Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Γύρισε στον άντρα της χυμένη

Στην πρώτη μου ιστορία σας είχα γράψει πως ξεκίνησε και πως τελείωσε η περιπέτεια με την πιτσιρικά. Σήμερα θα σας περιγράψω τι συνέβη μετά από κάποια χρόνια που ξαναγύρισε. Ήδη ήμασταν στην δεύτερη καραντίνα, σπίτι - δουλειά - σπίτι. Ρουτίνα και τίποτα άλλο, όταν ξαφνικά χτύπησε ένα μήνυμα στο κινητό μου. Ήταν η Κατερίνα. Χάρηκα πολύ κι εγώ και ο πούτσος μου κατευθείαν. Με ρώτησε τι κάνω και απάντησα "όταν μπορέσεις πες μου να σε πάρω τηλέφωνο". Μου είπε πως μπορεί αμέσως, βγήκα για διάλειμα και την πήρα.

- Έλα βρε Κατερίνα, τι κάνεις που χάθηκες;

- Γεια σου δήμο, γύρισα Θεσσαλονίκη και θα μείνω για καμία βδομάδα. Θες να βρεθούμε;

Της είπα πως με την καραντίνα δύσκολα μπορούμε, αφού είναι όλα κλειστά απαγορεύονται και οι μετακινήσεις, αλλά όταν μου είπε πως θα έχει τα κλειδιά από μια γκαρσονιέρα που σπουδάζει μια ξαδέρφη της και είναι άδεια, τότε βεβαίως πέταξα από τη χαρά μου! Το κανονίσαμε για την επόμενη μέρα, είπα στην δουλειά πως θα δουλέψω από το σπίτι και στη γυναίκα πως θα πάω στη δουλειά. Είχα 8 ολόκληρες ώρες να την ξεσκίσω. Την επόμενη μέρα ήμουν 9 ακριβώς στο μέρος που μου είχε πει. Είχα να την δω 3 χρόνια περίπου. Είχε βάλει 3-4 κιλά αλλά ήταν και πάλι καύλα. Συζητήσαμε λίγο, είχαν και δεύτερο παιδί, είχε δουλειά αλλά λόγο covid σταμάτησε και ήρθε να δει τους δικούς της και να μείνει μια βδομάδα περίπου. Και μετά άρχισε το καλό.

Το σεξ με τον άντρα της ήταν μια ρουτίνα, του ήταν απόλυτα πίστη για να μη χαλάσει η οικογένεια της, αλλά πολλές φορές με σκεφτόταν και έπαιζε το μουνάκι της για να χύσει. Ήταν σίγουρη πως από εμένα δε θα έβγαινε κάτι, αφού ούτε κι εγώ θα ήθελα να χαλάσω την οικογένεια μου. Αφού τα είπαμε λίγο, ήπιαμε το καφέ μας, μίλησε με τον κερατά, τη μάνα και την πεθερά πως θα πήγαινε σε κάποιες φίλες της, ξεκίνησε να γδύνετε. Ξεκίνησα να τη φιλάω και να της βάζω δάχτυλο. Ήταν πολύ μούσκεμα. Το μουνάκι της δεν ήταν τόσο σφιχτό πλέον, αλλά δεν ήταν και τόσο ανοιχτό. Ξαπλώνουμε και είμαστε σε στάση 69. Είχε γίνει πολύ μούσκεμα, η σφιχτή της κωλοτρυπίδα με έκανε να θέλω περισσότερο να την ξανά ξεσκίσω. Ξαφνικά σταματάει το τσιμπούκι και μου λέει:

- Θέλω να με ξεσκίσεις σήμερα, έχω χρόνια να γαμηθώ σαν πουτάνα και σήμερα μια τέτοια θέλω να γίνω…

και χωρίς να πει τίποτα άλλο, κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Γαμιόταν και έχυνε. Ήθελα να χύσω, σηκώθηκα, της άνοιξα στο στόμα και τελείωσα στο στόμα και στο πρόσωπο της. Υπέροχη εικόνα. Καθίσαμε λίγο να ξεκουραστούμε και μετά ξανά ξεκίνησε με ένα υπέροχο τσιμπούκι.

Ήμουν ήδη πέτρα. Ξάπλωσε, έβαλε τα πόδια της στους ώμους μου και ξεκίνησα να τη γαμάω δυνατά καθώς αυτή έπαιζε το μουνάκι της. Μετά από ένα τέταρτο έχυσα βαθιά μέσα στο μουνί της. Ξαπλώσαμε να ξεκουραστούμε λίγο καθώς έβλεπα το σπέρμα μου να στάζει από το μουνάκι της. Καθίσαμε καμία ώρα και μιλούσαμε, τη ρώτησα αν ήταν οκ που έχυσα μέσα της και είπε πως το ήθελε και η ίδια. Είχαμε αρκετή ώρα στη διάθεση μας, οπότε έκανα και λίγη δουλειά στο λάπτοπ. Ξαφνικά όσο δούλευα έρχεται και μου παίρνει πίπα. Σε λίγα λεπτά την είχα στα τέσσερα. Πολλές κωλοσφαλιάρες παράλληλα με το γαμήσι και έχυνε σαν πουτάνα.

