Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ζω με τους γονείς μου και τις αδελφές μου στην επαρχία. Μεγάλωσα σε μια οικογένειά μικρομεσαίων ανθρώπων που τα έβγαζαν πέρα δύσκολα μεν αλλά με αξιοπρέπεια δε. Ο πατέρας μου 48 χρόνων τότε μεροκαματιάρης άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος και γενικά αγαπητός σε όλους. Η μαμά μου (η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας) ήταν τότε 37 χρονών, άξια γυναίκα, καλοσυνάτη, γενικά απονήρευτη και πολύ θρήσκα. Είχε κοντό μαλλί, 1.68 ύψος, 3αρια βυζιά και ήταν γενικά παχουλούλα (καμπυλάτη).Ο κώλος της ήταν φαρδύς και αφράτος ενώ έστεκε περήφανα μέσα από τα φουστάνια που φορούσε. Ήταν δηλαδή μια γυναίκα μέτριας εμφάνισης που όμως περιποιόταν τον εαυτό της με ότι μέσα είχε και της επέτρεπαν τα οικονομικά μας.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το θάνατο του θείου μου. Η θεία μου (αδερφή της μητέρας μου) μια μουνάρα (που όμως δε το επεδείκνυε) θα έπρεπε να βρει δουλειά για να μεγαλώσει τα ξαδέρφια μου. Η θεία μου και τα ξαδέρφια έμεναν Αθήνα και στο σπίτι τους μέναμε και εμείς όταν επισκεπτόμασταν την Αθήνα για δουλείες. Εγώ τότε έκανα μια θεραπεία σε δερματολόγο με αποτέλεσμα κάθε 2-3 Σαββατοκύριακα να κατεβαίνω με τη μητέρα μου Αθήνα για παρακολούθηση. Στις 2-3 τελευταίες επισκέψεις μας όμως στην Αθήνα είχα διακρίνει κάποια αλλαγή στη εμφάνιση της θείας μου ( έμοιαζε με εύθυμη χήρα) ενώ πέφτανε και κάποια τηλεφωνήματα που απέφευγε να μιλάει μπροστά μας. Επίσης οπότε πήγαινα τουαλέτα κρεμόταν πάνω από τη μπανιέρα ένα στρινγκ, πράγμα που μου είχε κάνει εντύπωση. Η μάνα μου σίγουρα ήξερε πιο πολλά αφού κρυφό συζητούσαν σαν να μην πρέπει να καταλάβω εγώ και τα ξαδέρφια μου.

Η απάντηση για τη περίεργη αλλαγή της θείας μου ήρθε ένα πρωί όταν άθελά μου την άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει:

- Δε γίνεται απόψε, είναι η αδερφή μου με το παιδί εδώ. Δε μπορώ να τους αφήσω και να φύγω.

Ο συνομιλητής της (άνδρας ήταν) δεν άκουγα φυσικά της έλεγε όμως, την πίεζε να πάνε κάπου το βράδυ.

- Θα μπορούμε να τα πούμε από Δευτέρα που θα είμαι πιο ελεύθερη. Σε παρακαλώ μη νευριάζεις...

και με ένα βαθύ αναστεναγμό κλείνει το τηλέφωνο, ενώ προηγούμενος της το είχε κλείσει ο άλλος. Έχει γκόμενο σκέφτηκα. Και μόνο που το σκέφτηκα καύλωνα, όμως έκανα ότι δεν ξέρω τίποτα. (Αργότερα έμαθα ότι τα είχε κατά καιρούς διαφόρους γκόμενους στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Εκείνοι με τη σειρά τους εκμεταλλευόταν την ανάγκη της και την ξεκώλιαζαν κανονικότατα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δηλαδή δεν ήταν μόνο το καταναγκαστικό γαμήσι που έτρωγε, αλλά και διάφορα καψώνια που της έκαναν εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη της).

Και φτάνουμε στη βραδιά που θα μας άλλαζε τη ζωή.

Ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά του Αυγούστου που εγώ με τη μητέρα μου έχω πάει Αθήνα. Το βράδυ μαθαίνω ότι θα πάμε για φαγητό και θα είναι και κάποιοι "κύριοι" μαζί. Αμέσως κατάλαβα ότι θα είναι κανένας που πηδάει τη θεία μου. Έτσι κατά τις 21:00 κατηφορίζουμε για μια πιτσαρία που δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι. Εδώ να σας πω ότι η θεία μου φορούσε ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ και ένα παντελόνι άσπρο που τόνιζε την κωλάρα της (η θεία μου ήταν λίγο πιο αδύνατη και λίγο πιο σκύλα στο πρόσωπο από τη μαμά), ενώ η μαμά μου ένα καφέ κολλάν που επίσης τόνιζε την κωλάρα της και μια μαύρη μπλούζα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε.

Όταν φτάσαμε αντικρίζω 4 άντρες ηλικίας από 45 έως 60 Εκείνοι είχαν πάει πιο πριν και είχαν αρχίσει με μπύρες. Αφού δόθηκαν οι συστάσεις, η θεία μου κάθισε δίπλα σε ένα τύπο, τον Τάκη που μας τον σύστησε σαν το φίλο της. Εγώ κατάλαβα αμέσως τι είδους φίλος ήταν αυτός. Της μαμάς μου της πρότειναν να κάτσει ανάμεσά σε δύο άνδρες όπου υπήρχε κενή θέση. Εγώ κάθισα στο κεφαλάρι του τραπεζιού, κάπως απόμερα από την υπόλοιπη παρέα. Δίπλα από τη μαμά μου από τη μία πλευρά καθόταν ένας τύπος 60αρης καραφλός με ένα σκουλαρίκι, πολύ περπατημένος και αρκετά γυμνασμένος για την ηλικία του. Τον έλεγαν Τζίμη και είχε άσχημο πρόσωπο, ενώ ήταν από τους τύπους που γενικά δεν είχε φραγμούς. Από την άλλη μεριά της μαμάς μου καθόταν ένας 45αρης καλής εμφάνισης και αυτός περπατημένος. Τον έλεγαν Κώστα και από τη στιγμή που κάτσαμε μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ο πιο ομιλητικός με τη μαμά μου. Πολύ ευγενικός και της μιλούσε χαμηλόφωνα και χασκογελούσαν.

