Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τελικά το έκανε (5ο μέρος)

Έχω το κινητό στα χέρια μου και αυτός μου γράφει μήνυμα νομίζοντας ότι γράφει στην κοπέλα μου.

- Τι κάνεις; Ρωτάει.

Μπήκα στο τρυπάκι να του απαντήσω, η Αθηνά έχει αρχίσει να ξυπνάει και πρέπει να δράσω γρήγορα, ''τι στο διάολο'' σκέφτομαι, ας τον καλέσω εδώ και ότι είναι να γίνει ας γίνει, έτσι και έκανα. Τότε μου ήρθε απάντηση.

- Το πολύ σε μισή ώρα θα είμαι εκεί

Σβήνω αμέσως τα 2, 3 μηνύματα και η Αθηνά είναι έτοιμη να ξυπνήσει. Τότε βγαίνει από το μπάνιο η δικιά μου τυλιγμένη με μία πετσέτα και έρχεται στο σαλόνι κοντά μας.

Σκέφτομαι τώρα τι έχω κάνει, τα μπέρδεψα όλα και ελπίζω να μην γίνει καμία παρεξήγηση μεταξύ εμένα και της κοπέλας μου. Αρχίζω να τρώγομαι με τα ρούχα μου που λένε και προσπαθώ να μη μασήσω. Ιδρώτας με πιάνει από τις τύψεις και ο μόνος τρόπος να εξιλεωθώ είναι να πω την αλήθεια. η Έλλη έρχεται προς το μέρος μου με ένα χαμογελάκι και με σέξι διάθεση, ενώ η Αθηνά έχει ξυπνήσει αλλά με μισό μάτι.

- Χρειάζομαι κι εγώ ένα ντους αν δε σας πειράζει, λέει η Αθηνά.

- Πρέπει να έχει ζεστό νερό.

- Με κρύο το προτιμώ, πετσέτα;

Η δικιά μου σηκώνεται όρθια, ξετυλίγει την πετσέτα που έχει γύρω της και της την δίνει στο χέρι. Εκείνη έχει μείνει αποσβολωμένη να κοιτάει το κορμί της δικιάς μου αλλά μόλις βάζει απάνω της ένα σεντονάκι που είχαμε πρόχειρο στον καναπέ συνέρχεται, φεύγει προς το μπάνιο μαζί με την πετσέτα και κλείνει την πόρτα.

- Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε, έχει γίνει κάτι τρομερό και πρέπει να το μάθεις.

Με πολύ λίγα λόγια της λέω ότι τα ξέρω όλα για αυτή και το γκόμενό της και ότι τους παρακολούθησα εκείνη τη μέρα στο μικρό καφέ και έπειτα διάβασα την συνομιλία τους στο κινητό. Αυτή ντράπηκε πάρα πολύ, μου ζήτησε συγνώμη και ότι όλα αυτά ήταν επειδή την κολακεύει το γεγονός ότι ένας με τόση διαφορά ηλικίας της την έπεφτε και άλλα τέτοια. Στο τέλος μου υποσχέθηκε ότι δεν έχει κάνει τίποτα ολοκληρωμένο μαζί του και ότι αν δεν την πιστεύω μπορεί να μου το αποδείξει και η ίδια ψαρεύοντας τον από μηνύματα και να τα δω.

Δεν έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένη. Μου είπε ότι τόσα έχουμε κάνει μαζί και ότι δεν έχει ανάγκη να το προχωρήσει παρακάτω χωρίς εμένα και για κάποιο λόγο την πίστεψα, αφού μου είπε ότι μπορεί να μου το αποδείξει ψαρεύοντας τον από μηνύματα. Τότε της είπα τί έχει γίνει απόψε νωρίτερα στο μπιτσόμπαρο με την πρώην μου. Έχει μείνει με το στόμα ανοικτό και τα μάτια γουρλωμένα να με κοιτάει με απορία.

