Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η φίλη της μάνας μου

Η ώρα είχε πάει 15:15 και οι γονείς μου σηκώθηκαν να ετοιμαστούν για τη δουλειά. Βρήκα ευκαιρία εκεί που ήμουν ξαπλωμένος να σηκωθώ και να τρέξω στο μπάνιο για να σκουπιστώ και να καθαριστώ από τα «απόνερα» του προηγούμενου συμβάντος. Με την ευκαιρία μπήκα να κάνω και ένα ντουζάκι γιατί η συνέχεια της ημέρας προβλεπόταν συναρπαστική. Κάποια στιγμή ακούω μια φωνή από το βάθος. Ήταν η μάνα μου.

- Εμείς φεύγουμε. Καλό απόγευμα.

- Καλή δουλεία, απαντάω μέσα από το μπάνιο.

Σε περίπου 10 δευτερόλεπτα ανοίγει η πόρτα από το μπάνιο και μπαίνει μέσα η Μάγδα. Ήμουν γυμνός ακόμη μέσα στην μπανιέρα και καθαριζόμουν. Τρομαγμένος φωνάζω:

- Επ…

- Ωπ…

μου απαντάει η Μάγδα, δήθεν ότι δεν είχε καταλάβει ότι ήμουν στο μπάνιο.

- Δεν ήξερα ότι ήσουν στο μπάνιο αλλά μιας και σε βρήκα ας εκμεταλλευτούμε την κατάσταση…

μου λέει και κατεβάζει το παντελόνι από την πιτζάμα της μαζί με το μαύρο δαντελωτό στρινγκάκι που φορούσε. Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω μπροστά μου, χωρίς ντροπή και το θέαμα του καλοξυρισμένου και τρομερά απαλού μουνιού της αναγκαστικά με καύλωσε πάλι. Γυρίζει έκπληκτη και με κοιτάζει.

- Δεν το πιστεύω ότι είσαι πάλι καυλωμένος.

- Δε φταίω εγώ. Εσύ φταις που με έφερες σε αυτή την κατάσταση.

- Ναι αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμη και πρέπει να κατουρήσω και να πλυθώ.

Εκείνη τη στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να μπει μέσα στη μπανιέρα μαζί μου και να κατουρήσει εκεί. Να βλέπω πως βγαίνουν τα υγρά από θεσπέσιο μουνάκι της και να της το χαϊδεύω και να της το παίζω καθώς κατουράει. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα ότι θα με περάσει για ανώμαλο. Τελικά κάθεται στη λεκάνη και ξεκινήσαμε κουβέντα καθώς εγώ έβγαινα από το μπάνιο και παίρνοντας την πετσέτα για σκουπιστώ.

- Αυτό που έγινε πριν ήταν για να παίξω και καταλαβαίνω ότι δεν είναι σωστό. Με τη μητέρα σου είμαστε πάρα πολλά χρόνια φίλες και δε θα ήταν σωστό να γίνει κάτι μεταξύ μας.

- Αυτά έπρεπε να τα σκεφτείς νωρίτερα, της απαντάω αυστηρά κοιτώντας την μέσα στα μάτια.

- Ε, δεν έγινε και τίποτε ανεπανόρθωτο.

- Νομίζεις. Μέσα στο μυαλό μου, μέσα στην καρδιά μου και μέσα στην ψυχή μου έχει χαραχτεί όλο αυτό που έγινε. Και πρέπει να συνεχιστεί για να μπορέσει να ολοκληρωθεί σωστά και για εμένα η πρώτη μου φορά.

- Τι ; Τι εννοείς; Ήταν η πρώτη σου φορά;

- Ε ναι…

λέω κάπως διστακτικά και χαμηλώνω το βλέμμα μου προς το πάτωμα από ντροπή.

- Μικρέ δε σου το χα. Άμα είναι έτσι, τότε πρέπει να σου μάθω πολλά. Θα σε κάνω αστέρι.

