Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Εγώ και η γυναίκα μου (ιντερμέδιο)

Χαιρετώ την παρέα του φόρουμ. Μετά από αρκετό καιρό πήρα απόφαση να συνεχίσω τη διήγηση των ιστοριών μου «Εγώ και η γυναίκα μου (πρελούδιο)» και «Εγώ και η γυναίκα μου (ιντερμέδιο)». Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως από δω και πέρα το μεγαλύτερο μέρος αποτελεί μυθοπλασία ενώ προβληματίστηκα για την εξέλιξη της ιστορίας, ίσως κάποια στιγμή γράψω μια εναλλακτική εκδοχή που μου φάνηκε εξίσου ελκυστική.

Μετά το γαμήσι της Λένας με το δονητή, οι επόμενες μέρες κυλούσαν ήρεμα, στην κλασσική ρουτίνα που επανήλθε χωρίς οίκτο. Δουλειά, σπίτι, παιδιά, σαν υπνωτισμένοι συνεχίσαμε τους ρόλους μας σε μια συνεχή επανάληψη με ελάχιστο διαθέσιμο προσωπικό χρόνο. Τις ελάχιστες φορές που καταφέραμε να μείνουμε μόνοι μας, προσπάθησα να εκμαιεύσω από τη Λένα τις εντυπώσεις της, αν της άρεσε αυτό που συνέβη, αν ήθελε να το επαναλάβουμε και γενικά πως ήθελε να προχωρήσουμε στο σεξουαλικό κομμάτι, θεωρώντας πως ήταν αδύνατο να αγνοηθεί αυτό που έγινε. Προς μεγάλη μου απογοήτευση η Λένα συνέχισε να είναι το λιγότερο αινιγματική. Ενώ παραδέχτηκε ότι είχε έντονους οργασμούς και το απόλαυσε, μου έδινε την εντύπωση ότι όλο αυτό έγινε για την ευχαρίστησή μου. Λες και αν παραδεχόταν το λογικό κι ανθρώπινο, ότι γούσταρε που ξεσκίστηκε με τον τεράστιο δονητή της και ότι θα ήθελε να το επαναλάβει ήταν κάτι βαθιά απαγορευμένο και αποτελούσε προδοσία στον κώδικα ηθικής της.

Από την πλευρά μου έκανα ότι ήταν δυνατό να της εξηγήσω ότι πραγματικά μου άρεσε το σκηνικό που ζήσαμε, ότι συνέχιζα να την αγαπάω, ίσως ακόμα περισσότερο γιατί ενδεχομένως πρώτη φορά την έβλεπα να μην καταπιέζει τα σεξουαλικά της αισθήματα κι ότι με αφορμή το συμβάν αυτό, ήμουν διατεθειμένος να δοκιμάσω ότι καινούργιο ήθελε. Μάταια όμως! Η στάση της με οδήγησε σχεδόν σε παραίτηση. Πλέον οι σεξουαλικές μας επαφές έγιναν ακόμα πιο αραιές, χωρίς την παλιότερη ένταση και πάθος. Μου έκανε εντύπωση παράλληλα ότι η Λένα μπορούσε να αγνοεί την ερωτική ασυμφωνία που προέκυψε και να συνεχίζει να λειτουργεί σα να μη συνέβαινε τίποτα. Δεν ήταν ότι ένιωσα να απομακρυνόμαστε, από την άλλη όμως κάθε άλλο παρά αμελητέο ήταν το γεγονός ότι κάτι τόσο σημαντικό για μένα, φαινόταν ασήμαντο για εκείνη. Μοιραία στράφηκα στο ίντερνετ για την εκτόνωσή μου.

Εκεί κάποια στιγμή ανακάλυψα το cuckold πορνό. Ενθουσιάστηκα, ήταν σαν μια θεϊκή αποκάλυψη! Η σπίθα που γεννήθηκε εκείνο το βράδυ στο μπαρ πριν αρκετά χρόνια και έγινε φωτιά με το ξέσκισμα της Λένας με το δονητή, έβρισκε επιτέλους εξήγηση. Φαίνεται ότι για κάποια ακαθόριστη αιτία, με έφτιαχνε τρελά το γεγονός ότι ένιωθα ανεπαρκής για τη γυναίκα μου ενώ η απόλαυση κορυφωνόταν όταν τη φανταζόμουν να συμπεριφέρεται σαν πορνοστάρ και να ικανοποιείται από μεγάλα, δυνατά και χοντρά καυλιά που την πότιζαν με μεγάλες ποσότητες από καυτό, πηχτό σπέρμα. Όλα πια έβγαζαν νόημα, η καύλα που πρωτοένιωσα τότε που όλο το μαγαζί είχε καρφωθεί στη Λένα μου και τους έτρεχαν τα σάλια όπως και ο σαρκικός πόθος που με κυρίευσε όταν η Λένα μου έστελνε φωτογραφίες με το πλαστικό στυλιάρι καρφωμένο βαθιά στη μουνάρα της. Έτσι, σε κάθε βίντεο που παρακολουθούσα, με τις εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες ντυμένες πρόστυχα ή με αισθησιακά εσώρουχα και γόβες, να παραδίδονται στις ακόρεστες ορέξεις των θεόρατων αρσενικών με τα τεράστια παπάρια, φανταζόμουν στο πρόσωπό τους τη Λένα.

