Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον παλιόφιλο το Νίκο, ήμασταν χρόνια μαζί, σχεδόν σε όλα από μικρά παιδιά κολλητοί, μαζί παίζαμε, φανταράκια μαζί και φυσικά τις γκόμενες τις κυνηγούσαμε παρέα, αν και ο ίδιος είναι πολύ συνεσταλμένο παιδί. Τα χρόνια πέρασαν βέβαια κι εγώ ήδη είχα παντρευτεί και είχα κάνει και παιδιά, αντίθετα ο Νίκος ακόμα ήταν ελεύθερος χωρίς να έχει και πολλές επιτυχίες στον τομέα των γυναικών, έτσι… απλά το έριχνε στην πολύ δουλειά για να γεμίζει τη μέρα του.

Φυσικό ήταν και εγώ με όλα που με βάρυναν να έχω απομακρυνθεί λίγο. Πάντα όμως, όταν βρισκόμασταν, ξαναγινόμασταν παιδιά και η παρέα ήταν απολαυστική. Σήμερα όμως ο Νίκος ήταν κατσούφης και σφιγμένος.

- Τι έχεις ρε Νίκο;

- Πονάει το κεφάλι μου κάπως και έχω και έναν περίεργο πόνο κάτω χαμηλά, για να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο μην έχω κάτι.

Τον βούτηξα αμέσως και τον έτρεξα σε έναν ουρολόγο άσχετα που αντιστεκόταν και μου έλεγε δεν είναι τίποτα θα περάσει. Ο Νίκος και πάλι ντροπαλός όταν φτάσαμε εκεί σχεδόν δε μου μιλούσε, είχε νευριάσει μαζί μου γιατί αισθάνθηκε άβολα, αλλά εμένα δε με ένοιαζε, απλά ήθελα ο φίλος μου να είναι καλά. Ο ουρολόγος τον φώναξε να μπει για εξέταση.

- Γιατρέ πειράζει να έρθει μαζί μου και ο φίλος μου;

Ο γιατρός απόρησε αλλά συμφώνησε. Αφού τον ρώτησε τι πρόβλημα έχει ο Νίκος του εξήγησε και ο γιατρός τον έβαλε να κάτσει σε ένα κρεβάτι εξέτασης και του είπε να τα κατεβάσει. Ο Νίκος υπάκουσε και δειλά – δειλά ξεκίνησε τη διαδικασία ξεβρακώματος. Ο γιατρός έβαλε γάντι και άρχισε να τον ψαχουλεύει στα γεννητικά του όργανα, ρωτώντας τον αν πονάει εδώ κι εκεί. Ο Νίκος έδινε τις απαντήσεις και στο τέλος ο γιατρός του είπε εντάξει ντύσου και έλα να τα πούμε. Εγώ αγχώθηκα με τη στάση του γιατρού, θεώρησα ότι κάτι κακό έχει ο κολλητός μου και σε λίγο θα το άκουγα. Ο Νίκος έκατσε και περίμενε τη διάγνωση με πολύ αγωνία.

- Λοιπόν γιατρέ;

- Κοίτα σου γράφω κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνεις για να σιγουρευτώ και όταν μου τις φέρεις θα σου πω ακριβώς τι έχεις και αν χρειαστεί θα κάνεις κάποια θεραπεία. Πάντως για την ώρα οι ενδείξεις δείχνουν ότι έχεις μία ελαφριά προστατίτιδα την οποία πρέπει να προσέξεις για να μην εξελιχθεί.

- Και από τι προήλθε γιατρέ μου αυτό;

- Βασικά από την διατροφή που κάνεις, ίσως και από το άγχος, αλλά βασικά για να γίνεις καλά πρέπει να εκσπερματώνεις συχνότερα με οποιοδήποτε τρόπο αν με καταλαβαίνεις.

Ο Νίκος έμεινε σκεφτικός, και ψέλλισε:

- Γιατρέ δεν είμαι παντρεμένος και ξέρεις αυτή τη στιγμή δεν έχω και κάποια.

