Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Άλκης, χωρισμένος στα 43 μου. Είμαι σε μια καινούργια φάση της ζωής μου, μόνος μετά από 10+ χρόνια γάμου, μια φάση με τα πάνω και τα κάτω της. Σε αυτή την ιστορία θα επικεντρωθώ στα πάνω, στα υπέρ της φάσης. Την περίοδο αυτή είμαι σε μια ελεύθερη σχέση με μια παντρεμένη, η καραντίνα όμως δε βοήθησε και πολύ στο να βρισκόμαστε όποτε θέλουμε. Οπότε με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα το άνοιγμα της κοινωνικής ζωής και των καταστημάτων, ώστε να ξεκινήσω κάτι σε αυτό τον τομέα. Η ιστορία είναι πρόσφατη, όλα ξεκίνησαν με το άνοιγμα των εστιατορίων, μπαρ πριν λίγες εβδομάδες.

Με το Στέλιο τον κολλητό μου πήγαμε ένα πρωί στο Golden Hall για να αγοράσουμε ρούχα, να χαζέψουμε, να κάνουμε restart. Σε ένα από τα καταστήματα, σταμάτησα να πάρω ένα καρό πουκάμισο, semi casual και για την δουλειά και για χαλαρό ποτάκι.

- Αυτό θα ήθελα, είπα στην πωλήτρια.

Ήταν ευγενική και εξυπηρετική, μετά από μερικές δοκιμές με έπεισε να αλλάξω την αρχική μου απόφαση και να αλλάξω το χρώμα «γιατί σας φωτίζει περισσότερο». Ο Στέλιος διαφωνούσε κάνοντας ευγενικά χιούμορ μαζί της και έτσι εξελίχθηκε, ένας ευχάριστος διάλογος.

- Το κορίτσι ή το φίλο σου ρε Άλκη;

- Ωραίο όνομα το Άλκης, το δικό σας ποιο είναι;

- Στέλιος.

- Εγώ είμαι η Χαρά.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω και τα δύο χρώματα:

- Δε θα μπορούσα κυρία μου να σας αφήσω στεναχωρημένη. Είστε γλυκύτατη.

- Σας την πέφτει διακριτικά αγαπητή Χαρά, επειδή γνωρίζω τον φίλο μου, ξέρω τί κάνει.

- Το κάνει πολύ ωραία, ίσα ίσα που με κολακεύει.

Κάπου εκεί σταμάτησε η φάση γιατί ήρθε πελάτης. Της ζήτησα να πληρώσω και μου λέει:

- Ποιο χρώμα θα βάλετε πρώτα;

- Το μπλε, θα βγούμε το βράδυ στο Χαλάνδρι.

- Α ωραία, που πάτε συνήθως;

- Στο «τάδε».

- Α το ξέρω.

- Σοβαρά; Τότε γιατί δεν έρχεστε για ένα ποτό μετά της 9;

- Ακούγεται ενδιαφέρουσα ιδέα.

Πάνω στην απόδειξη της έγραψα το τηλέφωνό μου και της είπα, για την περίπτωση που χρειαστεί να με πάρει τηλέφωνο. Το βράδυ πράγματι με το Στέλιο βγήκαμε στο Χαλάνδρι, χωρίς ελπίδα ότι η παρέα μας θα μεγαλώσει. Κάναμε πλάκα με τη φάση της Χαράς και ότι θα ήταν ωραία φάση μετά τόση μαυρίλα στην πανδημία να μας καθόταν κάνα περίεργο σκηνικό. Κατά τις 9 χτύπησε το τηλέφωνο. Το νούμερο ήταν άγνωστο, αλλά η φωνή γνώριμη. Η Χαρά μου είπε ότι ερχόταν να μας βρει.

- Ουάου, δεν το πιστεύω. Έρχεται.

Σε 5 λεπτά, η Χαρά έφτασε στο μπαρ και η έκπληξή μας ήταν διπλή. Δεν ήταν μόνη της, άλλα έφερε μαζί της και μια φίλη της, τη Λίτσα.

- Πολύ κούκλα χωρίς τη μάσκα, της λέω.

- Αγόρια, είστε σούπερ. Άλκη βλέπω ότι φόρεσες το χρώμα που αρέσει σε έμενα τελικά.

