Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ως κολλητός μπάτσου κι έχοντας δει βιντεάκια μικρού μήκους με την πρωταγωνίστρια, θα σας εξιστορήσω τι συνέβη σε μια συνάδελφο του. Ένα δυνατό μελανούρι με κορμί λαμπάδα, αλογοουρά το μαλλί, βυζιά στητά και μέτρια, κώλος διαστημικός!

Όσα ακολουθήσουν είναι μαρτυρίες του κολλητού μου που χωρίς να ρωτάω μόλις μάθαινε κάτι νεότερο μου έδινε ρεπορτάζ κανονικό.

Μόλις βγήκε απ' τη σχολή παρουσιάστηκε σ' αυτό το μεγάλο Α. Τ. της Αθήνας κι απ' την πρώτη εβδομάδα άρχισε να κουνιέται σε κάθε αρσενικό μπάτσο που συναντούσε. Το έμαθε κι ο διοικητής και φυσικά κι έκανε την αρχή στο γραφείο του, μια Κυριακή μεσημέρι που ο ίδιος φρόντισε να έχουν μαζί υπηρεσία. Κάποια ελάχιστα βογκητά της ακούστηκαν κι έτσι ως την Δευτέρα ήξεραν όλοι ότι μπορούν να έχουν ελπίδες. Κι όπως μου έλεγε ο φίλος, άρχισε τις πίπες εν κινήσει στους οδηγούς περιπολικού σε κάθε περιπολία. Όταν ήταν βράδυ την πότιζαν και την ξεκώλιαζαν όσοι ήταν μαζί υπηρεσία κι εθιμοτυπικά πλέον την έστελναν στα μισά της νύχτας να πιπώσει στο κουβούκλιο το σκοπό πύλης, μην μείνει παραπονεμένος.

Ο φίλος μου μανιωδώς περίμενε την επόμενη φορά που θα ήταν μαζί κι από ένα βαρετό δημόσιο μπατσόσκυλο είχε μεταμορφωθεί σε ρομποκοπ. Του είπα πως θέλω να πηδήξω κι εγώ τέτοια νύμφο μουνάρα!

- Φίλε, είσαι άτυχος κι όχι μόνο εσύ. Γουστάρει μόνο εμάς τους μπάτσους κι όταν την πηδάμε το μόνο που λέει είναι «Έτσι, έτσι σας θέλω γαμιάδες μπάτσοι μου. Όλη η ΕΛΑΣ θέλω να με πηδάει, κανένας άλλος...» και άλλα τέτοια διεστραμμένα.

- Ωραία, του λέω, δάνεισε μου μια στολή σου και θα υποκριθώ.

- Δεν κατάλαβες, μόνο στο τμήμα ή στο κωλάδικο ξεσκίζεται κι εν ώρα υπηρεσίας. Να φανταστείς κάνεις δεν της έχει πει για εκτός δουλειάς να γαμηθούν, για να μη μπλέξουν.

- Σε τι να μπλέξουν ρε μαλάκα; Για γάμο θα πάνε;… και σκάω στα γέλια.

- Η τύπισσα έχει φουλ κόμπλεξ και είναι ρατσίστρια στο τέρμα. Μόλις δει αλλοδαπό στο τμήμα, τον βρίζει. Άλλες φορές τους φτύνει καμιά φορά σκάει και καμιά μπάτσα, κλωτσιά.

- Σώπα ρε μαλάκα, τέτοιο μουνάκι τόσο κόμπλεξ;

- Γι' αυτό σου λέω, πούτσα στη δουλειά και μετά δεν σε ξέρω δεν σε είδα.

Μετά απ' αυτό πέρασαν βδομάδες, μήνες κι ολοένα έβλεπα νέα βίντεο με τσιμπούκια μες στο περιπολικό και τα όργια στο τμήμα. Μια φορά μάλιστα την έβαλαν σε μια αντρική τουαλέτα κι ένας-ένας έμπαινε την έχυνε στο στόμα για να μη λερώσουν τη στολή και τα μαλλιά της! Ώσπου ένα απόγευμα με παίρνει ο φίλος τηλέφωνο:

- Έλα ρε, σπίτι είσαι;

- Σε 5 το πολύ φτάνω, γιατί;

- Καλώς, παίρνω καφέδες κι έρχομαι, έχω σοκαριστεί.

- Γιατ...

είχε ήδη κλείσει. Τρόμαξα για λίγο όπως τον άκουσα και τον περίμενα ανήσυχος. Μόλις ήρθε, κάτσαμε σαλόνι κι έβγαλε από την τσάντα του κάποια χαρτιά.

- Η αναφορά της νύμφο είναι αυτή.

- Τι αναφορά; Για ποιο θέμα;

- Για τον ομαδικό βιασμό της χθες τ' απόγευμα ως τα ξημερώματα από άγνωστο αριθμό αλλοδαπών σε παλιό ερημικό κτίριο.