- Τότε φίλε μου θα πρέπει να αυνανίζεσαι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα για να μην πάθεις κάτι σοβαρότερο.

Φύγαμε από το ιατρείο σκεπτικοί.

- Ρε Νίκο πόσο καιρός έχεις να πας με γυναίκα;

- Ε αφού ξέρεις ότι εδώ και ένα χρόνο είμαι μόνος με ποια να πάω;

- Γιατί δεν το έλεγες ρε Μαλάκα, θα πηγαίναμε μαζί σε καμιά πουτάνα να σε ξαλαφρώσει.

- Αφού ξέρεις ότι δεν πάνω σε πουτάνες, δε μου αρέσουν.

- Ε τότε ρε Μαλάκα γιατί δεν την παίζεις να ξαλαφρώνεις;

- Γιατί δεν το είχα στο μυαλό μου, τώρα τι θέλεις ρε Μαλάκα να αρπάξω;

Είχε θυμώσει ο κολλητός μαζί μου αλλά δε με ένοιαζε, απλά σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω γι’ αυτόν μιας και είναι αγύριστο κεφάλι. Τέλος πάντων οι μέρες πέρασαν και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον γιατρό ο οποίος του έδωσε θεραπεία και για μία ακόμα φορά του είπε να αδειάζει τα αρχίδια του πιο συχνά (δεν το είπε ακριβώς έτσι), περίπου.

Σάββατο πρωί δεν είχα δουλειά, πήρα τηλέφωνο τον Νίκο και του είπα να πάμε για καφέ. Ο Νίκος ήρθε και φυσικά με την ίδια ευχάριστη ρουτίνα πέρασε η ώρα και έφτασε μεσημέρι.

- Τι θα κάνεις σήμερα;… του λέω;

- Τι να κάνω θα πάω σπίτι να φάω θα κοιμηθώ λίγο και μετά ότι προκύψει.

- Ωραία μαλακία πρόγραμμα έχεις, λοιπόν θα πάμε μαζί σπίτι να φάμε παρέα, γιατί τώρα που λείπουν τα παιδιά εγώ και η γυναίκα μου βαριόμαστε μόνοι μας, σήμερα θα μας κάνεις παρέα.

- Έλα ρε άσε το κορίτσι να ξεκουραστεί, με εμένα στα πόδια της θα είναι στην τσίτα συνέχεια.

- Δεν ακούω τίποτα…

και αμέσως παίρνω τηλέφωνο τη δικιά μου να ετοιμαστεί για επισκέψεις. Φτάσαμε σπίτι, η γυναικάρα μου είχε ετοιμάσει κριθαράκι με κρέας και μοσχομύριζε. Εδώ θέλω να πω ότι η γυναίκα μου είναι μία πληθωρική από θέμα καμπύλων γυναίκα, κούκλα και σέξι, τουλάχιστον δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητη στον αντρικό πληθυσμό. Ειδικά στο πήδημα είναι ηφαίστειο που βράζει και ξεσπάει και φυσικά εμένα με τρελαίνει. Φάγαμε ήπιαμε τη μπυρίτσα μας και μετά αράξαμε για να κάνουμε ένα τσιγαράκι όσο θα ετοίμαζε το γλυκάκι, γιατί εκτός των άλλων είναι και νοικοκυρά από τις λίγες.

- Λοιπόν Νίκο τι έγινε με το θέμα σου, είσαι καλύτερα;

Ο Νίκος με στραβοκοίταξε και χαμηλόφωνα μου είπε να σκάσω.

- Τι λέτε εσείς;

- Να μωρέ πριν μέρες πήγαμε σε γιατρό για ένα θέμα του Νίκου.

- Σοβαρά; Τι έγινε βρε Νίκο τι έπαθες;

- Να κάτι πονοκεφάλους αλλά τελικά δεν έχω τίποτα.

- Τι τίποτα ρε συ, του λέω, αφού πονούσες και κάτω χαμηλά, ντρέπεσαι και τη γυναίκα μου τώρα;

- Σκάσε ρε βλάκα.