Προς τη μεριά τη δική μου κάθονταν ένας άλλος φίλος του Τάκη που δε θυμάμαι το όνομα του, ο Τάκης και δίπλα η θεία μου. Οι τύποι ήταν όλοι πολύ καλά ντυμένοι και είχαν πολλά λεφτά. Όπως έμαθα μετά ήταν άνθρωποι του υποκόσμου αλλά αυτά θα τα πούμε παρακάτω. Εγώ ήμουν αφοσιωμένος σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι και απλά άκουγα διάφορα πράγματα. Δε μου έδιναν καμία σημασία. Μόνο η μαμά μου, μου έριχνε που και που καμία ματιά σαν να ντρεπόταν για αυτό που γινόταν. Και ενώ η βραδιά συνεχιζόταν, κάποια στιγμή κάτι έλεγαν η θεία μου με τον Τάκη χαμηλόφωνα. Σαν να αντιδικούσαν για κάτι. Από εκείνη τη στιγμή η θεία μου σοβάρεψε απότομα και ήταν πολύ σκεφτική, ενώ ο Τάκης γύρισε από την άλλη μεριά αδιαφορώντας τελείως, και συνέχισε να κουβεντιάζει με τους φίλους του. Μετά από κάνα δεκάλεπτο καλεί η θεία μου τη μαμά μου να πάνε τουαλέτα. Όπως σηκώθηκαν αισθάνθηκα (χωρίς να κοιτάξω ) 4 ζευγάρια αντρικά βλέμματα να τις γδύνουν στη κυριολεξία. Τότε λέει ο Κώστας στον Τάκη:

- Τι έπαθε η δικιά σου και σοβάρεψε απότομα;

- Θίχτηκε με αυτό που της είπα. Αλλά τώρα πάει για να γίνει το μάθημα. Αν μπορεί ας κάνει και αλλιώς. Εσένα τι λέει η Ρουλίτσα.

- Ακόμα τίποτα. Αλλά θα το πει το τραγούδι της.

Τότε ο Τάκης απευθυνόμενος στο Τζίμη λέει:

- Τζίμη, θέλω να της τον κάνεις στρο-γγυ-λο. ( με έμφαση και συλλαβιστά).

- Ειδικότητα μου…

λέει ο Τζίμη και ξεσπάν όλοι σε γέλια εκτός από το Τζίμη που συνέχιζε να παίζει με το κινητό του. Όπως καταλάβατε ο στόχος αυτών των αντρών ήταν η μαμά μου και εγώ τα άκουγα όλα αυτά χωρίς καν να τους κοιτάζω. Κάπου εκεί επιστρέφουν οι δύο γυναίκες. Αυτή τη φορά ήταν και η μαμά μου προβληματισμένη και είχε ένα ύφος έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Τι είχε συμβεί; Ο Τάκης είχε απαίτηση από τη θεία μου ότι για να της δώσει ένα ποσό που το είχε μεγάλη ανάγκη την άλλη μέρα, θα έπρεπε να πείσει τη μαμά μου να "κοιμηθεί" με το Τζίμη και τον Κώστα. Και από εδώ ξεκινάει ένας Γολγοθάς για τις δύο γυναίκες. Η μαμά μου, όπως έμαθα μετά, ήταν ανένδοτη όμως η θεία μου έβαλε τα κλάματα και την παρακάλεσε να είναι καλή μαζί τους. Αργότερα και ενώ η βραδιά συνεχιζόταν ο Κώστας γινόταν ολοένα και πιο κολλιτσίδα στη μάνα μου. Αυτός είχε αναλάβει το ρόλο να την τουμπάρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να της γαμήσει πρώτα το μυαλό και μετά να την κατακτήσουν ολοκληρωτικά.

Το τι της έλεγε δεν έμαθα ποτέ όμως φαντάζομαι ότι τις "τα έριχνε" κανονικά γιατί η μητέρα μου έδειχνε να νιώθει ιδιαίτερα άβολα. Που και που μου έριχνε και καμία ματιά μήπως και καταλάβω τίποτα από αυτά που συνέβαιναν όμως εγώ δεν έπαιρνα τα μάτια μου από το παιχνίδι μου. Δε μπορούσα να το φανταστώ όλο αυτό. Δηλαδή κάποιοι τύποι να καμακώνουν τη μαμά μου με σκοπό να την γαμήσουν, με εμένα παρών. Στη συνέχεια, κάποιος από τη παρέα πρότεινε να συνεχίσουμε σε ένα μπαρ κάπου στο Αιγάλεω. Φυσικά δεν πήραν τη γνώμη των γυναικών και τη δική μου και έτσι σε κάνα τέταρτο βρισκόμασταν σε ένα μικρό θεοσκότεινο (ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε μπαρ) παρακμιακό χώρο. Οι θαμώνες δεν ήταν πάνω από 10 και φαινόντουσαν όλοι άνθρωποι της "λάσπης". Εγώ άρχισα να νυστάζω και κάθισα σε μια καρέκλα ενώ η υπόλοιπη παρέα κοντά στο μπαρ όρθιοι. Ο Τάκης είχε αρχίσει να ποτίζει τη θεία μου ενώ όπως σηκώνω το βλέμμα μου βλέπω το Κώστα να έχει στριμώξει τη μαμά μου σε μια γωνιά και να της μιλάει πιο κοντά από ποτέ. Εκείνη ασφυκτιούσε όμως δεν την έπαιρνε να αντιδράσει ενώ με το βλέμμα της έψαχνε να βρει εμένα για να δει αν βλέπω αυτά που γινόταν. Εγώ όποτε με κοιτούσε κοιτούσα κάτω γιατί δεν ήθελα να καταλάβει ότι τα έβλεπα όλα. Κάποια στιγμή περνάει από κοντά μου ο Κώστας με τον Τάκη και έχουν τον εξής διάλογο.

- Τι έγινε ρε Κώστα; Δε βλέπω να την ποτίζεις τη μαντάμ.

- Δεν πίνει σταγόνα ρε η καργιόλα. Δεν πειράζει όμως, θέλω να τα καταλαβαίνει όλα απόψε.

