα μερικές φορές να σταματήσω με τράβηξε από τα μαλλιά μακριά από τα αρχίδια του και ξεκίνησε να μου χώνει τον πούτσο του στο λαρύγγι μου μουγκρίζοντας.

Μ- Πιες τα τώρα πουτανάκι μου, ήθελες να με κάνεις να χύσω πιες τα τώρα, ρούφα…

Είχα δακρύσει και πνιγόμουν αλλά η καύλα είχε φτάσει στο κόκκινο. Τα κατάπια όπως μπορούσα. Με έπιασε μετά και με έστησε με τα πόδια ορθάνοικτα πάνω στο πλυντήριο. Ξεκίνησε να με γλείφει με μανία, άγαρμπα αρκετά αλλά έσταζα από την καύλα για αυτόν τόσο πολύ που δεν με ένοιαξε. Τον έσπρωχνα με το δεξί μου χέρι να μπει μέσα περισσότερο.

Ε- Ναι, γάμα με με τη γλώσσα σου, μη σταματάς!

Μ- Μουνόπανο με έκανες!

Ε- Το μουνόπανο μου είσαι, σκάσε και γλείφε…

Μ- Ο γαμιάς σου είμαι κι εσύ το πουτανάκι μου!

Ε- Μπες μέσα μου, σε θέλω…

Σηκώθηκε από το μουνί μου και εκεί που έχωσε με το ζόρι όλο το κεφάλι του πούτσου του έπεσε. Έμεινε σιωπηλός για αρκετή ώρα, ζήτησε συγνώμη και έκανε να πιάσει τα ρούχα του να ντυθεί.

Ε- Έκανα ή είπα κάτι;

Δεν απαντούσε απλά έμεινε να με κοιτά για αρκετή ώρα.

Ε- Μπορώ να κάνω κάτι εγώ;

Μ- Το έχω κάνει μόνο με πόρνες.

Ε- Έχεις άγχος;

Μ- Δεν... δεν ήμουν ποτέ εκείνος που μπαίνει, εκείνες έκαναν την δουλειά.

Ε- Εννοείς εκείνες ήταν πάνω σου και χοροπηδούσαν;

Μ- Ας το αφήσουμε για άλλη φορά.

Πήγε να φύγει τον κράτησα πάλι από το χέρι.

Ε- Έτσι γυμνός θα πας στην κουζίνα; Αν έχει μπει κάποιος μέσα;

Μ- Χέσε με τώρα.

Ε- Ηρέμησε!

Κατέβηκα από το πλυντήριο και ξεκίνησα να τον φιλάω στο στόμα.

Έκλεισα το καπάκι της λεκάνης και τον έβαλα να κάτσει με ανοιχτά τα πόδια.

Μου κρατούσε τα μαλλιά ενώ ξεκίνησα να του παίρνω πίπα. Μετά από αρκετή ώρα ξανά καύλωσε. Έκανα πάνω στον πούτσο του όσο πιο αργά μπορούσα για να το απολαύσω περισσότερο, ένιωθα λες και κάτι με σκίζει επειδή ήταν αρκετά χοντρός ο πούτσος και το μουνί μου πολύ στενό. Είχα φτάσει σε άλλη διάσταση βογκούσαμε δυνατά, ειδικά εκείνος και σε συνδυασμό με τον ήχο του υγρού μου μουνιού να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα του Μιχάλη δεν ήταν και δύσκολο να καταλάβει ένας φίλος που μπήκε στην κουζίνα τι γινόταν στο μπάνιο.

Ξεκίνησε να χτυπά την πόρτα και να ρωτά ποιος είναι μέσα.

Για να σταματήσω τα βογκητά του Μιχάλη του έδωσα μία ρώγα μου να ρουφά και σταμάτησα να ανεβοκατεβαίνω.

Ο φίλος βαρέθηκε και έφυγε και τότε ξεκίνησα πάλι την δουλειά μου.

Μ- Μου τρέλανες τον πούτσο

Ε- Αν δεν χύσεις και δε χύσω δε σταματώ

Μ- Ναι καύλα μου, ναι μωρό μου, θα χύσω σε λίγο μη σταματάς.

Όντως σε 5 λεπτά με έπιασε από την μέση και με κάρφωσε στο πούτσο του.

Μ- Χύνω...

Τον φίλησα και τον χάιδεψα μέχρι να συνέλθει μόλις επανήλθε κάπως συνέχισα να χοροπηδώ πάνω τον πούτσο του που είχε μείνει λίγο σκληρός ακόμα. Δεν άργησα να χύσω και εγώ πάνω στον πούτσο του.

Μείναμε αγκαλιασμένοι μέχρι να μπορέσουμε να πάρουμε τα πόδια μας. Ακόμα 19 χρονών ήμασταν χωρίς πολλές εμπειρίες κουραστήκαμε πολύ, ειδικά εγώ.

Ξεκίνησα να ντύνομαι.

Μ- Το φανταζόμουν 2 χρόνια αυτό το γαμήσι.

Ε- Ελπίζω να άξιζε!

Μ- Το ρωτάς;

Ε- Είναι αργά γαμώτο. Μήπως μπορώ να κοιμηθώ μαζί σου;

Μ- Ναι, φυσικά…

Κοιμηθήκαμε στο δωμάτιο του φίλου του για να μην μας δουν να μπαίνουμε στο δωμάτιο του. Το πρωί μετά από ένα γλειφομούνι ο Μιχάλης επιτέλους με γάμησε.

Πήρα μεταγραφή και βρίσκομαι Αθήνα πλέον αλλά συνεχίζω να πηγαίνω για να τον βλέπω, είμαστε μαζί.




Copyright protected OW ref: 184872



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.