Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι Απρίλης του 2013 και πηγαίνω 3η λυκείου. Πενταήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και όλοι στην τάξη κατενθουσιασμένοι. Αντιπρόεδρος του 15μελους εγώ, σε σχέση τότε με τον ταμεία, ένα αγόρι ακριβώς σαν αυτά που μου άρεσαν τότε - ψηλός, αθλητικός, ωραίος, και στόκος που πίστευε ότι ήταν έξυπνος (και πραγματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό).

Ήταν η τρίτη σχέση μου (τέταρτο συνολικά αγόρι με το οποίο είχαν κάνει σεξ ως τότε) και εν όψει του καλοκαιριού των πανελληνίων η αλήθεια είναι πως ετοιμαζόμουν για χωρίσματα, παρ’ όλα αυτά δεν περνούσα καθόλου άσχημα και ο χωρισμός ήρθε πιο γρήγορα απ' όσο σχεδίαζα. Πράγμα που έχει άμεση σχέση με την ιστορία μας.

Ήδη ένα μήνα πριν την εκδρομή το αγόρι μου έχει λυσσάξει να με ψήσει να κάνουμε τρίο με ένα φίλο του. Εγώ δεν πολυψήνομαι, δεν το είχα δοκιμάσει προφανώς ως τότε και δε μου φαινόταν ιδιαίτερα θελκτική ιδέα, συν ότι έβλεπα τη σχέση να τελειώνει αν δεν περνούσαμε και οι δυο στην ίδια πόλη. Παρ’ όλα αυτά με τα πολλά, μερικές μέρες πριν φύγουμε με καταφέρνει και δέχομαι. Προς έκπληξη και απίστευτη τσαντίλα μου, το προηγούμενο βράδυ της εκδρομής και ενώ ετοιμάζομαι να πέσω για ύπνο και χωρίς να έχει μέχρι τότε δώσει σημάδια, δέχομαι ένα μήνυμα που με βρίζει ότι δήθεν δεν τον αγαπάω αρκετά αλλιώς δε θα δεχόμουν να με μοιραστεί με άλλον, ότι δεν ξέρω τι θέλω και ότι χωρίζουμε. Έτσι, με ένα μήνυμα και μάλιστα για κάτι που εκείνος είχε φαγωθεί να δοκιμάσουμε.

Περιττό να πω ότι τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο και ότι όλη την άλλη μέρα μεσ’ το πλοίο δε μιλιόμουν. Απορούσα πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος και προσπαθούσα να με πείσω να μη χαλάσω την 5ημερη για το κόμπλεξ του. Η απόφαση να τον εκδικηθώ δεν ήταν προσχεδιασμένη αλλά εντελώς αυθόρμητη και μάλιστα πάρθηκε εκείνη την ίδια στιγμή.

Τρίτο βράδυ 5ημερης και τα πίνουμε σε ένα κλαμπ με άφθονο χορό, αν και εγώ κάθομαι στη γωνία μου τσαντισμένη και απλά χαζεύω γύρω γύρω. Με μαλλιά πιασμένα ψηλή αλογοουρά με μακριές αφέλειες αφημένες δεξιά και αριστερά, κολλητό μαύρο φόρεμα με γόβες και γενικά φτιαγμένη για να κάνω εντύπωση, αν και στόχος μου ήταν περισσότερο να εκνευρίσω τον μέχρι πριν 3 μέρες γκόμενό μου. Όπως ήταν λογικό προκάλεσα στ' αλήθεια αρκετά αντρικά βλέμματα. Έχω πιει μερικές βότκες, έχω ζαλιστεί και είμαι τελείως ξενερωμένη, όταν με πλησιάζουν δυο αγόρια που φαίνονταν μεγαλύτερα από μένα. Μου συστήνονται (ας τους πούμε Δημήτρη και Κώστα), φοιτητές 3ο έτος, ο ένας ΤΕΦΑΑ, ο άλλος Οικονομικό.

