Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πήγαινα δρομολόγιο με το φορτηγό και περνούσα από το εξοχικό της κουμπάρας μου. Έχουμε μαλώσει και δε μιλάμε τα δύο τελευταία χρόνια. Βλέπω κλήση στο κινητό από εκείνη, το σηκώνω και μιλάμε. Μου λέει αν μπορώ στο γυρισμό να σταματήσω, θέλει να μιλήσουμε. Της είπα χωρίς όρεξη αν τελειώσω νωρίς θα της στείλω μήνυμα. Μετά από δύο ώρες της έστειλα μήνυμα ότι τελείωσα και είμαι κοντά. "Σε περιμένω" ήταν η απάντηση.

Έφτασα και με περίμενε στην εξώπορτα. Χαιρετηθήκαμε και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ λίγο γιατί είχα λερωθεί και μου λέει ανέβα κάνε ένα μπάνιο και να τα πούμε. Δίστασα λίγο αλλά δέχτηκα. Μου έδειξε το μπάνιο και μου λέει αν θες φέρε τα ρούχα που λερώθηκαν να τα πλύνω. Είπα ότι δε χρειάζεται αλλά επέμενε. Μπήκα για μπάνιο και μου μιλούσε έξω από την πόρτα. Της λέω αν θες έλα μέσα δε σε ακούω έτσι και αλλιώς δεν φαινόμουν μέσα στην καμπίνα. Δέχτηκε και μπήκε και μιλούσαμε, μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη που μαλώσαμε. Άνοιξα λίγο την καμπίνα να πάρω μια πετσέτα αλλά δεν την έφτανα και μου την έδωσε αυτή.

Βγήκα σκουπίστηκα και πήγαμε να κάτσουμε στο σαλόνι, μου είπε να κάνει καφέ αλλά ζήτησα μπύρα και συζητούσαμε διάφορα. Την έβλεπα κοιτούσε όλο την πετσέτα. Την ρώτησα τι έγινε με τα ρούχα και μου είπε σε λίγο θα είναι έτοιμα. Τελείωσε η μπύρα και μου έφερε δεύτερη. Μου έλεγε τι να κάνει για να επανορθώσει για τον καυγά μας και είπα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εκείνη επέμενε. Μου λέει πάω να βάλω τα ρούχα στο στεγνωτήριο και να κάνω και ένα ντους. Σε δέκα λεπτά γύρισε με πιο ανάλαφρα ρούχα και παρατήρησα ότι δε φορούσε σουτιέν. Διαγράφονταν οι ρώγες της.

Σηκώνομαι να πάω τουαλέτα και πέφτει η πετσέτα. Προσπάθησα να το σώσω αλλά δε σωζόταν. Γουρλώνει τα μάτια αυτή αλλά δεν είπε κάτι. Γυρνάω από την τουαλέτα και μου λέει τυχερή η κουμπάρα ενώ εγώ γέλασα. Όσο περνούσε η ώρα άρχισα να καυλώνω κι αυτό φαινόταν. Τα μάτια της συνέχεια εκεί. Την έβλεπα δάγκωνε λίγο τα χείλια της. Προσπαθούσα να το κρύψω αλλά δε γινόταν και μου λέει μην αγχώνεσαι κάτσε άνετα. Έκατσα πλέον άνετα και άνοιξε η πετσέτα λίγο και έβλεπε καλύτερα. Οι ρώγες της σκλήρυναν και διαγράφονταν. Λέω εδώ είμαστε και άρχισα το παιχνίδι. Της ζήτησα άλλη μια μπύρα και μέχρι να την φέρει άνοιξα λίγο ακόμα την πετσέτα. Μόλις γύρισε με την μπύρα μου την φέρνει και τα μάτια της έπεσαν στο άνοιγμα της πετσέτας. Λέω συγνώμη για το θέαμα και πάω να συμμαζέψω την πετσέτα μου λέει τα είδα όλα μην αγχώνεσαι και αντί να την κλείσω την πετσέτα την ανοίγω κι άλλο.

Κάνει ένα αχ η κουμπάρα, την πιάνω και την τραβάω πάνω μου. Αρχίζω να τη φιλάω και αναστέναζε. Άρχισα να της πιάνω το στήθος εκείνη μου έπιασε τον πούτσο και τον έπαιζε. Σκύβει και αρχίζει μια θεϊκή πίπα ενώ εγώ της έβαλα ένα δάκτυλο και ήταν μούσκεμα το μουνάκι της. Μετά από λίγο αλλάζουμε ρόλους και της έκανα γλειφομούνι. Άρχισε να βογκάει, να βαριανασαίνει και να λέει ότι ο κουμπάρος δεν της έκανε καμία φορά. Σε λίγο άρχισε να τρέμει και να χύνει κι εγώ συνέχιζα. Μόλις ηρέμησε λίγο της άνοιξα τα πόδια και μπήκα μέσα της. Τέλειο μουνάκι, φρεσκοξυρισμένο και φουλ υγρό. Έκανα αργές κινήσεις και εκείνη να βογκάει και να προσπαθεί να τον πάρει πιο όσο πιο βαθιά γίνεται. Για να την ευχαριστήσω τη γυρνάω από πάνω μου για να το ευχαριστηθεί.

Άρχισε να χοροπηδά τρελά πάνω στον πούτσο μου και να μου δίνει ένα τέλειο θέαμα. Εγώ της ρουφούσα τις ρώγες και εκείνη με έσφιγγε πάνω της. Μετά από αρκετή ώρα της λέω ότι δε μπορώ να κρατηθώ άλλο και θέλω θα χύσω . Εκείνη όμως συνέχισε πιο δυνατά να καρφώνεται πάνω στον πούτσο μου και να μου ζητάει να κρατηθώ λίγο ακόμα γιατί κοντεύει και αυτή. Μετά από δύο λεπτά άρχισα να χύνω μέσα στο μουνάκι της και αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να χύνει κι αυτή. Μετά από λίγο που ηρεμήσαμε μου λέει "ήταν το καλύτερο sex της ζωής μου. Πιστεύω να με συγχώρησες". Της είπα ότι βρήκε την καλύτερη συγνώμη.

Πήγαμε μαζί για ένα ντουζάκι. Της λέω "έχουν περάσει τρεις ώρες από την ώρα που ήρθα" και μου λέει ότι σε λίγο θα γυρίσει και ο άντρας της. Εγώ τότε φόρεσα τα ρούχα μου χαιρετηθήκαμε με ένα παθιασμένο φιλί και είπαμε να τα πούμε σύντομα και πάλι. Από εκείνη τη μέρα έχουν υπάρξει αρκετές "συγγνώμες" από την κουμπάρα μου.
Copyright protected OW ref: 184753Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).