Με καύλωνε κάθε λεπτομέρεια, από το αρχικό δήθεν αθώο φλερτ στις παντρεμένες, την πολιορκία τους, το χούφτωμα και το μπαλαμούτι που ακολουθούσε καθώς υπέκυπταν σιγά σιγά, μέχρι το τελικό ξέσκισμα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, το σκηνικό συνέβαινε μπροστά στους συζύγους οι οποίοι έδειχναν να απολαμβάνουν το γαμήσι που έτρωγαν οι γυναίκες τους ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχε σύγκριση, ο σύζυγος δεχόταν απαξιωτικά σχόλια και ξεφτιλιζόταν τόσο από τη γυναίκα του, όσο και από το γαμιά της. Από τη μια, η συνειδητοποίηση αυτή, ότι απολάμβανα το cuckold πορνό μου φαινόταν ως άβολη μεν θετική εξέλιξη δε. Ανακάλυπτα μια νέα πτυχή του εαυτού μου η οποία εξηγούσε σε ένα βαθμό αυτά που ένιωθα για τη γυναίκα μου. Από την άλλη όμως ένιωθα καταπιεσμένος ενώ δύσκολα μπορούσα να ελέγξω το νέο μου πάθος.

Είτε ήμουν για ψώνια, είτε οδηγούσα, είτε ήμουν στη δουλειά, συνεχώς μου ερχόταν στο μυαλό τέτοια σενάρια με πρωταγωνίστρια τη Λένα. Άραγε πως θα αντιδρούσε αν της μιλούσα; Φοβόμουν την πλήρη απόρριψη μιας και ήδη ήταν αρνητική στο να ξαναβάλουμε το δονητή στο κρεββάτι μας. Δεν υπολόγισα όμως το γεγονός ότι η Λένα μπορεί να είχε ηθικές αναστολές, είχε όμως κι ένα κορμί που φλέγονταν από πόθο κι άσβεστο πάθος για σεξουαλική ηδονή με αποτέλεσμα να γίνεται ηφαίστειο στο κρεβάτι. Παρόλο που λόγω δουλειάς, παιδιών και καθημερινότητας, οι συνευρέσεις μας δεν ήταν συχνές, όσες φορές κατάφερνα να την ξεμοναχιάζω, δειλά-δειλά ξεκίνησα να της πιπιλάω το μυαλό. Έτσι, όταν ήμασταν στο κρεβάτι, πάντα ξεκινούσα κάνοντας της κομπλιμέντα. Πόσο όμορφη είναι, πόσο ελκυστική και γοητευτική σιλουέτα έχει, πόσο ερωτισμό αποπνέουν οι καμπύλες της και πόσο τυχερός ήμουν που απολάμβανα το κορμί της τη στιγμή που το ποθούσαν ένα σωρό άλλοι.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσω πως η Λένα είναι μετρίου αναστήματος, μελαχρινή με κοντό, λίγο πάνω από τους ώμους, σγουρό μαλλί, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, με λίγα παραπανίσια κιλά αλλά τόσο ώστε να έχει αισθησιακές καμπύλες και όχι αντιαισθητική σιλουέτα, φαρδιά λεκάνη, μακριά πόδια, δυο γεμάτα, τέλεια σμιλεμένα καπούλια που καταλήγουν σε ένα θεσπέσιο, "αχλαδωτό", κώλο και πλούσιο στήθος, 4D, με μεγάλες, χοντρές σκούρες ρώγες. Η Λένα αρχικά χαμογελούσε αμήχανα, ενδεικτικό της σεμνοτυφίας της και της χαμηλής της αυτοεκτίμησης αλλά ήμουν αποφασισμένος να το αλλάξω αυτό. Επέμενα ότι για μένα, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις διάφορες πρωταγωνίστριες στις τσόντες που χαζεύαμε κατά καιρούς (φυσικά επίτηδες τη σύγκρινα με αυτές κι όχι με κάποιο μοντέλο, μήπως πυροδοτήσω κάποια διαδικασία ταύτισης μαζί της, είτε στη συμπεριφορά, είτε στο ντύσιμο, είτε και στα δυο. Μάλιστα όταν βλέπαμε κάποιο βιντεάκι πάντα διάλεγα επίτηδες κάποια πρωταγωνίστρια με παρόμοια χαρακτηριστικά και σιλουέτα με της Λένας, σαν τη Diamond Kitty, τη Natasha Nice ή τη Chloe Lamour) ότι της αξίζει το καλύτερο στο σεξ κι ότι ήμουν διατεθειμένος να ικανοποιήσω κάθε της φαντασίωση.