Είχαμε, παρότι δε γνωριζόμασταν μια τέλεια χημεία και οι τέσσερις χωρίς να χρειαστεί να περάσει ούτε μισή ώρα. Μιλούσαμε για τα πλέον άσχετα θέματα, χωρίς να δίνουμε σημασία καθόλου στην προσωπική ζωή των άλλων. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι η Λίτσα, είχε βγάλει την βέρα της. Το σημάδι από το δαχτυλίδι ήταν εμφανές. Who gives a fuck, σκέφτηκα. Οι άνθρωποι του μαγαζιού μας έκαναν νόημα για πέρας ωραρίου κάτι που δεν άρεσε σε κανένα μας. Βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα:

- Συνεχίζουμε σπίτι μου;

- Αμέ, εγώ είμαι μέσα είπε η Χαρά.

Η Λίτσα μας ζήτησε συγγνώμη για να κάνει ένα τηλέφωνο και σε πέντε λεπτά επέστρεψε.

- Στον άντρα της μιλάει, μας είπε η Χαρά.

- Το κατάλαβα, είδα ότι φοράει βέρα, της είπα.

- Πάω στοίχημα ότι θα του πει ότι θα κοιμηθεί σε εμένα. Συμβαίνει κάποιες φορές.

- Ναι αλλά αυτή την φορά, ίσως και να μην κοιμηθεί καθόλου, της κάνω.

Η Λίτσα έκατσε δίπλα μου στο αυτοκίνητο και ο Στέλιος με τη Χαρά πίσω είχαν αρχίσει το χαμούρεμα και τα γλωσσόφιλα. Η Λίτσα φαινόταν πιο διστακτική, σκεφτική.

- Αγάπη μου, της λέω, μην κομπλάρεις… κι εγώ χρόνια ήμουν παντρεμένος και έχω υπάρξει στη θέση σου.

Στο φανάρι γυρνάω και την φιλάω, οι γλώσσες χόρευαν και το κορνάρισμα στο πράσινο έδινε και έπαιρνε. Αποφάσισα να πατήσω γκάζι και έβαλα το χέρι κάτω από την φούστα της, το μουνί της έσταζε. Αυτή άρχισε να με χαϊδεύει στο επίμαχο σημείο. Φτάσαμε στο σπίτι, μπήκαμε στο σπίτι σε χρόνο ρεκόρ. Στο δωμάτιο έχω ένα king size κρεβάτι και μια πολυθρόνα για καβάλημα και πισωκολλητό. Ότι πρέπει για γαμήσι. O Στέλιος έριξε τη Χαρά στο κρεβάτι, της τράβηξε το τζιν και χώθηκε στα μουνόχειλα της. Η Χαρά ήταν γεματούλα με ωραίο πρόσωπο, κοντούλα με μεγάλα βυζιά, γύρω στα 40. Δεν έδειχνε γυναίκα που θα κάνει on night stand. Ο Στέλιος αντίθετα ήταν γομάρι, 1.90, γυμνασμένος, με ένα παλούκι για πούτσο, η προσωποποίηση του γαμιά. Εγώ άραξα στην πολυθρόνα, η Λίτσα ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Ο πούτσος μου ήταν ήδη πολύ σκληρός και άρχισε να μου τον γλείφει. Ο Στέλιος είχε ήδη γυρίσει τη Χαρά στα 4 και άρχισε το σφυροκόπημα.

- Έλα εδώ μωρό μου…

λέω στη Λίτσα και την πάω στο κρεβάτι. Την έγδυσα, με προσοχή και λαγνεία, με τον πόθο στα μάτια μας. Είχε παραδοθεί. Ήταν κι αυτή μικρόσωμη, λίγο πριν τα 40 με ωραίο σώμα. Το μουνί της ήταν φρεσκοξυρισμένο και είχε ένα υπέροχο, μικρό, ελάχιστα πεσμένο για την ηλικία της κωλαράκι. Ξάπλωσα και την έφερα σε στάση 69. Η μουνάρα της ήταν στα χείλη και τη γλώσσα μου, μουσκεμένη από την καύλα. Ήθελε πούτσο. O φιλαράκος μου, γαμούσε δυνατά στα τέσσερα τη Χαρά που έχυνε συνέχεια με την πουτσάρα του μέσα της. Την έσπρωξε και έφερε τον πούτσο του σε απόσταση αναπνοής από το καυλί μου και τα χείλη της Λίτσας.

- Ρουφήξτε με μαζί μωρά μου, γλείψτε με.