Ωστόσο δίπλα στη μάνα μου είχε κολλήσει και ο Τζίμης ο οποίος όμως συνέχιζε να έχει αυτό το ύφος το απαξιωτικό. Σε κάποια φάση έγινε κάτι που ντράπηκα αλλά σύγχρονος καύλωσα πολύ. Έτσι όπως είχε κολλήσει ο Κώστας στη μάνα μου βλέπω το χέρι του να της χαϊδεύει το μπούτι και να προσπαθεί να της χουφτώσει τον κώλο. Η μητέρα μου τραβιέται και προσπαθεί να τον αποφύγει. Ταυτόχρονα κοιτάει προς το μέρος μου να δει αν είδα. Εγώ για άλλη μια φορά κοιτούσα το παιχνίδι μου. Τη θεία μου από την άλλη την είχαν μεθύσει και χόρευε ανάμεσα στον Τάκη και το φίλο του. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε η θεία μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στη μάνα μου, της είπε να προσέχει και μπήκε στο αμάξι του Τάκη και του φίλου του. Εγώ με τη μαμά μου και τον Κώστα μπήκαμε στο αμάξι του Τζίμη. Τη μαμά μου τη βάλανε να κάτσει μπροστά, εγώ κάθισα πίσω από τον οδηγό και ο Κώστας στη μέση στο πίσω κάθισμα και ανάμεσα στα δυο μπροστινά καθίσματα.

Έκανα ότι κοιμόμουν και δεν είχα οπτική επαφή με τη μαμά μου. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως με είχα καυλώσει όλη η φάση και ήθελα να δω που μπορούσε να φτάσει το πράγμα. Ο Τζίμης βάζει μουσική και ξεκινάμε για το σπίτι. Η δικαιολογία που μου είπε η μαμά μου ήταν ότι οι δύο άνδρες θα ερχόντουσαν στο σπίτι για να πάρουν κάτι πράγματα και μετά θα έφευγαν. Κατά τη διαδρομή συζητούσαν διάφορα που λόγω μουσικής δε μπορούσα να ακούσω. Συνήθως μιλούσε ο Κώστας προς τη μάνα μου, ενώ ο Τζίμης οδηγούσε και είχε αυτή την αλαζονική στάση. Κάποια στιγμή η κουβέντα άρχισε να φουντώνει Ο Κώστας χαϊδεύει με το δάχτυλο του το στόμα της μάνας μου λέγοντας της:

- Πόσα καυλιά έχουν μπει σε αυτό το στόμα άραγε;

Η μάνα μου τραβάει το κεφάλι της και κοιτάει προς το μέρος μου χωρίς να με δει βέβαια.

- Σε παρακαλώ. Τι είναι αυτά;

- Ο γιόκας σου κοιμάται της λέει χαμογελαστά ο Κώστας. Μην ταράζεσαι. Θα τη βρούμε καλά απόψε. Τότε ο Τζίμη λύνει τη σιωπή του και λέει:

- Πως να μη ταράζεται ρε μαλάκα. Ξέρεις πως είναι να σε πηγαίνουν για γαμήσι; Αλήθεια μόνο ο αντρούλης σου σε γλεντάει;

- Ναι… απαντάει ξερά η μάνα μου.

- Ωραία, μπορείς απόψε να τον σκέφτεσαι μιας και δε θα μαζί σου.

Θεέ μου τι της λέγανε; Σίγουρα η μάνα μου δε θα περνούσε και πολύ καλά στη συνέχεια της βραδιάς. Είχε αρχίσει όμως να συμβιβάζεται με την ιδέα, ότι αυτοί οι δύο άγνωστοι άνδρες σε λίγο θα τη πηδούσαν κανονικά. Αυτό είχε καταφέρει ο Κώστας που την είχε πιάσει μονότερμα όλη νύχτα. Όταν φτάσαμε, ο Κώστας βγαίνει γρήγορα από το αυτοκίνητο και ανοίγει τη πόρτα της μάνας μου. Όταν πάει να βγει και η μάνα μου τρώει ένα μεγαλοπρεπέστατο χούφτωμα από το Τζίμη που πετάχτηκε σαν ελατήριο πάνω στον Κώστα. Στη συνέχεια έρχεται να βγάλει εμένα από το αυτοκίνητο που και καλά κοιμόμουν.

- Έλα Γιαννάκη φτάσαμε… μου λέει.

Όπως ανεβαίναμε τις σκάλες του σπιτιού, εγώ πρώτος, από πίσω η μαμά μου και πιο πίσω οι δύο άντρες άκουγα διάφορα σχόλια.

- Κωλάρα...

λέει ο Τζίμης ενώ ο Κώστας της έριχνε απίστευτο χούφτωμα. Μπαίνοντας στο σπίτι εγώ πάω κατευθείαν να κοιμηθώ. Η μητέρα μου, μου είπε ότι θα κοιμηθώ στο καναπέ στο σαλόνι. Αφού ξάπλωσα έκανα ότι κοιμήθηκα αμέσως. Η μαμά μου αφού τακτοποίησε κάτι πράγματα πήγε για μπάνιο όπως την είχαν προστάξει από το αυτοκίνητο. Ο Κώστας περίμενε έξω από το μπάνιο και μόλις άκουσε το νερό να τρέχει έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος μου. Σκύβει πάνω από το κεφάλι μου και μου λέει με έντονο ύφος:

- Άκου μικρέ. Ξέρω ότι δεν κοιμάσαι. Λοιπόν κατάλαβες τι θα της κάνουμε της μαμάς απόψε. Εσύ σαν καλό παιδί θα κάνεις ησυχία. Μη μας κάνεις χαλάστρα γιατί καήκατε μετά. Κάνε ότι κοιμάσαι μέχρι να τη περάσουμε στο δωμάτιο.

Εγώ έγνεψα μόνο με τα μάτια μου καταφατικά. Ήμουν πολύ τρομαγμένος αλλά και καυλωμένος. Αφού μου χαμογέλασε με νόημα και μου έστειλε ένα φιλάκι, ο Κώστας κατευθύνθηκε προς το μπαλκόνι όπου ο Τζίμης μιλούσε στο κινητό. Κάτι είπαν μεταξύ τους οι 2 άντρες που δεν άκουσα και ξέσπασαν σε γέλια. Ο Κώστας ξαναμπήκε μέσα και περίμενε στο διάδρομο τη μαμά μου να βγει από το μπάνιο ενώ ο Τζίμης συνέχισε να μιλάει στο τηλέφωνο λέγοντας:

- Τώρα πλένει τη κωλοτρυπίδα της. Θα της την κάνουμε τριαντάφυλλο απόψε της καργιόλας.

Εγώ τα άκουγα αυτά και τρόμαζα πολύ. Η μαμά μου είχε βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη στα χέρια δυο αντρών που το μόνο που ήθελαν ήταν να τη ξεσκίσουν με ένα πρωτοφανές μίσος. Αργότερα βγήκε η μαμά από το μπάνιο και κατευθύνθηκε στη κουζίνα περνώντας από μπροστά μου. Την ακολούθησε με γοργό ρυθμό ο Κώστας. Η μαμά φορούσε ένα σετ δαντελωτά μαύρα εσώρουχα που έστηναν ιδανικά τα βυζιά και τον αφράτο κώλο της. Πήγε στη κουζίνα να πάρει ένα ντεπόν.