- Καλά, τελείωνε εσύ από εδώ και τα συζητάμε έξω…

της λέω κάπως απαξιωτικά και βγαίνω από το μπάνιο. Πήγα στο δωμάτιό μου, ντύθηκα ετοιμάστηκα και περίμενα να βγει από το μπάνιο. Έκανα πως διάβαζα δήθεν. Πέρασαν 5 λεπτά, 10, 15 και η Μάγδα δεν είχε βγει από το μπάνιο. Ανησύχησα κάπως και πήγα να στήσω αυτί μήπως και ακούσω κάτι. Μήπως χρειαζόταν κάποια βοήθεια. Δεν ακουγόταν τίποτε. Σκύβω να δω από την κλειδαρότρυπα και τη βλέπω να κάθεται στη λεκάνη, το ένα της το πόδι στη μπανιέρα και το άλλο στο νιπτήρα. Έτσι όπως καθόταν το μουνί της ήταν ακριβώς στην ευθεία της κλειδαρότρυπας. Με το ένα της το χέρι τσιμπούσε τις ρώγες της και χάιδευε τα βυζιά της και το άλλο της το είχε στο μουνί της και το έπαιζε. Ήμουν και πάλι έτοιμος. Η πρώτη σκέψη ήταν να ανοίξω τη πόρτα και να γίνει χαμός. Συγκρατήθηκα. Σκέφτηκα ότι ετοιμαζόταν για το καλό μετά. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και ενώ η ανάσα της είχε βαρύνει πολύ, τη βλέπω να μαζεύεται σιγά σιγά και ξεντύνεται εντελώς για να μπει για μπάνιο. Φοβήθηκα μήπως ξέχασε κάτι και έβγαινε από το μπάνιο και αμέσως έτρεξα και πάλι στο δωμάτιό μου. Οι σφυγμοί μου 200 και το καυλί μου έτοιμο να εκραγεί.

Μόλις τελείωσε από το μπάνιο και κατάλαβα ότι το νερό σταμάτησε να τρέχει διαπιστώνω ότι δεν έχει πάρει ρούχα μαζί της για να ντυθεί. Είχε το λερωμένο στρινγκάκι της και τις χυμένες πιτζάμες μόνο μαζί της. Πάω στο μπάνιο και εντελώς αθώα χτυπάω την πόρτα.

- Είσαι εντάξει;

- Ναι μια χαρά γιατί; - Άργησες βρε παιδί μου και είπα να δω αν είναι όλα οκ.

- Ναι μια χαρά, σε 3 λεπτά βγαίνω.

- Οκ.

Πάω, κάθομαι στην καρέκλα του γραφείου μου και παίρνω θέση για να βλέπω ξεκάθαρα την πόρτα του μπάνιου. Ήταν σαν να κάθομαι στο σινεμά και να περίμενα να βγει η πρωταγωνίστρια. Όντως μετά από 3 λεπτά βγαίνει από το μπάνιο με μια πετσέτα στη μέση και άλλη μία στο κεφάλι της.

- Τι κάνεις εκεί;… με ρωτάει.

- Περιμένω να απολαύσω το θέαμα.

- Μη βιάζεσαι. Θα το απολαύσεις.

Πηγαίνει στο χωλ όπου είχε μια τσάντα της, παίρνει από μέσα ένα εσώρουχο και ένα άλλο ζευγάρι πιτζάμες και μέσα σε μια σακούλα βάζει όλα της τα άπλυτα και πάλι μέσα στην τσάντα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ανάβει ένα τσιγάρο. Μετά από λίγο πηγαίνω κι εγώ με την πρόφαση ότι ήθελα νερό και ανοίγω τη συζήτηση.

- Νωρίτερα γιατί ήσουν προβληματισμένη.

- Κοίτα να δεις. Είσαι 17 χρονών και εγώ 40. Φαντάζομαι ότι έχεις πολλές κατακτήσεις και δε μπορώ να καταλάβω τι είδες σε εμένα. Καταλαβαίνω ότι η ηλικία και η εμπειρία που έχω μπορεί να σε συναρπάζει αλλά δεν είναι σωστό.

- Σταμάτα. Είσαι σε όλα λάθος, της λέω πλησιάζοντας τη. Θα ήθελαν πολλές γυναίκες στην ηλικία μου να έχουν τέτοιο σώμα και τέτοια ομορφιά. Θα ήθελαν και πολλές 17άρες να έχουν τα δικά σου τα προσόντα. Έχεις μια αύρα, μια μυρωδιά ένα στυλ που μαγεύει.

Φαινόταν σαν να έχει υπνωτιστεί. Πλησίασα κι άλλο. Πλέον ήμασταν πολύ κοντά. Σκύβω λίγο και της δίνω ένα φιλί στο μάγουλο.

- Τι ήταν αυτό πάλι;

- Αυτό ήταν ένα μικρό ευχαριστώ για πριν.

Πηγαίνω στο λαιμό της και αφού παίρνω μια έντονη τζούρα, την φιλάω και την γλύφω απαλά.

- Αυτό πάλι τι ήταν;

- Αυτό είναι μια μικρή προετοιμασία για αυτό που θα ακολουθήσει.