Καλογυμνασμένοι κούκλοι που με γδύνουν με τα μάτια κι εγώ θυμωμένη, μεθυσμένη, και αρκετά αναμμένη καθώς είμαι χωρίς σεξ επί 3 μέρες σε σχολική εκδρομή σε άλλη πόλη ανάμεσα σε ωραία αγόρια. Μου πιάνουν την κουβέντα, με ρωτάνε από πού είμαι, κάνουν ότι σοκάρονται που δεν έχω ακόμα κλείσει τα 18 (τα έκλεινα τον επόμενο μήνα) και λέγοντας ότι μοιάζω φοιτήτρια, αρχίζουν να με φλερτάρουν εμφανέστατα. Αν και μου αρέσουν και οι δυο, δεν έχω συνηθίσει σε διπλά πεσίματα και στην αρχή το απολαμβάνω πιο μαζεμένη. Μέχρι που καταλαβαίνω ότι ο πρώην μου με κοιτάει ενοχλημένος και νιώθω κυριολεκτικά να υγραίνομαι από την εκδικητική χαρά. Και τότε παίρνω την απόφαση! Να πάει να γαμηθεί, διακοπές κάνω, εκδρομή είμαι, 5ημερη είναι. Έχω κανονίσει να κάνω τρίο. Θα το κάνω, είτε με εκείνον είτε χωρίς εκείνον. Αυτός χάνει. Οι δυο φοιτητές φαίνονται σχετικά έμπειροι από τέτοιες καταστάσεις, αν και καταλαβαίνω ότι ξαφνιάζονται με το πόσο γρήγορα μπαίνω στο νόημα και προσαρμόζομαι στην πρόταση που δεν μου έχουν ακόμα κάνει ρητά.

Μόλις μια ώρα μετά έχουμε φύγει μαζί, αφού ξεγλιστράω από την -ανύπαρκτη και ξεκάθαρα τυπική- προσοχή των συνοδών-καθηγητών, και φεύγουμε προς το σπίτι του ενός τους (του Οικονομικάριου, που τον λέμε Κώστα) στην Τούμπα. Στο δρόμο γελάμε, λέμε διάφορα άσχετα, ενώ οι δυο τους προσπαθούν να μην κάνουν χοντρά σχόλια για να μη με προσβάλλουν ή για να μη με τρομάξουν, αν και με τους δυο χαμουρευόμαστε χαλαρά καθώς περπατάμε. Με το που μπαίνουμε στο ασανσέρ η κατάσταση αλλάζει αμέσως. Έχω ήδη ανάψει αφάνταστα στη διαδρομή και δε θέλω πολύ για να αγριέψω. Με το που νιώθω τα δυνατά χέρια του Δημήτρη να με αγκαλιάζουν από πίσω, κολλάω το κωλαράκι μου στον καβάλο του, αγκαλιάζω με τα μπράτσα τον λαιμό του και τον φιλάω ανάποδα χώνοντας άπληστα τη γλώσσα μου στο στόμα του. Τον ακούω να αφήνει ένα ευχάριστα ξαφνιασμένο μουγκρητό, ενώ ο Κώστας κάνει ένα ξαναμμένο σχόλιο και κολλάει από μπροστά μου χουφτώνοντας το στήθος μου και φιλώντας με στο λαιμό. Αναστενάζω δυνατά, εκείνοι γελάνε.

- Γαμάει η μικρή…

λέει ο Δημήτρης και χαμηλώνει τα χέρια του στο στρίφωμα του φορέματός μου, ανασηκώνοντάς το, αφήνοντας το μαύρο στρινγκάκι μου να ξεπροβάλει. Χουφτώνει το κωλαράκι μου από πίσω, ενώ νιώθω το ένα χέρι του Κώστα να χαμηλώνει στο μουνάκι μου και να το χαϊδεύει πάνω από το ύφασμα του στρινγκ, που είχε ήδη μουσκέψει και κολλούσε στο δέρμα μου. Αφήνω ένα σιγανό βογκητό και δαγκώνομαι χαμογελαστή.

- Ηρεμήστε να μπούμε πρώτα…

λέω και σε εκείνους και στον εαυτό μου, για να κρατηθώ. Μόλις μπαίνουμε στο σπίτι ο Δημήτρης με αρπάζει στην αγκαλιά του και με οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα κρατώντας με στα χέρια και φιλώντας με παθιασμένα, ενώ ακούω τον Κώστα να λέει ότι θα φέρει τα προφυλακτικά. Ο Δημήτρης με πετάει στο κρεβάτι του φίλου του και αρχίζει να βγάζει το πουκάμισό του, ενώ εγώ έχω ήδη ξαπλώσει μπρούμυτα ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του. Με το που βγάζω τη γλώσσα μου και δοκιμάζω τον πούτσο του, τον ακούω να ανασαίνει κοφτά και χαμογελάω.