- Ήθελες να σε γαμήσει πουτανάκι έτσι δεν είναι;

- Μου άρεσε η αλήθεια είναι, αλλά τον ετοίμαζα σε περίπτωση που ήθελες να ξανακάναμε ότι και παλιότερα. Για μας το έκανα αφού ξέρω ότι σ' αρέσει όταν γίνομαι πουτανί.

- Μου αρέσει όταν είσαι πουτανάκι αλλά δε θέλω ξανά μυστικοπάθειες μεταξύ μας, καλό είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη για να μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε.

- Ναι μωρό μου έχεις απόλυτο δίκιο, πάντα έχεις δίκιο.

Έρχεται η ώρα που με έχει βάλει κάτω και μου τρίβεται φιλώντας με στο στόμα, μου χουφτώνει τον πούτσο και με ρωτάει αν θέλω να με πάρει στο στόμα της.

- Θέλω…

Κατεβαίνει χαμηλά στον αφαλό μου και βγάζει έξω τη γλώσσα της. Τα μαλλιά της έχουν πέσει νωπά και δροσερά από το ντους που μόλις είχε κάνει απάνω μου. Ο πούτσος μου αρχινάει να τρέμει και το μόνο που θέλω είναι να χύσω βαθιά στο λαρύγγι της. Αργά και βασανιστικά βάζει μόνο το κεφαλάκι μέσα στο στόμα της και το χτυπάει με τη γλώσσα της καθώς της χαϊδεύω το κορμί και φτάνω στο τέλειο μουνάκι της. Ο αντίχειρας μου τη χαϊδεύει στο μουνάκι της, μία απότομη κίνηση και έχει πάρει ολόκληρο τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της και φτάνει μέχρι τα αρχίδια με τα χείλη της να σφίγγουν το πέος μου και αυτό έτοιμο να εκραγεί. Το νερό σταματά να τρέχει στο μπάνιο και καταλάβαμε και οι 2 ότι η Αθηνά ετοιμάζεται να βγει έξω και πολύ πιθανό, αν μας δει σε αυτή την κατάσταση, να θέλει και εκείνη να περάσει δεύτερο γύρο, ίσως και τρίτο.

- Σ' αρέσει να μπουκώνεσαι πουτανάκι;

- Πολύ μ' αρέσει ναι!

- Δεν ήσουν καλό κορίτσι όμως, χαμουρευόσουν και με τον άλλον.

- Όχι δεν ήμουν, είμαι τσουλάκι.

- Του έκατσες και σε γάμησε έτσι δεν είναι;

- Όχι… χωρίς να το ξέρεις δε θα έκανα τίποτα, μόνο λίγο κακό κορίτσι ήμουν, τίποτα άλλο.

- Τον κάλεσα να έρθει εδώ απόψε από το κινητό σου να ξέρεις.

- Μ… αλήθεια λες;

Το μουνάκι της μετά από αυτό που της είπα είχε αρχίσει να στάζει, και το τσιμπούκι που μου έκανε ήταν βασανιστικό. Η πόρτα του μπάνιου άνοιξε. Στο σαλόνι βρίσκονταν ολόγυμνη η Αθηνά με μία πετσετούλα τυλιγμένη που της την είχε δώσει πιο νωρίς η κοπέλα μου. Πάει από πίσω της και καθώς είχα βάλει 2 δάχτυλα στο πολύ υγρό μουνάκι της η πρώην κοιτούσε και έτριβε το μουνί της στον καναπέ δίπλα μας. Την κοιτούσα και καύλωνα ακόμα περισσότερο. Της έκανα νόημα να έρθει. Με πολύ κομψές κινήσεις έρχεται προς το μέρος μου και ξεκινάει να με φιλάει από τον λαιμό έως το λοβό του αφτιού και μετά συνέχισε στο στόμα μου δίνοντας μου ένα γλωσσόφιλο τόσο καυλωτικό που άρχισα να χύνω στο στόμα της Έλλης. Δεν ξεκολλούσε από τον πούτσο μου και ούτε το πετίτ τσουλάκι που κάποτε είχα γκόμενα από το στόμα μου, ώσπου χτυπάει το κινητό της δικιάς μου.