Μάλιστα, πολλές φορές της τα έλεγα όλα αυτά ενώ έπαιζα με το μουνάκι της. Βουτούσα ανάμεσα στα πόδια της και της έκανα παθιασμένο γλειφομούνι ενώ τις ψιθύριζα με βραχνή από την ηδονή φωνή πόσο καύλα γυναίκα είναι και ότι το κορμί της είναι για πολύ πούτσα. Τις επόμενες φορές φρόντισα να αντικαταστήσω το «πολύ πούτσα» με το «πολλές πούτσες» για ευνόητους λόγους. Προσπαθούσα να τη φτάνω στην κορύφωση σε αυτό το σημείο για να το συνδέσει με τους οργασμούς της. Τα αποτελέσματα όπως φοβόμουν δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Η Λένα κολακευόταν αλλά επέμενε ότι δεν είχε απωθημένα στο σεξ, ότι της αρκούσε η σεξουαλική μας ζωή κι ότι δεν αναζητούσε κάτι διαφορετικό. Αυτή η διαδικασία κράτησε αρκετό καιρό. Στο ενδιάμεσο, όταν οι συνθήκες το επέτρεπαν, άρχισα να βάζω στο μενού κάποια ήπια cuckold βιντεάκια, χωρίς ακρότητες. Απλό σεξ της συζύγου με τον εραστή της, παρουσία του άντρα της. Προσπαθούσα να την πείσω όσο το δυνατόν πιο αθώα, χωρίς να γίνω συγκεκριμένος, λέγοντάς της ότι δεν είναι κακό το κορμί της να ζητά κάτι διαφορετικό στο σεξ, κάτι που μπορεί να αποτελέσει αξέχαστη εμπειρία, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ερωτικό συναίσθημα και δέσιμο. Στο κάτω κάτω, της είπα, δεν είναι λογικό ένα μεγάλο καυλί σαν το δονητής μας, να σε ικανοποιεί καλύτερα από μένα; Και μην προσπαθήσεις να μου πεις ότι όλα αυτά που μου έγραφες στα μηνύματα όταν γαμιόσουν μαζί του, ήταν ψέματα.

Την είχα στριμώξει αλλά ακόμα δεν είχε φτάσει στο σημείο να το παραδεχτεί. Άκουγε τα λόγια μου ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει από τον οργασμό που της είχα χαρίσει λίγες στιγμές νωρίτερα. Δεν ήθελα να την πιέσω παραπάνω οπότε δε συνέχισα την συζήτηση. H επιμονή μου απέδωσε καρπούς λίγες μέρες αργότερα. Είχα αφήσει τα παιδιά στους γονείς της και επέστρεφα σπίτι φουλ καυλωμένος αφού οι στιγμές που βρισκόμασταν μόνοι ήταν ελάχιστες ενώ αναρωτιόμουν με ποιον τρόπο θα προσεγγίσω τη Λένα για να την πείσω να προχωρήσουμε στις φαντασιώσεις που είχα. Όταν μπήκα στο σπίτι, τα στόρια ήταν κατεβασμένα και μέσα σε απόλυτη ησυχία ακούστηκε η φωνή της Λένας να με καλεί από την κρεβατοκάμαρα. «Καλά πάμε, σκέφτηκα, είναι σε ερωτική διάθεση». Στην κρεβατοκάμαρα με περίμενε μια έκπληξη! Η Λένα στεκόταν όρθια, χαμογελαστή μπροστά από το κρεβάτι μας, φορώντας μόνο ένα μαύρο σιθρού καπ σουτιέν που τόνιζε τις βυζάρες της, μαύρες καλτσοδέτες που στις τιράντες που έδεναν με το μαύρο καλσόν υπήρχε ένας κόκκινος φιόγκος, κι ένα... κορδόνι που αποτελούνταν από μικροσκοπικές μεταλλικές μπίλιες για στρινγκάκι ενώ φορούσε τις κόκκινες μυτερές της γόβες με φιδίσια φόδρα.