- Όχι ρε δε σκάω. Που λες έχει προστατίτιδα ο Μαλάκας γιατί δε γαμάει και δεν χύνει και αυτό του δημιουργεί πρόβλημα.

Ο Νίκος κοκκίνισε από το κακό του αλλά δε μίλησε.

- Α ναι;… και τι θεραπεία πρέπει να κάνει;

- Θα σου πω σε λίγο…

της λέω και πήγα μαζί της να τη βοηθήσω να φέρει τα γλυκά και το νερό.

- Τι έγινε, τι έχει ο Νίκος είναι κάτι σοβαρό; Τον λυπάται η ψυχή μου γαμώτο τόσο καλό παιδί.

- Άκου τότε και ψυχραιμία. Ο Νίκος έχει να γαμήσει πάνω από χρόνο και επίσης δεν τραβάει και μαλακία για να ξεμπουκώνει τα αρχίδια του, γι’ αυτό το έπαθε, στις πουτάνες δεν πάει, μαλακία δεν τραβάει στο τέλος θα πάθει κάτι σοβαρό και δε θα γίνεται καλά.

- Ε και τι να κάνουμε εμείς;

- Όχι εμείς εσύ!

- Εγώ τι μπορώ να κάνω;

- Να βοηθήσεις τον κολλητό μου.

- Χάζεψες;

- Όχι καθόλου, θα το δούμε Ιατρικά το θέμα και στο κάτω κάτω μια χαρά παιδί είναι ο Νίκος μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει;

- Άλλο αυτό και άλλο αυτό που θέλεις να κάνω.

- Έλα βρε θα του τραβήξεις μία Μαλακία και τελείωσε η υπόθεση, ή μάλλον θα μας τραβήξεις Μαλακία ταυτόχρονα για να είναι πιο χαλαρός.

- Τι πάθατε ρε παιδιά;… ακούστηκε ο Νίκος, θέλετε βοήθεια;

- Όχι Νικ ερχόμαστε. Λοιπόν;

- Δεν ξέρω, θα δούμε.

Το γλυκάκι σερβιρίστηκε και αφού το καταβροχθίσαμε η συζήτηση συνεχίστηκε περί ανέμων και υδάτων ώσπου φτάσαμε στις σχέσεις. Η δικιά μου είχε αρχίσει να του κάνει διάφορα προξενιά και ο Νίκος γελούσε.

- Αμάν βρε με το ζόρι παντρειά; Αφού είμαι γεννημένος εργένης το ξέρεις.

- Ποιος είπε βρε χαζούλη για παντρειά, απλά για παρέα σου λέω, όλες αυτές που σου λέω είναι καλά αλλά άτυχα κορίτσια, είναι φίλες μου και τις ξέρω, είναι και κούκλες βέβαια, σίγουρα θα ταιριάξεις με μία απ’ όλες.

Ο Νίκος και πάλι γελούσε.

- Ναι αλλά εγώ θέλω μία σαν και εσένα να έχει όλο το πακέτο, όμορφη, σέξι και νοικοκυρά, έχεις κάποια τέτοια;

- Μπα… μόνο εγώ, είπε σκάζοντας στα γέλια.

Η μέρα περνούσε όμορφα, χυθήκαμε στους καναπέδες και πειραζόμασταν. Η δικιά μου έφερε και ποτά και το σπίτι είχε γίνει Αμέρικαν μπαρ μέσα στην κάπνα. Ώσπου μέσα στη χαλαρότητα της μέρας και βοηθούμενου του ποτού, η δικιά μου σηκώθηκε όρθια μας κοίταξε και μας είπε. Λοιπόν καθίστε ο ένας δίπλα στον άλλον θέλω να δω κάτι. Την κοιτάξαμε με απορία, ούτε εγώ κατάλαβα τι ήθελε να κάνει. Σηκώθηκα και έκατσα δίπλα του.

- Χμ... λοιπόν ναι, είστε και οι δύο όμορφοι άντρες και σίγουρα αν δεν ήμουν με εσένα (το είπε δείχνοντας εμένα) θα ήμουν με το Νίκο!