Αμέσως αυτή κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και έφυγε από κοντά μας. Έβαλε κάτι απάνω της στα γρήγορα και κατέβηκε να του ανοίξει. Έμεινα μόνος μου με την Αθηνά να χαμουρευόμαστε.

- Που πάει η πουτάνα σου;

- Να φέρει παρέα, τον δικό σου τον βλέπεις να ξυπνάει σύντομα;

- Έχει πέσει σε λήθαργο μην ανησυχείς καθόλου δεν το σηκώνει το ποτό με την καμία.

Μου δείχνει τα βυζιά της, μου τα πετάει μέσα στα μούτρα μου επιδεικτικά και μου τα τρίβει στο πρόσωπο ενώ εγώ λαίμαργα τα χουφτώνω και πιπιλάω τις ρωγίτσες της. Εχει γυμναστεί πολύ και το σώμα της φαίνεται αρκετά πιο στεγνό σε σχέση με παλιότερα, μου είπε ότι είναι 46 κιλά αλλά της έμεινε το στήθος να είναι μπαμπάτσικο.

- Σε είδα στις τουαλέτες πως τον έπαιρνες πιο πριν να ξέρεις.

- Γι’ αυτό πήγα εκεί, για να με δεις, ήξερα πως θα έρθεις.

- Πουτανίτσα…

- Έτσι για να καταλάβεις τι έχασες!

Καθώς μιλούσαμε, όλη την ώρα μου χάιδευε τον πούτσο και τον γυάλιζε με τα χύσια μου. Κατεβάζει το κεφαλάκι της και με τη γλώσσα της σκουπίζει τον πούτσο μου.

- Αντέχεις να σε γλείψω λίγο;

- Μόνο να με γλείψεις;

- Αυτό θέλω προς το παρόν…

Στημένη στα 4 τσιμπουκώνει και προσπαθεί με κόπο να τον πάρει όλο μέσα, όσο είναι μαλακό ακόμα τα καταφέρνει μια χαρά. Μπαίνει από την πόρτα η δικιά μου με το αγόρι εκείνο, τον Αλέξη. Ήταν πολύ σκοτεινά στο σαλονάκι και δεν ξεχωρίζεις πρόσωπα εύκολα

- Καλώς τα παιδιά!

Εκείνος είχε ένα τρακ και φαινόταν η αμηχανία στο βλέμμα του. Κάτσανε δίπλα μας και η Αθηνά δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι το ίδιο άτομο που της γαμούσε το λαρύγγι μέχρι που άδειασε το παλούκι του στις αμυγδαλές της. Η στιγμή ήταν αμήχανη μέχρι που η Έλλη του έδωσε ένα γλωσσόφιλο κι αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα.

Νιώθω τον πούτσο μου να σκληραίνει μέσα στο στοματάκι της τοσοδούλας πια πρώην μου και αυτή το κατάλαβε και ανεβάζει ρυθμούς καταπίνοντας όσο μπορεί από το καυλί μου. Μέχρι το λαιμό τον έπαιρνε. Ταυτόχρονα το διπλανό ζευγάρι με τον Αλέξη και την κοπέλα μου κάνανε το ίδιο. Του έδινε πίπα γονατιστή απολαμβάνοντας όλο το μήκος του πούτσου του και εκείνος δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τον τέλειο στημένο κώλο της Αθηνούλας που ενώ είχε καταλάβει τι παίζονταν από πίσω της δεν είχε δώσει καμία σημασία

- Το ξέρεις ότι σήμερα θα γαμηθείς με 2 πούτσες πουτανάκι;… τη ρώτησα.

- Γιατί όχι, πάντα το λέγαμε ποτέ δεν το κάναμε.

