Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν πήγα για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο πριν μερικά χρόνια παρατήρησα μία νεαρή κοπέλα να κάθεται μόνη της στα λίγο πιο κάτω καθίσματα. Ήταν όμορφη κοπέλα με κόκκινες ανταύγειες και περιποιημένα νύχια.

Σηκώθηκα λοιπόν και κατέβηκα τα σκαλιά για να κάτσω δίπλα της, μπας και κάτι προκύψει. Περνάω από μπροστά της και την ρωτάω ευγενικά αν η θέση δίπλα της είναι κενή. Μου είπε ότι είναι κενή και ότι δεν περιμένει κανέναν. Έτσι βρήκα την ευκαιρία και κάθισα. Πάνω στην ώρα που ανταλλάξαμε τα ονόματα μας μπήκε ο λέκτορας στην αίθουσα και ξεκίνησε η διάλεξη.

Όσο ο καθηγητής μιλούσε, την είδα να σημειώνει πάνω σε ένα χαρτί, αν θέλω μετά το μάθημα να περπατήσουμε και να πάμε μία βόλτα. Γύρισα διακριτικά και της είπα στο αφτί πως ναι ενδιαφέρομαι. Μετά από λίγο μου έπιασε το πόδι που έπαιζε νευρικά πάνω κάτω. Αιφνιδιάστηκα και μου είπε να ηρεμήσω. Καθώς κυλούσε το μάθημα άκουγα έναν διακριτικό θόρυβο, ο οποίος μία σταματούσε και μία ξεκινούσε. δεν κατάλαβα τι είναι. Σε κάποια φάση σημειώνω στο χαρτί, αν το ακούει και η ίδια και μου απάντησε πως αυτή το προκαλεί. Τη ρώτησα τι είναι και τότε πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω από την φούστα της στα επίμαχα σημεία. Ένιωσα κάτι διακριτικό να δονείται.

Εκεί κατάλαβα τι παίζει και την πίεσα λίγο στην κοιλιά και απομάκρυνα το χέρι μου. Δεν περνάνε 5 λεπτά και μου γράφει στο χαρτί, ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα και αμέσως σηκώνεται και φεύγει από το μάθημα.

Έχω μείνει κρύος, και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Περνάει λίγος χρόνος και αποφασίζω να πάω να την επισκεφθώ. Αφήνω το μοναδικό τετράδιο που είχα μαζί μου στο έδρανο και κατευθύνομαι προς την τουαλέτα.

Είμαι έξω από τις γυναικείες τουαλέτες και διστακτικά κοιτάω να δω άμα είναι κανένας μέσα. Με το που περνάω το κεφάλι μου από την κεντρική πόρτα, ξανακούω εκείνο τον περίεργο ήχο. Καταλαβαίνω ότι είναι μέσα σε μία από τις τουαλέτες κλεισμένη. Περπατάω διακριτικά και βρίσκω την πόρτα. Τη χτυπάω και ο ήχος σταματάει.

Της λέω εγώ είμαι, μην αγχώνεσαι. Μου ανοίγει την πόρτα μπαίνω μέσα και αμέσως την πιάνω από το κεφάλι και τη φιλάω. Κολλάμε στον ψεύτικο τοίχο της τουαλέτας και μου πιάνει το παντελόνι προσπαθώντας να μου το ξεκουμπώσει. Περνάει το χέρι της από μέσα και μου πιάνει τον πούτσο. Είχα μείνει κάγκελο και αμέσως το πάθος μου άρχισε να οργιάζει. Έβαλα το χέρι μου μέσα από την φούστα και ξεκίνησα να της το τρίβω. Εκεί έπιασα επιτέλους και εκείνο το πονηρό μηχανηματάκι το οποίο ήταν πολύ μικρό και από την άκρη του κατάλαβα ότι κρέμεται κάτι σαν κλωστή. Το τράβηξα και της το έβγαλα. Το έβαλα στο στόμα μου για να το καθαρίσω και τη ρώτησα γιατί κυκλοφορεί με αυτό.

Κοιτώντας με στα μάτια, δε μου απάντησε και αμέσως έσκυψε και άρχισε να μου τον γλείφει. Μου τον έγλειφε αδιάκοπα και με μεγάλη λύσσα σαν να είχε να κάνει κάτι τέτοιο καιρό ή σαν να το ήθελε πολύ. Μετά από λίγο άρχισα να νιώθω μία έκσταση και κατάλαβα ότι θα τελειώσω. Της λέω σιγανά ότι θα χύσω και εκεί η ίδια φάνηκε να χαίρεται και συνέχισε να προσπαθεί περισσότερο. Τελείωσα μέσα της χωρίς καν να το καταλάβω και η ίδια φάνηκε όχι απλά να το απολαμβάνει, αλλά και να ενθουσιάζεται πάρα πολύ. Της λέω ότι θέλω να τη γαμήσω και με ρώτησε αν έχω προφυλακτικά. Της απάντησα πως όχι, αλλά της είπα πως έχω σπίτι και πως μετά το μάθημα μπορούμε να πάμε εκεί για να συνεχίσουμε αυτήν την παράλογα πρωτόγνωρη "βόλτα". Μου έγνεψε ναι και μου ζήτησε να βγω από το μικρό δωματιάκι της τουαλέτας. Κουμπώθηκα και πήγα να πλύνω τα χέρια μου αμέσως δίπλα στις αντρικές σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Περπάτησα ήρεμα μέχρι την αίθουσα όπου γινόταν η διάλεξη και μπήκα ήσυχος από την επάνω είσοδο. Κατέβηκα και βρήκα το τετράδιο μου. Λίγο αργότερα ήρθε κι αυτή.
Copyright protected OW ref: 184231Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.