Είχα πάθει μουνόπλακα που δεν παρατήρησα την άκυρη καρέκλα πλάι στο κρεβάτι. Αμέσως όρμησα να τη φιλήσω αλλά η Λένα είχε άλλα σχέδια. «Ηρέμησε μωρό μου, πολύ άγριος μας ήρθες» μου απάντησε και με έσπρωξε να κάτσω στην καρέκλα στην οποία και έπεσα άτσαλα. Ήρθε μπροστά μου, μου χάιδευε τα μαλλιά, έσπρωξε το πρόσωπό μου στο στήθος της ενώ στη συνέχεια πήγε πίσω μου όπως ήμουν καθιστός και μου φιλούσε το λαιμό, χαϊδεύοντας μου το στήθος παράλληλα. Άπλωνα τα χέρια να αρπάξω μπούτι και στήθος αλλά μου τα απομάκρυνε συνεχώς, λέγοντας «Α, α κακό αγόρι, δεν πιάνουμε». Μέχρι που έτσι όπως ήταν πίσω μου, μου τα κράτησε και ξεκίνησε να μου φοράει κάτι χειροπέδες που είχαμε αγοράσει μαζί με το δονητή παλιότερα. Οι χειροπέδες ήταν σαν κουμπωτά περικάρπια, άνετες καθώς δεν έσφιγγαν ιδιαίτερα όμως δεν ήταν και εύκολη υπόθεση να τις ξεφορτωθείς.

Στη συνέχεια ήρθε μπροστά μου, γονάτισε και μου έβγαλε το παντελόνι αφήνοντάς με ημίγυμνο, με τη μπλούζα που φορούσα και το μποξεράκι από κάτω, το οποίο είχε γίνει σαν αντίσκηνο από τον καυλωμένο πούτσο μου. «Τι βλέπω», μου λέει με παιχνιδιάρικη διάθεση, «καυλώσαμε;». «Ναι μωρό μου» κατάφερα να ψελλίσω, «με έχεις τρελάνει». «Ωραία» μου απάντησε, «αυτό θέλω». Στη συνέχεια ακολούθησε ένα καυτό lapdance, με τη Λένα να έχει γυρισμένη την πλάτη σε μένα, τα χέρια της στα γόνατά μου και την τουρλωμένη κωλάρα της να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου, μια κυκλικά και μια πάνω κάτω, ο οποίος κόντευε να εκραγεί. Κάπου κάπου γυρνούσε και με κοιτούσε χαζογελώντας πονηρά ενώ συνέχιζε να κουνάει τον κώλο της. Είχα χαζέψει, δε μπορούσα να πιστέψω το show που έδινε, λογικό αφού όλο το αίμα από τον εγκέφαλο είχε πάει στο καυλί μου. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα και βογκούσα. Η Λένα, ακάθεκτη, συνέχισε το lapdance, σαν επαγγελματίας.

Γύρισε το πρόσωπο της σε μένα και με καβάλησε τρίβοντας την κωλάρα της στο μποξεράκι μου ενώ έσπρωχνε το πρόσωπό μου στο στήθος της. Κάποια στιγμή, καταλαβαίνοντας ενδεχομένως από τους αναστεναγμούς μου ότι είχα φτάσει στο απροχώρητο, σταμάτησε, σηκώθηκε και μου έβγαλε το μποξεράκι τραβώντας το προς τα κάτω. Έμεινε γονατιστή ανάμεσα στα πόδια μου και μου κρατούσε το καυλί από τη βάση, το κουνούσε αργά, δεξιά, αριστερά σα να το περιεργάζεται και στη συνέχεια του έδωσε μερικές αργές καυτές παιξιές μέχρι που με άφησε και πήγε προς το κρεββάτι. Πριν προλάβω να διαμαρτυρηθώ, πρόσεξα ότι κάτι πήρε κάτω από τα σκεπάσματα κι όταν επέστρεψε πάλι στα γόνατα, με το κεφάλι της δίπλα από την καυλωμένη μου πούτσα, παρατήρησα ότι κρατούσε στο αριστερό της χέρι το τεράστιο ομοίωμα το οποίο είχε παραμελήσει τόσο καιρό. Το κρατούσε ψηλά στο μπούτι μου έτσι ώστε το κεφάλι της βρισκόταν ανάμεσα σε δυο πούτσες.