- Ήρθε η ώρα να σου ξεσκίσω το κωλαράκι.

- Καν' το ότι θες.

Τη σάλιωσα και μπήκα με δύναμη μέσα της. Σε δυο με πέντε λεπτά είχε ξεχειλώσει το κωλαράκι της και έμπαινα με μεγάλη άνεση. Τότε της είπα:

- Πάρε τον κερατά, όσο μιλάτε θα σου ξεσκίσω το κώλο.

Το έκανε αμέσως. Μιλούσε σαν να μην συνέβαινε τίποτα ενώ την ξεκώλιαζα. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο φώναξε πολύ δυνατά και έχυσε τρελά. Βγήκα από τον ξεχειλωμένο για τα καλά πλέον της κώλο, μπήκα στο μουνί της και ξανά έχυσα μέσα της. Η ώρα είχε περάσει, την ξανά γάμησα άλλη μια φορά και ξανά έχυσα μέσα της, όμως έπρεπε να φύγω κιόλας και τότε μου λέει:

- Σάββατο πρωί φεύγω, παρασκευή απόγευμα μετά τη δουλειά έλα έστω για πέντε λεπτά.

Συμφώνησα, φιληθήκαμε με πολύ πάθος και έφυγα άδειος από σπέρμα. Παρασκευή μετά τη δουλειά με πρόφαση πως θα πάω στο σούπερ μάρκετ πήγα στην γκαρσονιέρα, μπήκα μέσα και μόλις την είδα γέλασα. Φορούσε μια πολύ μακριά φούστα σαν γεροντοκόρη. Τη ρωτάω, τι χάλι είναι αυτό; Γελάει και μου απαντάει θα δεις. Δεν έχω χρόνο ούτε εγώ, θέλω να με γαμήσεις και να χύσεις μέσα μου.

Σηκώνει τη μακριά φούστα της, βγάζει το εσώρουχο και το βάζει στην τσάντα της. Ήταν πολύ μούσκεμα, τον έβαλα κατευθείαν. Το σφιχτό της μουνάκι σε συνδυασμό με την εικόνα του ξεσκισμένου ακόμα κώλου της με έκανε να χύσω σε λιγότερο από 8 λεπτά. Έχυσα πάρα πολύ και βαθιά μέσα στο μουνάκι της ενώ είχε χύσει κι αυτή δυο φορές. Τότε γυρνάει και μου λέει:

- Για τον άντρα μου είμαι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου, για τα παιδιά μου η καλύτερη μάνα, για τους γονείς μου η καλύτερη κόρη, για τα πεθερικά μου η καλύτερη νύφη αλλά για εσένα η καλύτερη πουτάνα και για εμένα ο καλύτερος και μοναδικός γαμιάς. Αυτός ο μοναδικός που θα μου ξεσκίζει τον κώλο και θα με χύνει όπου θέλει. Τώρα θα σου πω γιατί φόρεσα αυτή τη φούστα. Θα πάω στο σούπερ μάρκετ με τη μάνα μου και την πεθερά μου και θα νιώθω τα χύσια σου να στάζουν από το μουνάκι μου και να κυλούν στα πόδια μου!

Με άναψε πολύ αυτή η σκέψη. Το ήξερε, το κατάλαβε και μου ξανά είπε:

- Θα είμαι η καλύτερη πουτάνα σου.

Έφυγα πρώτος και περίμενα έξω από το σούπερ. Ήρθε και η Κατερίνα και την περίμεναν μάνα και πεθερά να μπουν μαζί. Την ακολουθούσα ξέροντας πως από το μουνάκι της στάζουν τα χύσια μου. Κάποια στιγμή που ήταν άδειος ο διάδρομος σηκώνει την φούστα μέχρι το γόνατο, μέχρι εκεί είχαν φτάσει. Τα βλέπω. Τα παίρνει με το δάχτυλο και τα βάζει στο στόμα της. Παράλληλα με το άλλο χέρι ή έτριβε το μουνάκι της ή απλώνει τα υπόλοιπα χύσια πάνω του αφού το εσώρουχο της ήταν στην τσάντα της. Και όλα αυτά ένα βήμα πίσω από μάνα και πεθερά. Της έκλεισα το μάτι και έφυγα.

Τελικά αυτή την φορά γύρισε χυμένη στην πεθερά! Είπαμε στο τηλέφωνο να μην ξανά χαθούμε και αν βολέψει μετά την καραντίνα να πάω Αθήνα να τη γαμήσω μέσα στο σπίτι της όσο τα παιδιά είναι στο σχολείο και ο άντρας στην δουλειά. Και πιστεύω πως θα γίνει και σύντομα μάλιστα. Τώρα αν την έχω αφήσει έγκυο... συμβαίνουν αυτά. Ας είναι καλά ο κερατάς!




Copyright protected OW ref: 184732



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).