Πριν προλάβω να σηκωθώ βάζει τα χέρια της πίσω από κεφάλι μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν σχολιαρόπαιδα. (δηλαδή αυτή γιατί εγώ ήμουν σχολιαρόπαιδο). Οι γλώσσες μας έπαιζαν ένα περίεργο παιχνίδι, μια στο στόμα το δικό μου, μια στο δικό της. Τη σήκωσα όρθια και άρχισα να τη χαϊδεύω στην πλάτη και να κατεβαίνω προς τον κώλο της. Μόλις και τα δυο μου χέρια φτάσανε στον κώλο της, την αρπάζω, τη βάζω να καθίσει πάνω μου και όπως ήμασταν ένα πράγμα, την πήρα και την άφησα απαλά στο κρεβάτι στο δωμάτιό μου να ξαπλώσει.

- Θέλω αυτό που θα γίνει από εδώ και πέρα να είναι μόνο δικό μας και να το θυμόμαστε για πάντα…

της λέω και ταυτόχρονα της κατεβάζω σιγά σιγά το παντελόνι από τη πιτζάμα. Άρχισα να φιλάω κάθε πιθαμή από το βελούδινο κορμί της. Έφτασα στο μουνάκι της το οποίο ήταν απίστευτα απαλό, καθαρό και μυρωδάτο. Άρχισα να τη γλείφω. Με το που ακούμπησε η γλώσσα μου πρώτη φορά εκεί πετάχτηκε μέχρι επάνω σα να τη χτύπησαν 1000 βολτ. Είχε βγάλει και το επάνω μέρος από τη πιτζάμα και πλέον το στήθος της ήταν σε κοινή θέα. Τα επόμενα 10 λεπτά πέρασαν με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και τα χέρια μου στις ρώγες της. Μια της χάιδευα, μια τις τσιμπούσα. Στο 10λεπτο ένιωσα την ανάσα της να γίνει πολύ έντονη.

- Βρε κωλόπαιδο θα με πεθάνεις.

- Δεν έχεις ανάγκη…

και εκείνη την ώρα έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα και είχε λίγο ανοίξει από την καύλα.

- Αχ βρε μαλακισμένο θα με τελειώσεις μόνο με τη γλώσσα σου. Αχ… θα χύσω…

- Όχι πάλι λάθος κάνεις. Θα σε τελειώσω με όσα περισσότερα μέρη του σώματός μου μπορώ.

- Αχ…. Τι καύλα είναι αυτή που νιώθω η πουτάνα. Σκίσε με σε παρακαλώ…

- Όχι πρώτα έτσι…

- Είμαι κοντά αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τελειώσω έτσι. Αχ καύλα μου…

- Λίγο ακόμη, τα υγρά σου μανάρι μου έχουν τέλεια γεύση. Λίγο ακόμα…

- Αχ, θα χύσω… τι κάνω η πουτάνα, πως με γλείφεις έτσι… ναι, λίγο ακόμα, θα σε χύσω ρε παλιομαλάκα, ναι, χύνει το μουνάκι μου, χύνει καυλιάρη μου, ναι…

- Χύσε με κοριτσάρα μου. Γέμισε μου το στόμα μου με τα υγρά σου…

της λέω και αρχίζει και τρέμει σαν να κατάπιε κομπρεσέρ.

- Χύνω…

- Δε θα αφήσω σταγόνα πουτανάκι μου…

Ξεθεωμένη, λαχανιασμένη και έχοντας χύσει ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα σαρκώδη χείλη της. Δεν έχασα ευκαιρία. Ανέβηκα και την φίλησα για να πάρει και αυτή μια γεύση από τα υγρά του μουνιού της.

- Που έμαθες να γλείφεις τόσο καλά; Μόνο ένας ακόμη το είχε καταφέρει να με τελειώσει με στοματικό.

- Μαζί σου κάποια πράγματα μου βγαίνουν αυθόρμητα, της απαντάω και της κλείνω το μάτι. Δεν το είχα ξανακάνει μέχρι τώρα να είσαι σίγουρη πως μου άρεσε πολύ και θα το ξανακάνω.

- Σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου. Ήταν από τους καλύτερους οργασμούς που είχα…

μου λέει και μου δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και ενώ προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της ακόμη πάω και ξαπλώνω και εγώ δίπλα της και την παίρνω αγκαλιά. Διακριτικά το καυλί μου ακουμπάει πάνω στα μπούτια της και το χέρι μου έχει περάσει πάνω από τις βυζάρες της, οι οποίες ήταν ακόμη καυλωμένες.

- Δε μου λες αγόρι μου, σου αρέσουν τα ποδαράκια της θείας Μάγδας;

- Γιατί το λες αυτό;

- Ε να πριν αυτό που έγινε, πριν που μου έφερες τα καλτσάκια μου ήταν ζεστά και επίσης έχω διαπιστώσει ότι τα μποτάκια μου μερικές φορές είναι πιο καθαρά όταν φεύγω από ότι είναι όταν έρχομαι.