Κοιτούσε μια τη δική μου, μια τον δονητή με ανοιχτό το στόμα, εκστασιασμένη, χαμένη στο σαρκικό της πάθος. Τις έφερνε δίπλα δίπλα προφανώς για να τονιστεί η μεγάλη διαφορά στο μέγεθος. «Πω, πω, μωρό μου τι καύλαρος είναι αυτός; Δε χορταίνω να τον βλέπω. Κοίτα πόσο τεράστια είναι, η δική σου μοιάζει παιδική μπροστά της!» Νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις αλλά τα σάλια που μου έτρεχαν ήταν αληθινά. «Λύσε με μωρό μου, δεν αντέχω, θέλω να σε γαμήσω!» κατάφερα να ψελλίσω. Η Λένα μου χαμογέλασε, κάπως περιπαιχτικά μου φάνηκε «Όχι αγάπη μου, σήμερα δε θα γαμήσεις αλλά θα κάτσεις να απολαύσεις το γαμήσι που θα φάει η γυναίκα σου, σαν καλό παιδάκι εντάξει; Και να μη θες άλλωστε, δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά έτσι δεμένος». Δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι άκουγα, ούτε στις πιο τρελές μου φαντασιώσεις περίμενα να δω τη Λένα να συμπεριφέρεται έτσι.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη καθώς η Λένα ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεββάτι μας ενώ ανεβοκατέβαζε αργά και παιχνιδιάρικα τα πόδια της, μια σε οριζόντια και μια σε κάθετη στάση. Σάλιωσε την επίπεδη βάση του μεγαλοπρεπούς δονητή και τον βεντούζωσε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με έμπειρες, δυναμικές κινήσεις που έδειχναν ότι η διαδικασία δεν της ήταν ξένη. Πλέον το χοντρό, πλαστικό καυλί βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο της. Εγώ βρισκόμουν δεμένος κι αβοήθητος στην καρέκλα απέναντι και απολάμβανα το θέαμα σε προφίλ οπτική. Άρπαξε γερά το τερατώδες παλούκι, το κούνησε με παιχνιδιάρικη διάθεση χτυπώντας το πάνω στη γλώσσα της ενώ παράλληλα τα μάτια της ήταν στραμμένα πάνω μου ανιχνεύοντας αντιδράσεις. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα ενώ η πούτσα μου πάλλονταν από καύλα. «Βλέπεις όταν λέμε πούτσα τι εννοούμε;» μου είπε χαζογελώντας παιχνιδιάρικα ενώ ξεκίνησε να καταβροχθίζει τον δονητή αργά αργά. Μπουκωνόταν όλο και περισσότερο, τον έτρωγε λαίμαργα ενώ παράλληλα έβγαζε πνιγηρούς ήχους καύλας και μουγκρητά. Τον έβγαζε τελείως από το στόμα της, έσκυβε από κάτω προσπαθώντας να πιπιλίσει τα πλαστικά παπάρια ενώ τον έπαιζε ανεβοκατεβάζοντας την παλάμη της σε όλο του το μήκος και μετά τον ξαναέπαιρνε με μανία στο στόμα της και ανεβοκατέβαζε το πρόσωπό της πάνω του.

Είχε πάρει πολύ ζεστά το ρόλο της (ή μήπως δεν ήταν ρόλος; Μήπως αυτό που έβλεπα ήταν αυτό που ήθελε να ζήσει αλλά ντρεπόταν να το ομολογήσει και ρόλος ήταν αυτό που μου έδειχνε τον υπόλοιπο καιρό;). Εγώ είχα γουρλώσει τα μάτια κι ο πούτσος μου είχε αρχίσει να στάζει με την καυτή παράσταση. Απορούσα πως η Λένα κατάφερνε να τσιμπουκώνει με τόση τέχνη και μαεστρία τέτοια πούτσα, έστω μέχρι και τη μέση, δηλαδή τουλάχιστον 10 εκατοστά και χοντρό, χωρίς να πνίγεται. Η μόνη εξήγηση που μπορούσα να δώσω ήταν ότι την είχε κυριεύσει τέτοια καύλα που μπορούσε να υπερπηδήσει κάθε δυσκολία προκειμένου να απολαύσει κάθε εκατοστό αυτής της υπέροχης ψωλής. Στο μεταξύ, η Λένα αφού χόρτασε το στόμα της, είπε να χορτάσει και το μουνάκι της.