Γυρνάει εκείνη τη στιγμή και κοιτάει τους άλλους δίπλα μας. Μετά ξανά μου τον έπαιζε με δύναμη μέσα στο στόμα της. Η δικιά μου από δίπλα κοπανούσε το σωλήνα του Αλέξη απάνω στα χείλη της και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Γύρισε, με κοίταξε στα μάτια και της έγνεψα με ένα νόημα ψιθυριστά "πάρ' τον όλο μέσα". Έγνεψε καταφατικά. Του τον έπιασε με τα δύο της χέρια και τον έσπρωξε μέσα στο στόμα της. Κατάφερε να τον πάρει σχεδόν ολόκληρο. Με τα μάτια της συνέχεια καρφωμένα στα δικά μου, καθώς τον έβγαζε από μέσα της αναγούλιασε και υγρά βγαίνανε από το στόμα της και του είπε:

- Νομίζω πνίγηκα λίγο συγνώμη.

Εκείνος της είπε δεν πειράζει και ότι δεν του ‘χει συμβεί ξανά να τον παίρνουν τόσο βαθιά αλλά την έπιασε από τα μαλλιά και την ξαναέσπρωξε για κατάδυση. Ο πούτσος του εξαφανίστηκε μέσα στο στόμα της πουτανίτσας μου. Αυτό το σκηνικό ήταν ότι πιο καύλα έχω δει και οι καύλες μου ήταν τερματισμένες. Όπως με τρόμπαρε λοιπόν η πρώην μου γκόμενα, βλέποντας τη νυν να μπουκώνεται έτσι, άδειασα μέσα στο στόμα της Αθηνάς ότι είχε απομείνει από την προηγούμενη πίπα που μου έδινε η Έλλη. Τα κατάπιε όλα σαν καλό πουτανάκι, γυρίζει με κοιτάει στα μάτια ανεβαίνει προς το αυτί μου και μου ψιθυρίζει "είσαι δικός μου να το ξέρεις". Γυρνάει αμέσως προς το μέρος των παιδιών και παίρνει από το στόμα της δικιάς μου τον πούτσο του Αλέξη, του τον παίζει λίγο και της λέει:

- Δες λίγο να μαθαίνεις πως γίνεται μικρή

Εκείνος φαίνεται ότι καύλες του είχαν απομείνει τις έβγαλε μόλις η τοσοδούλα μου πήγε εκεί. Ένιωθα ακριβώς σα να βλέπω πορνοστάρ να τσιμπουκώνει ζωντανά. Ο πούτσος του έγινε σαν κοντάρι και του έκανε μια πίπα βιδωτή που λένε. Βουτάει τη δικιά μου από τα μαλλιά και τη σπρώχνει στη σακούλα με τα αρχίδια του λέγοντας της ότι μόνο μέχρι εκεί είναι η θέση της, ενώ το παλούκι του χώνονταν άγρια μέχρι το λαιμό της άλλης.

"Χύσε με πάλι καυλιάρη" του ψιθύρισε και αμέσως πάλι τον ρούφηξε. Αυτός έκανε σα να της γαμάει το στόμα με μανία. Αυτή πνίγονταν, τρέχανε σάλια και υγρά από το στόμα, την έσπρωχνε από τα μαλλιά κι αυτή πνιγότανε πιο πολύ. Σου έδινε εντύπωση ότι δε μπορεί να το κοντρολάρει αλλά το είχε μάθει καλά το άθλημα από παλιά. Ήξερε καλά πως να κάνει τον άλλο να τελειώσει με κάθε τρόπο. Σας έχω ξαναπεί ότι έχει τόση πολύ πουτανιά πάνω της και μέσα της, που τη μισή να είχαν μερικά κορίτσια από αυτήν δεν θα της χώριζαν ποτέ τα αγόρια τους.