Ο Νίκος γελώντας την ευχαρίστησε.

- Θα ήθελα και εγώ αν δεν ήμουν μαζί σου να έχεις το Νίκο της είπα, πιάνοντας το νόημα.

- Χμ... λοιπόν έχουμε και λέμε δύο όμορφοι άντρες αραχτοί στον καναπέ, κολλητοί που τα μοιράζονται όλα, άρα πρέπει να κάνω κάτι γι’ αυτό.

Με μία κίνηση βγάζει τη μπλούζα της και τα υπέροχα βυζιά της εμφανίζονται πρώτο τραπέζι πίστα. Ο Νίκος κρέμασε αμέσως το στόμα με αυτό που είδε. Η Πουτανίτσα μου συνέχισε.

- Αγοράκια απολαύστε το θέαμα χαλαρά, θα έχουμε σόου.

Πήγε στο Cd player και έβαλε ένα τραγούδι από αυτά που κάνεις στριπ-τηζ. Όπως ήταν σκυμμένη με τον κώλο της μπροστά στην μούρη μας και ξεκινώντας το τραγούδι, άρχισε να τον κουνάει νωχελικά και καυλιάρικα. Σηκώθηκε αργά και κουνώντας τον κώλο της συνέχεια με πλάτη σε εμάς άρχισε να κατεβάζει το κολάν της. Η πούτσα μου είχε πιάσει το νόημα και άρχισε να πιέζεται μέσα στο παντελόνι. Ο Νίκος με χτύπησε στο χέρι και μου έκανε νόημα τι συμβαίνει; Του είπα να σωπάσει και να κοιτάει χωρίς να μιλάει. Με μία ματιά που έριξα ήδη ο Νίκος ήταν έτοιμος, εξάλλου επειδή πιτσιρικάδες πηδούσαμε και μαζί στο ίδιο δωμάτιο τις γκόμενες είχα δει το μέγεθός του και σε αυτό ήταν σαν και εμένα, μεγάλη και χοντρή πούτσα σαν την δικιά μου.

Το κολάν είχε βγει αλλά μας είχε ακόμα πλάτη, συνέχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού και τα χέρια της πήγαν στο κούμπωμα του σουτιέν, το άνοιξε, κράτησε το σουτιέν να μην της φύγει και γύρισε προς το μέρος μας. Το πρόσωπο της δικιάς μου είχε πάρει την έκφραση μίας καυλωμένης πουτάνας, έγλειφε τα χείλη της και σιγά σιγά απελευθέρωσε το σουτιέν, το οποίο πέταξε στα μούτρα του Νίκου. Τα βυζιά της χύθηκαν ελεύθερα, τα έπιασε από κάτω με τα χέρια της και άρχισε να τα γλείφει και να τα χαϊδεύει. Δεν άντεξα, πήγα να τον βγάλω έξω αλλά μου το απαγόρευσε, δείχνοντας ότι θα το κάνει αυτή. Είχε μείνει μόνο με το στρινγκάκι, πλησίασε και γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μας. Ξεκίνησε να μας ξεκουμπώνει ταυτόχρονα, τρίβοντας τις πούτσες μας δυνατά πάνω από τα τζιν. Ο Νίκος είχε μαρμαρώσει αλλά δε μιλούσε. Σε λίγο τα κουμπιά ήταν ανοιχτά και τα φουσκωμένα καυλιά μας ήταν ακόμη εγκλωβισμένα στα μποξεράκια μας.