- Δε χάνεις χρόνο…

λέει και γδύνεται τελείως.

- Αρχίσατε;…

γελάει με έκπληξη ο Κώστας καθώς μπαίνει μέσα. Τον αφήνω να γδύνεται ενώ παίζω τον πούτσο του φίλου του και χορεύω την άκρη της γλώσσας μου γρήγορα γύρω από το κεφάλι. Μόλις στέκονται και οι δυο μπροστά μου, πιάνω τους πούτσους τους και τους παίζω αργά, στριφτά, πιπώνοντας εναλλάξ. Τους ακούω να βογκάνε και οι δυο. Ο ένας σκύβει από πάνω μου, μου ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο και αρχίζει να δαχτυλώνει άγρια το μουνάκι μου κάνοντας το στρινγκ στην άκρη, ενώ ο άλλος σφίγγει την αλογοουρά μου για να με τραβήξει να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του.

- Μαλάκα, τι πουτανάκι είναι αυτό; Μέσα στην καύλα, πω...

Τους ακούω να μιλάνε για μένα και καυλώνω περισσότερο. Αρχίζω να παίζω τους πούτσους τους πιο γρήγορα και να πιπώνω ακόμα βαθύτερα. Το χέρι πέφτει δυνατά άλλες δυο φορές στο κωλαράκι μου και έπειτα σφίγγει το κορδόνι μου και το τραβάει κάνοντας το ύφασμα να τριφτεί καυτά στο μουνί μου. Αφήνω ένα ερεθισμένο γρύλισμα καθώς βάζει πλέον δυο δάχτυλα μέσα μου. Βγάζω τα δυο καυλιά από το στόμα μου και αρχίζω να τα παίζω μπροστά στο πρόσωπό μου ενώ τους καρφώνω στα μάτια.

- Χώρισα προχθές και θέλω να με ξεσκίσετε…

λέω για να τους τρελάνω, αν και καυλώνω κι εγώ περισσότερο με αυτό.

- Να με δει και να καταλαβαίνει από την έκφρασή μου τι έγινε!

Τους κοιτάω χωρίς να πω κάτι άλλο, με τη γλώσσα προκλητικά κολλημένη στο πάνω χείλος, αναστενάζοντας καθώς με δαχτυλώνουν.

- Θα σε σκίσουμε, ρε τσουλίτσα…

βογκάει ο Δημήτρης. Με πιάνει από τα χέρια και με ανασηκώνει στα γόνατα. Με βοηθάνε βιαστικά να βγάλω το φόρεμα και του σουτιέν μου.

- Τι βυζάρες…

λέει ο Κώστας ενθουσιασμένος. Ανεβαίνει στο κρεβάτι γονατιστός και στέκεται μπροστά μου, ενώ ο Δημήτρης έρχεται από πίσω μου. Στήνομαι στα τέσσερα στηριγμένη στα γόνατα και στους αγκώνες, με τη μέση σπασμένη έτσι που η κοιλιά μου να κολλά στο στρώμα αλλά οι ώμοι και το κωλαράκι μου και είναι ψηλά. Αρπάζω τον πούτσο του Κώστα και τον ρουφάω βαθιά και δυνατά, σπρώχνοντας το ένα χέρι μου ανάμεσα στους προσαγωγούς του έτσι ώστε οι άκρες των νυχιών μου να χαϊδεύουν το κωλαράκι του και με την παλάμη να χουφτώνω τα αρχίδια του, ενώ με το άλλο χέρι χαϊδεύω τη γυμνασμένη κοιλιά του. Ο Δημήτρης κλειδώνει τα δυνατά χέρια του στα κωλομέρια μου αφού νιώθω τα δάχτυλά του να σαλιώνουν το ήδη μουσκεμένο μουνάκι μου και έπειτα μπαίνει μέσα μου με μια δυνατή και κοφτή κίνηση που με κάνει να κραυγάσω με τον πούτσο του Κώστα στο στόμα μου.