- Σου έχουμε κάτι καλύτερο για το πονοκέφαλο... της είπε ειρωνικά ο Κώστας.

- Σε παρακαλώ. Δε μπορώ να το κάνω αυτό.

Είπε η μάνα μου κάνοντας την απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει.

- Είναι αργά για δάκρυα... Ρούλα. Πέρασε μέσα χωρίς πολλές κουβέντες…

της είπε χαμηλόφωνα (και καλά να μη ξυπνήσει εμένα) αλλά με σαφές ύφος ο Κώστας. Η μαμά μου εκεί κατάλαβε ότι δε θα μπορούσε να αποφύγει αυτό που τη περίμενε και ξεκίνησε για το δωμάτιο ενώ την ακολούθησε ο Κώστας. Όπως περνούσαν από μπροστά μου η μαμά, μου έριξε ένα βλέμμα για να επιβεβαιώσει ότι εγώ κοιμάμαι (και καλά) και τράβηξε για το δωμάτιό, ενώ ο Κώστας μου έκλεισε το μάτι και έγλειψε αθόρυβα τα χείλια του πριν δώσει ένα χαστουκάκι στον κώλο της μαμάς μου. Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά ότι μου παίρνουν κάτι δικό μου. Ότι η μαμά μου ήταν λάφυρο για αυτούς και την έπαιρναν από εμένα. Μόλις μπήκαν μέσα και έκλεισαν τη πόρτα (συρόμενη με τζάμι πάγου) μπήκε και ο Τζίμης από τη μπαλκονόπορτα. Εγώ σηκώθηκα στις μύτες και πλησίασα τη πόρτα. Ο Κώστας που όλο το βράδυ ήταν ευγενικός με το που έκλεισε τη πόρτα έριξε ένα δυνατό χαστούκι στη μάνα μου η οποία φώναξε δυνατά καθώς δεν το περίμενε.

- Γιατί με χτυπάς;…

του είπε έκπληκτη η μαμά μου και πριν πάρει απάντηση της έρχεται άλλο ένα.

- Γιατί μου έχεις πρήξει τα αρχίδια όλη νύχτα με τις ηθικολογίες σου. Ηθική μαμά του κώλου.

Η μάνα μου ξαναπαραπονέθηκε και τότε της λέει ο Τζίμης που μέχρι εκείνη τη στιγμή απλά παρακολουθούσε.

- Έλα σκασμός! Κλείσε τη μπαλκονόπορτα Κώστα. Η μαντάμ θα φωνάξει πολύ και μάλλον δε θα θέλει να την ακούσει η γειτονιά.

Εγώ άκουγα όλα αυτά και προσπαθούσα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω. Φοβόμουν πως αν κάνω το οτιδήποτε θα τα έκανα χειρότερα. Άσε που η όλη φάση μου έφερνε ντροπή και καύλα μαζί. Αφού τα σκεφτόμουν αυτά ακούω το Τζίμη να λέει με έντονο ύφος.

- Λοιπόν άκου καργιόλα. Απόψε θα κάνεις ότι θέλουμε αλλιώς η αδερφούλα σου και τα μπάσταρδα της θα βρεθούν στο δρόμο. Την απειλούσε ευθέως πια. Τότε τελείως απρόσμενα βγαίνει ο Κώστας από το δωμάτιο. Μόλις με βλέπει μου χαμογελάει ειρωνικά και κλείνει αμέσως τη πόρτα. Με προσπερνάει και πάει στη κουζίνα. Επιστρέφει μ' ένα μπουκάλι τσίπουρο και μου λέει χαμηλόφωνα.

- Το πάρτι ξεκινάει μικρέ. Θα πέσει πολύ γαμήσι απόψε. Μην κάνεις καμία μαλάκια γιατί θα τη σαπίσουμε στο ξύλο μετά. Όπως άκουσες δε μου είναι δύσκολο. Όπως πάει να φύγει επιστρέφει και μου λέει. Αν θες μπορείς να θαυμάσεις τη μαμά από τη μπαλκονόπορτα. Θα την αφήσω ανοιχτή με κλειστές τις γρίλιες.

Έτσι και έγινε. Αμέσως εγκαταστάθηκα στο μπαλκόνι (ήταν κατεβασμένες οι τέντες και δε φαινόμουν) και ήμουν έτοιμος να πάρω μάτι που θα μου γαμούσαν τη μάνα για πρώτη φορά. Όταν μπήκε ο Κώστας στο δωμάτιο η μάνα μου ρώτησε όλο αγωνία.

- Κοιμάται το παιδί;

- Κοιμάται και η τύχη του δουλεύει… λέει ο Τζίμης.

- Ωραίες είστε εσείς οι θεούσες. Ο γιός σου κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο κι εσύ είσαι έτοιμη να γαμηθείς με δύο άντρες που μόλις γνώρισες.

Τότε ταυτόχρονα οι άντρες βγάζουν τα μποξεράκια τους αποκαλύπτοντάς δυο θεόρατες πούτσες άνω των 20cm. Ειδικά του Τζίμη ήταν και πολύ παχιά. Η μάνα μου που ήταν ανάσκελα στο κρεβάτι γούρλωσε τα μάτια της.

- Τι έπαθες;? Δεν έχεις ξαναδεί "πουλάκια";… την ειρωνεύτηκε ο Κώστας.

- Σίγουρα ο αντρούλης σου δε θα την έχει τόση.

Τότε ο Τζίμης την πιάνει από τα μαλλιά και την καθίζει στην άκρη του κρεβατιού. Ο Κώστας του γνέφει αθόρυβα να τη γυρίσουν προς τη μπαλκονόπορτα. Έτσι και έγινε. Της φέρνουνε τις δυο πούτσες πολύ κοντά στο πρόσωπο.

- Η επιλογή είναι δική σου…

λέει ο Κώστας ενώ η μαμά μου προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται.

- Άντε…

Τότε η μάνα μου ακουμπάει τα χείλη της πάνω στη πούτσα του Τζίμη. -Οι συμπάθειες φαίνονται... λέει ο Κώστας Θα σε κανονίσει καλά αυτός.

- Πάρ’ τον… λέει ο Τζίμης.