Η πουτανίτσα έβαλε τα χέρια της από μέσα και άρχισε να μας τις παίζει, βγάζοντας έξω μόνο το κεφαλάκι μας. Οι πρώτοι αναστεναγμοί ξέφυγαν, ο Νίκος έκλεισε τα μάτια και αναστέναζε. Η πουτανίτσα ανασηκώθηκε λίγο και άρχισε να πιπιλάει τα μουσκεμένα καυλιά μας περνώντας τη γλώσσα της γύρω γύρω. Το σκηνικό ήταν τόσο καυλωτικό που δεν έβλεπα την ώρα να χύσω αλλά κρατιόμουν για να το απολαύσω. Η τσουλίτσα μου έδωσε εντολή, βγάλτε τα όλα τώρα. Σηκωθήκαμε υπνωτισμένοι και σε κλάσματα δευτερολέπτων τα είχαμε πετάξει όλα. Καθίστε ξανά πρόσταξε και εμείς υπακούσαμε. Δύο ορθωμένες ψωλές ήταν στα χέρια της πουτάνας μου. Πότε τσιμπούκωνε εμένα πότε το Νίκο και η ίδια είχε καυλώσει αφάνταστα. Μας κρατούσε την πούτσα ψηλά και έσκυβε να μας γλείφει τα αρχίδια. Είχαμε κυριολεκτικά παραδοθεί στις ορέξεις της.

Τώρα μας τις έπαιζε μόνο και μας κοιτούσε με καυλιάρικο ύφος. Οι πούτσες μας είχαν κοκκινίσει από την ταλαιπωρία και την πίεση. Η καργιόλα σηκώθηκε και μπήκε ανάμεσα στα πόδια του Νίκου, χωρίς να αφήσει την πούτσα του από τα χέρια της, άρχισε να του την παίζει στο μουσκεμένο της μουνί, βγάζοντας φωνές καύλας, ώσπου όταν το θέλησε, άρχισε να βυθίζεται αργά στο στειλιάρι του. Όταν καρφώθηκε ολόκληρη έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να κουνιέται, είχε γύρει το κεφάλι της πίσω και δάγκωνε τα χείλη της. Σιγά σιγά άρχισε να ανεβοκατεβάζει τη λεκάνη της στην αρχή σταθερά και μετά με δύναμη.

- Αχ, χύνω… χύνω γαμιάδες ναι!

Σηκώθηκα και άρχισα να τις δίνω σφαλιάρες στον κώλο. Αυτή ακόμα πιο πολύ άρχισε να κουνάει μπρος πίσω τη λεκάνη της κοντράροντας το μουνί της στο σιδερένιο παλούκι του Νίκου.

- Τι πούτσα τρώω η πουτάνα… ναι, ναι, αχ, χύνω, χύνω ξανά την ψωλάρα σου, ναι…

και αφού κοκάλωσε άρχισε να έχει σπασμούς από τον οργασμό που είχε. Κοίταξε το Νίκο στα μάτια και συνέχισε να πηδιέται, εγώ την έσπρωξα μπροστά του, κόλλησε επάνω του και εμφανίστηκε η μουνάρα της που έσταζε χύσια πάνω στα αρχίδια του Νίκου. Τότε κι εγώ τοποθέτησα την πούτσα μου στο μουνί της και έκανα προσπάθεια να την χώσω, ώσπου στο τέλος το κατάφερα. Ήδη είχε δύο ψωλές στην ανοιγμένη μουνάρα της. Είχε πέσει πάνω στο Νίκο και την γαμούσαμε ανελέητα.

- Τι πούτσες τρώω η καργιόλα, ναι, σκίστε με αγόρια, έτσι είναι οι φίλοι, μοιράζονται τις πουτάνες τους, ναι, ναι, είμαι η πουτάνα σας γαμιόληδες, ναι…

και δύο πούτσες έμειναν καρφωμένες βαθιά στο γλυκό μουνί της. Άρχισε και πάλι τους σπασμούς. Η πλάτη του Νίκου είχε γίνει όλο νυχιές, τον είχε ξεσκίσει αλλά δεν τον ένοιαζε. Δεν είχαμε και πολύ περιθώριο, ποιος θα άντεχε παραπάνω;

- Θα σε χύσουμε καργιόλα μέσα στο μουνί της λέω.

- Ναι, ναι, τα θέλω μέσα μου να τα νιώσω καυτά και πηχτά, ναι...