- Πάρ’ τα, μωρή γαμιόλα…

φωνάζει ο Κώστας σχεδόν εκτός εαυτού.

- Μη τη βρίζεις έτσι τη μικρή, ρε μαλάκα…

ακούω το Δημήτρη να λέει πίσω μου, την ίδια στιγμή που μου δίνει μια παιχνιδιάρικη σφαλιάρα στο μπούτι. Δε βγάζω τον πούτσο από το στόμα για να του πω ότι δε με πειράζει, μόνο χαμογελάω μπουκωμένη και συνεχίζω να πιπώνω, ενώ ο Κώστας μουγκρίζει ακατάληπτα μπροστά μου και ο Δημήτρης αρχίζει να με σφυροκοπάει από πίσω αλύπητα, με σταθερό και γρήγορο ρυθμό από την αρχή. Η καύλα του να εκδικούμαι έναν αχάριστο πρώην με το πρώτο μου τρίο χτυπάει κόκκινο. Αρχίζω να βογκάω σαν τρελή, πιπώνω ασταμάτητα και χαϊδεύω τα αρχίδια και την κοιλιά του Κώστα άγρια, ενώ ο Δημήτρης με γαμάει σα μηχανή κρατώντας τη μέση μου σταθερά και καρφώνοντάς με βαθιά και αδυσώπητα. Δεν περνάει πολλή ώρα πριν χύσω με σπασμούς, ενώ ο Κώστας έχει βγάλει το καυλί του από το στόμα μου και το τρίβει στο μάγουλό μου μουγκρίζοντας.

- Γουστάρεις, μωρό μου;… βογκάει. Έλα και από μένα λίγο όμως.

Ο Δημήτρης σκύβει και με φιλάει στον αυχένα, έπειτα πίσω από το αυτί, ενώ χουφτώνει καυτά το στήθος μου από πίσω. Νιώθω το βάρος του πάνω μου και αναριγώ από καύλα.

- Είσαι τέλεια… μου ψιθυρίζει και μου γλείφει το αυτί.

- Μην αγχώνεσαι, ό,τι σου βγαίνει κάνε, δε σε ζορίζουμε. Θα μου δώσεις το στοματάκι σου;

Ο Δημήτρης με έχει τρελάνει απίστευτα και γυρίζω ανάσκελα με το πρόσωπό μου προς το μέρος του χωρίς πολλά-πολλά. Ο Κώστας τρίβει το πουτσοκέφαλό του στο μουνάκι μου και ετοιμάζεται να μπει, ενώ εγώ αρπάζω το καυλί του Δημήτρη και αρχίζω να το παίζω πάνω από το στήθος μου, γλείφοντας τα αρχίδια του και χαϊδεύοντας με τα νύχια του ελεύθερου χεριού του τον κώλο του, ενώ τον ακούω να βογκάει δυνατά και να ριγεί. Ο Κώστας μπαίνει ορμητικά μέσα μου και αρχίζει να με πηδάει φωνάζοντας - κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια να δείξει πιο σκληρός απ' ό,τι είναι τελικά, όμως ο Δημήτρης με έχει ήδη γαμήσει τέλεια ώστε να ανέχομαι με ευχαρίστηση το δεύτερο γύρο από τον φίλο του, και τα δικά του μουγκρητά ενώ τον γλείφω, τον χαϊδεύω και με γεμίζουν ικανοποίηση.

Σφίγγει δυνατά το στήθος μου και το πιέζει σα να θέλει να το κάνει δικό του, ενώ ο Κώστας ανασηκώνει τη λεκάνη μου και με πηδάει σχεδόν στον αέρα. Κάνω το πρώτο τρίο της ζωής μου, είναι άγριο, και γουστάρω σαν τρελή.

- Μαλάκα, χύνω, χύνω γαμώτο…

φωνάζει ο Κώστας και τον νιώθω να τελειώνει στο προφυλακτικό. Βγαίνει από μέσα μου και ξαπλώνει αναστενάζοντας και παίζοντας τον πούτσο του, ενώ με χαζεύει να γλείφω το φίλο του.