Δεν άντεξα. Κοκκίνισα και της τα είπα όλα. Για όλες τις φορές που τον έπαιζα με τις μπότες της, με τα καλτσάκια της και γενικά όλες τις «αταξίες» που είχα κάνει και την αφορούσαν. Πλέον δε μπορούσε να μου πει τίποτε. Ή έτσι νόμιζα…

- Πω, πω... κρίμα ρε παιδί μου. Να έχουν γίνει όλα αυτά και να μην έχω καταλάβει τίποτε, μου λέει και σκάει στα γέλια.

- Γιατί γελάς;

- Θα καταλάβεις στην πορεία. Τώρα για να μην μείνεις παραπονεμένος η θεία Μάγδα θα φροντίσει και για σένα. Πάω στο μπάνιο να συμμαζευτώ και σου έρχομαι.

Πράγματι μετά από 5 λεπτά ήταν πάλι στο δωμάτιό μου.

- Ακόμη έτσι είσαι; Δεν ξεντύθηκες;

- Ε… τι;

- Άστο σε εμένα.

Με γρήγορες κινήσεις και πριν το καταλάβω ήμουν γυμνός όρθιος μπροστά της. Το καυλί μου μικρό μιας και δεν είχε ασχοληθεί καθόλου νωρίτερα. Κάθεται στο κρεβάτι, το πιάνει με το χέρι της και με ρωτάει:

- Τι έχουμε εδώ;

- Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτε. Αν θες μπορούμε να αποκτήσουμε.

Πριν προλάβω να τελειώσω την κουβέντα μου το παίρνει όλο στο στόμα της και αρχίζει να παίζει μόνο με τη γλώσσα της. Ο πούτσος μου ήταν εγκλωβισμένος και σφιγμένος μέσα στο στόμα της και τα αρχίδια μου στο χέρι της. Δεν πρέπει να πήρε περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα μέχρι που άρχισε να βήχει. Πνίγηκε.

- Τι είναι αυτό το πράγμα ρε συ; Ποιο κορίτσι θα έρθει μαζί σου;

- Ε… Τι να σου πω;

- Γι’ αυτό η μάνα σου σε φωνάζει γάιδαρο. Με τέτοια προσόντα λογικό…

Αυτή ήταν και η τελευταία της κουβέντα. Άρχισε μια αριστοτεχνική πίπα. Μόνο με το κεφάλι της να πηγαινοέρχεται κι εγώ να προσπαθώ να το βάλω όλο και πιο βαθιά. Κάποια στιγμή μετά από λίγο και ενώ εγώ είμαι κοντά στο να χύσω, τον βγάζει από στόμα της και τον βάζει ανάμεσα στις βυζάρες της. Μου έκανε ισπανικό ενώ με τα χείλη της και τη γλώσσα της μου χάιδευε το κεφαλάκι κάθε φορά που ξεπρόβαλε ο πούτσος μου.

- Είμαι πολύ κοντά μανάρι μου. Θα χύσω.

- Ωραία. Αυτό δε θέλουμε;

- Που θα χύσω;

- Έτσι όπως σε βλέπω, μάλλον παντού, λέει και χαμογελάει.

- Είμαι έτοιμος…

της λέω και της πιάνω το κεφάλι. Βάζει το πουτσοκέφαλο μόνο στο στόμα της και τα χέρια της κάτω από τα αρχίδα μου να μου χαϊδεύουν απαλά την περιοχή ανάμεσα στα αρχίδα και στον κώλο μου. Με τη γλώσσα της μου έπαιζε το κεφαλάκι. Τελείωσα σε χρόνο μηδέν. Έχυνα για 5 με 6 ώρες… (έτσι μου φάνηκε). Αφού με καθάρισε καλά με τη γλώσσα της, γυρίζει και ρωτάει.

- Σου άρεσε μωρό μου;

- Απίστευτα πολύ αλλά η παραγωγή μου που είναι;

- Αυτή τη στιγμή μάλλον στο στομάχι μου.

- Τα κατάπιες;

- Εννοείται! Να τα αφήσω να πάνε χαμένα;

- Πω…. Με έχεις τρελάνει. Είσαι θεά! Ευχαριστώ.

- Εγώ σε ευχαριστώ.

- Ναι αλλά θέλω και άλλο, θέλω κι άλλα!

- Το ξέρω, μη στενοχωριέσαι, το κυρίως πιάτο θα σερβιριστεί πιο αργά και μάλιστα για επιδόρπιο, τώρα που ξέρω όλη την ιστορία, σου έχω και μια έκπληξη.

- Τι; Τι;

- Θα δεις. Μόνο μην είσαι ανυπόμονος. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.

Όντως η συνέχεια ήταν συναρπαστική. Θα σας τη διηγηθώ σε επόμενη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 184678



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.