Η μαμά μου ξεκινάει σιγά σιγά και απρόθυμα να τον βάζει στο στόμα της έχοντας κλειστά τα μάτια. Το στόμα της ήταν σχεδόν όλο ανοιχτό και εφάρμοσε τέλεια πάνω στη πούτσα... σκεφτείτε τι πάχος είχε. Το πρόσωπο της μαμάς μου είχε μια έκφραση αηδίας και ζορίσματος μαζί. Αφού βάζει το παπάρι στο στόμα της τον ξαναβγάζει απότομα έξω. Τότε της έρχεται άλλο ένα χαστούκι από τον Κώστα.

- Μη το βγάζεις καργιόλα. Βάλ’ τον όλο μέσα…

της λέει καθώς τη βουτάει από το μαλλί και τη κολλάει ξανά στη πούτσα του Τζίμη. Η μάνα μου έβγαλε κάτι σαν φωνή και κάτι προσπάθησε να πει πριν βρεθεί ξανά με το θεόρατο παπάρι στο στόμα της. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι συνεργάστηκε και τον έβαλε πιο πολύ στο στοματάκι της. Όμως ο Τζίμης της πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος.

- Όλον… της λέει με τόνο που δεν έπαιρνε αντιρρήσεις.

Η μαμά μου κάνει μια προσπάθεια και πνίγεται πράγμα που έκανε τους δύο άντρες να βάλουν τα γέλια.

- Χριστούλης μωρό μου...

της λέει ο Κώστας. Κάποια στιγμή μετά από μεγάλη προσπάθεια (αυτό μαρτυρούσε το πρόσωπο της) κατάφερε και πήρε σχεδόν όλον τον πούτσο στο στόμα. Τότε ο Τζίμης της κρατάει το κεφάλι ακίνητο και της λέει ανέκφραστα.

- Έτσι κάργια, ρούφα…

Η μαμά μου για άλλη μια φορά πνίγηκε και άρχισαν να της τρέχουν λίγα σάλια. Η απελευθέρωση του στόματος της από τη τεράστια πούτσα ήρθε λίγο αργότερα και ήταν ανακουφιστική για εκείνη. Προσπάθησε να πάρει γρήγορες ανάσες και λέει:

- Θα με πνίξεις... ενώ έβηξε δυνατά.

- Στα γόνατα…

πρόσταξε ο Τζίμης και αμέσως το πρωτοπαλίκαρο του εκπλήρωσε την επιθυμία του σέρνοντας τη μαμά μου στην κυριολεξία κάτω από το κρεβάτι και ακινητοποιώντας τη στα γόνατα πάλι ανάμεσα στα δύο τεράστια καυλιά.

- Έτσι... λέει ο Τζίμης. Οι ανέσεις τελειώσανε.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Κω2στα να του πάρει πίπα. Αυτός της είχε πιάσει το κεφάλι και μπαινόβγαζε την πούτσα του στο στοματάκι της με μεγάλη ταχύτητα.

- Έτσι, γουστάρω να σε τσιμπουκώνω, έτσι. Μου τα έπρηξες όλη νύχτα με τις ηθικολογίες σου. Τώρα πάρε τη πούτσα μου στη στοματάρα σου. Καυλομαμά της πούτσας.

Η μαμά μου φυσικά δεν μπορούσε να απαντήσει. Αργότερα την ξαναπεριέλαβε ο Τζίμης ενώ ο Κώστας έσκυψε και της έδωσε δύο φάπες στον κώλο της και κοίταξε προς το μέρος μου χαμογελώντας. Ήταν σαν να μου επιδείκνυαν το λάφυρο τους. Ο Τζίμης αφού οδήγησε τη μαμά μου να του γλείψει και τα αρχίδια (πράγμα που φυσικά έκανε) κάτι είπε στον Κώστα σχετικά με τη επομένη στάση που θα έπαιρνε η μαμά μου. Τότε ο Κώστας και καθώς η μαμά προσπαθούσε να συνέλθει από το μισάωρο τσιμπούκι (ναι τόση ώρα την τσιμπουκώνανε), την τραβάει σαν ζώο σε ανάσκελη στάση με το κεφάλι της να εξέχει από το κρεβάτι. Αυτό που ακολούθησε με κάνει να αηδιάζω ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι. Φανταστείτε η μάνα μου που το βίωσε. Ο Τζίμης την πλησιάζει και κάθετε πάνω στη μούρη της απαιτώντας να του γλείψει το κώλο!

- Γλείφε, της λέει ο Κωστας.

Η μαμά μου όταν κατάλαβε τη πάνε να της κανουν προσπάθησε να σηκωθεί όμως τα τεράστια χέρια του Κώστα την ξανακάθισαν στο κρεβάτι.

- Γλείφε…

της ξαναλέει ο Κώστας ψύχραιμα αυτή τη φορά. Η μαμά στην αρχή αντιδρούσε.

- Θα γλύψεις ή θα σου χέσω τη μούρη;…

την απείλησε ο Τζίμης. Η απειλή του έπιασε τόπο και έτσι η μαμά μου πραγματοποίησε το αισχρό βίτσιο των δύο αντρών. Μπορούσα να ακούσω και τα πλατσουρίσματα της γλώσσας της στην κωλάθρα του Τζίμη.

- Α… αγαλλίαση…

λέει ειρωνικά ο Τζίμης. Θα ήθελα να ήταν από μια μεριά ο αντρούλης της να έβλεπε πόσο βρωμιάρα είναι η γυναικούλα του κάνοντας τους δύο άντρες να γελάσουν και τη μαμά μου να αναγουλιάζει σε κατάσταση εμετού. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Κώστα για γλειφοκωλάδα ο οποίος μάλιστα την ρώτησε ειρωνικά.

- Ποιος κώλος μυρίζει ωραιότερα;…

πριν ξαναξεσπάσουν οι δυο άντρες σε γέλια. Στη συνέχεια τη γυρίσανε μπρούμυτα και ο Κώστας βαστούσε και τα δύο χέρια της, στο κεφαλάρι του κρεβατιού ενώ ο Τζίμης αφού της ανασήκωσε λίγο τη κιλότα ξεκίνησε να τη βαράει στη πλαδαρή κωλάρα της πάντα ανέκφραστος με το τσιγάρο στο στόμα.

- Μέτρα... και μην κάνεις λάθος γιατί σε σάπισα…

και την υποχρέωσε να μετράει όλες τις φάπες που έτρωγε μέσα σε λυγμούς. Ήταν πραγματικά πολύ δυνατές, σε σημείο που η μαμά μου δεν έκλαιγε αλλά έσκουζε σα ζώο. Διέκρινα ότι ο τύπος τη βαρούσε μόνο στο ένα κωλομερι που πραγματικά της το κατακοκκίνησε. Σταμάτησε όταν (καθώς είπε) πόνεσε το χέρι του. Τότε λέει ο Κώστας όλο θαυμασμό:

- Χα, χα… ουράνιο τόξο της έκανες τον κώλο.

