Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η αγαμία φέρνει πολλές ιδέες στη φόρα...

Γεια σας και πάλι. Από την προηγούμενη ιστορία δυστυχώς δεν συνεχίστηκε κάτι με τον κολλητό από εκείνη τη φορά που του είχε πάρει πίπα. Μπήκαμε και στην καραντίνα και η κοπέλα μου αποφάσισε να πάει στους δικούς της να κάτσει λίγο καιρό αλλά μετά δε μπορούσε να γυρίσει οπότε και οι δύο αγάμητοι κοντά για έναν μήνα περίπου.

Μιλούσαμε κάθε μέρα και με μηνύματα αλλά και με κάμερα αλλά πόσο να σε χορτάσει το να βαράς μαλακία μόνος ή να βάζεις δάχτυλο μόνη. Όπως πολλοί έτσι και η Ελένη όπως και εγώ βγαίναμε αρκετές φορές έξω και για καφέ όπως και για ποτό σε φίλους η σε διάφορα πάρτι. Σε ένα από αυτά είναι που άρχισε το κέρατο, με τη συναίνεση μου κιόλας.

Ήταν ένα απόγευμα όπως όλα τα άλλα που μου είπε ότι θα πάει για καφέ, έναν μήνα αφού είχε φύγει. Μια απλή βόλτα ήταν (στην αρχή τουλάχιστον) φορώντας η Ελένη μια μπλου τζιν φούστα που έφτανε λίγο κάτω από τις μπουτάρες της μαζί με μια μπορντό μπλούζα από πάνω όπου έδειχνε τα βυζιά της πόσο ασφυκτιούσαν στο σουτιέν μέσα και από μέσα ένα μαύρο σουτιέν με ένα μαύρο στρινγκάκι. Εκείνη τη μέρα βγήκα κι εγώ για έναν καφέ αμέσως μετά τη δουλειά και όπως μιλούσαμε με την Ελένη από τα μηνύματα μου είπε.

- (Ε) Μωρό μου θέλω να σου πω κάτι αλλά μη μου θυμώσεις.

- (Ι) Πες μου βρε μάτια μου μην αγχώνεσαι τι έγινε;

- (Ε) Να μάθαμε με τα κορίτσια ότι εδώ κοντά γίνεται ένα πάρτι σε ένα σπίτι σε υπόγειο και θέλουμε να πάμε.

- (Ι) Αφού και άλλες φορές πήγες βρε μάτια μου γιατί να θυμώσω;

- (Ε) Ε να για το πάρτι μας κάλεσε ο Μάνθος.

(ο Μάνθος ήταν ένας πρώην της Ελένης που τον χώρισε για μένα και από τότε κάθε φορά που τη βλέπει προσπαθεί να την κάνει να του κάτσει χωρίς επιτυχία… όπως ήξερα).

- (Ι) Θα πρέπει να ανησυχώ;

- (Ε) Εννοείται πως όχι πας καλά;

- (Ι) Τότε καλά να περάσετε καύλα μου.

Εγώ μόλις τα είπαμε αυτά άρχισα να πίνω με ένα φιλαράκι κάτι τσίπουρα. Όσο για τα υπόλοιπα θα τα περιγράψω ως ένα σημείο όπως μου τα είπε η Ελένη.

Πριν πάει στο πάρτι πήγε σπίτι να αλλάξει έβγαλε την μπλούζα και την φούστα και έβαλε ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο από μπροστά έβλεπες τα βυζιά της σχεδόν μέχρι τις ρώγες κοντομάνικο και από κάτω έφτανε ίσα ίσα να καλύψει την κωλάρα της. Ετοιμάστηκε, βάφτηκε, κόκκινα χείλη, μεικ απ και όλα τα συναφή και πήγε στο πάρτι με δύο φίλες της. Στο πάρτι είχε αρκετό κόσμο κοντά στα είκοσι άτομα όπου οι περισσότεροι ήταν άντρες και κατευθείαν πέσανε τα βλέμματα πάνω στην Ελένη που ήταν ντυμένη σαν πουτάνα κανονικά και στις φίλες της. Μόλις κάθισαν πήγε ο Μάνθος και τις ρώτησε τι θα πιούν και τους πήγε τα ποτά τους αλλά δεν έχασε και την ευκαιρία να κάτσει δίπλα στην Ελένη εννοείται. Η Ελένη μου έστειλε το πως πήγε και μου έλεγε ότι της κολλάει και ότι άρχισε και της έλεγε διάφορες βλακείες. Βλακείες πριν το τρίτο της ποτό.