Έβγαλε γρήγορα, γρήγορα το στρινγκάκι της και το πέταξε πάνω στο όρθιο καυλί μου. Στηρίχτηκε στις μύτες των ποδιών της και στο ένα της χέρι, λύγισε τα πόδια της τεντώνοντας τα γόνατά της προς το μέρος μου ώστε το μουνάκι της να φαίνεται ολοκάθαρα μπροστά στα μάτια μου. Σάλιωσε το άλλο της χέρι και άρχισε να το τρίβει μανιασμένα. «Μ... αχ μωρό μου με τρέλανε η ψωλάρα του, το μουνάκι μου έχει πάρει φωτιά και θέλει να τον νιώσει, κοίτα το πως κάνει». Είχε γύρει το κεφάλι της προς τα πίσω, το σώμα της έτρεμε και φαινόταν σα να ήταν στα πρόθυρα οργασμού. Από όσο μπορούσα να δω, το γυαλιστερό, ολοκάθαρο από τρίχες μουνί της ήταν μούσκεμα και τα μουνόχειλα της πρησμένα και κατακόκκινα. Άρχισα να ξερογλείφομαι καθώς ένιωσα μια ακατανίκητη ανάγκη να κολλήσω τα χείλη μου πάνω τους και να τα ρουφήξω μέχρι να στεγνώσουν. Ωστόσο αυτό δεν ήταν φυσικά δυνατόν καθώς ήμουν περιορισμένος στην καρέκλα έτσι που δεν μπορούσα ούτε τον πούτσο μου να αγγίξω.

Σταμάτησε απότομα κυριαρχώντας στο πάθος της, γύρισε ξαφνικά και στήθηκε στα τέσσερα αλλά αυτή τη φορά με τον κώλο της να σημαδεύει το δονητή. Πλησίασε τη λεκάνη της προς το μέρος του και προσπάθησε να κεντράρει έτσι ώστε να βρει στόχο. Πρέπει να τα κατάφερε, το εντυπωσιακό κι επιβλητικό μωβ πουτσοκέφαλο ακούμπησε στην είσοδο της καυτής μουνάρας της καθώς η Λένα έκλεισε τα μάτια της κι έβαλε ένα μακρόσυρτο μουγκρητό ικανοποίησης. Δεν έκανε όμως άλλη κίνηση να τον πάρει, απλά κουνούσε αργά τη μέση της ώστε να τρίβονται τα μουνόχειλα της πάνω του. Γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος μου και κοιτάζοντάς με, με υγρά από την ηδονή μάτια με ρώτησε: «Είσαι έτοιμος να καμαρώσεις τη γυναίκα σου να ξεσκίζεται αγάπη μου;». «Ω ναι μωρό μου, ναι, δώσ' τα όλα καύλα μου, σου αξίζει το καλύτερο γαμήσι από την καλύτερη πούτσα». «Χαίρομαι μωρό μου, γιατί και όχι να έλεγες, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω αυτή τη θεϊκή πουτσάρα ανεκμετάλλευτη»… και λέγοντας αυτά, πίεσε το σώμα της προς τα πίσω, το πουτσοκέφαλο του δονητή που μέχρι εκείνη τη στιγμή έγλειφε τη σχισμή του υγρού μουνιού της, παραμέρισε τα μουνόχειλα και μπήκε μέσα της.

Υπήρχε τόση ερωτική ένταση στην ατμόσφαιρα εκείνη τη στιγμή που μπορούσες να την κόψεις με μαχαίρι. Η Λένα, είχε κλείσει τα μάτια, το στόμα της είχε ανοίξει διάπλατα από ηδονή, σχηματίζοντας ένα μεγάλο Ο ενώ συνέχισε να σπρώχνει για να πάρει μέσα της όσο περισσότερη πούτσα μπορούσε. Ήταν τόσο υγρή ενώ ο δονητής έσταζε από τα σάλια της που παρά το μεγάλο πάχος του κατάφερε και γλίστρησε ολόκληρος βαθιά μέσα στη μουνάρα της, λύγισε τα τοιχώματα το κόλπου της και καρφώθηκε μέχρι ρίζα. Το μωρό μου έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό καύλας ενώ τα κόκκινα νύχια της γαντζώθηκαν δυνατά στα σεντόνια λες και θα τα έσκιζε από μανία. «Αχ μωρό μου τον νιώθω τόσο βαθιά μέσα μου, είναι υπέροχο, νιώθω πάλι τη γλυκιά έξαψη όπως την προηγούμενη φορά» στέναξε κλαίγοντας σχεδόν από συγκίνηση.