55 φάπες έτσι για τη ιστορία έφαγε η μαμά μου η μια πιο δυνατή από την άλλη. Και η ξεφτίλα ήταν ότι τις είχε μετρήσει όλες. Είχε όμως πια φτάσει η ώρα για γαμήσι. Την γυρίσανε ιεραποστολικά και τη "δίπλωσαν" έτσι ώστε τα γόνατα της έφτασαν δίπλα από τα αυτιά. Είχαν ξεχάσει όμως να της βγάλουν τη κιλότα. Με μια κίνηση ο Κώστας της την τραβάει με δύναμη. Ήταν όμως τέτοια η στάση που δυστυχώς για τη μαμά μου δε σκίστηκε με την πρώτη προσπάθεια. Τα κατάφερε ή με τη τρίτη ή με τη τέταρτη. Κάθε όμως προσπάθεια ήταν όμως πολύ επώδυνη για τη μαμά μου που προσπαθούσε να πνίξει το πόνο της μόνο με μορφασμούς στο πρόσωπο της. Αφού της την καταξέσκισε, τη δίνει του Τζίμη λέγοντας του:

- Θα χρειαστεί για κειμήλιο… και έβαλαν τα γέλια.

Η μαμά μου πλέον βρισκόταν στημένη και τελείως πια ανυπεράσπιστη με μουνί και κώλο στη διάθεσή των γαμιάδων της. Ο Τζίμης αφού κάθισε πάνω από το μέτωπο της (σαν καπέλο (ας πούμε) αναπαύονται τα αρχίδια του στο μέτωπο της, της κράτησε με τα χέρια του τα δύο της πόδια παράλληλα με τα αυτιά. Τότε είπε στον Κώστα:

- Βγάλε τη μαντάμ μια αναμνηστική με τα αρχίδια καπέλο Ο Κώστας πήρε το κινητό του και ετοιμάστηκε να τη βγάλει -Όχι, όχι φωτογραφίες, Σας παρακαλώ... παρακάλεσε η μαμά μου.

- Σκάσε…

της λέει ο Κώστας και το φλας άναψε. Αφού τη βγάλανε φωτογραφία την έδειξε στον Τζίμη και γελάσανε, τότε κατάλαβα ότι την είχαν για τα καλά στο χέρι και ότι θα έκανε ότι της ζητούσαν απειλώντας τη. Στη συνέχεια ο Κώστας αφού πλησίασε το πούτσο στο μουνί της μαμάς, της σκάει δυο κωλοσκάμπιλα που ακούστηκαν μέχρι έξω.

- Τεφαρίκι...

λέει με ένα μειδίαμα στο πρόσωπο του.

- Χωσ’ της τον...

παραγγέλνει ο Τζίμης και το πρωτοπαλίκαρο του με μια κίνηση εξαφανίζει το τεράστιο καυλί του στο ανυπεράσπιστο μουνάκι της μαμάς μου.

- Αχ...

ήταν η τσιρίδα που έβγαλε η μάνα μου καθώς ο τεράστιος πούτσος εισχώρησε στις σάλπιγγες του αιδοίου της. Αμέσως ο Τζίμης της βάζει δυο δάχτυλα στο στόμα φοβούμενος μάλλον ότι θα ακουστεί σε όλη τη γειτονιά με σύμμαχο την ησυχία της νύχτας και το ανοιχτό παράθυρο. Από ότι φάνηκε δεν ήθελαν να τους πάρουν είδηση στη γειτονιά. Μόλις ο Κώστας κάρφωσε τον πούτσο του στο μουνί της μαμάς μου επιδόθηκε σε μια σειρά αισχρών εκφράσεων που η μαμά μου ίσως να άκουγε για πρώτη φορά.

- Τι στενή μούνα έχεις, φαίνεται ο μαλάκας σου δε σε πηδάει, θα στο δώσουμε στο χέρι απόψε.

Αλλά η έκφραση που με έκανε να ντραπώ αλλά σύγχρονος και να σκεφτώ κάποια πράγματα ήταν η εξής:

- Γαμάω το μουνί που πέταξε τα παιδάκια σου καργιόλα. Το είχες αμόλυντο τόσα χρόνια και τώρα στο ξεσκίζει ένας τελειωμένος μπάσταρδος σαν κι εμένα.

Μόλις το είπε αυτό γύρισε και έριξε μια ματιά προς το μέρος μου και χωρίς να με βλέπει έκλεισε το μάτι και χαμογέλασε. Ήταν σίγουρος ότι ήμουν εκεί, έβλεπα και άκουγα τα πάντα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μεγάλη ντροπή καθώς η μανούλα μου που με είχε μεγαλώσει με τόση στοργή βρισκόταν στα χέρια αυτών των δυο αχρείων που την εξευτέλιζαν τελειωτικά και εγώ λίγα μέτρα πιο δίπλα κατά βάθος χαιρόμουν (καύλωνα). Το γαμήσι συνεχιζόταν σκληρό καθώς έβλεπα τον Κώστα να κινείται με δύναμη ανάμεσα στα μπούτια της μάνας μου ενώ ο Τζίμης είχε αντικαταστήσει τα δάχτυλα του με γλωσσόφιλα. Την είχαν ακινητοποιήσει και έτρωγε γερό γαμήσι μη μπορώντας σχεδόν να κουνηθεί. Κάποια στιγμή άλλαξαν θέσεις και τώρα ήταν ο Τζίμης που τελείως αναίσθητα έμπηγε το κοντάρι του στο μουνάκι της μαμάς μου ενώ ο Κώστας της χάιδευε το πρόσωπο και τα μαλλιά και συγχρόνως την έφτυνε.

- Φτου σου καργιόλα μάνα…

της έλεγε ενώ καμία φορά της έπιανε το πηγούνι υποχρεώνοντας τη να τον κοιτάει στα μάτια όταν τη έφτυνε. Αφού την πήγαιναν έτσι για λίγη ώρα ακόμη, ο Τζίμης δίνει εντολή:

- Πάνω...

και ο Κώστας βουτώντας την από τα μαλλιά τη σηκώνει γονατιστή στο κρεβάτι. Ο Τζίμης παίρνει το τσίπουρο και πίνει λίγο ενώ δίνει και στον Κώστα. Αυτός αφού πίνει δυο γουλιές πάει να το δώσει στη μάνα μου. (Η μάνα δε είχε πιει ποτέ τσίπουρο).