Αρχίσαμε να τη σφυροκοπούμε. Τη γαμούσαμε πολύ δυνατά. Οι ήχοι του πηδήματος και οι φωνές μας είχαν γίνει ένα. Γαμούσαμε κανονικά μία γυναικάρα, και βασικά την ξεσκίζαμε με δύο πούτσες μέσα στο μουνί της. Ήρθε η ώρα μου, δεν άντεχα, μερικές δυνατές πουτσιές και κάρφωμα βαθιά στο μουνί της. Άρχισα να στέλνω με δυνατές ριπές τα χύσια μου μέσα βαθιά στη μήτρα της. Ο Νίκος νοιώθοντας εμένα να χύνω δεν άντεξε και αυτός άρχισε να την καρφώνει με δύναμη και μία απίστευτη ποσότητα καυτού σπέρματος άρχισε να κατακλύζει το μουνί της. Τα ένοιωθα και εγώ μέσα. Δε χωρούσε άλλο σπέρμα, τη γεμίσαμε και αυτή φυσικά είχε χαθεί, δεν ήταν μαζί μας, την είχαμε στείλει στο διάστημα. Το σώμα της κατέρρευσε από την απόλυτη καύλα και μείναμε όλοι σε μία περίεργη στάση χωρίς να κουνιέται κανείς, μαζεύοντας πίσω τα κομμάτια μας.

Οι ανάσες μας αργούσαν να επανέλθουν το ίδιο και οι σφυγμοί. Πρώτος βγήκα εγώ και μετά σηκώθηκε η πουτάνα μου. Μόλις σηκώθηκε τα χύσια μας άρχισαν να τρέχουν στο εσωτερικό των μηρών της, τρελή ποσότητα, η οποία προήλθε η περισσότερη από το Νίκο. Είχε τρομερό απόθεμα. Οι πούτσες μας δεν έλεγαν να πέσουν, έμεναν σταθερές και σκληρές. Έπεσα και πάλι δίπλα στο Νίκο εξουθενωμένος. Η πουτάνα μου δεν είχε σκοπό να μας αφήσει ήσυχους, γονάτισε ξανά και άρχισε να μας τους καθαρίζει καταπίνοντας ότι είχε μείνει επάνω μας. Μας τους γυάλισε κανονικά, δεν άφησε σταγόνα να της φύγει, ενώ όπως ήταν σκυμμένη βλέπαμε να στάζουν τα χύσια μας από το μουνί της στο πάτωμα. Όταν πλέον γυρίσαμε στην πραγματικότητα, τη ρώτησα πως της ήρθε και το έκανε αυτό, κλείνοντας της το μάτι.

- Άκου εγώ είμαι ένα υπάκουο και καλό κορίτσι όπως ξέρεις και ποτέ δε θα άφηνα τον κολλητό του άντρα μου να πάθει κάτι. Έτσι αποφάσισα από εδώ και πέρα να αναλάβω τη θεραπεία του και να τον κάνω καλά και όπως ξέρεις πάντα αυτό που αποφασίζω το κάνω. Απλά η θεραπεία θα είναι πάντα ομαδική όπως σήμερα.

Η μέρα και η νύχτα αλλά και η επόμενη ημέρα ήταν γεμάτη με απίστευτα γαμήσια και πολύ σπέρμα. Το σπίτι μύριζε σαν μπουρδέλο, φαγητό, καφέ, γλυκό, ποτό και πούτσα σε συνεχή ροή ολόκληρο Σ/Κ. Δε νομίζω ότι κάποιος από τους τρεις μας είχε περάσει καλύτερα. Επίσης θεωρώ ότι έκανα και μία καλή πράξη για το φίλο μου, ο οποίος μετά από μία μακρόχρονη θεραπεία όπως αυτή έγινε τελείως καλά και απλά συντηρούμε την κατάσταση μην το ξαναπάθει ούτε αυτός, αλλά μην πάθω κάτι κι εγώ στο μέλλον. Η πουτανίτσα μου, εκτός από καλή σύζυγος, νοικοκυρά και ερωμένη είναι πλέον και Θεραπεύτρια. Θεραπεύει με απόλυτη επιτυχία την προστατίτιδα.




Copyright protected OW ref: 184677



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.