Μόλις άρχισε λίγο να κάνει κέφι και με τον Μάνθο να φεύγει και να έρχεται, όπως και πολύ χορό με τις φίλες της, έγινε πολύ ευδιάθετη και άρχισε να την ακούω σιγά σιγά να έχει γίνει γκολ. Άρχισε και μου έστελνε ότι της λείπω και ότι θέλει να τη γαμήσω και δεν αντέχει άλλο και ότι το μουνάκι της έχει πάρει φωτιά κάτω από το φόρεμα. Εγώ είχα πιει αρκετά τσίπουρα με το φιλαράκι και μόλις μου είπε ότι έχει πάρει φωτιά το μουνάκι της σηκώθηκα και πήγα σπίτι αμέσως. Μέχρι να φτάσω είδα αρκετά μηνύματα από την Ελένη που μου έλεγε ότι ο Μάνθος άρχισε να της λέει ότι είναι τρελή καύλα σήμερα και ότι όλοι εκεί μέσα θέλουν να χύσουν στις βυζάρες της και ότι της άρεσε που της τα έλεγε.

Έφτασα σπίτι, πήρα ένα στρινγκάκι της και ξεκίνησα ήδη να τον παίζω και της το είπα. Μου γκρίνιαζε λίγο στην αρχή ότι το κάνω χωρίς αυτήν αλλά μετά από λίγα λεπτά μου έστειλε ότι ο Μάνθος εκεί που της έλεγε το πόσο καυλωμένος είναι για αυτήν της έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμα της και άρχισε να της τρίβει το στρινγκάκι. Τη ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι αυτή απλά έμεινε, έπεσε στην αγκαλιά του και την έκανε να τελειώσει μπροστά σε όλο τον κόσμο (όχι ότι κατάλαβε και κανείς κάτι έτσι πως ήταν η φάση). Με ρώτησε αν με πείραζε να περνούσε καλά εκείνο το βράδυ. Μόλις πήγα να απαντήσω με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι με αγαπάει και ότι αν θέλω να μην κλείσω το τηλέφωνο για να περάσω και εγώ καλά.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η μουσική δεν ακουγόταν πολύ, είχε μπει σε ένα υπνοδωμάτιο. Άκουσα τη φωνή του Μάνθου να της λέει ότι είναι πολύ μεγάλη καύλα και ότι θα την πεθάνει στον πούτσο εκείνο το βράδυ. Πάγωσα αλλά καύλωσα κιόλας και απλά έβγαλα τον σκασμό και άκουγα τα πάντα από το πως της κοπανούσε τον πούτσο στην μουνάρα της μέχρι και την Ελένη να φωνάζει να τη γαμήσει πιο δυνατά. Τώρα θα σας τα πω όπως μου τα είπε η Ελένη.

Μπήκε μαζί του στο δωμάτιο, τη φιλούσε, κλείδωσε την πόρτα πίσω του και την πέταξε στο κρεβάτι πάνω. Άρχισε να ξεκουμπώνει σιγά σιγά το παντελόνι του και βγάζει έξω τον πούτσο του. Πήγε κοντά της και η Ελένη απευθείας άρχισε να τον παίζει όσο καθόταν καθιστή στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά και να φαίνεται καθαρά το στρινγκάκι της κάτω από το φόρεμα. Έπιασε τον πούτσο του στα χέρια της και άρχισε να τον μαλακίζει αργά όσο τον κοιτούσε στα μάτια και τα χείλη της να είναι σχεδόν πάνω στο πουτσοκέφαλο του. Ο Μάνθος της έπιασε τα μαλλιά στο χέρι του και τότε άρχισε η Ελένη να βυθίζει τον πούτσο του μέσα στο στόμα της. Πήγαινε αργά πάνω κάτω μέχρι τα αρχίδια του, έφτανε, έμενε λίγο και μόλις άρχιζε να πνίγεται τραβιόταν και έφτυνε τον πούτσο του.