- Αποκλείεται φώναξε η μάνα μου γυρνώντας το κεφάλι της από την άλλη πλευρά εκφράζοντας για πρώτη φορά στη βραδιά την αντίρρηση της ανοιχτά.

Τότε ο Κώστας τη βουτάει από τα μαλλιά κοντά στο σβέρκο (εκεί πονάει πολύ) και της τραβάει το κεφάλι απότομα πίσω. Η μάνα μου πόνεσε πολύ.

- Κάνε α…

της λέει χαμηλόφωνα και ήρεμα ο Κώστας. Εδώ πίνουμε όλοι. Η μαμά μου μετά από δυο βίαια τραβήγματα των κοντών μαλλιών της αναγκάστηκε και άνοιξε το στόμα της. Τότε ο Κώστας ξεκίνησε να τη ποτίζει τσίπουρο. Η μαμά μου πνίγηκε μετά τη πρώτη γουλιά και ξερόβηξε αλλά ο Κώστας τη κρατούσε καλά.

- Μη φτύσεις σταγόνα. Σου είπα στο μπαρ θα το πιείς μαζεμένο απόψε. Η μαμά μου μέχρι να την ελευθερώσει ο Κώστας πρέπει να ήπιε 3-4 γουλιές. (πάρα πολλές για εκείνη). Τα δύο καθάρματα εύρισκαν πολύ διασκεδαστικό το όλο θέαμα. Παραπατώντας κινήθηκε προς τη πόρτα για να πάει στο μπάνιο. Εκεί φοβήθηκα πολύ ότι αν έβγαινε θα έβλεπε ότι δεν ήμουν στο καναπέ και δεν ήξερα τις μετέπειτα συνέπειες. Τότε ο Κώστας της λέει με έντονο ύφος.

- Αν βγεις έξω σε σάπισα.

- Η απειλή του έπιασε τόπο καθώς η μάνα μου κοκκάλωσε και το κοίταξε απορημένα.

- Σε παρακ...

- Σκάσε και πέσε στα τέσσερα… πρόσταξε ο Τζίμης.

Η μάνα μου αργά και νωχελικά πήρε τη στάση που της ζήτησαν στο κέντρο του κρεβατιού.

- Πιο τούρλα...

παρήγγειλε ο Τζίμης ενώ οι δύο άντρες ήταν τέρμα καυλωμένοι. Ο Τζίμης άνοιξε τον κώλο της με τα δάχτυλα του και ψέλλισε στον Κώστα.

- Σφιχτοκώλα...

- Τζίμαρε ξέρω ότι είσαι από τους μεγαλύτερου κωλομπαράδες της Αθήνας, ξέρω ότι αμέτρητα κωλαράκια έχουν υποκύψει στη ψωλάρα σου, ξέρω επίσης πόσο θες να ξεκωλιάσεις αυτή τη καργιόλα, θέλω όμως να με αφήσεις να την ξεκωλιασω εγώ πρώτος. Να βγάλω το άχτι μου για τις μαλακίες που άκουσα όλη νύχτα απόψε.

- Αυτό είναι; Χάρισμά σου φίλε μου.

- Ήρθε η ώρα της κωλάρας σου καργιόλα.

- Όχι σε παρακαλώ, σε ικετεύω, δε μπορώ από εκεί, δεν αντέχω…

είπε η μάνα μου χωρίς να πάρει απάντηση. Ο Κώστας πήρε θέση από πίσω της ενώ ο Τζίμης ήταν όρθιος με το τσιγάρο στο στόμα και παρακολουθούσε δίνοντας "οδηγίες".

- Πρεσαριστά και χωρίς σάλιο.

Ο Κώστας πιάνει τον τέρμα καυλωμένο πούτσο του και τον ευθυγραμμίζει με την κωλοτριπίδα της μάνας μου. Τη βουτάει από τα πλαϊνά με το ένα χέρι ενώ με το άλλο οδηγεί το πούτσο του στο κώλο της. Όπως πάει να της τον βάλει η μάνα μου ασυναίσθητα τραβιέται μπροστά.

- Ακίνητη...

της φωνάζει νευριασμένα ο Κώστας και αφού της δίνει ένα δυνατό κωλοσκάμπιλο την επαναφέρει βίαια στην αρχική της θέση και ξαναπροσπαθεί. Σκεφτόμουν πως να αισθάνεται τώρα η καρδούλα της. Ο Κώστας κάνει κι' άλλη προσπάθεια όμως ο κώλος της μάνας μου αντιστεκόταν.

- Τον σφίγγει διάκρινε ο Τζίμης σαν μέγας κωλομπαράς που ήταν.

- Μην τον σφίγγεις μωρή... λέει ο Κώστας.

Συνέχισε να προσπαθεί όμως ο κώλος δεν άνοιγε. Ο Κώστας είχε τσαντιστεί πολύ. Άλλαζε συνέχεια στάσεις πίσω από τη μαμά μου χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα γι' αυτόν. Βέβαια οι φάπες για να μη σφίγγει η μαμά μου το κώλο της ήταν συνεχόμενες. Η μάνα μου έβγαζε πνιχτές και συρτές κραυγούλες σε κάθε προσπάθεια του Κώστα. Τότε ο Τζίμης που τόση ώρα παρακολουθούσε ψύχραιμος (μάλλον κατάλαβε τι έπρεπε να γίνει για να τον φάει η μαμά μου) λέει στο Κώστα.

- Κάνε πέρα μικρέ. Δε θα μας κοροϊδεύει άλλο η μαντάμ...

και παίρνει θέση πίσω από τη μάνα μου αμίλητος. Πιάνει το πούτσο του και τον τοποθετεί στην τρύπα της μαμάς μου. Ξεκινάει και σπρώχνει. Σπρώχνει συνεχόμενα και ατάραχα. Παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα, ενώ η μαμά μου μούγγριζε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Κάποια στιγμή ο πούτσος του Τζίμη μπήκε μάλλον 2-3 εκατοστά στον κώλο της μάνας μου η οποία πέφτει ολόκληρη μπρούμυτα (από τα 4 που βρισκόταν). Την ακολούθησε το σώμα του Τζίμη. Προσπάθησε να γλιτώσει η καημένη όμως η αρχή είχε γίνει και ο πούτσος του Τζίμη δε χάριζε κάστανα.

- Να δούμε που θα πας…

της είπε ειρωνικά ενώ ο Κώστας προσπάθησε να της κρατήσει τη πλάτη καθώς η μάνα μου προσπαθούσε να ανασηκωθεί.