Τα πλατιά κωλομέρια της είχαν σχεδόν ακουμπήσει το προσκέφαλο του κρεβατιού εξαφανίζοντας και τα 23 εκατοστά του δονητή, φαινόταν πια μόνο η βάση του βεντουζαρισμένη στο προσκέφαλο. Η Λένα όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά με αριστοτεχνική τεχνική που θα ζήλευε στριπτιζέζ άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της πλευρικά και μπρος πίσω, αργά αρχικά αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα στη συνέχεια. Το ερωτικό της λίκνισμα εξελίχτηκε σιγά σιγά σε ένα ξέφρενο γαμήσι καθώς ο δονητής μπαινόβγαινε όλο και πιο γρήγορα στην αχόρταγη μουνότρυπα της, οργώνοντας τη βαθιά με αποτέλεσμα να στάζει στα σεντόνια. Ζούσα ένα όνειρο, η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη, έβλεπα ή μάλλον καμάρωνα τη γυναίκα μου να γαμιέται μπροστά μου σαν πορνοστάρ και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την ηδονή. Αναρωτιόμουν πόσο πιο καυτό μπορούσε να γίνει το σκηνικό αν αντί για το δονητή βρισκόταν κάποιος δυναμικός, αρρενωπός επιβήτορας πίσω της που ξέρει να χειρίζεται παντρεμένες, διψασμένες για πούτσο, να τη γαμάει με το μεγαλοπρεπές του καυλί, γρήγορα και δυνατά.

Φανταζόμουν τα κορμιά τους να ενώνονται, να γυαλίζουν από ιδρώτα, τη Λένα μου να σπαρταράει κάτω από το ανελέητο κοπάνημα του, να ολοκληρώνουν τον ερωτικό τους χορό βογκώντας από έκσταση και ένιωθα ότι ήμουν σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από καύλα. Εκείνη τη στιγμή το πήρα απόφαση πως θα έκανα ότι ήταν δυνατό για να την πείσω να βιώσουμε το καυτό, ονειρεμένο μου βίτσιο. Οι κραυγές ηδονής της Λένας με επανέφεραν στο γαμήσι που της έριχνε ο δονητής. Φώναζε δυνατά πως έχυνε αν και το μαρτυρούσαν ήδη το τρεμούλιασμα του κορμιού της και η μείωση του ρυθμού με τον οποίο κουνούσε τη λεκάνη της προς τα πίσω, καρφώνοντας το λευκό κορμί της πάνω στο εντυπωσιακό, χοντρό, πλαστικό ομοίωμα.

Σωριάστηκε μπρούμυτα, απελευθερώνοντας τον από την υγρή φυλακή του-ξεσκισμένου πια- μουνιού της, το οποίο έκανε έναν περίεργο ήχο «φλοπ» σα να ξεκολλάς βεντούζα. Είχε γίνει μούσκεμα, όχι μόνο εσωτερικά μετά από τόσο χύσιμο αλλά και εξωτερικά, από τον ιδρώτα ενώ αναστέναζε βαθιά προσπαθώντας να βρει την αναπνοή της. Το πρόσωπό της ωστόσο φαινόταν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο δονητής, αφού ταλαντώθηκε για λίγο πάνω κάτω, στάθηκε ακίνητος, αγέρωχος, στερεωμένος στο προσκέφαλο του κρεβατιού. Το ξέρω πως ήταν η ιδέα μου αλλά μου φάνηκε να μου ψιθυρίζει «σου άρεσε που σου την ξέσκισα μαλάκα; Κοίτα την πόσο ευχαριστημένη δείχνει; Μπόρεσες ποτέ εσύ να τη γαμήσεις έτσι; Φυσικά και όχι, διαφορετικά δε θα χρειαζόσασταν εμένα γελοίε».

Μετά από λίγο, η Λένα κατάφερε να σηκωθεί, εμφανώς καταβεβλημένη και με αργά βήματα πλησίασε προς το μέρος μου. Μου έδωσε ένα καυτό φιλί και μου έλυσε τα χέρια ενώ στη συνέχεια με έσυρε προς το κρεββάτι μας, «ώρα να ασχοληθούμε λίγο και με τον δικό σου πούτσο δε νομίζεις;». Εγώ είχα παραλύσει από την καύλα που μου χάρισε η παράστασή της. Με έσπρωξε απαλά και βρέθηκα ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεββάτι μας, γυμνός, μη μπορώντας να ψελλίσω το παραμικρό. Παρά το γεγονός ότι είχε μόλις χύσει και ήταν εμφανώς καταβεβλημένη από τη θεόρατη πούτσα που όργωσε τη μουνάρα της, δεν έδειχνε να έχει χάσει καθόλου την ερωτική της διάθεση. Ανέβηκε λοιπόν πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει στο στόμα και στο λαιμό και να κατεβαίνει αργά και βασανιστικά προς τα κάτω. Φτάνοντας στον πούτσο μου, τον έπιασε σφιχτά από τη βάση και με την άκρη της γλώσσας της, ξεκίνησε να τον γλείφει από την κορυφή μέχρι τα αρχίδια.