Αυτός είχε τρελαθεί τόσο από την καύλα του που έτσι πως είχε πιασμένα τα μαλλιά της άρχισε να της τον καρφώνει μέσα στο στόμα όλον και να της γαμάει το στόμα γρήγορα. Δεν άργησε να τελειώσει και τελείωσε όσο τον είχε όλο μέσα στο στόμα της και άρχισε και να τα καταπίνει και να τα φτύνει. Όσα πρόλαβε τουλάχιστον να φτύσει. Μόλις τα έφτυσε σηκώθηκε και πήγε να του πει ότι είναι πολύ μαλάκας μα ήδη είχε γίνει πέτρα πάλι ο πούτσος του. Της έδωσε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο έπεσε στο κρεβάτι, την έπιασε, τη γύρισε με την κωλάρα της προς τη μεριά του. Η Ελένη εκεί τελείωσε κατευθείαν. Μόλις έπεσε στο κρεβάτι ένιωθε τα υγρά της να τρέχουν ποτάμι.

Της άνοιξε τα μπούτια με δύναμη, της έσκισε το στρινγκάκι και κατευθείαν βούτηξε το κεφάλι του ανάμεσα στα κωλομέρια της γλείφοντας τη και ρουφώντας τη τόσο δυνατά που ένιωθε λες και θα της έφευγε η κλειτορίδα από τη θέση της, η Ελένη τελείωσε δύο φορές όσο τη γαμούσε με τη γλώσσα του. Σηκώθηκε ο Μάνθος, της τράβηξε την κωλάρα της να της τη σηκώσει λίγο και αφού της πέταξε έξω τα βυζιά τα άρπαξε και έχωσε την πούτσα του μέσα στα σκέλια της. Τη γαμούσε πάρα πολύ δυνατά λες και ήταν βραβείο που το κέρδισε και του άνηκε.

Η Ελένη φώναζε σαν πουτάνα από τον πόνο έτσι πως έμπαινε μέσα της, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά του φώναζε να μη σταματήσει και να την σκίσει κι άλλο. Μόλις το άκουσε αυτό, άρχισε να της βάζει δάχτυλο στην κωλάρα όσο τη γαμούσε και χαστούκιζε τα βυζιά της με το άλλο χέρι. Βγήκε από την μουνάρα της, ακούμπησε το κεφαλάκι του στην κωλάρα της και άκουσα ένα μη από την Ελένη και μετά ένα ουρλιαχτό πόνου.

Άρχισε και την έσκιζε, κατευθείαν όλος μέσα. Της άνοιξε την κωλάρα στα δύο. Της έπιασε τα μαλλιά και την κάρφωνε με όλη του την δύναμη. Η Ελένη φώναζε. Σε εκείνο το σημείο δεν καταλάβαινε τίποτα άλλο πέρα από τον πόνο και την ηδονή από τον πούτσο του. Αυτός τραβήχτηκε απότομα και άρχισε να χύνει στο φόρεμα έτσι πως το είχε σηκωμένο στην πλάτη της.

Της είπε απλά ότι είναι πολύ καλή πουτάνα, ντύθηκε, έφυγε και η Ελένη έμεινε εκεί για λίγη ώρα μέχρι να μπορέσει να σηκωθεί. Είχε ξεχάσει ότι με είχε στο τηλέφωνο και απλά ντύθηκε σκουπίστηκε λίγο στην πλάτη και έφυγε κι αυτή για το σπίτι της λέγοντας μου τα πάντα την επόμενη μέρα. Εγώ να έχω χύσει 4 φορές μόνο που τα άκουγα όλα αυτά εκείνο το βράδυ που γινόταν.
Copyright protected OW ref: 184736Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.