- Τώρα ας’ τη σε μένα...

λέει ο Τζίμης και πιάνει τα μαλλιά της ενώ με τον αγκώνα του ίδιου χεριού κρατάει τη πλάτη της κάτω. Η μάχη πλέον ήταν άνιση. Η μαμά είχε βρεθεί με τη μούρη στα μαξιλάρια ακινητοποιημένη μπρούμυτα στο κρεβάτι. Τότε ο Τζίμης ρίχνει μια δυνατή ψωλιά που έμελλε να ήταν η χαριστική βολή στον κώλο της μαμάς μού. Η μάνα μου ακουγόταν λες και την έσφαζαν.

- Τι έπαθες;…

ρωτάει ειρωνικά ο Τζίμης. Γυρνώντας λίγο το κεφάλι της για να τη βλέπει.

- Που πήγαν οι μαγκιές σου;

Η μάνα μου σφάδαζε πραγματικά.

- Σφίξου τώρα καργιόλα αν μπορείς…

της λέει ο Κώστας. Η ψωλιές του Τζίμη ήταν αργές και κοφτές, ενώ κάθε φορά έμπηγε και πιο πολύ το κοντάρι του στο ηττημένο κωλαράκι της μαμάς.

- Είδες τι παθαίνουν οι πονηρούλες που σφίγγονται.

Αφού ο Τζίμης της τον άνοιξε και έβγαλε εις πέρας το έργο του τραβήχτηκε θριαμβευτής, ήπιε δυο γουλιές τσίπουρο και άνοιξε τον κώλο της για να θαυμάσει το κατόρθωμα του πριν την παραδώσει στο Κώστα ο οποίος τη γυρνάει σαν σακί ανάσκελα, της σηκώνει τα πόδια δίπλα από τα αυτιά και της τον χώνει πολύ δυνατά στον κώλο. Η μάνα μου έσκουξε για άλλη μια φορά. Το γαμήσι του Κώστα ήταν πολύ γρήγορο και βίαιο και η μαμά υπέφερε πραγματικά. Εγώ είχα χύσει είδη δύο φορές και πήγαινα για τη τρίτη. Τα πρόστυχα σχόλια προς τη μαμά μου έδιναν και έπαιρναν.

- Άνοιξε της τα κωλοβάρδουλα. Σου κάναμε την κωλάρα 36 φ. Πάρ’ τα σκρόφα… και άλλα πολλά τέτοια κυρίως από τον Κώστα. Το γαμήσι συνεχιζόταν. Γαμούσαν τη μαμά μου εναλλάξ οι δυο άντρες ή εναλλάξ από κώλο και μουνί για κάμποση ώρα. Εγώ ημιλιπόθυμος από τις μαλακίες που είχα τραβήξει μαζεύτηκα στο καναπέ ενώ άκουγα πια καθαρά το γαμήσι που έπεφτε στη κρεβατοκάμαρα. Πρέπει να τη γαμούσαν έτσι καμμιά ώρα (μιλάμε για αντοχές) ενώ όταν γινόταν κάποιο διάλειμμα "δροσίζονταν" και οι τρεις με τσίπουρο. Η μάνα μου έπινε τσίπουρο με το ζόρι και πραγματικά ήταν εκτός εαυτού. Κάποια στιγμή άκουσα μια δυνατή στριγγλιά που με έκανε να πλησιάσω τη πόρτα και να δω από περιέργεια. Την είχαν βάλει να κάτσει πάνω στο πούτσο του Τζίμη (αναγκάζοντας την να αυτοσοδομίζεται) ο οποίος της χτύπαγε τον κώλο με απίστευτα δυνατές φάπες.

Με αυτά και αυτά αποκοιμήθηκα ξερός. Κάποια στιγμή και ενώ δεν είχε ξημερώσει ακόμα άκουσα βήματα στο διάδρομο. Ανοίγω το ένα μάτι και βλέπω να περνάει από μπροστά μου ο Τζίμης και να φεύγει (Είχε φέρει την αποστολή του εις πέρας). Το πρωί με ξύπνησε κατά τις 10 το φως της μέρας. Έμεινα όμως στο κρεβάτι μου αναλογίζονται την χτεσινή βραδιά. Το πολύ νεαρό της ηλικίας μου και ο φόβος μου με έκαναν να μη μπορώ να κάνω πολλά πράγματα να βοηθήσω τη μαμά μου. Είχαμε μπλέξει πραγματικά και δε ξέρω που θα φτάναμε και τι θα επακολουθούσε. Ήλπιζα όλα να τελείωναν εδώ. Πίστευα ότι οι τύποι πήραν αυτό που ήθελαν και θα μας άφηναν ήσυχους. Τις σκέψεις μου διέκοψε ο θόρυβος της συρόμενης πόρτας του δωματίου. Αμέσως έκανα τον κοιμισμένο. Βγήκε η μαμά μου και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο. Πραγματικά πήγαινε σα χεσμένη και το βήμα της ήταν ετοιμόρροπο ενώ φορούσε ένα κομπινεζόν στενό και κοντό (μάλλον της θείας μου). Την έβλεπα πλάτη να κατευθύνεται στο μπάνιο ενώ δε γύρισε να μου ρίξει ούτε ένα βλέμμα. Τα δυο καθάρματα την είχαν σακατέψει.

Τότε ξαφνικά ο Κώστας βγαίνει από το δωμάτιο και κατευθύνεται προς τη κουζίνα φορώντας μόνο το σλιπ του. Παίρνοντας από δίπλα μου κοντοστέκεται, σκύβει πάνω από το κεφάλι μου και με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Ακαριαία ανοίγω τα μάτια μου.

- Μπορείς να ξυπνήσεις μικρέ. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ήσουν άψογος.

Εγώ κόμπιασα. Θεέ μου τι μου έλεγε;

- Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να σου πηδάνε τη μαμά δίπλα και εσύ όχι μόνο να μην αντιδράς αλλά να ευχαριστιέσαι κιόλας. Εμείς θα είμαστε φίλοι. Έτσι και αλλιώς τώρα δε μπορείς να αλλάξεις κάτι. Ο κώλος της μάνουλας δε θα είναι ίδιος με πριν.

Εγώ δεν έβγαλα άχνα. Μου ζητούσε δηλαδή να συνηγορώ, να τους διευκολύνω και να μη στέκομαι εμπόδιο σε αυτά που είχαν σκοπό να κάνουν. Άρα δεν τελειώσαμε σκέφτηκα...

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 184765



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.