Αφού τον σάλιωσε καλά, πήρε να ρουφάει το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα της ενώ παράλληλα μου τον τρόμπαρε στην κλειστή παλάμη της. Όλα αυτά τη στιγμή που το έντονο βλέμμα της ήταν καρφωμένο στο πρόσωπο μου, μέχρι που μου έκλεισε το μάτι παιχνιδιάρικα. Συνέχισε καταβροχθίζοντας τον ολόκληρο, μετά το τσιμπούκι στον 23 πόντων, χοντρό δονητή, ο δικός μου της φαινόταν παιχνιδάκι. Τον έβγαζε, έσταζε τα σάλια της με τα υγρά της πούτσας μου πάνω του και έγλειφε το πουτσοκέφαλο παιχνιδιάρικα με την άκρη της γλώσσας της. Ενώ με τρέλαινε με τη γλώσσα και το στόμα της, με την άκρη των δαχτύλων της, έκανε κάτι περίεργο που δεν είχε ξανακάνει στο παρελθόν. Χάιδευε τα πρησμένα παπάρια μου και την περιοχή πίσω τους πλησιάζοντας επικίνδυνα προς την κωλοτρυπίδα μου. Ένιωσα ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ηδονής να με πλημμυρίζει και σχεδόν αμέσως άνοιξα αυτόματα τα πόδια μου περισσότερο, για να τη διευκολύνω.

Εκείνη συνέχισε το καινούργιο ερωτικό της κολπάκι, να μου παίζει δηλαδή τα αρχίδια και πίσω με τα ακροδάχτυλα της ενώ ταυτόχρονα ανεβοκατέβαζε με φόρα το κεφάλι της στον πούτσο μου. Είχα απογειωθεί και δε βρισκόμουν πια στη γη αλλά σε ένα ονειρικό, ερωτικό παραλήρημα απερίγραπτης καύλας. Κάποια στιγμή κατάφερα να ψελλίσω ανάμεσα στα βογκητά μου… «Ωχ μωρό μου; Που έμαθες τέτοια κόλπα και με τρελαίνεις έτσι;;» Η απάντησή της, χωρίς να σταματήσει να με γλείφει και να μου παίζει μαλακία ενώ ταυτόχρονα χάιδευε την κωλότρυπα μου, πυροδότησε έναν από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής μου! Μου αποκρίθηκε ειρωνικά με λάγνα φωνή και στυγνό ύφος απάθειας, απορροφημένη στο έργο της: «Άστο καλύτερα μωρό μου, δε θέλεις να ξέρεις». Έχασα το φως μου από το χύσιμο! Βογκούσα δυνατά ενώ μια αίσθηση σα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, με κυρίευε σταδιακά κάνοντας τα πόδια μου να τρέμουν ανεξέλεγκτα. Έχυνα και έχυνα πίδακες σπέρματος τις οποίες η Λένα φρόντιζε να πιάνει στο ανοιχτό της στόμα με τη γλώσσα της να κρέμεται έξω σαν κόκκινο χαλί καλωσορίσματος.

Όταν κατάφερα να ηρεμήσω από τον οργασμό, ακολούθησε ένα γλυκό μούδιασμα κάτω από τη μέση μου, σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα να μη νιώθω τα πόδια μου. Η Λένα, αφού κατάπιε αρκετές από τις χυσιές μου, σκούπισε το υπόλοιπο από το πρόσωπό της και σωριάστηκε στην αγκαλιά μου. Χαϊδεύοντας τα μαλλιά της, την έσφιξα πάνω μου ενώ ξεροκατάπια προσπαθώντας να ηρεμήσω το σώμα και το μυαλό μου από την ηδονή που μου χάρισε. Προσπαθώντας να αναλογιστώ πως θα ήταν το μέλλον στις ερωτικές μας συνευρέσεις, με πήρε ο ύπνος. Πριν αποκοιμηθώ όμως, θυμάμαι πως ένιωσα ότι η Λένα ήταν πια έτοιμη για το επόμενο βήμα, αρκεί να παρουσιαζόταν το κατάλληλο άτομο για αυτή τη δουλειά. Κι αυτός, ήταν ο Μάρκος.




Copyright protected OW ref: 184739



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.