Ο πούτσος μου πήγαινε μία στο ένα στόμα μία στο άλλο, ένοιωθα το πουτσοκέφαλo μου ανάμεσα στο γλωσσόφιλο των κοριτσιών, που όπως κι εγώ με τον Στέλιο έτσι και αυτές δεν έπαιρναν πρώτη φορά μέρος σε παρτούζα όπως μας είπαν μετά. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κρατηθώ χωρίς να χύσω. Τις έχυσα και τις δύο στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα η Λίτσα έχυνε κι αυτή στη γλώσσα μου μέσα σε πολύ μεγάλη ένταση. Τα κορίτσια δεν άφησαν σταγόνα να πάει χαμένη και η μία έγλειφε τα χείλη της άλλης μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος. Βρήκα την ανάσα μου και άραξα στην άκρη.

Ο Στέλιος, ένας θεός ξέρει πώς δεν έχυσε ακόμη, ξέσκιζε ανελέητα τη Χαρά που από την καύλα έκανε ένα από τα εντυπωσιακότερα squirts που έχω δει ποτέ μου. Ήταν η ώρα να γαμήσει τη Λίτσα. Την έβαλε πρώτα να γονατίσει μπροστά του για να της συστήσει τον guest star της βραδιάς, τον εικοσάποντο πούτσο του.

- Μωρό μου, τί ψωλάρα είναι αυτή που έχεις; Μόνο στις τσόντες έχω δει τέτοιες.

- Μωράκι μου όλος δικός σου, σήμερα και όποτε γουστάρεις.

- Θα έρχομαι καύλα μου, όσο δε με γαμάει ο άντρας μου, θα έρχομαι να με γαμάτε οι δυο σας. Να τις παίρνω τις πούτσες σας στο στόμα μου, να τις καυλώνω για να μου γαμάτε τις τρύπες.

Του έγλειφε τα αρχίδια και την πουτσάρα χωρίς να τον κάνει να χύσει. Τον ήθελε όλο μέσα της. Η Χαρά ήρθε δίπλα μου και άναψε ένα τσιγάρο μαζί μου, την πήρα αγκαλιά και βλέπαμε ένα πολύ ερεθιστικό θέαμα μπροστά μας. Ο Στέλιος είχε ήδη ξεκινήσει να οργώνει το μουνί της Λίτσας. Πήγε από πάνω της και έφερε τα πόδια στους ώμους του. Η Λίτσα βογκούσε από καύλα, δεν πίστευε ότι την γαμάει τέτοια πούτσα, για να μην ξυπνήσει όλη την γειτονιά του δάγκωνε τα μπράτσα όλα οι κραυγές της έπνιγαν την νύχτα.

- Θέλεις μωρό μου να ανοίξω τη μπαλκονόπορτα να σε ακούσει η γειτονιά πόσο πουτάνα σε κάνει η πούτσα μου;

- Ναι, γάμα με, σκίσε με καργιόλη, χώσε την πουτσάρα σου όλη μέσα μου, γάμα με να με ακούσουν όλοι. Να με ακούσει ο άντρας μου που δε με γαμάει. Να με ακούσει ότι χύνω για την πάρτη σου, για το παλούκι σου που με κάνει πουτάνα σήμερα. Χύνω παίδαρε, χύνω…

και έχυνε ασταμάτητα πάνω στο καυλί του φίλου μου.

- Μωρό μου, θα με κάνεις να χύσω, δεν αντέχω άλλο!

Σηκώνεται όρθιος και βάζει τα κορίτσια να του πάρουν πίπα και οι δύο μαζί. Τις έβαλε να πλησιάσουν η μία την άλλη και να ενώσουν τα βυζιά τους. Άρχισε να τον παίζει με δύναμη και σε λίγα δευτερόλεπτα το ψωλόχυμα του Στέλιου έπεφτε καυτό στις βυζάρες και στο πρόσωπο τους. O Στέλιος που την καταβρήκε με τα κορίτσια που γαμιόταν χωρίς καμία αναστολή χωρίς να υπάρχει αύριο βουτούσε τον πούτσο στα χυμένα βυζιά τους και τα έδινε στο στόμα τους. Αυτές δε χάλασαν χατίρι στο γαμιά τους και του καθάρισαν την ψωλή, σαν επαγγελματίες pornstars. Ξέπνοοι πέσαμε για λίγο στο κρεβάτι. Κάναμε ένα μπανάκι, η ώρα είχε πάει μία αλλά δεν είχε πρόθεση κανείς να σταματήσει. Αράξαμε με το Στέλιο στο κεφαλάρι του κρεβατιού, ο ένας δίπλα στον άλλον και το κορίτσια ήρθαν στα τέσσερα και άρχισαν να μας τσιμπουκώνουν.