- Πω… τι είναι αυτή ρε; Χύσ’ τη στις βυζάρες ρε!

- Κοριτσάρα είναι…

λέει ο Δημήτρης και χαστουκίζει το στήθος μου, πριν χαϊδέψει το πρόσωπό μου βογκώντας.

- Πες μου, τα θέλεις, μωρή καύλα;

Γνέφω καταφατικά χωρίς να απαντήσω. Γυρίζω πάλι μπρούμυτα και χώνω όλο το καυλί του στο στόμα μου ρουφώντας μέχρι να πνιγώ. Μου αρπάζει τους καρπούς και τους σφίγγει με το ένα χέρι του, ενώ με το άλλο πιάνει την αλογοουρά μου και πιέζει το κεφάλι μου στα αρχίδια του.

- Πάρ’ τα, μωρή καύλα, πάρ’ τα! Πάρ’ τα, μωρό μου, όλα…

Νιώθω το καυτό σπέρμα του να γεμίζει το στόμα και το λαρύγγι μου και δακρύζω καταπίνοντας ασταμάτητα. Εκείνος πέφτει πάνω μου και αρχίζει να με δαχτυλώνει σαν τρελός ενώ γλείφει την πίσω τρυπούλα μου και μουγκρίζει καθώς χύνει. Καθώς τον νιώθω να τελειώνει, με χτυπάει ο δεύτερος οργασμός μου και δαγκώνω το σεντόνι γρυλίζοντας ενώ τα δάχτυλά του τρελαίνουν το μουνάκι μου. Τελειώνω κι εγώ ξεθεωμένη και γυρίζω ανάσκελα ανασαίνοντας βαριά, χαμογελαστή και πιπεράτα ξαναμμένη για τη νέα αυτή εμπειρία μου.

- Μας τρέλανες, μωράκι! Φοβερή είσαι, αλήθεια στο λέω.

Καπνίζουμε ένα ωραίο μπαφάκι, εγώ στην αγκαλιά του Δημήτρη που με φιλάει αργά στον ώμο και χουφτώνει το στήθος μου. Ο Κώστας αραγμένος παραδίπλα χαϊδεύοντας το πόδι μου. Γελάω ενώ κοιτάω τα μηνύματα στο κινητό μου από τις κολλητές που με ρωτάνε όλο χαμόγελα και κλεισμένα ματάκια τι έχει γίνει. Το ακόμα φορεμένο στρινγκάκι μου στεγνώνει γεμάτο από τα υγρά μου και εγώ νιώθω ότι το σεξουαλικό πάρτι της φοιτητικής ζωής ξεκίνησε μερικούς μήνες νωρίτερα και είμαι κατενθουσιασμένη.

- Μιλάμε για μεγάλο κεφτέ…

σχολιάζει ο Κώστας για τον πρώην μου, αφού μόλις τους έχω πει την ιστορία.

- Εσείς είστε πολύ καυτοί…

λέω εγώ ναζιάρικα, κοιτώντας κυρίως το Δημήτρη που μου χαμογελάει.

- Να περάσεις Θεσσαλονίκη… λέει εκείνος. Θα περάσουμε πολύ καλά εδώ!

Γελάω, δαγκώνομαι και τον δαγκώνω παιχνιδιάρικα στο στήθος.

- Μπορεί, θα δούμε… λέω.

Δεν πέρασα στη Θεσσαλονίκη βέβαια, αλλά το Δημήτρη τον είδα ξανά στο μέλλον (αν και αυτό θα το πούμε σε άλλη ιστορία). Με μια αποχαιρετιστήρια πίπα και στους δυο, έκανα το μπανάκι μου, ντύθηκα και γύρισα στο κλαμπ να πω τα νέα στις κολλητές μου και να δω τα μούτρα του πρώην μου μόλις θα αντίκριζε τα σημάδια από τις σφαλιαρίτσες και τις δαγκωματιές στα μπράτσα και στα μπούτια μου. Η έκφρασή του ήταν η πιο γλυκιά εκδίκηση. Το πρώτο μου τρίο είχε γίνει πραγματικότητα και οι εξαλοσύνες τώρα άρχιζαν.
Copyright protected OW ref: 184757Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.