Η δικιά μου του γλείφει τα αρχίδια κοιτάζοντας την ή «καμαρώνοντας» την καλύτερα θα έλεγα, ενώ ανεβαίνει λίγο προς τα πάνω και δίνουν κάτι πεταχτά φιλιά ταυτόχρονα και οι δύο από καύλα. Η Αθηνά επιταχύνει τον ρυθμό λέγοντάς του να την χύσει. Το φορτίο του μέσα από το στόμα της αρχίζει να τρέχει, χαμηλώνει ρυθμούς και γλείφει τα χύσια του που έχουν τρέξει, ενώ η Έλλη συνεχίζει να γλείφει τον κορμό και να τον κοιτάει στα μάτια. Έχει πλημμυρίσει όλος ο πούτσος του με ζουμιά να καταλήγουν στην δικιά μου ρουφώντας τα όλα από τα αρχίδια του μέχρι λίγο πιο ψηλά, καταλήγοντας η μία και η άλλη να τα ανταλλάσσουν με ένα φιλί στο στόμα δείχνοντας πάθος και τρυφερότητα.

Μία στιγμή αμηχανίας ήταν και έφυγε, του είπα καθώς του έκλεινα το μάτι κουτοπόνηρα. Oι γυναίκες συνέχισαν να γλείφονται και να φιλιούνται, ώσπου η δικιά μου σηκώνεται πρώτη την πήρε από το χεράκι και πήγανε μαζί στο μπάνιο. Πήραμε μια βαθιά ανάσα και είπαμε να πιούμε μία μπυρίτσα για να διώξουμε την ζέστη και τη ζέστη μέσα μας που πριν από λίγη ώρα βράζαμε και οι 4.

Στην συνέχεια κάτσαμε κουβεντιάσαμε μεταξύ μας χαμηλόφωνα για κανένα τέταρτο ώσπου εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Ξύπνησα περίπου 2 ώρες μετά, σηκώθηκα, είδα ότι ο Αλέξης είχε φύγει, η Αθηνά ήταν μαζί με το δικό της στο μέσα δωμάτιο και η δικιά μου επίσης ήταν κοιμισμένη στον καναπέ όπως κι εγώ. Το μόνο που άκουγε κανείς ήταν το ροχαλητό του Τάσου που αντηχούσε σε όλο το σπίτι. Έμοιαζε να ζορίζεται ο άνθρωπος, τον λυπήθηκα. Ανασήκωσα λίγο το κεφαλάκι της κοπέλας μου και έβαλα από κάτω ένα μαξιλάρι να μην πονέσει ο αυχένας της, τη σκέπασα με ένα σεντονάκι και πήγα κι εγώ στο άλλο δωμάτιο να αράξω μέχρι να με πάρει και μένα ο ύπνος.

Ανάμικτα τα συναισθήματα, δεν ξέρω αν η κοπέλα μου εκμεταλλεύεται τις ορέξεις μου, ίσως να μιλάει με ένα σορό άλλα ακόμα άτομα, αλλά εγώ ένα ξέρω να σας πω. Περνάω καλά, με αφήνει να γαμάω άλλες και ας είναι μέχρι τώρα μόνο με μία συγκεκριμένη, αφού αυτή ικανοποιεί τις ορέξεις της και με άλλον εκτός από το μαλάκα τον Πετράν (άλλη ιστορία). τότε με μαθηματική ακρίβεια θα με αφήσει και με κάποια άλλη τσουλίτσα εκτός την Αθηνά να βγάλω τα μάτια μου. Περνάω ένα όνειρο. Αν τη χάσω αυτή την κοπέλα ίσως να μπω πάλι σε μία στερεοτυπική σχέση. Από την άλλη δε λέω ότι οι στερεοτυπικές είναι κακές, αλλά καλύτερα είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που ενώ είσαι μαζί του ταυτόχρονα νιώθεις ελευθερία, γιατί φίλοι μου αυτή είναι μία προέκταση της ευτυχίας. Για να ολοκληρωθεί πρέπει να νιώθεις ελεύθερος αλλιώς πάντα θα έχουμε το απωθημένο μέσα μας.




Copyright protected OW ref: 184157



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.