Στημένες στα τέσσερα, με τους κώλους να περιμένουν τα καυλιά μας, πότε έγλειφαν εμάς και πότε φιλούσαν η μία την άλλη. Η Χαρά πήρε την πούτσα μου και την έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της, δίνοντάς μου την απόλαυση ενός ισπανικού. Πολύ καυλιάρα γυναίκα. Την έβαλα να καθίσει πάνω στην πούτσα μου, επιτέλους τη γαμούσα. Ο πούτσος μου χάθηκε στην υγρή της μουνάρα και αυτή ανέβαινε με δύναμη πάνω κάτω και τον έπαιρνε όλο μέσα. Με κοιτούσε στα μάτια και έγλειφε τις ρώγες της. Το άλλο ζεύγος ακολούθησε στην ίδια στάση και τα κάναμε όλα καθρέπτη, ότι έκανε ο ένας έκανε και ο άλλος. Η σκηνή που πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστη είναι που τις βάλαμε στα τέσσερα η μία να κοιτάει την άλλη, η μία να φιλάει την άλλη και εμείς από πίσω να κάνουμε παιχνίδι.

- Για να δω, τι έχουμε εδώ πίσω…

ρωτάω τη Χαρά και άρχισα με τον αντίχειρα να παίζω με την ωραία κωλοτρυπίδα της. Δεν είχα καμία αντίσταση, το αντίθετο μάλιστα της άρεσε.

- Θα σου τον σκίσω μωρό μου τον κώλο σου, θέλεις;…

και άρχισα να της ρίχνω δυνατά μπατσάκια.

- Ναι μωρό μου, πάρε μου τον κώλο, κάνε με σκύλα γαμημένη από κώλο σήμερα. Το θέλω το καυλί σου να με ανοίξει από παντού.

Άρχισα να της κάνω ένα απίστευτο γλειφοκώλι πότε με γλώσσα, πότε βάζοντας δάχτυλα και σιγά σιγά η κωλάρα της άνοιξε. Όση ώρα την έγλειφα η καργιόλα έτριβε το μουνί της και ξανάχυσε ποτάμια.

- Αλήτη τι μου έχεις κάνει;… βάλ’ το μου, πήδα με σε παρακαλώ από εκεί. Θέλω να με γεμίσεις, έλα…

και άνοιξε την κωλάρα της με τα χέρια της. Της κάρφωσα το σφιχτό κώλο της και βρέθηκα στον παράδεισο. Αυτή είχε πάει σε άλλη διάσταση και βογκούσε σαν παλαβή. Όσο την έσκιζα ο Στέλιος έβαλε τη Λίτσα σε reverse cowboy. Αυτή πραγματικά την είχε καταβρεί με το παλούκι του. Όσο χόρευε πάνω του έτριβε την κλειτορίδα της με δύναμη μέχρι να ξαναχύσει.

- Ποιο κορίτσι θέλει δύο πούτσες μέσα του;

- Εγώ!

- Εγώ…

είπε και η άλλη και γελάσαμε με την ψυχή μας.

- Ωραία, θα κάνουμε ένα αγώνα και όποια χύσει πρώτη θα μας πάρει και τους δύο μαζί.

Βάλαμε τα κορίτσια σε στάση 69 και η μία έγλειφε την άλλη. Εγώ με τον κολλητό ανάψαμε τσιγάρο και κάναμε ένα break, χαϊδεύοντας τα καυλιά μας. Στην αρχή καρφώσαμε τη Χαρά. Την έστησα με την πλάτη της προς εμένα και τον κάρφωσα στον κώλο της. Ο Στέλιος τη σφυροκοπούσε από μπροστά και η Λίτσα μας έγλειφε τις πούτσες. Χύσαμε τις μουνάρες πάνω από τρεις φορές ο καθένας. Σε κάποια φάση τα δώσαμε όλα. Στο τέλος θυμάμαι την Χαρά να με τσιμπουκώνει μέχρι τελικής πτώσεως όσο ο Στέλιος γαμούσε τον κώλο της Λίτσας που τα είδε όλα με το παλούκι του.

Με τα κορίτσια δεν ξαναβρεθήκαμε μέχρι τώρα. Η Χαρά υποσχέθηκε ότι μέσα στον Ιούνη θα φύγουν «κοριτσοπαρέα» για σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών. Περιμένω το δεύτερο γύρο.




Copyright protected OW ref: 184687



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.