- Τι λες τώρα; Μα πως βρέθηκε εκεί;

- Χθες ήταν η παρέλαση κι αναγκαστικά φορούσε φούστα κι ήταν κοντά στο Σταθμό Λαρίσης.

Από κει και κάτω είναι όσα η ίδια περιγράφει.

«Αφού έφυγαν κι οι επίσημοι ήρεμα και ομαλά, μαζί με άλλους συναδέλφους αγνώστους καθότι από αλλά τμήματα πήραμε την εντολή να φύγουμε. Μου πρότειναν για φαΐ, αρνήθηκα κι έτσι άρχισα να επιστρέφω προς την πιο κοντινή στάση λεωφορείου που με βόλευε, η οποία απείχε περίπου 2 χλμ. Περπατούσα αργά γιατί τα παπούτσια μου με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή ένιωσα πως έχασα το δρόμο για τη στάση και πήγαινα λάθος. Κοντοστάθηκα και μόλις έκανα να γυρίσω, 4 άντρες άγριοι με πλησίασαν. Ο 1 έβγαλε στιλέτο κι όταν πήγα να βγάλω τ' όπλο απ' την τσάντα, ένας άλλος μου έσφιξε τα χέρια, ο τρίτος μου πήρε την τσάντα κι ο τέταρτος με χτύπησε στο πρόσωπο και λιποθύμησα. Όταν συνήλθα ήμουν σ' ένα κτίριο όλο σκόνη, δεμένη με τις χειροπέδες μου, μόνο με τα εσώρουχα πάνω σε 2 στρώματα μεγάλα το 1 δίπλα στο άλλο. Πολύ πιο πέρα με κοιτούσαν και γελούσαν. Τους απείλησα και τότε πλησίασαν αρκετοί κι άρχισαν να ασελγούν επάνω μου. Βρώμαγαν απλυσιά οι πιο πολλοί και σιχαινόμουν. Με απειλούσαν με τ' όπλο μου να τους γλείφω, ενώ δε σταμάταγαν να με βιάζουν από παντού. Από την βρωμιά και τον πόνο έχασα τις αισθήσεις μου και δε μπορώ να πω πόσα άτομα ήταν και τι έκαναν ακριβώς πάνω μου. Όταν ξύπνησα, είχε ξημερώσει. Ήμουν μόνη στο κτίριο, με είχαν ντύσει κανονικά, ωστόσο ένιωθα το σπέρμα τους να στάζει από μέσα μου και μια έντονη μυρωδιά από ούρα είχε το σώμα μου. Στην τσάντα μου βρήκα χειροπέδες κι όπλο κανονικά και πήρα τηλέφωνο την υπηρεσία να με φέρει στο τμήμα για να δώσω αναφορά».

- Πω, τι λες ρε μαλάκα; Φαντάζομαι οι δικοί σας τους ψάχνουν παντού τώρα. Λογικά τον ήπιανε.

- Χα, σε γέλασαν. Κι εγώ έτσι νόμιζα. Την αναφορά την έδωσε η ίδια στο διοικητή. Μόλις την διάβασε λεπτομερώς, τη γείωσε κανονικά.

- Δηλαδή;

- Της είπε «Υπάρχουν απορίες και κενά. Τόσοι πολλοί ξένοι κι ενώ είδες πρόσωπα, μπορούσαν να σε είχαν σκοτώσει στο τέλος. Ή στην καλύτερη περίπτωση να σε αφήσουν γυμνή να ξεφτιλιστείς μέχρι να βρεις τηλέφωνο να μας ειδοποιήσεις και να σου είχαν πάρει το όπλο. Ή να σε κρατούσαν παραπάνω μέρες για περισσότερη ευχαρίστηση τους. Και μην ξεχνάς πως η μόνη κι η μόνιμη δουλειά σου εδώ μέσα είναι να τρως πούτσες. Και να σε πιστέψω εγώ, μόλις δουν την αναφορά σου οι ανώτεροι μου, θα βάλουν τα γέλια. Εσύ με παρακάλαγες να σε παρτουζώσουμε οι γαλονάδες, τώρα θα τους κλαφτείς ότι σε βίασαν;»

- Δηλαδή την άδειασε τελείως, καμία κάλυψη; Δεν γίνονται αυτά ρε μαλάκα.

- Κι όμως γίνονται και ξέρεις τι άλλο της έκανε; Φώναξε τον υποδιοικητή στο γραφείο του και πρέπει να την ξεκώλιασαν τουλάχιστον 2 ώρες σήμερα το πρωί, ενώ εκείνη έκλαιγε. Της έδωσε άδεια 2 μέρες να ξεχάσει ότι έγινε, διότι επιστρέφοντας θα είχε πολύ γαμήσι στη δουλειά!




Copyright protected OW ref: 184733



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.